2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm annişler doğum yapanlar göğüslerim hala çok acıyo zeytinyağı kendi sütüm falan derken biraz azaldı ama hala acıyo beynime vuruyo sanki

üzüntüden, stresten burnum sızlıyor. sanki burnumun içinden sivilce çıkacak
eşime dün sitem ettim. tek bir sitem, şimdi evde olsam çoktan konuşuyor olurduk.kim darılmış olursa olsun.göz görmeyince gönül katlanıyormuş demekki onun için.
ama uzaktayım diye ne benim gönlümü alıyor ne de arıyor. facede bile çevrimiçi görünüyor. hiç bişey yazmıyor, oysaki kalbi kırılan benim.

Kızlar 3.günün sonunda allaha şükür sütüm indi.
Kuru sogan yedim bolca ve zerine lohusa şerbeti içtim duşumada girdim.
Gögüslerim taş gibi oldu rabbime hamd olsun

cnm bebegin hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun.. bu arada dogumdan sonra sutu gelmeyen annelerımıze ac karnına lımon yemelerını onerıyorum baya fark edıyor..sutu az olan annelerımız kavrulmamıs fındık ve sekerı rondodan gecırıp her sabah ac karnına 2 yemek kasıgı yiyin.. sutlu tatlılar bulgur yemeklerı mercimek yemeklerı meyve suları sogan taze kuru farketmez bol bol yesillik özellıkle dereotu salata kısır sütü arttıran yıyecekler aklıma coguda gelmıyor.. ılk oglumda sutum az oldugu ıcın herseyı denedım bunlar ıyı gelen seyler

bnm kocamda bole yaptı adlıyeye kdr gıttım dusun okdr cıkmaza soktukı benı cok zor gectı hamılelıgım stresten depresyondn cıkamadım hıc we dogumuma az kaldı hala daa moral wermek yerıne kendı ıslerıyle ılgılenıo bu benı daa cok yıpratıo cok uzuluorum ((

slm güzel annişler ve datlu bebişleri umarım hepiniz iyidirsiniz bu aralar giremiyorum son 12 günüm kaldı :) sonra alev gül'mü kucağıma alacam hayırlısıyla .... son sürat ev temizliği hazırlıklar sürüyor hala eksiklerim var bir türlü bitmiyor bitecek gibide gözükmüyor

bugün doktor kontrolümüz ve nst miz vardı...bebeğim kilo almış maşallah iki hafta içerisinde 2787 gr olmuş kızım 49 cm boyu doktor artık son 12 günde bol bol ye dedi şekerim yüzüden yemiyorum hocam dedim o da bişey olmaz son haftana girdin bundan sonra bol bol ye bebeğe kilo olsun en azından 3100 gr doğsun dedi hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda doğduktan sonrada alır kiloyu ...

nst de hiç sancım filan çıkmadı geyet güzel dedi

18 haziran sabah 9 da doğum olacak çok heycanlıyım

bu arada doğuranlar var baya sanırım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı doğurmayanlara sağlıklıca alalım bebişerimizi
bizden bu kadar

ben bir geçmişe bakayım neler olmuş baya sayfa birikmiş bakabildiğim kadar bakayım

valla arkadaşım benden tavsiye iyileşmeden doğurma bende senin gibi hastaydim ve sezeryan olmam gerekti şimdi oksurecegim diye aklim çıkıyor her oksurukte içim aciyo

tabii ki hayatımızın en hassas döneminde eşler biraz daha ince olmalı
ben 12. haftada o seviyeye gelmiştim ve aklıma binbir türlü şey geldi. şimdi buraya yazıp günah işlemek bebeğime yaptığım haksızlığı tekrar dile getirmek istemiyorum. düşünün beynime nasıl kazınmışsa 12. hafta olduğunu unutmuyorum.
ben evlendikten sonra eşimle tartışmalarımızda döktüğüm gözyaşını ömrümde dökmemişimdir. neden böyle oluyor anlamıyorum. evlendikten sonra annemlerden çok uzakta olmam mı yoksa evliliğin büyük bir yük olması mı bu kadar çaresiz hissetmemi sağlıyordu bilmiyorum. şimdi bir de işin içine anne olma duygusallığı girecek iyice ezik mi olacağım ben
herşeye daha fazla üzülüp ağlayacak mıyım yoksa

Ben geldim Kızlar hepinizi çok özledim bilgisyarım bozuk olduğu için giremiyorum
Çok meraktayım kimler doğum yaptı bizde iyi sayılırız b,rirazdan özet geçeceğim yaşadıklarımı
şimdi ervoş ağlıyor 4 saattir kucağımda şimdi indirdim ağlamaya başladı

ben ewlenelı 8 ay oldu 8 aylıkda hamıleyım ewlılıgımden bıse anlamadımkı hamılelıgımde bı okdr kotu gectı 8 ay boyunca agladım cok zor zmnlar atlattm kı belkıde hala atlatamadım emın deılım cunku dr.um sakınlestırıcı surup werdı ıı geldıgınden bıle emın deılım

çokkk özledik seni. artık daha fazla uğra buraya
kızın nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor annelik

aa onu farketmemişim. biraz evliliğin dengesi oturmalı diye düşünüyorum, ilk zamanlar anlamak için zaman geçmesi gerekiyor çünkü. sen hiç nefes alamamışsın canım ya.

ysmc ve bütünduamvesenam ; kızlar üzülmeyin neolur son günlere geldik stres son safhada ve duygusalız, inşallah ikinizde sağsalim kolay bir doğum geçirip bebişlerinizi kolaycaaa kucağına alırsınıız ve bebişleriniz kucağınızdayken şimdi korktuğunuz herşeye gülüp geçersiniz inşallah
Kuzuuuuuuuuuum hoşgeldinnnn seni hepimiz çok merak ediyosun , bebişle neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin?????

Kızlar 3.günün sonunda allaha şükür sütüm indi.
Kuru sogan yedim bolca ve zerine lohusa şerbeti içtim duşumada girdim.
Gögüslerim taş gibi oldu rabbime hamd olsun

doğurmuşsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah hadi gözün aydın
inşallah kısa sürede sütünde gelir

canım bence doktorun çok iyi bir doktor demişsin bu nedenle başka bir doktora gözükmen diğer arkadşların da dediği gibi kafa karıştırmaktan başka birşey olmaz son zamanların doktorun haklı olabilir ve bebeğini riske atmış olursun iri bir bebekse onun içinde senin içinde zor bir normal doğum olur belki allah korusun bebeğin kalbi nasıl dayanacak demekki senin için ve bebek için sağlıklı olan sezeryan bek topikte bir çok kişide sezeryan oldu maşallah bebekleride kendileride gayet iyi durumdalar tabi karar senin ..

Walla bizimkisinin keyfi yerinde pek doğmaya niyeti yok. Bekliyoz paşayı

canım senin takvim bitmiş paşa hala gelicek yokmu belirti filan çok memnun yerindenki dönen yok seferinden :)

canım çok geçmiş olsun allah korumuş sizi allah yaşatmasın bir daha inşallah son zamanlar insan herşeyden tırsıyo valla

senin için en mantıklısı szeryan olur herhalde bu durumda yok diğer türlüde sezeryan kadar dikişin olur benim görümcem öyle oldu iki tane ip bitirmiş doktor alt tarafı dikmek için normal doğum yapamazmış ama yaptı ve sonuç ortada

gözlerim şişti sabahtan beri ağlamaktan balon gibi oldu resmen
yetmezmiş gibi annem aradı sancın yok mu dedi gene tepem attı iyice
ben belirliyorum sanki ne zaman geleceğini ya deli ediyorlar insanı

merveeee kuzuum nasılsın çok merak ettik seni
kızın nasıl anlat fırsat buldukça uzun uzun

Kizlar bebegim bugun spinal sezeryanla dunyaya geldi 3465 gr 51 cm cok guzel bir duygu ...
agrim cok ama gecicek insallah

gotzun aydin canim allah anali babali buytsun insallah :))) bebisinede masallah kucuk göbegin vardi ama bebis masallah iyi buyumus :))
evet canim temuzun sonunda gidecegiz bayraa yaklasik 10 gun kala gdiyyoruz :)) esim beni anliyor ama önce anlamis icin benim biraz izah etmem gerekiyor yoksa hemen sen haklisin demiyor :)) en sonunda benim dedigie gelyior ama iste illaki önce bir ugrastiaracam beni :))) canim bende planlar yapmaya baslamistim ama kv denin hastaligi ortaya cikinca hevesim kursaagimda kaldi simdi inan biletimi iptal etmek gelyior icimden ( bakalim hayirlisi artik bugun abiyle konustu ama anneis yanindaymi fazla bir birsey diyemedi ama oda kizdi hemen ablalarina öyle sey olurmu hic kac yil sonra gelceksiniz siz dedii olar onu cikarsinlar akillarindan siz merak etmeyin ollmaz dedikleri dedi :))
canim malesef oyle cok anlayisizlar ne yazikki bizi hic bir zaman dusunmeyen insanlar bunlar :)) valla kalbinin kirilasi suan hic umrumda degil neden dersen bgun annesiyle konustu ver talilayida bir tebrik edi fln demedi hic bir tek dogum yaptigimda hastanede ablasinin briis aramisti oda dil ucu olarak tebrik etti okadar baska hic kimsenin umrunda degil benim cocuklarim digerlerindede ayni seyi yaptilar tlfla esimle konusurlardi ccouklar nasil esin nasil napiyor diye sormazlardi hic Bu yuzden beni dusunmeyen insana gösterecek cocugumda yok :)) bu son olayn tuzu biberi oldu aslinda ben cok iyi niyetle bu yil kv deyle ramzani gecirecektim bayrami birlikte kutulucacaktik ama bu olaydan sonra ruyalarinda görsunler artik :))

canim veba gibi bir hastalik olmadiigni biliyorum ama dedimya kizdigim icin göturmek istemyorum artik birde kime sorduysam taze cocugu hasta kadinin yanina göturme diyorlar hepatit c yuzunden degil sadece baska hastaligi olup olmadigindan emin de degilim bulasici baska hastaligikta kapmis olabiliri hastanelerde flnn cok kaldi (kismet artik insallah rabbim cocuklarii ve bizi korusunn :))

kızlarr beni uyku tutmuyoo 3 saat sonra yeniden anne olucam inşallah çok mutluyum heyecanlıyım acayip korkuyorum hepinize dua ettim ne olur sizde benden esirgemeyinn hepiniz kendinize ii bakın ben gelene kadar grşrz...
AYY CANIMM SEN KIZINI KUCAGINA ALDIN YANI BUGUN HADI HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH COK KOLAY GECMISTIR DOGUMUN BIR AN EVLLE HABER VERMEYE GELIRSIN BIZLERE KIZIN FOTOSULA BIRLIKTE .:))

kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
masallahhhhh adiyla yasasin insallah oglusun bak senin oglusunda kasli sacliymis masallahhh cok seker cok tatli ya bunlarr :

canim benimde 2 gun gelmemisti sadece emzirdim ben baska birsey vermedim birgun sabah kadar emzirdim hic durmadan sabaha gögsum tas gibi olmustuu :)) insallah seninde gelirr:))

aaa canim teklif bile etmiyorlarr onlar dusunmus karar vermis sadece bize bildiriyorlar boyle olcajk diyee bizde enayizya sorgusuz sualsz kabullenecegiz sanki benim baska hic kimsem yok gidecelk tek basimiza gidiyoru cocuklarida yok sanki aminn canim insallah muhtac etmez kimseyi kimseye :))) bakalim ezdirmem diyor ama onlarin karsinda sesini cok cikartamiyor
o cikartmazsa ben cikartirim yetti zaten onlarin yaptiklari :)) simdiye kadar sustum bende kötuluk olmasin diye :))

ayy cok guzelmiss yari kirkina bayildimm bende anneme diyim okusun oda ne okumuslar tesbihe sorarmisin benim icin:26:
birde esin neden yikandi acaba onu merak ettim birde niye herseyini tekrar yikadilar ya ne buyuk zahmett miss
yari kirkinda bunu yapiyorlarsa kirkinda ne yapiyorlar sorsana birr bizim bilmedigim birseyse bizde yapalim

annesi sen biberonla kandiriyorsun o durumdayken emzigide alirr yaninda bulundursana birtan e oyle yapinca hemen ver agzina napcakk bide sorum olcak sana sen sutunu sagiyorsun snairim hala ben bugun manule pompa aldim ilkkez sutumu sagiyorum turkiyede lazim olcak diye aldim yoksa niyetim yoktu iki gögsumude sagdim toplam 100 cc sut cikti azmi bu normalmi oluyor acaba:26::26: gerci benim obur kiz durmadan emdigi icin sutum dolmuyor maleseff ((

ayyy canim cokk gecmis olsun buyuk bir tehlike atlatmisinizz yaa verilmis sadakaniz varmis canimm allah korusumu sizlerii rabbim br daha kimseye yasatmasin kaza bela göstermesin insallah (((

canım iyi misin
tam takip edemesem de okumaya çalışıyorum her yazılanı
canın mı sıkkındı sanki :26:

oyyyyy kuzumm kım gelmısss yaaa Canım benım hosgeldınn cok özledık senı kızz napıyorsun nasılsınn
yerım ben o aglayan ervosuu annesıı bır an evvle bızede göster kızınıı cok merak edıyorumm:26:

Canım sıkma canını hiç
Rabbim elbet kolaylığını verecektir buna inan öncelikle
çatı muayneni oldun sporunu düzenli yaptın
hiç sıkıntı etme bebeğin büyüklüğünden
ne 6 kilo doğurmuş olanlar var
sende bu potansiyelin farkında olmasa doktorun da söylerdi zaten canım
şmdi artık dua zamanı
yapcak hiçbişey yok hepimiz için geçerli bence
herkes birbirine bol bol dua etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…