canim senin neyin var nedne agladin hayirdir insallahhgözlerim şişti sabahtan beri ağlamaktan balon gibi oldu resmen
yetmezmiş gibi annem aradı sancın yok mu dedi gene tepem attı iyice
ben belirliyorum sanki ne zaman geleceğini ya deli ediyorlar insanı
merveeee kuzuum nasılsın çok merak ettik seni
kızın nasıl anlat fırsat buldukça uzun uzun
aaaa loverlover dami dogum yapcak yarinn ya ben ne bicim okuduysam gecmisi cok seyi anlamamisim:26::26::26:canım yarın kaçta yatışın yapılcak
detayları yazmamışsın
sen de kavuşuyoosun yavruna
hadi artık darısı bize inş
kv ye gelme sebebini sormuşsun canım
yok kociş yanımda da evde yalnız kalmayım diye geldik
annem gelemiyo ya canım o yüzden mecbur napalım
canım iyi misin
tam takip edemesem de okumaya çalışıyorum her yazılanı
canın mı sıkkındı sanki :26:
Cnm ya kim üzdü seni bukadar bu halinle Ağlamışsin bide:26:gözlerim şişti sabahtan beri ağlamaktan balon gibi oldu resmen
yetmezmiş gibi annem aradı sancın yok mu dedi gene tepem attı iyice
ben belirliyorum sanki ne zaman geleceğini ya deli ediyorlar insanı
merveeee kuzuum nasılsın çok merak ettik seni
kızın nasıl anlat fırsat buldukça uzun uzun
üzüntüden, stresten burnum sızlıyor. sanki burnumun içinden sivilce çıkacak
eşime dün sitem ettim. tek bir sitem, şimdi evde olsam çoktan konuşuyor olurduk.kim darılmış olursa olsun.göz görmeyince gönül katlanıyormuş demekki onun için.
ama uzaktayım diye ne benim gönlümü alıyor ne de arıyor. facede bile çevrimiçi görünüyor. hiç bişey yazmıyor, oysaki kalbi kırılan benim.
canim senin neyin var nedne agladin hayirdir insallahh(( aglayip uzme bebisini canim bak iyice sonlara yaklastinizz bebegini alcaksin yakinda send ekucagina canini SIKma uzme kendini hci birsey icin :))
Cnm ya kim üzdü seni bukadar bu halinle Ağlamışsin bide:26:anlatda içini dök cnm
çoğumuz gibi benim de derdim kv ler hayatım
bir huzur vermiyorlar insana ya
düğünden sonra tonla borç çıkardılar başımıza hem de haberimiz bile olmadan
bu sabah yeni bir vukuatlarını öğrendim tam süper oldu
yine borç çıktı yani bize
çok kabaca böyle anlatayım canım
işin içine girsem sayfalar sürecek boşver
cnm peki ödemek zorunda misiniz eşin bu borcu neden kabul ediyo ya sizin şimdi bebekle beraber daha çok paraya ihtiyacınız olacak , , çok ayıp ya nasıl yapabiliyolar bu haksızlıği neyse cnm sen biraz sakin ol gün doğmadan neler doğar belki kurtulursunuz bu seferki borçtan.
yukarıda biraz anlattım canım ama ayrıntıya inecek takatim bile kalmadı
bugün uyandım uyanalı ağlıyorum Allah sorsun onlardan o kadar söylüyorum
sen çok şanslısın hayatım kıymetini bil kv lerinin
keşke bir araya gelebilsek oturup rahat rahat döksek birbirimize içimizi
böyle yazmak bazen çok uzun sürüyor canı istemiyor insanın
Cnm kan gibiyse bu nişan olabilir yarın bir doktor a git söyle istersenkızlar birde bugün bi akıntı hissettim kendimde. baktım bi damla kan gibi bişiydi. açık renk. makata yakındı ama. ne olduğunu anlamadım.
Cnm kan gibiyse bu nişan olabilir yarın bir doktor a git söyle istersen
pdnk, cnm ne diyeceğimi bilemiyorum benim bile çok sinirim bozuldu, o kv olacak bide utanmadan gelip basina çöreklendi senden hizmet bekliyodu alinganliklar yapiyodu, peki sen şimdi hiç bir şey demeyecekmisin kv.ye, biz bu borcu nasıl ödeyecez birde bebeğimz olacak demen lazım bence ya bu kadarı da fazla ama
Cnm kan gibiyse bu nişan olabilir yarın bir doktor a git söyle istersen
pdnk, cnm ne diyeceğimi bilemiyorum benim bile çok sinirim bozuldu, o kv olacak bide utanmadan gelip basina çöreklendi senden hizmet bekliyodu alinganliklar yapiyodu, peki sen şimdi hiç bir şey demeyecekmisin kv.ye, biz bu borcu nasıl ödeyecez birde bebeğimz olacak demen lazım bence ya bu kadarı da fazla ama
Rüyamda gördüm desen inanman:))) ben biliyorum cnm fotografimdaki yorumlardan ogrenmissindir neyse aklında kalmasına sevindin sevgili dünürüm :)))Rüyam da ak sakalli dede söyledi :) biryerden görmüstüm ismini canim ama hic hatirlamiyorum nerden vallahi aklimdan cikmamis ne güzel bak iste.. Bukadar sanci cektin bari dogumun kolay olsa.. Bu cat muayenesi dediklerinden sende oldunmu canim musaitmiymis catin normal doguma? Benim oglan hep ters oldugundan en son asagidan muayeneyi 25. hafta da oldum onun disinda 2 ay önce kagit sürüp cektiler enfeksiyon varmi diye baska da hic cikarmadim pantolonumu ohh :)
aman saclara bak ya masallAh tatlim Rabbim sağlicakla anali babali büyütmeyi nasip etsin insallahkara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
Cnm ya kiyamam boşver cnm canını sıkmaya üzmeye değmez bak bebeğinde etkileniyor onu strese sokma calka okuyunca aha bı tane daha benden dedim cok Zor Rabbim kolaylıklar verdin benim edimde evlendik evleneli borç ödüyoruz herseyi esın yaptı ailesinin bı çöp yardımı dahi olmadı düğün parası görmedim inan ki ne gördüm nede ne kadar olduğunu bıkıyorum esın babasına vermiş bileziklerini ise 15 gun anca taktım sattı esım borca verdi bı Nisan yüzüğümden baska altınım yok kv ye gelince bugun yine 1 saat ağladım sinirden ama yapacak birsey yok Alkah icin kıdım icin sabrediyorum Rabbim seninde senin gibi olanlarında yardımcısı olsun herdaim insallahdiğer borçlardan kurtulamadığımız gibi bundan da kurtulamayız canım
borç çıkarmalarını bırak bir de haberimiz olmuyor aptal yerine koyuluyoruz o çok sinir bozucu
ödemiyorlar ve biz alacaklı olanlardan öğreniyoruz bunları
eşim de sağolsun gıkını çıkarmaz onlara
daha evleneli bir sene oldu ama bir tane bile altınım yok şu an
hepsi bize düğünden sonra sürpriz bıraktıkları borçlara gitti
öyle işte
makata yakındı emin olamadım ondan. yarın zaten devlet hastanesinde randevum vardı. ona giderim artık
Cnm ya kiyamam boşver cnm canını sıkmaya üzmeye değmez bak bebeğinde etkileniyor onu strese sokma calka okuyunca aha bı tane daha benden dedim cok Zor Rabbim kolaylıklar verdin benim edimde evlendik evleneli borç ödüyoruz herseyi esın yaptı ailesinin bı çöp yardımı dahi olmadı düğün parası görmedim inan ki ne gördüm nede ne kadar olduğunu bıkıyorum esın babasına vermiş bileziklerini ise 15 gun anca taktım sattı esım borca verdi bı Nisan yüzüğümden baska altınım yok kv ye gelince bugun yine 1 saat ağladım sinirden ama yapacak birsey yok Alkah icin kıdım icin sabrediyorum Rabbim seninde senin gibi olanlarında yardımcısı olsun herdaim insallah
pdnk cnm ozaman söylediklerimi unut sakin ol yine karışma çünkü Doğuma cok az kaldı bide kv ve eşin le tartisirsan falan asabin iyice bozulur dahada kötü hissedersin o yüzden şimdilik unutmaya çalış bebisimiz gelsin sonra hesap sor ama!!!
Kizlar ben 2saat tir cepten giriyorum çok yoruldum gözlerim ve elim ağrıdı bide uykum çok geldi size doyum olmaz ben kaçıyorum mervede kandirikcilik yaptı gelmedi bidahaervosumuz izin vermedi heralde hepinize iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum kokulu kokulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?