2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım yarın kaçta yatışın yapılcak
detayları yazmamışsın
sen de kavuşuyoosun yavruna
hadi artık darısı bize inş
kv ye gelme sebebini sormuşsun canım
yok kociş yanımda da evde yalnız kalmayım diye geldik
annem gelemiyo ya canım o yüzden mecbur napalım

canim senin neyin var nedne agladin hayirdir insallahh (( aglayip uzme bebisini canim bak iyice sonlara yaklastinizz bebegini alcaksin yakinda send ekucagina canini SIKma uzme kendini hci birsey icin :))

aaaa loverlover dami dogum yapcak yarinn ya ben ne bicim okuduysam gecmisi cok seyi anlamamisim:26::26::26:
hadi hayilrisi olsun.

loverlover canim hayirli dogumlar nasip olsun insallah kolay gcer dogumun bebegine saglikli sorunsuz kavusursun insallahh :)))

canım iyi misin
tam takip edemesem de okumaya çalışıyorum her yazılanı
canın mı sıkkındı sanki :26:

evet kuzum bugün canım sıkkın ama anlatması uzun
bir ara dökülürüm yine
ama kısaca kv ler yine yaptı yapacağını
şu halimle ağlattılar hem de bu kaçıncı oldu
yine Allah a havale ettim nasıl biliyorsa öyle yapsın

neyse sen nasılsın nasıl gidiyor canım?
evinde misin kv de mi?

Cnm ya kim üzdü seni bukadar bu halinle Ağlamışsin bide:26: anlatda içini dök cnm

loverlover yarın doğum mu yapicak? Hadi gözü aydın inşallah kolay geçer ve sağlıcakla yavrusunu kucağına alır.
Kızlar hkn2013ten haberi olan varmı bugün sezeryana girecekti, , herşey yolunda gitmiştir inşallah çok heyecanlıydi

benimde kalbim kırık eşime. üzüntüden mutsuzluktan uyuyamıyorum şimdi. üstüne birde belim ağrıyor doğuma nasıl gitcem bu mutsuzlukla

canim senin neyin var nedne agladin hayirdir insallahh (( aglayip uzme bebisini canim bak iyice sonlara yaklastinizz bebegini alcaksin yakinda send ekucagina canini SIKma uzme kendini hci birsey icin :))

çoğumuz gibi benim de derdim kv ler hayatım
bir huzur vermiyorlar insana ya
düğünden sonra tonla borç çıkardılar başımıza hem de haberimiz bile olmadan
bu sabah yeni bir vukuatlarını öğrendim tam süper oldu
yine borç çıktı yani bize
çok kabaca böyle anlatayım canım
işin içine girsem sayfalar sürecek boşver

Cnm ya kim üzdü seni bukadar bu halinle Ağlamışsin bide:26: anlatda içini dök cnm

yukarıda biraz anlattım canım ama ayrıntıya inecek takatim bile kalmadı
bugün uyandım uyanalı ağlıyorum Allah sorsun onlardan o kadar söylüyorum
sen çok şanslısın hayatım kıymetini bil kv lerinin
keşke bir araya gelebilsek oturup rahat rahat döksek birbirimize içimizi
böyle yazmak bazen çok uzun sürüyor canı istemiyor insanın

kızlar birde bugün bi akıntı hissettim kendimde. baktım bi damla kan gibi bişiydi. açık renk. makata yakındı ama. ne olduğunu anlamadım.

cnm peki ödemek zorunda misiniz eşin bu borcu neden kabul ediyo ya sizin şimdi bebekle beraber daha çok paraya ihtiyacınız olacak , , çok ayıp ya nasıl yapabiliyolar bu haksızlıği neyse cnm sen biraz sakin ol gün doğmadan neler doğar belki kurtulursunuz bu seferki borçtan.

diğer borçlardan kurtulamadığımız gibi bundan da kurtulamayız canım
borç çıkarmalarını bırak bir de haberimiz olmuyor aptal yerine koyuluyoruz o çok sinir bozucu
ödemiyorlar ve biz alacaklı olanlardan öğreniyoruz bunları
eşim de sağolsun gıkını çıkarmaz onlara
daha evleneli bir sene oldu ama bir tane bile altınım yok şu an
hepsi bize düğünden sonra sürpriz bıraktıkları borçlara gitti
öyle işte

Ağlama lütfen Bebis de üzülüyo karnında :26: çok kızıyorum böyle düşüncesiz ailelere kv.lere , , keşke yakın olsaydık valla çok iyi olurdu birbirimizin dilinden halinden bizler anliyoruz çünkü. Benimki iyi evet gerçekten anlıyorum kıymetini burdaki hikayeleri okuduktan sonra

kızlar birde bugün bi akıntı hissettim kendimde. baktım bi damla kan gibi bişiydi. açık renk. makata yakındı ama. ne olduğunu anlamadım.
Cnm kan gibiyse bu nişan olabilir yarın bir doktor a git söyle istersen
pdnk, cnm ne diyeceğimi bilemiyorum benim bile çok sinirim bozuldu, o kv olacak bide utanmadan gelip basina çöreklendi senden hizmet bekliyodu alinganliklar yapiyodu, peki sen şimdi hiç bir şey demeyecekmisin kv.ye, biz bu borcu nasıl ödeyecez birde bebeğimz olacak demen lazım bence ya bu kadarı da fazla ama

canım ben zaten en başından yaptıklarını yüzlerine vurabilseydim bu hale gelmezdi olaylar
hata bende belki hep sustuğum için ama eşime kıyamıyorum işte
bana karşı çok mahçup oluyor ailesinin yaptıklarından dolayı
ben de konuşup tuz biber ekmek istemiyorum
ne yaparlarsa yapsınlar ana babası sonuçta atsa atamaz satsa satamaz
ne bileyim şaştım kaldım nasıl davranacağımı bilmiyorum artık
ama çok bunaldım orası kesin

makata yakındı emin olamadım ondan. yarın zaten devlet hastanesinde randevum vardı. ona giderim artık

Rüyamda gördüm desen inanman:))) ben biliyorum cnm fotografimdaki yorumlardan ogrenmissindir neyse aklında kalmasına sevindin sevgili dünürüm :)))
insallah oyle olur hepimizinkilere kolay olsun cnm valla acile gittim pazar gunü ordaki ebe oyle bı soktu ki 4-5 parmak girmiştir cnmi cok yaktı ertesi gun kahverengi leke geldi ama kendi doktorum cok kovaydı yazık oyle guzel yaptı ki hic bişey anlamadım çatım icinde normal doguma uygun dedi bakalım cati muayenesi de ilk kez oldumnadi birsey olduğunu billerimde zor olmuyor ama doktorda önemli bence benim doktorum pek bı nazik pek bı kibar cnm Allah razı olsun
kara saclı oglum muhammed eren maaşallah deyin teyzeleri
aman saclara bak ya masallAh tatlim Rabbim sağlicakla anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah

Cnm ya kiyamam boşver cnm canını sıkmaya üzmeye değmez bak bebeğinde etkileniyor onu strese sokma calka okuyunca aha bı tane daha benden dedim cok Zor Rabbim kolaylıklar verdin benim edimde evlendik evleneli borç ödüyoruz herseyi esın yaptı ailesinin bı çöp yardımı dahi olmadı düğün parası görmedim inan ki ne gördüm nede ne kadar olduğunu bıkıyorum esın babasına vermiş bileziklerini ise 15 gun anca taktım sattı esım borca verdi bı Nisan yüzüğümden baska altınım yok kv ye gelince bugun yine 1 saat ağladım sinirden ama yapacak birsey yok Alkah icin kıdım icin sabrediyorum Rabbim seninde senin gibi olanlarında yardımcısı olsun herdaim insallah

Tallia cnm sende sıkılmıştım hakkı olarak istediğini yap kimse icin birsey yapma kimseden fayda yok sen hasta falan olursan Allah korusun ne sana nede yavrularına bakan olmaz o yüzden kendini düsun kimse icin sokulma. Üzülme Rabbim hakkında en Hayirli olanları nasip etsin sana tatlim

makata yakındı emin olamadım ondan. yarın zaten devlet hastanesinde randevum vardı. ona giderim artık

Tamam cnm ozaman yarın randevunda sorarsin neve dönünce bizede yaz ama merak ederiz .

pdnk cnm ozaman söylediklerimi unut sakin ol yine karışma çünkü Doğuma cok az kaldı bide kv ve eşin le tartisirsan falan asabin iyice bozulur dahada kötü hissedersin o yüzden şimdilik unutmaya çalış bebisimiz gelsin sonra hesap sor ama!!!

Kizlar ben 2saat tir cepten giriyorum çok yoruldum gözlerim ve elim ağrıdı bide uykum çok geldi size doyum olmaz ben kaçıyorum mervede kandirikcilik yaptı gelmedi bidaha ervosumuz izin vermedi heralde hepinize iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum kokulu kokulu

amin canım cümlemizin yardımcısı olsun
valla şu an eminim altınlarımı hala duruyor sanıyorlardır
hepsinin bıraktıkları borçlara gittiğinden haberleri bile yoktur
gitsin tamam ama bari huzur bıraksalar artık ya
varlıkları huzursuzluktan başka hiçbir işe yaramıyor

aynen hayatım her zamanki gibi içimde kalacak
önemli olan huzurum zaten

sana da Allah rahatlık versin tatlım tatlı bebişli rüyalar öpüyorum çok

ranana canım sana da iyi geceler ben de yatayım artık
sen de boşver kv için üzülmemeye çalış
olan hep bize oluyor uyuzlar nolucak

Allah rahatlık versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…