2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ranana canım sana da iyi geceler ben de yatayım artık
sen de boşver kv için üzülmemeye çalış
olan hep bize oluyor uyuzlar nolucak

Allah rahatlık versin tatlım

Bosvermek keske söylendiği kadar kolay olsa da söylemeye gerek kalınmasa ikimizde birbirimize diyoruz ama ne kadar bos verebiliyoruz ki neyse Ranbim yardımcımız olsun tatlim sende sıkma canını hersey olacağına varıyor sana da Hayirli geceler iyi bak kendine Rabb'ime emanet ol

Iste bizim icin büyük gün. .. bebegimin karnimdaki miyadi doldu. Her ne kadar onun gelmeye niyeti olmasa da bugun artik mudahaleyle bebegime kavusacagim. Birazdan hazirlanip cikacagiz bakalim bizi nasil bir gun bekliyor...

kızlar ya belım agrıyo ama dogum agrısı gıbı degıl
bgn nts gırıcem
yesıl akıntım var doktor fıtıl verdı
catı muayenesıde yapmadı
bgn agdaaya gıtmek ıstıyorum
anıden dogum olursa dıe korkuyorum
bu ay tasınııcam bıde
stresdeyım hepsı nası olacak bılmıyorum :S

Iste bizim icin büyük gün. .. bebegimin karnimdaki miyadi doldu. Her ne kadar onun gelmeye niyeti olmasa da bugun artik mudahaleyle bebegime kavusacagim. Birazdan hazirlanip cikacagiz bakalim bizi nasil bir gun bekliyor...

Allah yardımcınız olsun canım.Allah sağılklı bir şekilde minik bebeşini kucağına almayı nasip etsin rabbim.

canım ben dün gittim ağdamı yaptırdım hiçbir sıkıntı da olmadı şükür.Birazçık normalden fazla acıyo ama yinede çok iyi oluyor ağda her an doğum olsada tertemiz bekliyosun için rahat bişekilde.birde temizlik derdine düşmüyosun o sıkıntıda.

günaydın herkese;

Kızlar 3.günün sonunda allaha şükür sütüm indi.
Kuru sogan yedim bolca ve zerine lohusa şerbeti içtim duşumada girdim.
Gögüslerim taş gibi oldu rabbime hamd olsun
emzirirken kuru ve taze soğanı önermiyor drlar aklında olsun canım.çiğ olarak tüketilmemesi gerektiğini pişmiş oarak yenebileceğini söylüyorlar.

slm annişler doğum yapanlar göğüslerim hala çok acıyo zeytinyağı kendi sütüm falan derken biraz azaldı ama hala acıyo beynime vuruyo sanki
eğer dayanılmaz acı hissediyorsanız emzirmeden 1 saat kadar önce ağrı kesici kullnabilirsiniz demişti dr eğitimde.umarım geçer bi an önce.

canım kv dedeyim artık bundan sonra doğuma kaadar

canım gerçekten herkesin derdi var
herkesinki başka türlü
siz eşinle bir olun sırt sırta verin bu da gecer
borç ödeniz geçer siz yapılanları unutmazsınız
gececek bugünlerde
şimdi Elif'e odaklan
en gec 15 gün sonra kucağında olcak ya

kokusunu canlandır burnunda

canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
dualarımız seninle

Son düzenleme:
günaydın bayanlar nasılsınız bakalım. biz sabah 6 dan beri ayaktayız. sağolsun babamıza verdim biraz uyuyayım diye 15 dk sonra geri getirdi. hiç ağlamıyo bakınıyo öyle ama babamız uykuyu tercih etti. sinirden uykum kaçtı ya

ya ben çok önemli bişey sorcam
doğum yapanlar size sesleniyorum
sancı gelince napcaz
hani 10 cmlik açılma için beklerken neler yapmalı o esnada
bugün bi paniğim nedense
az önce sol belimden böle nefes kesen bi sancı girdi
SANCI ne onu öğretiyo bana sanırım
tutuştum

Kızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana

sancı geldiğinde bol bol yürümeni tavsiye ederim sakın yatma alabiliyorsan duş al

ayyy canim cokk gecmis olsun buyuk bir tehlike atlatmisinizz yaa verilmis sadakaniz varmis canimm allah korusumu sizlerii rabbim br daha kimseye yasatmasin kaza bela göstermesin insallah (((
çok sağol canım ya gerçekten ucuz atlattık haala etkisindeyim, çok şükür Allaha sağ salim geldik eve

tatlım okudum başınıza geleni
biraz dalgın heyecanlı ve stresliym kusura bakma
çok çok geçmiş olsun
Rabbim korumuş sizi
öyle anlarda (rabbim bi daha yaşatmasın) bol bol dua et canım
kalbini ferah tutmaya çalış
kötüsünü deil iyisini düşün
çok benzer bişey bi ay önce kadar biz de yaşadık
neyse ki sorunsuz atlattık canım..

Günaydın canlar din gece karnımın içi bir kaç kez yırtılır gibi kesilir gibi oldu böyle bir şey yaşayan var mı. Rüyamda bebeğimi emziriyordum. Göğüs ucumda süt gördüm çok hoştu

kızlar günaydın.. ben birkaç gün giremeyeceğim bilg. sıkıntılı telden de olmuyor.. doğuranları tebrik eder.. doğuracaklara da sağlıklı kolay doğumlar dilerim.. bu arada doğurma durumum olursa yazarım inşallah o gelen sümüksü akıntı nişan olabilirmiş çünkü doktorum öyle dedi.. allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...

çok sağol canım neyseki geçti gitti...
bugün temizlikçi gelecekti ayarlayamamış haftaya çarşamba gelirim anca dedi moralim bozuldu yaa halılarıda topladım birazdan halı yıkamacılar gelip alacak ama temizlikçi yok, bu hafta hepsini halletsek iyiydi ama neyse artık...
oğlumunda herşeyi hazır sayılır sadece bebek şekeri ve bebek arabası yok onlarda doğuma kadar halledilir heralde çokda acele şeyler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…