ay ne güzel rüya görmüşsünGünaydın canlar din gece karnımın içi bir kaç kez yırtılır gibi kesilir gibi oldu böyle bir şey yaşayan var mı. Rüyamda bebeğimi emziriyordum. Göğüs ucumda süt gördüm çok hoştu
çok sağol canım neyseki geçti gitti...
bugün temizlikçi gelecekti ayarlayamamış haftaya çarşamba gelirim anca dedi moralim bozuldu yaa halılarıda topladım birazdan halı yıkamacılar gelip alacak ama temizlikçi yok, bu hafta hepsini halletsek iyiydi ama neyse artık...
oğlumunda herşeyi hazır sayılır sadece bebek şekeri ve bebek arabası yok onlarda doğuma kadar halledilir heralde çokda acele şeyler değil
:) benim sütüm geleli aylar oldu :)ay ne güzel rüya görmüşsün
süt varmı gerçekten göğüsünde kontrol etseydin canım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
o günleri de görelim inş...
karışmasalr olmaz sanki benimkide dediki eşimin yanında halıları ben yıkayayım yıkamacılar iyi yıkayamıyor dedi, bende anne sen yıkar gidersin ben 9 tane halıyı nasıl döndürüp çevireyim, hem burda belli olmuyor bi yağmur yağıyor bi güneş çıkıyor yağmur bi başlasa ben nasıl alayım onları içeriye dedim yüzünü buruşturdu bilmiyorumki dedisen diyince hatrladım ben de bizim kaadına bugün gel demiştim
kv hemen üstün körü yaptı bi an önce onlara gidelim diye
ben de aradım şmdi de artık iyi hatrlattın canım ya kadın gelip kapıda beklicekti
of bu kv ler...
bi gün daha kalsaydık ne ollurdu sanki
yok yok yok ben temzlerim gidelim dedi
kadın gibi yapabiliyo sanki iki saaatte bitirdi bütün evi
ay herşeyine sinir olmaya başladım ya, her hareketine
canım sen dokunma istersen, orda durmasının bi zararı olmaz ama dokunursan mikrop bulaşabilir,eşin gelince alıp yüksekçe bir yere koysun tabi uçmazsaKızlaaar benim oğlan dün gece aşağıya inanılmaz baskı yaptı 1 saatden uzun sürdü sanırım. Vajina bölgesinde kuvvetli yanma hissettim. Daha öncede ara ara oluyordu ama dün gece resmen daraldım nefesim kesildi kasıklarım ağrıdı oğlum dışarı fırlayacak gibi hareketliydi. Sizce doğum hazırlığı mı anlamadım ki... Bir de bugün balkonuma bir misafir konmuş. Güvercin... Uçamıyor gibi oysa ben 4. kattayım balkonuma nasıl geldi bilmiyorum ama gitmiyor. masanın altında sandalyelerin üzerinde uyuklayıp duruyor. Yanına yaklaşınca bi sandalyeden ötekine kaçıyor ama uçmuyor. Ve ishal olmuş. Önüne ekmek su koydum hiç dokunmadı. Hastaysa diye dokunamıyorum mikrop bulaştırır mı sizce. Alsak dışarı bıraksak kedilere yem olacak. Dokunmadığım müddetçe bi zararı olmaz heralde değil mi?
Kızlaaar benim oğlan dün gece aşağıya inanılmaz baskı yaptı 1 saatden uzun sürdü sanırım. Vajina bölgesinde kuvvetli yanma hissettim. Daha öncede ara ara oluyordu ama dün gece resmen daraldım nefesim kesildi kasıklarım ağrıdı oğlum dışarı fırlayacak gibi hareketliydi. Sizce doğum hazırlığı mı anlamadım ki... Bir de bugün balkonuma bir misafir konmuş. Güvercin... Uçamıyor gibi oysa ben 4. kattayım balkonuma nasıl geldi bilmiyorum ama gitmiyor. masanın altında sandalyelerin üzerinde uyuklayıp duruyor. Yanına yaklaşınca bi sandalyeden ötekine kaçıyor ama uçmuyor. Ve ishal olmuş. Önüne ekmek su koydum hiç dokunmadı. Hastaysa diye dokunamıyorum mikrop bulaştırır mı sizce. Alsak dışarı bıraksak kedilere yem olacak. Dokunmadığım müddetçe bi zararı olmaz heralde değil mi?
o dediğin bebeğin kanala girmeye çalışması sonucu yaptığı baskı.yaklaşık 1 haftadır falan var bende.çok can sıkıcı.herkes doığum ağrısının belden ya da kasıktan girdiğini söylüyor ya ben sanki vajinadan girecek gibi hissediyorum koca kafalı kızım kafasını bastırdıkça:)
güvercine gelince kısmettir güvercin.ben hamile kalmadan 1 ay önce balkona yuva yapıp yavrulamıştı bir güvercin.hiç dokunmadım.sende elleme sakatsa bile aşağı indirirsen kedi falan yer.bırak kalsın sadece dokunma mikrop falan kapmazsın.
kızlar acemiperinin çok duaya ihtiyacı var şuan
suyu azaldığı ve bebek iyice yukarı çıktığı için yatış vermişler
önce 2-3 saat suni sancı deniyceklermiş
olmazsa sezeryan artık
bol bol dua edelim, Rabbim bi an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
kızlar acemiperinin çok duaya ihtiyacı var şuan
suyu azaldığı ve bebek iyice yukarı çıktığı için yatış vermişler
önce 2-3 saat suni sancı deniyceklermiş
olmazsa sezeryan artık
bol bol dua edelim, Rabbim bi an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
ya gerçekten kolda mı sokuyo doktor, açılma olsa yada olmasa kol sokulurmu ya
Kızlar rüyada bebek emzirmek hamileliğinden kurtulmaya delaletmiş
:) benim sütüm geleli aylar oldu :)
karışmasalr olmaz sanki benimkide dediki eşimin yanında halıları ben yıkayayım yıkamacılar iyi yıkayamıyor dedi, bende anne sen yıkar gidersin ben 9 tane halıyı nasıl döndürüp çevireyim, hem burda belli olmuyor bi yağmur yağıyor bi güneş çıkıyor yağmur bi başlasa ben nasıl alayım onları içeriye dedim yüzünü buruşturdu bilmiyorumki dedigeçen gün yemeğe kaldılar bizde, ne yemek yaptı ne bulaşık yıkadı,ben hepsini kendim yaptım,sonrasında çay meyve servisini yaptım hiiç kımıldamadı zaten totişini kaldırana kadar 2 yıl geçiyor ben ondan daha dincim bu halimle birde diyorki bana sen çalışmaya başlayınca ben bakarım torunuma,bende eşime annen bakamaz çocuğa falan dedim, annen yerinden kalkana kadar çocuk yapar yapacağını dedim düşecekse falan tutamaz yetişemez,kv benim çalışmamı çok istiyor 5 aylık hamileyken bile bana iş bulmuştu çalışayım diye sanki ben keyfimden çıktım işten,o kadar sene okul okuduk tabiki çalışacağım ama herşeyin zamanı var ayyy ne dertliymişim bende konu konuyu açtı
canım senin kv de bebek doğuncada burda kalın demesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?