2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ahhh canım hayaller ne kadar da birbirine benziyo.bende de aynı hayaller.şuan hepsinin gerçek olmasını isterdim.ve mutlu sona az kalınca insan ne kadarda sabırsız oluyormuş.

demi ama yaa bi an gerçek sandım saf sahra

aynı haylller ıcımdeyım bend eınsallakı gercek olur bıs bu sekılde pozıtfı dusundukce ınsll RABBIM yardımcımız olucaktırrr

Canım siz kayınvalideden dertlisiniz benim kayınvalide yok annem gelecek. O da yazık hasta bastonla zar zor yürüyor. Yemek temizlik yapamaz. Titiz olduğu içinde herşeyi bana yaptırır. Sözde yardıma geliyor Zaten bendeydi 2 haftalığına ablama gitti bende ohh deyip yatıyorum. Gelince içtimaya devam... Anne kayınvalide farketmiyor sanırım başında biri varsa daha çok yoruluyosun:)

ah anam ya pdnk kaynana bir sendeki iki valla ya. napıcaksınız siz bu kvlerle
doğum öncesi bide bunların stresi.benimkinin öle durumları yok allahtan benimkide geliyim temizliğine yardm ediyim falan diyo
bende ben tek başıma daha rahat yapıyorum diyorum sallıyorm valla biliyirm huyunu 2 saat yrdm edicek bana
sonra 1 hafta heryerde anlatıcak 1 hafta eli ayağı tutmayacak. kendi işimi kendim görürm daha iyi

canım eşin işe gidersede gider, sen evinde ister yatar ister kalkarsın, kv gelsin sende kalsın bir hafta,sonra zaten hem sen iyileşmiş olursun hemde bebeğe alışmış olursun şaşırmış bu kv ler ya, anammm boşver sen kv yi zorla bağlayacak değilya seni, sen ne dersen o olur hastaneden çıkışta doooru evine geçersin cadı kv lerr

ayy doğum telaşı bitti o sancı falandan daha çok doğumdan sonra yanımda kim kalacak edecek sıkıntılarındayız anne bi taraftan kv bi taraftan ne ypıcaz onu düşünüyoz yaa.
benimki tutturmuş 40 gün yanında biri olmalı yuhh dedim daha neler ben istemem öle dedim. kendine yer açmaya çalışıyo gibi ama yemezler :)))

hehe
aynen enımde ablam gelıcekk ank.dann esım dıyo ne gerek varr annesı aradı az once ayın 14 de dr gıdıcembebgıımn gelısıne gore 17 hazıran gosukuyor regl gore 5 temmuz dr ne derse ona gore gelıyımm dıyorr 18 de nısan var ank.daa tum sulale ona gıdeckler kv ona gore dr ne derse sole gıtmemm nısanna dıyor az oncee ama hast.eltım kalıcak eısmle buyuk ıhtımak bırı bana bırı bebege bakarr eltımın bebelerede kv evde bakar hheeh sonrad aletım evıne kv bana hehe bır zahmett ee ablamda gelırse kebab olur ben kend annemı bırz toparlanınca ıstıyorum aneler dayanamıyor cunkummmmm:13:

benim kv gelip temizliğini yapayım demior ama aynen bende gelmesini istemiyorum sonra dediğin gibi heryerde anlatıcak ben yaptım diye, yok oram buram ağrıdı diyecek,zaten görseniz hamile olan ben değilim o bir gün diyor kasıklarım çok ağrıyor yok belim ağrıyor yok kanamam var, her gün hastanelik sanki, dünki ağrısı topuk ağrısıydı acaba topuk dikenimi oldum diyor, yarım saatlik ağrıyla topuk dikeni olmazsın dedim bende hamileliğimimi kıskanıyor acaba kendiside doğursa bari bi tanede bizde rahat etsek o da

Kızlar merhaba dr dan geldin %60 sancım çıktı 2 cm açıklığım ve yumuşamam başlamış eve geldim perşembeye gel bakalım ama o zamana kalmassın dedi 3400 gr oğluşum nişanımda çok az geldi ama panik yapma vücut seni hazırlıyor dedi.evet sancıyı hissediyorum ama dayanılmayacak gibi değil umarım böyle olur .dualarınızı bekliyorum kızlar.

Tünaydın canlar dün girerim dedim ama giremedim bizimki 3 buçukta uyudu ancak
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçen sonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyunca neysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
Doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte

Kizlar merhaba ben geldim.11de zor uyandim kahvalti yaptım ve kv ile muge anliyi izleme işkence sini çekiyorum cnm işte nekadar iyi olsalar da fazla muhabbet tez ayrılık getiriyo insanı bunaltabiliyolar, benimki de doguma kadar bizde kalacakmis 2gun önce söyledi annem babam da gelecek haftaya bizimkiler sikilabilirler özellikle babam sıkılir çünkü genelde tv karşısinda yatıp uzanır ve normal de bile istanbul da sıkılıyo hemen memlekete dönmek için anneme baskı yapıyo:18: inşallah yine öyle yapmaz.
ya ne bileyim çok iyi çok yardımcı oluyoda insann kendi annesi gibi olmuyo annemler gelince gitse iyiydi:26: geçen gün diyoki dogumdan sonra annemler gidince Gölcüge bize gideriz dedi bende yok dedim evimde daha rahat w ederim hem annemlerle sinoba gitcem ben dedi m sizde sıkılırm dedim gorumcemin geleceğini söyledi o gelince dönerim dedim uffff bu konu beni geriyo yaa bide dedimki 9aydir memlekete gidemedim cok özledim dedim diyoki hamileligin baainda gittin ya diyo e sedim tamam iste 4haftaliktim ozaman! !! Ya kendi kızı 2ayligina memlekete geliyor ama ben gidicem deyince 9ay önce gittiğimi söylüyo bende dedim bende ana kuzusuyum ve ev hanimi degilim polisim yilda 20gun iznim var ilk defa bu sene doğum iznim sayesinde memlekette 1-2 ay kalabilicem dedim !!! Kızlar ya ne dolmuşm nekadar iyide olsa birhaftadir evdeyiz kayganayla sıkılmışm sanırm

ay benimki de çok komik oluyor bazen
midem çok yanıyor diyorum
sen yine iyisin benim hamileliğimde çok fenaydı diyor
bebek iri nasıl doğurucam diyorum
nolucak ben 5 kilo doğurdum diyor
ve kendisinin boyu 1 80 e yakın kilosu da maşallah
yani benim en az 3 katım
hala ben şöyleydim ben böyleydim diye çocuk gibi benle yarıştırıyor kendisini
zaten dünkü olaydan sonra yüzlerini bile göresim yok
yaptıkları aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor nefretim kabarıyor

ahh sorma bu oğlanlarına yaptıkları nazlara hasta oluyorum ben hamileliğim boyunca naz yapmadım. o sosyete pazarı senin o düğün benim dolaşıyo hanımım geçende bize geldi bizimde aylık alışveriş zamanı 1 saat markete gittik bizimle geldi anam başladı markette topallamaya :))) oğlu markette beni bıraktı anasını götürdü arabaya onunla beraber arabada oturdu. bende inadına dolaştıp markette boş boş :)) baktım gliyo benim koca bitmedimi diye

slm annişler doğum yapanlar göğüslerim hala çok acıyo zeytinyağı kendi sütüm falan derken biraz azaldı ama hala acıyo beynime vuruyo sanki

Canım ya bende neler çektim göğüsten lansinoh krem çare oldu derdime valla
tavsiye ederm benimki kanıyordu artık dişleirmi sıkıyordum emzirirken dene valla bu kremi

aa senin kv ler gölcükte mi oturuyor canım ?
annemler de oradalar
kız senin kv bizimkilerin komşusu filan çıkarmış

PDNK Tatlım ya sendede mi k.valide sorunu var ahh kıyamam hamile halinle üzülme
Takma diyeceğim ama insan takıyor işte.Ben bu sefer başardım çok şükür takmamayı
Artık bebeğe odaklandığım için yoksa bazı şeyleri aştığım için mi bilmiyorum
Allah yardımcın olsun

allah yardımcın yardımcımız olsun cnm benımmm ınslll
canım en guselını demısısn beterın beterı var her halımıze hamdı senalar olsunn cok takdır ettım senıı ınsl kı amelıyala duselır kıscenın ayagısıı ınsıl sen ıcını ferah tut rabbıme yonelde gerısı boss ınslll kı gusel seyler sneı beklıyor olucakk

canım benim allah tez zamanda şifa versin şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine sen güçlü durmalısın onun en çok sana ihtiyacı var ve onlar herşeyi hissediyorlarmış. ve bol bol dua et dua insanın kaderini bile değiştirirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…