PDNK Tatlım ya sendede mi k.valide sorunu var ahh kıyamam hamile halinle üzülme
Takma diyeceğim ama insan takıyor işte.Ben bu sefer başardım çok şükür takmamayı
Artık bebeğe odaklandığım için yoksa bazı şeyleri aştığım için mi bilmiyorum
Allah yardımcın olsun
Sezeryan olacaklar sakın korkmayın bide öyle abartılacak derecede bir şey yok
bEN Sadece 2 .gün zorlandım ondada doktorum ağrı kesici girmemiş o yüzden
İlk akşam kalktım hemen yürüdüm hastanenin koridorlarında kaç tur attım en çok yürüyen bendim
Doğumdan sonra tam 14 kilom gitti87 ile gittim doğuma şimdi 73 kiloyum
Mutlaka göğüs kremi götürün yanınızda illaki çatlıyor meme başları emzirmek çok önemli
bende sütüm geliyor sanıyordum ERva sarılık oldu fototerapiye aldılar pomoayla sağdm
Kaç saat gelmedi sütümbide üstüne yara oldu.hemen humana steel çay içtim bol su içtim
Annemde sıcak havlu yaptı göğüslerime sütüm geldi çok şükür
Birde şekerli su verin muhakkak bebeklerinize sarılığı önlemek için
Bizimki hala geçmedi.
Kizlar merhaba ben geldim.11de zor uyandim kahvalti yaptım ve kv ile muge anliyi izleme işkence sini çekiyorumcnm işte nekadar iyi olsalar da fazla muhabbet tez ayrılık getiriyo insanı bunaltabiliyolar, benimki de doguma kadar bizde kalacakmis 2gun önce söyledi annem babam da gelecek haftaya bizimkiler sikilabilirler özellikle babam sıkılir çünkü genelde tv karşısinda yatıp uzanır ve normal de bile istanbul da sıkılıyo hemen memlekete dönmek için anneme baskı yapıyo:18: inşallah yine öyle yapmaz.
ya ne bileyim çok iyi çok yardımcı oluyoda insann kendi annesi gibi olmuyo annemler gelince gitse iyiydi:26: geçen gün diyoki dogumdan sonra annemler gidince Gölcüge bize gideriz dedibende yok dedim evimde daha rahat w ederim hem annemlerle sinoba gitcem ben dedi m sizde sıkılırm dedim gorumcemin geleceğini söyledi o gelince dönerim dedim uffff bu konu beni geriyo yaa bide dedimki 9aydir memlekete gidemedim cok özledim dedim diyoki hamileligin baainda gittin ya diyo e sedim tamam iste 4haftaliktim ozaman! !! Ya kendi kızı 2ayligina memlekete geliyor ama ben gidicem deyince 9ay önce gittiğimi söylüyo bende dedim bende ana kuzusuyum ve ev hanimi degilim polisim yilda 20gun iznim var ilk defa bu sene doğum iznim sayesinde memlekette 1-2 ay kalabilicem dedim !!! Kızlar ya ne dolmuşm nekadar iyide olsa birhaftadir evdeyiz kayganayla sıkılmışm sanırm
Kızlar ben doktora gittim sabahtan
Çatı muayenesi yaptı elini baya bi soktu kan gelirse korkma özellikle geriye soktum açılman artsın diye dedi
Baya bi kan gelmiş ve sancım da var bu süreç normal mi şimdi?
O gelen kan ne kanı nişan falan mı?
Bir de acil birşey olmazsa artık çarşambaya gelirsin dedi
canım sen nasıl yüreği güzel bir annesin öyle,en telaşlı en panik sen olman gerekirken bu kadar metanetli olman hayranlık uyandırdı bende,bizde düşünüyoruzki doğum sancısı çok mu ağrı yapar ameliyat dikişlerinin ağrısına nasıl katlanacağız diye,inanki hepsi boşmuş onu anladım şu an, herşeyden önemlisi bebeğimizin sağlığı,ama atlatılmayacak şeyler değilmiş çok şükürki tedavisi var, çok şükürki başka önemli bir sorun yok, dualarımız seninle ve ervamızla,sen 3 ay sonrasını düşünme şu anın tadını çıkar, canım benim sağlıkla sıhhatle kocamaann bir ömür diliyorum sizeTünaydın canlar dün girerim dedim ama giremedim bizimki 3 buçukta uyudu ancak
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçensonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyuncaneysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
Doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte
Kızlar ben doktora gittim sabahtan
Çatı muayenesi yaptı elini baya bi soktu kan gelirse korkma özellikle geriye soktum açılman artsın diye dedi
Baya bi kan gelmiş ve sancım da var bu süreç normal mi şimdi?
O gelen kan ne kanı nişan falan mı?
Bir de acil birşey olmazsa artık çarşambaya gelirsin dedi
bunların hepsimi aynı yoksa kv oluncamı böyle değişiyolar acaba ya bizde kv olacağız inşallah bunlara benzemeyiz, canım sanırım fazla taviz vermişsiniz o yüzden tepenize çıkmışlar ama anne baba işte, bizimde düğnde takılan 20 bin tl parayı kayınpeder aldı cuma aldı pazartesi vereceğim dedi tabi nerdeee 1 sene geçti üzerinden ses çıkarmadık, düğünü yaptı ev araba verdi falan diye alsın paraları ses çıkarmayalım dedik eşimle, ama geçen gün eşime bana 3500 tl borcun var demiş ufak tefek bazen alıyodu eşim 500 tl falan, düşün adam onun hesabını tutmuş, eşimde dememişki bizim 20 bin nerdeay benimki de çok komik oluyor bazen
midem çok yanıyor diyorum
sen yine iyisin benim hamileliğimde çok fenaydı diyor
bebek iri nasıl doğurucam diyorum
nolucak ben 5 kilo doğurdum diyor
ve kendisinin boyu 1 80 e yakın kilosu da maşallah
yani benim en az 3 katım
hala ben şöyleydim ben böyleydim diye çocuk gibi benle yarıştırıyor kendisini
zaten dünkü olaydan sonra yüzlerini bile göresim yok
yaptıkları aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor nefretim kabarıyor
ayyyyyyyy merveeeeeeeeeeee bu ne bu ne Allah aşkına biblo mu buuuu
kurban olurum seni verene maşallah maşallah
bayıldım Allah ım bayıldım çok güzel bu ya doğurasım geldi yine bak
canım kanaman yoğunsa git dr a bence
ha az azsa eğer dr zorladığı için oluyodur
ama fazlaysa ne olur ne olmaz
görünmende fayda var.
merveeeeeeeeeeeeeeee
bu gerçekmiii yaaaaaaaaaa
Alllahım Allahım
Rabbim nazarlardan korusun
40 bin kere maşallah
ben de kavuşayım artık Elif Mirayıma
canım ya çok geçmiş olsun ama allahın izniyle bunlar geçecek sorunlar.ya dediğin gibi zekasında olsaydı bişeyler.o kayınvalidenide tepkisinden dolayı tebrik etmek lazım.dönmüştür inşallah memleketine.yoksa çekilecek dert değil valla.kız merve o resimde yanaklar ne öyle.tam ısırmalık.çok güzel bir kız bebek maşallah.kaç kilo doğdu?bu arada dil bağı sorunuda var yazmıştı arkadaşlar.onun için olacak mı ameliyat?
canım sen nasıl yüreği güzel bir annesin öyle,en telaşlı en panik sen olman gerekirken bu kadar metanetli olman hayranlık uyandırdı bende,bizde düşünüyoruzki doğum sancısı çok mu ağrı yapar ameliyat dikişlerinin ağrısına nasıl katlanacağız diye,inanki hepsi boşmuş onu anladım şu an, herşeyden önemlisi bebeğimizin sağlığı,ama atlatılmayacak şeyler değilmiş çok şükürki tedavisi var, çok şükürki başka önemli bir sorun yok, dualarımız seninle ve ervamızla,sen 3 ay sonrasını düşünme şu anın tadını çıkar, canım benim sağlıkla sıhhatle kocamaann bir ömür diliyorum size
canım yazdıklarını okurken içim gitti inan
ama çok güçlü ve harika bir annesin sen
her şeyin üstesinden geleceksin
ervoşun ayağı da düzelir Allah ın izniyle içini ferah tut
hem şimdiden yani bebekken olacak tedavisini ve büyüyünce bu olanları hatırlamayacak bile
sapasağlam bir kız olacak beraber gezeceksiniz tozacaksınız oh mis
ee artık taze anne olarak senin de tecrübe ve tavsiyelerini bekliyoruz şekerim
allah yardımcın yardımcımız olsun cnm benımmm ınslll
canım en guselını demısısn beterın beterı var her halımıze hamdı senalar olsunn cok takdır ettım senıı ınsl kı amelıyala duselır kıscenın ayagısıı ınsıl sen ıcını ferah tut rabbıme yonelde gerısı boss ınslll kı gusel seyler sneı beklıyor olucakk
canım benim allah tez zamanda şifa versin şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine sen güçlü durmalısın onun en çok sana ihtiyacı var ve onlar herşeyi hissediyorlarmış. ve bol bol dua et dua insanın kaderini bile değiştirirmiş
Mervecim çok geçmiş olsun allahım korusun minik meleğini en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum.
Çok üzüldüm inan ki , Tanrım sana koştuğu oynadığı günleri de göstersin
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar sağolun dualarınız için Allah hepinizden razı olsunmervecm allah yardımcınız olsun mubarek üç aylarda duaların bol bol edildiği zamanda dualarımızda minik bebişinde yer var.
umarım hemen atlatırsınız. allah miniğimize şifa versin inşallah.
Allahım ya madem topallayacaktı ne diye geldi sizle markete, yaşlandıkça daha gezenti oluyo bunlar, benim eşim neyseki taviz vermiyor annesine biliyor kadının huyunu kv de çok korkuyor eşimden gıkını çıkaramaz, sanki oğlunu tanımazmış gibi yanında naz yapmaya çalışır bazen ama eşim umruna katmaz,geçen gün aramış sizde boğaz için fıs fıs varmı boğazım çok ağrıyor dediahh sorma bu oğlanlarına yaptıkları nazlara hasta oluyorum ben hamileliğim boyunca naz yapmadım. o sosyete pazarı senin o düğün benim dolaşıyo hanımım geçende bize geldi bizimde aylık alışveriş zamanı 1 saat markete gittik bizimle geldi anam başladı markette topallamaya :))) oğlu markette beni bıraktı anasını götürdü arabaya onunla beraber arabada oturdu. bende inadına dolaştıp markette boş boş :))baktım gliyo benim koca bitmedimi diye
merve çok tatlı yaa insan buna baktıkça herşeyi unuturkiiii ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN PRENSESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?