2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kız yaşlı olsa gam yemicem daha 48 yaşında :))biizmkide korkar oğlundan ama nazından geri kalmaz :)) seninkinin kocasıda pek tınlamıyo demek oğlundan istiyo :)

aah canım ah sorma benzer şeyler bizde de var işte
evlenirken ev aldılar bize krediyle
millete bir hava atmalar oğluma düğün hediyesi ev aldık vay şöyle yaptık bilmemne
evleneli daha bir kaç ay olmuştu ki ne deseler beğenirsin
krediye yardım etsek iyi olurmuş çabuk bitermiş
kaldı ki biz onlara ev filan alın demedik zaten 3 tane kredi ödüyoruz ayrıca nasıl yardım edelim şu an
bir kaç gün geçti bu sefer de siz de kredi çekin ev alın biz burada oturalım dediler biliyor musun
beynimden vurulmuşa döndüm
böyle yapacaklarını bilsem bu eve yaklaşmazdım bile ben
zaten o laflardan sonra ağla ağla mahvoldum günlerce
çok gururum kırıldı çünkü çok zoruma gitti
sanki biz yalvardık bize ev alın diye
ben de dedi zaten eşime kredinin biri biter bitmez kiraya çıkalım ben razıyım diye
şimdi onu bekliyoruz bitsin de kaçarak uzaklaşıcam bu lanet evden
buz gibi soğudum hem eve hem onlara karşı
evlenirken yaptıkları bir evdi onun da lafını ede ede bir hal oluyorlar şimdi
beyaz eşyalarımıza varana kadar bütün borçları altınlarımı satıp ödedik biz ondan haberleri yok
Allah sorsun o kadar söylüyorum

Kızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana
Allah sağlıkla kurtarsın.
Allah yardımcın olsun

Allah nazarlardan korusun. Annesinin kuzusu ne nazlar yaparmış annesine.Mervecim Allah sağlık versin bebeğine. Sen bu moral ve düşünceyle her şeyin üstesinden gelirsin. Kızın da senin kadar güçlü olacaktır.

Kizlar 39+2 deyim oglumun gelesi hic yok gunumun dolmasini beklemeli miyim yoksa gunume bir iki gun kala suni sanci yada sezeryan demeli miyim? Fikirlerinize ihtiyacim var

kız yaşlı olsa gam yemicem daha 48 yaşında :))biizmkide korkar oğlundan ama nazından geri kalmaz :)) seninkinin kocasıda pek tınlamıyo demek oğlundan istiyo :)
benimkide 46 yaşında evet kocasıda pek tınlamıyor oğluda tınlamıyor ama gerçekten rahatsız olsalar tamam ama naz ne demek ya bu yaştan sonra, ben naz yapmıyorum kimseye bu halimle, yarın kv de de gün var benim gitmemi beklemiştir bugün ama hiiiç gidemem, yarında saat 12 de gitcem, bu halimle bişey yapamam ben, yapacak olsam bile yapmam hamileyken 2 defa günüm oldu misafirlerim geldi kılını bile kıpırdatmadı,misafire servise bile kalkmadı, bu zamanda yardım etmediya daha benden bi hayır gelmez ona

benim kızım daha 2700 gr bende istiyorum böyle yanaklar ama:)
neyse canım dil bağı benim kuzenimin çocuğundada olmuş.ben bilmiyordum bile.ama küçük bir operasyonla halledilmiş şükür.şimdi kızda konuşma problemi falan yok.gayet normal bir genç kız.

ah ah alın evinizi oturun diyesi gelir insanın işte ama bi taraftan başka kredi ödüyorsanız çok zor ( millete hava olsun diye almışlar o evi yoksa oğluma hayrım dokunsun diyemi
bir an önce biter krdenizde uzaklaşırsın cnm ya

bu kadarı da fazla olmuş
gerçekten iyi sabretmişsin ve sabrediyorsun.

ay kızlar kocişim istanbula gitmişti ya sınavı için
bi hafta
sizler de dua etmiştiniz ALLAH razı olsun hepinizden
bugün açıklandı ya
geçmiş sınavı
bugün burası hep güzel haberlerle dolsun inşallah mübarek Cuma günü
acemiperi geliversin bebişiyle
bol bebişli bi gün olsun
kolay doğumlar olsun inşallahhhh
AMİN

Kizlar 39+2 deyim oglumun gelesi hic yok gunumun dolmasini beklemeli miyim yoksa gunume bir iki gun kala suni sanci yada sezeryan demeli miyim? Fikirlerinize ihtiyacim var

ben de yarın 40. haftama giriyorum canım
bence bir hafta daha beklemende yarar var
tabi doktorun sana en doğrusunu söyleyecektir
ama bir problemin yoksa bekle bence
ben bekleyeceğim çünkü doktorum da beklemekten yana
gününü tamamen doldurduktan sonra düşünürüz ne yapmamız gerektiğini
bir çok kişi 41 haftayı bitiriyor bile
bizim daha yeni 40. haftamız canım biraz daha sabret

merveee maşallahhh suphanalllaaahh canım benimmm oyy yisinlerrr pammukk ellerininnpembişş cicilerinii

darısı ben ve benim gibi uğraşanlara olsun insallah

hazirandA çiçeği burnunda taze anneleri sizlerinde evlatlarınız hayırlı olsun.. anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum

ben de oturuyorum salonda
bizim kv getrimiş viledayı süpürgeyi
iiş yapcakmış
hey allahım ya
sabah kahvaltı bulaşıklarını kaldırp yıkadım hemen
benden daha iş bekliyomu acaba
e ben oturuyorum şmdi burda
işin sırası mı ay
bi doğuraydım iyiydi sağ salim

gözünüz aydın canım eşini de tebrik ederim
bugün hep güzel haberler var burada ne güzel
merve bebeğiyle uğur getirdi topik hem canlandı hem güzel haberlerle doldu
inşallah akşama kadar hatta bundan sonra hep güzel haberleri paylaşırız burada

ayy canım yaa siz kirada oturur ev almak istediğinizdede alırdınız,kendilerince işgüzarlık yapmışlar, kredi ödemek gerçekten çok zor bilirim,bebekde olunca iyice sıkışmışsınızdır, bebek falan ama çok fazla masrafı oluyor,kötüsünü yapamıyorsun minicik bebek herşeyi iyi olsun istiyorsun onun sağlığı için, zorunlu ihtiyaçları bile çok masraflı oluyor,birde ilk bebeğimiz insanın içinde hevesleri oluyor onlarda gerçekleşmeyince iyice depresif bir hala bürünüyor insan, üzülme desemde boş biliyorum üzüleceksin, en iyi ilaç zaman düşünmemeye çalış

Eddaa
Canım bak oğlum kızından büyük olsun sorun olmasın diye acele ediyor galiba.sancılarım başladı 60-65 arası çıkıyor yumuşamam da var 2 cm açılmamda.böyle yavaş yavaş olması iyi sanırım.nişan da çok hafif geldi.dr millet 40 da doğuramaz senin vucut hazırlanmaya başladı dedi.ama bu hurma çok işe yarıyor bence.bide yırtılma olmasın diye ben ı birleşme bölgesine kayısı çekirdeği yağı sürüyorum aklında olsun canım.zaten 3400 gr olmuş artık gelebilir bencede.

gözünüz aydın canım.bebeğiniz kısmetiyle geliyor desene.

ya ben daha doğurma<m gözüyle bakıyorum ama baksana sen benden sadece 2 gün öndesin ama bebek geliyor gibi.hadi hayırlısı olsun allah bir avazda kurtarsın inşallah.ama maşallah kilosu falan gayet iyi.bu arada bende günde 2 tane hurma yiyorum.yeterli mi daha mı fazla yemeliyim?

Canım cok geçmiş olsun..
Allah'ın izniyle bunlarda gececek , atlatılacak
Aklim sendeydi, her zaman dualarımdaydın ..
Bu metanetinle bir daha bir daha hayran bıraktın kendine
Artık annesin..her zaman güçlü olacaksın canım..
Ki kızı da annesi gibi olsun..

Bu arada fıstığa bayıldımmmm
Yanaklar öpmelikkk..
Maşallah..Allahım esirgesinn
Kac zamandır bekleniyordu..cok şükür muradınıza erdiniz mervemm
Allah analı babalı buyutsun.. birlikte geçireceginiz nice guzel yıllariniz olsun

Artık kiz kiza takilirsinizz..hadi iyisinizz:)

Ayrıca K.validende şaşılası kadın. .
Gitmistir umarım kendileri

Kendinize iyi bakın annesii..op minik avuclarindan melegini:79:

öyle kuzum ya biz zaten kiraya çıkıyorduk bunlar güya düğün hediyesi diye aldılar
şimdi de çıksak da otursalar diye bakıyorlar burnumuzdan geldi inan
dediğin gibi bebeğimiz de oluyor e insan elinden geldiğince en güzeli olsun istiyor
kv ler sağolsunlar zaten bir faydaları olmaz
olsa da gördüğün gibi fitil fitil getirirler burnumuzdan
aman zaten çöp almasınlar bundan sonra lazım değil
gölge etmesinler başka ihsan istemez
Allah tan benim annemler çok yardımcı oluyorlar
kızımın odasını komple onlar yaptı perdesine varana kadar
ve asla lafını bile etmezler Allah razı olsun onlardan zaten
annem hala sorar bir şeye ihtiyacınız var mı para sıkıntınız var mı diye
biliyorlar çünkü borç ödediğimizi
ben de yok çok şükür derim ama sormaları düşünmeleri bile yeter

ay bak döküldüm gene pıtır pıtır dolmuşum gene canım görüyor musun
Allah hepinizden razı olsun valla hep söylüyorum canlar iyi ki varsınız

evde ütüm var de focakta yemeğim var kaçmaya çalış :) yoksa sana temizleticek kız bu evi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…