2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
gözünüz aydın canım.bebeğiniz kısmetiyle geliyor desene.

oyy teyzesi evet ya
hiç bu açıdan bakmamıştım
annemin sağlık problemi haberinden sonra iyi bi habere ihtiyacımız vardı artık kuzum ya
çok şükür
Rabbim tabi ki başka dert vermesin
sıra büyük kavuşmada
onu da atlatsak hayırlısıyla inşallah

Sağol canım benim darısı sizin başınıza inşallah
Çok sevindim hadi gözünaydın olsun:13:

Cok gerilmeye basladim artik canim yaa onden gelen sanci falan da yok doktor bekleyecegiz son gune kadar dedi ama benim canim cok sikiliyor.sende de hic sanci yok mu.nasil is bu anlamadim ha b arada cati muayenesi yapildi 1 parmak dedi ebe yarim cm oluyormus o.ultrasonda da bi sikinti gorunmedi ams beklemeli miyim bilmiyorum

Sağol canım teşekür ederim inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız

Canım bu dil bağı r harflerini felan söylemede sıkıntı yapıyormuş inşallah bu sorunumuzda çözülür
Öyle deme daha 3 haftanız var illaki alır canım senin yavruşta
bende 3 kg bekliyordum 300 gr fazla doğdu bide öyle şiştiki yanakları şimdi fosaldı

canım kaç tane hurma yiyosun günde
benm midemi yakmaya başlayınca bıraktım ya uzun süre oldu yiyemiyrum

selam hayirli cumalar kizlar herkes iyidir insallah herkes bı kv derdinde benim gibi ben yine sabah kalktım bizim kv beni bekliyor aç olarak illa hazırlayıp önüne getirecegimcok sıkıldım artık dün aksam sinirden ağladım insan birşeye de yardım etmez mı yetip içip kenara çekilip yatıyor ben iki buklum sancilarla agrilarla yemek yapıp su halimle onu besliyorum niye geldiyse 3 hafta oldu artık bunaldım biran once doğurmak istiyorum bu Pazartesi gideceğim eğer normal dogum olmazsa sezeryana al diye doktoruma yalvaracağım
Kızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana
Allah yardimcin olsun sağlıklı kolay bı dogum geçirirsin insallah
mevoşum masallAh subhanallah kızına cok tatli vok seker ya yetinmem onu Rabbim saglık sıhhat versin sana bagislasin kuzunu insallah ayak sorunu da zamanla gecer hiçbirşeyi kalmaz Rabbim safi ismi ile tecelli etsin sana da güç kuvvet verdin cnm

Acemiperi ve diger doguma gidemarkadaslarimizin Rabbim yardımcısı oldun bı avazda kurtulmanızı nasip etsin Rabbim

Teşekkür ederim Asesim valla öyle eşimle saatlerce bakıyoruz
Eşim bakmaya doyamıyorum diyor.ama kucakçı oldu tabi mememde uyumayı çok seviyor bıraktığım an uyanıyor beni esir aldı ama çok hoşuma gidiyor
Allah olmayanlarada versin
Sen nasılsın oğlişin nasıl büyümüştür yavrucak

bu kadarı da fazla olmuş
gerçekten iyi sabretmişsin ve sabrediyorsun.

mecbur sabrediyorum canım huzurumuz kaçmasın istiyorum çünkü
bizim Allah a şükür eşimle bir sorunumuz yok
kendi yağımızda kavrulurduk ne güzel
şimdi böyle olunca nasıl deli gibi pişmanım bu eve oturduğuma anlatamam
işte içlerine girmeyince insan cidden tanıyamıyormuş kimseyi
bilemedim böyle yapacakları aklıma gelmedi hiç
kocam da farkında her şeyin ama ne yapsın ona da üzülüyorum
arada kalsın istemiyorum kıyamıyorum onun için de sesimi çıkarmıyorum
tek istediğim bize uzak olsunlar mısır a sultan
biz bakarız kendi başımızın çaresine

Kızlar hepiciğinize selamlar.

Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.

10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana. Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.

Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.

+++

Son düzenleme:
tebrik ederim canımm

annende düzelir inşallah canım.doğumuna yetişemesede doğduktan kısa bir süre sonra gelir bence.gelemese bile biraz ele avuca gelince bebişin sen alır götürürsün anneannesine.bak bende yalnızım henüz.ne anne ne kayınvalide kimseden fayda yok bana.kayınvalidemle karşılıklı oturuyoruz ama bir tas çorbasını görmüyorum ne yazıkki.bu halimle yemeğimi bulaşığımı herşeyimi kendim yapıyorum.annem başka bir şehirde ve ancak doğuma yakın gelebilecek bazı sebeplerden ötürü.belki ben doğururum bile o gelene kadar:)tek derdimiz bebeklerimize sağ sağlim kavuşmak olsun inşallah...
oyyy adıda erva:)bende nehir koyucam allah izin verirse.zaman zaman aklımdan geçmiyor değil belki r leri söyleyemezse adını doğru söyleyemez diye:)olsun sevimli olurlar.ama zaten küçük bir operasyonla bu problemde kalkar ortadan sanırım.

dilca kızın kısmetiyle geliyo galibaa..
Gözünüzaydın..cok şükür anlatmış eşin sınavı..nasil yük kalkmıştır ama omuzlarından

pdnk o nasıl iştir cnm yaa..hediye desinler, sonra Kıvır
Siz dediginiz gibi kendi evinize çıkın en iyisi
Yoksa Isıtıp Isıtıp önünüze sürülecek
Daha zahmetlere girme cnm sakın kv ye..:26:
Ağlayıp uzmede kendini..kimseye değmez. .
Sadece bebeğine odaklan

aman bişey yapmasınlarda konuşmasınlarda, size dokunmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar bunu dedirtecek duruma gelmişsiniz artık, ne varsa bizim annelerimizde var, ellerinde avuçlarında ne varsa vermeye çalışırlar, Allah onları başımızdan eksik etmesin
anlatacaksın tabi canım insan konuşmayınca rahatlayamıyor, evet iyiki varsınız

maşallah sanaçok tatlı bu annesi...
ya kıskanıyorum artık böyle gördükçe bebek resimlerini.geçsin biran önce zaman ve bende alıyım bebeğimi kucağıma:)

aa senin kv ler gölcükte mi oturuyor canım ?
annemler de oradalar
kız senin kv bizimkilerin komşusu filan çıkarmış
evet cnm donanma mahallesinde Koray aydın parkına yakın otutuyolar :)))

cnm benim git tabi sinopa ohh mis gibi temiz hava alsın bebişin. memleketime slm söle bende gitmek istiyom yaa sinopa. bak cnm çekti şimdi :))
aaa sinoplumusun cnm burda benden başka sinoplu yok sanıyodum, memleketimiz güzel yer :))) sen neresindensin bizimkiler merkezde oturuyolar Aşıklar caddesinde...

Merveeeeeeeeeeeeeeeeeee çok tatlı bişey bu yaaa yenmezmi sevilmezmi Allahım nazarlardan korusun içim gitti yaaa, cnm benim seni öyle çok takdir ediyorumki çok güçlü davranmışsın ve iyi demişsin eşine annene o gıcık kv.ne yaa seni orda teselli etmeleri gerekirken hem de değin gibi bence bebeğin de sağlam yani ufak bir iki operasyon geçirecek ve herşey normale dönecek Allah daha beterinden saklamış maşallah nur topu gibi bir kız vermiş , süpersin cnm böyle güçlü ol kimseye bakma sen, Allahım sana minicik bir melek göndermiş o zaten senin her anını dolduruyodur gittimi o uyuz kaynanan peki , gitsede artık gölge etmesee mutluluğunuza!!!

cnm çok tebrik ederimmmm darısı benim kocişin başına ağustosta sınavı var :18:
Acemiperi ; cnm inşallah kolayca doğurabilmişsindir, eğer normal olmadıysa da inşallah yine kolay olmuştur , yavrunu sağsalim kucağına almışsındır inşallah cnm. Kızlar Acemiperiden haber gelirse lütfen hemen paylaşın merak ediyorum.

Gitti canım gitti çok şükür kurtuldum giderken ağladı bebeğe bakıp bakıp
Sağol canım ayy sizde sabırsızlanıyorsunuz gerçektende valla bide ne zor son günler iyice ağırlaşıyor insan
Allah yardımcınız olsun

Maşallah oğluna annesiiçok tatlııı bebisinn.
Allahım esirgesinnn
Iyisiniz umarım ikinizde

Yaa ben nasıl kaçırdım..
Acemiperi doguma mi gittiiiii..

Nasi bi topik takipçisiyim ben yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…