gözünüz aydın canım.bebeğiniz kısmetiyle geliyor desene.
Sağol canım benim darısı sizin başınıza inşallahmerveee maşallahhh suphanalllaaahh canım benimmm oyy yisinlerrr pammukk ellerininnpembişş cicilerinii
darısı ben ve benim gibi uğraşanlara olsun insallah
hazirandA çiçeği burnunda taze anneleri sizlerinde evlatlarınız hayırlı olsun.. anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum
Çok sevindim hadi gözünaydın olsun:13:ay kızlar kocişim istanbula gitmişti ya sınavı için
bi hafta
sizler de dua etmiştiniz ALLAH razı olsun hepinizden
bugün açıklandı ya
geçmiş sınavı
bugün burası hep güzel haberlerle dolsun inşallah mübarek Cuma günü
acemiperi geliversin bebişiyle
bol bebişli bi gün olsun
kolay doğumlar olsun inşallahhhh
AMİN
ben de yarın 40. haftama giriyorum canım
bence bir hafta daha beklemende yarar var
tabi doktorun sana en doğrusunu söyleyecektir
ama bir problemin yoksa bekle bence
ben bekleyeceğim çünkü doktorum da beklemekten yana
gününü tamamen doldurduktan sonra düşünürüz ne yapmamız gerektiğini
bir çok kişi 41 haftayı bitiriyor bile
bizim daha yeni 40. haftamız canım biraz daha sabret
Sağol canım teşekür ederimAllah sağlıkla kurtarsın.
Allah yardımcın olsun
Allah nazarlardan korusun. Annesinin kuzusu ne nazlar yaparmış annesine.Mervecim Allah sağlık versin bebeğine. Sen bu moral ve düşünceyle her şeyin üstesinden gelirsin. Kızın da senin kadar güçlü olacaktır.
benim kızım daha 2700 gr bende istiyorum böyle yanaklar ama:)
neyse canım dil bağı benim kuzenimin çocuğundada olmuş.ben bilmiyordum bile.ama küçük bir operasyonla halledilmiş şükür.şimdi kızda konuşma problemi falan yok.gayet normal bir genç kız.
Eddaa
Canım bak oğlum kızından büyük olsun sorun olmasın diye acele ediyor galiba.sancılarım başladı 60-65 arası çıkıyor yumuşamam da var 2 cm açılmamda.böyle yavaş yavaş olması iyi sanırım.nişan da çok hafif geldi.dr millet 40 da doğuramaz senin vucut hazırlanmaya başladı dedi.ama bu hurma çok işe yarıyor bence.bide yırtılma olmasın diye ben ı birleşme bölgesine kayısı çekirdeği yağı sürüyorum aklında olsun canım.zaten 3400 gr olmuş artık gelebilir bencede.
Allah yardimcin olsun sağlıklı kolay bı dogum geçirirsin insallahKızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana
mevoşum masallAh subhanallah kızına cok tatli vok seker ya yetinmem onu Rabbim saglık sıhhat versin sana bagislasin kuzunu insallah ayak sorunu da zamanla gecer hiçbirşeyi kalmaz Rabbim safi ismi ile tecelli etsin sana da güç kuvvet verdin cnm
Teşekkür ederim Asesim valla öyle eşimle saatlerce bakıyoruzCanım cok geçmiş olsun..
Allah'ın izniyle bunlarda gececek , atlatılacak
Aklim sendeydi, her zaman dualarımdaydın ..
Bu metanetinle bir daha bir daha hayran bıraktın kendine
Artık annesin..her zaman güçlü olacaksın canım..
Ki kızı da annesi gibi olsun..
Bu arada fıstığa bayıldımmmm
Yanaklar öpmelikkk..
Maşallah..Allahım esirgesinn
Kac zamandır bekleniyordu..cok şükür muradınıza erdiniz mervemm
Allah analı babalı buyutsun.. birlikte geçireceginiz nice guzel yıllariniz olsun
Artık kiz kiza takilirsinizz..hadi iyisinizz:)
Ayrıca K.validende şaşılası kadın. .
Gitmistir umarım kendileri
Kendinize iyi bakın annesii..op minik avuclarindan melegini:79:
evde ütüm var de focakta yemeğim var kaçmaya çalış :) yoksa sana temizleticek kız bu evi :)
bu kadarı da fazla olmuş
gerçekten iyi sabretmişsin ve sabrediyorsun.
tebrik ederim canımmay kızlar kocişim istanbula gitmişti ya sınavı için
bi hafta
bugün açıklandı ya
geçmiş sınavı
bol bebişli bi gün olsun
AMİN
annende düzelir inşallah canım.doğumuna yetişemesede doğduktan kısa bir süre sonra gelir bence.gelemese bile biraz ele avuca gelince bebişin sen alır götürürsün anneannesine.bak bende yalnızım henüz.ne anne ne kayınvalide kimseden fayda yok bana.kayınvalidemle karşılıklı oturuyoruz ama bir tas çorbasını görmüyorum ne yazıkki.bu halimle yemeğimi bulaşığımı herşeyimi kendim yapıyorum.annem başka bir şehirde ve ancak doğuma yakın gelebilecek bazı sebeplerden ötürü.belki ben doğururum bile o gelene kadar:)tek derdimiz bebeklerimize sağ sağlim kavuşmak olsun inşallah...oyy teyzesi evet ya
hiç bu açıdan bakmamıştım
annemin sağlık problemi haberinden sonra iyi bi habere ihtiyacımız vardı artık kuzum ya
çok şükür
Rabbim tabi ki başka dert vermesin
sıra büyük kavuşmada
onu da atlatsak hayırlısıyla inşallah
oyyy adıda erva:)bende nehir koyucam allah izin verirse.zaman zaman aklımdan geçmiyor değil belki r leri söyleyemezse adını doğru söyleyemez diye:)olsun sevimli olurlar.ama zaten küçük bir operasyonla bu problemde kalkar ortadan sanırım.Sağol canım teşekür ederiminşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız
Canım bu dil bağı r harflerini felan söylemede sıkıntı yapıyormuş inşallah bu sorunumuzda çözülür
Öyle deme daha 3 haftanız var illaki alır canım senin yavruşta
bende 3 kg bekliyordum 300 gr fazla doğdubide öyle şiştiki yanakları şimdi fosaldı
aman bişey yapmasınlarda konuşmasınlarda, size dokunmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar bunu dedirtecek duruma gelmişsiniz artık, ne varsa bizim annelerimizde var, ellerinde avuçlarında ne varsa vermeye çalışırlar, Allah onları başımızdan eksik etmesinöyle kuzum ya biz zaten kiraya çıkıyorduk bunlar güya düğün hediyesi diye aldılar
şimdi de çıksak da otursalar diye bakıyorlar burnumuzdan geldi inan
dediğin gibi bebeğimiz de oluyor e insan elinden geldiğince en güzeli olsun istiyor
kv ler sağolsunlar zaten bir faydaları olmaz
olsa da gördüğün gibi fitil fitil getirirler burnumuzdan
aman zaten çöp almasınlar bundan sonra lazım değil
gölge etmesinler başka ihsan istemez
Allah tan benim annemler çok yardımcı oluyorlar
kızımın odasını komple onlar yaptı perdesine varana kadar
ve asla lafını bile etmezler Allah razı olsun onlardan zaten
annem hala sorar bir şeye ihtiyacınız var mı para sıkıntınız var mı diye
biliyorlar çünkü borç ödediğimizi
ben de yok çok şükür derim ama sormaları düşünmeleri bile yeter
ay bak döküldüm gene pıtır pıtır dolmuşum gene canım görüyor musun
Allah hepinizden razı olsun valla hep söylüyorum canlar iyi ki varsınız
Kızlar hepiciğinize selamlar.
Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.
10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana.Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.
Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.
Eki Görüntüle 730037 ++++ Eki Görüntüle 730039
evet cnm donanma mahallesinde Koray aydın parkına yakın otutuyolar :)))aa senin kv ler gölcükte mi oturuyor canım ?
annemler de oradalar
kız senin kv bizimkilerin komşusu filan çıkarmış
aaa sinoplumusun cnmcnm benim git tabi sinopa ohh mis gibi temiz hava alsın bebişin. memleketime slm sölebende gitmek istiyom yaa sinopa. bak cnm çekti şimdi :))
Merveeeeeeeeeeeeeeeeeee çok tatlı bişey bu yaaa yenmezmi sevilmezmi Allahım nazarlardan korusun içim gitti yaaa, cnm benim seni öyle çok takdir ediyorumki çok güçlü davranmışsın ve iyi demişsin eşine annene o gıcık kv.ne yaa seni orda teselli etmeleri gerekirken hem de değin gibi bence bebeğin de sağlam yani ufak bir iki operasyon geçirecek ve herşey normale dönecek Allah daha beterinden saklamış maşallah nur topu gibi bir kız vermiş , süpersin cnm böyle güçlü ol kimseye bakma sen, Allahım sana minicik bir melek göndermiş o zaten senin her anını dolduruyodur
cnm çok tebrik ederimmmmay kızlar kocişim istanbula gitmişti ya sınavı için
bi hafta
bugün açıklandı ya
geçmiş sınavı
bol bebişli bi gün olsun
AMİN
evet cnm donanma mahallesinde Koray aydın parkına yakın otutuyolar :)))
aaa sinoplumusun cnmburda benden başka sinoplu yok sanıyodum, memleketimiz güzel yer :))) sen neresindensin bizimkiler merkezde oturuyolar Aşıklar caddesinde...
Merveeeeeeeeeeeeeeeeeee çok tatlı bişey bu yaaa yenmezmi sevilmezmi Allahım nazarlardan korusun içim gitti yaaa, cnm benim seni öyle çok takdir ediyorumki çok güçlü davranmışsın ve iyi demişsin eşine annene o gıcık kv.ne yaa seni orda teselli etmeleri gerekirken hem de değin gibi bence bebeğin de sağlam yani ufak bir iki operasyon geçirecek ve herşey normale dönecek Allah daha beterinden saklamış maşallah nur topu gibi bir kız vermiş , süpersin cnm böyle güçlü ol kimseye bakma sen, Allahım sana minicik bir melek göndermiş o zaten senin her anını dolduruyodurgittimi o uyuz kaynanan peki , gitsede artık gölge etmesee mutluluğunuza!!!
cnm çok tebrik ederimmmmdarısı benim kocişin başına ağustosta sınavı var :18:
Acemiperi ; cnm inşallah kolayca doğurabilmişsindir, eğer normal olmadıysa da inşallah yine kolay olmuştur , yavrunu sağsalim kucağına almışsındır inşallah cnm. Kızlar Acemiperiden haber gelirse lütfen hemen paylaşın merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?