Kızlar hepiciğinize selamlar.
Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.
10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana.Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.
Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.
Eki Görüntüle 730046 +++ Eki Görüntüle 730047
Amanda aman yaa çok tatlı çook yakışıklı daha 1 dakıkalık hali bile ne tatlı cnm bakmaya doyulmaz bu bebişlere bugün ne güzel yaa nur topu gibi bir kız nur topu gibi bir oğlan bebişi gördük çok tatlılar...Kızlar hepiciğinize selamlar.
Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.
10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana.Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.
Gitti canım gitti çok şükür kurtuldumgiderken ağladı bebeğe bakıp bakıp
Sağol canım ayy sizde sabırsızlanıyorsunuz gerçektende valla bide ne zor son günler iyice ağırlaşıyor insan
Allah yardımcınız olsun
Yaa ben nasıl kaçırdım..
Acemiperi doguma mi gittiiiii..
Nasi bi topik takipçisiyim ben yafff
acemiperinin suyu azalmış ve bebek aşağı ineceğine dahada yukarı tırmanmış:)suni sancı vereceklermiş olmazsa sezeryana alacaklarmış.
Gitti canım gitti çok şükür kurtuldumgiderken ağladı bebeğe bakıp bakıp
Sağol canım ayy sizde sabırsızlanıyorsunuz gerçektende valla bide ne zor son günler iyice ağırlaşıyor insan
Allah yardımcınız olsun
ay onun bebeği zaten inat etti ayrılmayacak anneciğinden
içeride ne varsa artık çıkmam diyor yavrucak geri kaçıyor
inşallah sağlıkla kucağına alır o da bebeğini
ayy cok guzelmiss yari kirkina bayildimm bende anneme diyim okusun oda ne okumuslar tesbihe sorarmisin benim icin:26:
birde esin neden yikandi acaba onu merak ettim birde niye herseyini tekrar yikadilar ya ne buyuk zahmett miss
yari kirkinda bunu yapiyorlarsa kirkinda ne yapiyorlar sorsana birrbizim bilmedigim birseyse bizde yapalim
annesi sen biberonla kandiriyorsun o durumdayken emzigide alirr yaninda bulundursana birtan e oyle yapinca hemen ver agzina napcakkbide sorum olcak sana sen sutunu sagiyorsun snairim hala ben bugun manule pompa aldim ilkkez sutumu sagiyorum turkiyede lazim olcak diye aldim yoksa niyetim yoktu iki gögsumude sagdim toplam 100 cc sut cikti azmi bu normalmi oluyor acaba:26::26: gerci benim obur kiz durmadan emdigi icin sutum dolmuyor maleseff ((
Ayy cnm cok tatli bı oğlan bu ya sanki gercek degil dergilerden fırlamış gibi Rabbim bir ömür mutlu sağlıklı eylesin anali babali büyütsün sanada cok gecmis olsun meme ucu takman iyi olmuş bende bugun bı tane almayı düşünüyorum bı defa yara olunca kolay kolay iyileşmiyor birde birsey duydum ilk sancı vurunda veya dogum yapıp ilk emzirme anında soğan sürmek yara etmiyormuş birde şutu getiriyormusKızlar hepiciğinize selamlar.
ah ah inatçı oğlu suni sancıyla da gelmemiş kızlar
suni sancı verildikçe kendini kasmış
1,5 cm açıklık varmış sadece
şimdi yarım saate sezeryana gidiyormuş
dualarınızı esirgemeyin olur mu
az ağrılı sancılı olsun inşallah...:26:
ya ben daha doğurma<m gözüyle bakıyorum ama baksana sen benden sadece 2 gün öndesin ama bebek geliyor gibi.hadi hayırlısı olsun allah bir avazda kurtarsın inşallah.ama maşallah kilosu falan gayet iyi.bu arada bende günde 2 tane hurma yiyorum.yeterli mi daha mı fazla yemeliyim?
canım kaç tane hurma yiyosun günde
benm midemi yakmaya başlayınca bıraktım ya uzun süre oldu yiyemiyrum
Tünaydın canlar dün girerim dedim ama giremedim bizimki 3 buçukta uyudu ancak
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçensonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyuncaneysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
Doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte
öyle kuzum ya biz zaten kiraya çıkıyorduk bunlar güya düğün hediyesi diye aldılar
şimdi de çıksak da otursalar diye bakıyorlar burnumuzdan geldi inan
dediğin gibi bebeğimiz de oluyor e insan elinden geldiğince en güzeli olsun istiyor
kv ler sağolsunlar zaten bir faydaları olmaz
olsa da gördüğün gibi fitil fitil getirirler burnumuzdan
aman zaten çöp almasınlar bundan sonra lazım değil
gölge etmesinler başka ihsan istemez
Allah tan benim annemler çok yardımcı oluyorlar
kızımın odasını komple onlar yaptı perdesine varana kadar
ve asla lafını bile etmezler Allah razı olsun onlardan zaten
annem hala sorar bir şeye ihtiyacınız var mı para sıkıntınız var mı diye
biliyorlar çünkü borç ödediğimizi
ben de yok çok şükür derim ama sormaları düşünmeleri bile yeter
ay bak döküldüm gene pıtır pıtır dolmuşum gene canım görüyor musun
Allah hepinizden razı olsun valla hep söylüyorum canlar iyi ki varsınız
Kızlar hepiciğinize selamlar.
2-3 tane yiyiyorum canım ben .birde yumuşama olsun yırtık olmasın diye 1 haftadır onbölgeye yani makat ve genitalin birleştiği yere kayısı çekirdeği yağı sürüyordum doktor rahim ağzında yumuşamış dedi. Ondan mı bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?