2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Allah ım ne kadar güzel ya o çenendeki elini yerim senin küçük adam

Amanda aman yaa çok tatlı çook yakışıklı daha 1 dakıkalık hali bile ne tatlı cnm bakmaya doyulmaz bu bebişlere bugün ne güzel yaa nur topu gibi bir kız nur topu gibi bir oğlan bebişi gördük çok tatlılar... nazar değmesin inşallah....

ooohh gitmiş yaa kurtuldun valla o ne biçim kadındı öylee yaaa
cnm acayip ağırlaştım heryerim ağrıyo ne uyuyabiliyorum ne kalkabiliyorum çok zor artıkım doğurmak istiyorum kızıımı kucağıma alıpğ sevmek istiyorum, inanırmısın uyumuyo bebiş zombiye döndüm, memişlerim yara oldu diyosunuz yaa bunlara bile özeniyorum yaa

Yaa ben nasıl kaçırdım..
Acemiperi doguma mi gittiiiii..

Nasi bi topik takipçisiyim ben yafff

acemiperinin suyu azalmış ve bebek aşağı ineceğine dahada yukarı tırmanmış:)suni sancı vereceklermiş olmazsa sezeryana alacaklarmış.

acemiperinin suyu azalmış ve bebek aşağı ineceğine dahada yukarı tırmanmış:)suni sancı vereceklermiş olmazsa sezeryana alacaklarmış.

ay onun bebeği zaten inat etti ayrılmayacak anneciğinden
içeride ne varsa artık çıkmam diyor yavrucak geri kaçıyor
inşallah sağlıkla kucağına alır o da bebeğini

merve hep erva hep erva
sen nasılsın bakalım
kaç kilon gitti doğumda
iştahın hala önceki gibi çabuk söyle
gece gece yapıp yemeler, ha belki yapma kısmı yoktur
bulduğunu yemeler olmuştur mecburen

canım evde olan bebege bakan dokunan herkesin yıkanması lazımmış, niye diye sorma bende bilmiyorum,
zaten eşim işten geldi hadi banyoya dediklerinde baya bir şaşırdı dalga geçtiii
canım tesbihe ihlas, ayetel kürsü, felak nas okumuşlar.. canım dolaptaki tüm kıyafetleri eşyaları yıkanmadı tabiki
nevresimleri, o an üzerindekiler, uyku tulumu yani o an kullandıkları, bu şekilde hastalık nazar her türlü kötülük yıkanıp temizlenecekmiş
canım 40 ındada sadece kuran okunup yemek veriliyormuş

ben boş biberonu o an panik yaptıgım için verdim agzına, ilkez taksiye bir bebekle bindim ve aglayınca ne yapacagımı şaşırdım
çünkü o an tek susacagı şey mememi agzına tıkamak olacaktı, e elin adamının yanında da emziremezdim
evet canım ben sütümü sagıyorum, tek seferde 60 cc x 3 = 180 cc süt sağıyorum, daha fazla sagsam çıkar mı bilmiyorum :26: denemedim çünkü,
hemşire bana bir kerede 60 cc versen yeter fazla fazla doyar demişti,
2 saat arayla veriyorum 6 saat yetiyor yani,

geceleride 2 biberon mama veriyorum, onuda doktor vermemi istedi sarılıkdan dolayı
bence senin manuel pompayla sagdıgın süt oldukça iyi 100 cc

benim gögsülerimde bazen sünger gibi bomboş oluyor, herzaman dolu olmuyor, sonuçta sürekli bir sirkülasyon var,
baktım doymuyor veriyorum mamayı mecburen aç kalmasından iyidir

acemiperide ogluna kavuşuyor demek..
Allahım saglikla kucağına aldırsınnn, guzel haberlerini alalım tez vakitte

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatım sarılıgınızın düşmesine çok sevindim darısı başımıza
bizimde evet 10 haziranda randevumuz var , gerci rengi düzeldi baya azaldı galiba ama deger kaç çıkacak merak ediyorum:26:

evet sanım ben süt sagıyorum biberonla veriyorum ne kadar yedigini bilmem lazım bu sarılık beni baya pimpirikli etti
bide geceleri 2 biberon mama veriyorum, doktorumuz ısrarla ver dedigi için,
mama vermekten korkma, sanıldıgı kadar kötü bişey degil dedi, bende veriyorum napim :26:

Ayy cnm cok tatli bı oğlan bu ya sanki gercek degil dergilerden fırlamış gibi Rabbim bir ömür mutlu sağlıklı eylesin anali babali büyütsün sanada cok gecmis olsun meme ucu takman iyi olmuş bende bugun bı tane almayı düşünüyorum bı defa yara olunca kolay kolay iyileşmiyor birde birsey duydum ilk sancı vurunda veya dogum yapıp ilk emzirme anında soğan sürmek yara etmiyormuş birde şutu getiriyormus

mervecim hoşgeldin geri dönmene çok sevindim çokk ervoşumuz nasıl neler yapıyorsunuz bilgi ver please
acemiperi ninde allah yardımcısı olsun oğluşuna kavuşsun inşş

birde dogum yapan herkesi tebrik ediyorum

resim paylaşmışsın alıntı yapmışlar ordan gördümm

maşallah annesiiiii çok güzell çok 41 kere maşallahhh

ah ah inatçı oğlu suni sancıyla da gelmemiş kızlar
suni sancı verildikçe kendini kasmış
1,5 cm açıklık varmış sadece
şimdi yarım saate sezeryana gidiyormuş
dualarınızı esirgemeyin olur mu
az ağrılı sancılı olsun inşallah...:26:

Allah yardımcısı olsun
o kadar bekledi normal doğum için ama olmayınca olmuyor işte
benim de sonu böyle olacak gibi hadi hayırlısı
inşallah ağrısız sancısız güzel geçer doğumu

Canım bende 2-3 tane yiyiyorum.kg I sanırım cevizden ilk günden beri ceviz yiyiyorum dr um dedi zaten herşeyi tamam sıkıntı yok çatımda müsait 3800 bile doğurursun dedi ama ben şuan sırt ağrım başladı.normalde 2 cm açıklıkta hafta ileri olduğunda suni sancı falan dopuma alıyorlar beni eve gönderdi yat dedi.bakalım nezaman gelicek.

canım kaç tane hurma yiyosun günde
benm midemi yakmaya başlayınca bıraktım ya uzun süre oldu yiyemiyrum

2-3 tane yiyiyorum canım ben .birde yumuşama olsun yırtık olmasın diye 1 haftadır onbölgeye yani makat ve genitalin birleştiği yere kayısı çekirdeği yağı sürüyordum doktor rahim ağzında yumuşamış dedi. Ondan mı bilmiyorumm

kızlarr sizinle neyi paylaşacağımı,soracağımı şaşırdım. çok yazacak şeyim var..

kısmetse pazartesi sezeryana gireceğim. epidural sezeryan olacak. sezeryan sonrası başağrısı yaşayanları okuyunca çok üzüldüm. dikiş sancıları ile baş ağrısı karışırsa nasıl bakacağım oğluma bunları dert etmeye başladım :18::18:

sezeryan olacağım için sütümün gelmemesinden çok korkuyorum. acaba sezeryan olan herkeste süt problemi oluyor mu?? süt yapacak çaylardan içmeye hafta sonu başlasam mı acaba bilemedim şimdi. bir de meme uçlarıyla oynayınca süt gelir diyorlar. pazar gecesi bunun için mi çalışsak

geçen hafta kapı süsü aldık yalnız kapıya sarılacak tülü bir türlü bulamadık. tuhafiyeci, perdeci hatta çiçekçiye gittik ama istediğimiz tülden bulamadık. bu halimle de 3 saatten fazla gezemedim. benim için rekor bi süre sanırım kısacası kapı için tülü nereden bulabiliriz acaba???

hastane odamızı güzelleştirmek istiyorum. öncelikle balonlar götürmek istiyorum. bebeğin konulduğu yerin etrafına bikaç balon asabilirler, odanın bi köşesine 10 tane kadar balon şişirilip bırakılabilir.. daha neler yapabiliriz diye soruyorum eşime, gereksiz değil mi bunlar sence diyor, o bebeğe odaklanıyormuş yahu tamam ben de bebişime odaklanıyorum o ayrı da böyle güzellikler olunca da çok hoş oluyor içim. çok gereksiz düşünmüyorum sanırım.. daha neler olmasını istiyorum da yardımcı olanım yok. kendi anneme söylesem hemen her şeye tamam der ve kendi ödemek ister ona da yük olmak istemiyorum. alışverişte ben ödeyeceğim derken dilimde tüy bitiyor..

ayrıca sonradan parasal zorluk çıkaran kv leri anlatmışsınız kızlar. çok üzüldüm bunlara. bize de evliliğimizin başında borç bıraktılar ama sonradan bir şey çıkmadı şükür. şu an oğlumun odasını aldık. hastane çantalarımızı hazırladık. bir kere de ihtiyacınız bir şy var mı demediler. çok üzülüyorum buna. yazdıklarınızı okuyunca zararları olmasın da yararları olmazsa olmasın diyorum

merve maşallah sübhanallah kızına Alahım nazarlardan korusun.. ne güzel rabbim sabırlar vermiş sana, kızının ayağı da düzelecek inşallah. bol bol dua edeceğiz kızçene

ayyy şu kv leri okudukça içim şişiyor. allah içlerine iyilik versin inşallah. erkek anneleri genelde mi böyle oluyor acaba..
kız annelleri yapıyor her şeyi, elinde ne varsa da verirler. beni kv sağolsun bir şey beğenirse benim evimde senın işine kesin bu yaramaz der evine götürmeye çalışıyor, hey yarabbimmmm heyyyyyyy

maşallah oğluşuna.. sevsinler öpsünler onuuuu

ayy benim oluşum da böyle olacak inşalah. allahım hayırlısıyla biz de kavuşalım inşallah bebişlerimize..

ben zeytinyağı sürüyorum oraya 4 gündür gün perine masajı yaparken
inşallah işe yarar
ama masaja ve yağa başladım başlayalı akıntım arttı gibi
rahim ağzım yumuşuyordur diye umuyorum
yarın da çatı muayenem var
çok korkmuyorum kasmicam kendimi acımaz herhalde
yani inşallah

kızım 39+2 de 5 haziran saat 21:00 de genel anestezi sezaryan ile dünyaa geldi çok şükür.. 3000 gr 47 cm de boyumuz var. :)

doğum hikayemi sonra yazacağım inş. hanımlar.. geçmişi de okuyamadım.. gelen tüm bebeklerimizin annelerini tebrik ediyorum..

Kanamam az da olsa devam ediyor hatta kan degil de kahverengi bir iki damla ve pembe su şeklinde
Doktorumu aradim zaten olabilir demisti devam ediyor dedim sancin olursa gel hemen yoksa normal dedi ama yine de kanama gormek korkuttuyor beni
Hic benzeri birsey yasayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…