hayatım sarılıgınızın düşmesine çok sevindim darısı başımıza
bizimde evet 10 haziranda randevumuz var , gerci rengi düzeldi baya azaldı galiba ama deger kaç çıkacak merak ediyorum:26:
evet sanım ben süt sagıyorum biberonla veriyorum ne kadar yedigini bilmem lazımbu sarılık beni baya pimpirikli etti
bide geceleri 2 biberon mama veriyorum, doktorumuz ısrarla ver dedigi için,
mama vermekten korkma, sanıldıgı kadar kötü bişey degil dedi, bende veriyorum napim :26:
Kızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana
kızlar acemiperinin çok duaya ihtiyacı var şuan
suyu azaldığı ve bebek iyice yukarı çıktığı için yatış vermişler
önce 2-3 saat suni sancı deniyceklermiş
olmazsa sezeryan artık
bol bol dua edelim, Rabbim bi an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Tünaydın canlar dün girerim dedim ama giremedim bizimki 3 buçukta uyudu ancak
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçensonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyuncaneysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
Doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte
Kızlar hepiciğinize selamlar.
Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.
Eki Görüntüle 730046 +++ Eki Görüntüle 730047
kızlarr sizinle neyi paylaşacağımı,soracağımı şaşırdım. çok yazacak şeyim var..
kısmetse pazartesi sezeryana gireceğim. epidural sezeryan olacak. sezeryan sonrası başağrısı yaşayanları okuyunca çok üzüldüm. dikiş sancıları ile baş ağrısı karışırsa nasıl bakacağım oğluma bunları dert etmeye başladım :18::18:
sezeryan olacağım için sütümün gelmemesinden çok korkuyorum. acaba sezeryan olan herkeste süt problemi oluyor mu?? süt yapacak çaylardan içmeye hafta sonu başlasam mı acaba bilemedim şimdi. bir de meme uçlarıyla oynayınca süt gelir diyorlar. pazar gecesi bunun için mi çalışsak
geçen hafta kapı süsü aldık yalnız kapıya sarılacak tülü bir türlü bulamadık. tuhafiyeci, perdeci hatta çiçekçiye gittik ama istediğimiz tülden bulamadık. bu halimle de 3 saatten fazla gezemedim. benim için rekor bi süre sanırımkısacası kapı için tülü nereden bulabiliriz acaba???
hastane odamızı güzelleştirmek istiyorum. öncelikle balonlar götürmek istiyorum. bebeğin konulduğu yerin etrafına bikaç balon asabilirler, odanın bi köşesine 10 tane kadar balon şişirilip bırakılabilir.. daha neler yapabiliriz diye soruyorum eşime, gereksiz değil mi bunlar sence diyor, o bebeğe odaklanıyormuşyahu tamam ben de bebişime odaklanıyorum o ayrı da böyle güzellikler olunca da çok hoş oluyor içim. çok gereksiz düşünmüyorum sanırım.. daha neler olmasını istiyorum da yardımcı olanım yok. kendi anneme söylesem hemen her şeye tamam der ve kendi ödemek ister ona da yük olmak istemiyorum. alışverişte ben ödeyeceğim derken dilimde tüy bitiyor..
ayrıca sonradan parasal zorluk çıkaran kv leri anlatmışsınız kızlar. çok üzüldüm bunlara. bize de evliliğimizin başında borç bıraktılar ama sonradan bir şey çıkmadı şükür. şu an oğlumun odasını aldık. hastane çantalarımızı hazırladık. bir kere de ihtiyacınız bir şy var mı demediler. çok üzülüyorum buna. yazdıklarınızı okuyunca zararları olmasın da yararları olmazsa olmasın diyorum
merve maşallah sübhanallah kızınaAlahım nazarlardan korusun.. ne güzel rabbim sabırlar vermiş sana, kızının ayağı da düzelecek inşallah. bol bol dua edeceğiz kızçene
ayyy şu kv leri okudukça içim şişiyor. allah içlerine iyilik versin inşallah. erkek anneleri genelde mi böyle oluyor acaba..
kız annelleri yapıyor her şeyi, elinde ne varsa da verirler. beni kv sağolsun bir şey beğenirse benim evimde senın işine kesin bu yaramaz der evine götürmeye çalışıyor, hey yarabbimmmm heyyyyyyy
maşallah oğluşuna.. sevsinler öpsünler onuuuu
ayy benim oluşum da böyle olacak inşalah. allahım hayırlısıyla biz de kavuşalım inşallah bebişlerimize..
canım bağlantı tülü gittigidiyorda var metresi 2 tl bende ordan alıcam
cnm ben de duş aldıkça bigün aralıkla yapıyorum evet akıntı biraz oluyo ama artık akıntımızın artmASI sanırım masaj yapmasak da normal , ama bugünlerde bi saldım kendimi herşeye üşeniyorum dün banyodan sonra kendimi zorladım da yaptım ama kısacık sürdü hemen yoruldum yağlayıp bırakmış gibi bişey olduben zeytinyağı sürüyorum oraya 4 gündür gün perine masajı yaparken
inşallah işe yarar
ama masaja ve yağa başladım başlayalı akıntım arttı gibi
rahim ağzım yumuşuyordur diye umuyorum
yarın da çatı muayenem var
çok korkmuyorum kasmicam kendimi acımaz herhalde
yani inşallah
geçen hafta kapı süsü aldık yalnız kapıya sarılacak tülü bir türlü bulamadık. tuhafiyeci, perdeci hatta çiçekçiye gittik ama istediğimiz tülden bulamadık. bu halimle de 3 saatten fazla gezemedim. benim için rekor bi süre sanırımkısacası kapı için tülü nereden bulabiliriz acaba???
Kanamam az da olsa devam ediyor hatta kan degil de kahverengi bir iki damla ve pembe su şeklinde
Doktorumu aradim zaten olabilir demisti devam ediyor dedim sancin olursa gel hemen yoksa normal dedi ama yine de kanama gormek korkuttuyor beni
Hic benzeri birsey yasayan var mi?
püfff pazartesi doğum var. internetten almak için çok geç kaldım :18::18::18:
denizkızı;
cnm anne baba türkelili bende geçtiğimiz yıllarda merkezde iş açmıştım 2.5 yıl kadar kaldım, yazları iyide uzun süre kalınca genç insanlar için sıkıcı oluyo :) sonra işimi devredip tekrardan istanbula geldim
Kızlar hepinize selamm...Şimdi size bir şey sormak istiyorum..Benim bebeğim 37+6 da sezeryanla dogdu...Doktorum gelişimini tamamlamış diye gününmü bekletmedi.Suyum yeterliydi eşinde yaslanma yoktu..Maşallah 3800 ve 53cm dogdu ama ilk gün sütüm gelmedi bir de şişlik falan 2 gün sonra kilosu 3500 a düştü..Benim hala aklımda acaba erken mi alındı diye.Çok şükür sarılık falan da olmadık...Sizce?? İlerde sorun falan olursa cok suclayacagım kendimi
aa ne güzel cnmbenim de memleketlim vaar . Evet cnm sinopta yazları çok güzel tatil yeri ama kışın hiç çekilmiyo küçük şehir hava soğuk olunca gidecek pek bir yer olmuyo...
hastanelere yakın çiçekcilerde bulabilirsin belki.onlarda isteğe göre oda süsülemeleri yaptıkları için bulunur onlarda
hemşerim diyeyim ozaman :)kışın heryer akşam 7 diyince kapanıyo :) ama yinede yok böyle bi güzellik. gitmeyenlere tavsiye ederim tam bir doğa harikası
Düşmeye başlamıştır canım sizinde..
Evt bizimkininde rengi değişti, pembelesti biraz yüzü
Oglumun kilo artışina iyi dedi dr..1 haftada 400gr almış..
Gaz haricinde kuru kuru ağlamasıda var
Ama kucakta susuyor:26: dr açlıktan da olabilir dedi
Sütüm var ama bu ara cok emiyor, yetersizmi kalıyor yoksa dedim
Rezervleri bosaltiyor
Dr da gece yatarken bi mama verin, deliksiz uyuyormu bakın dedi
Uyuyorsa aciktigindan agliyor demek ki dedi
Ama acliktan aglasa kiloda almış :26:
Mama vermeye karsi değilimde, gogsu sonra tutmazsa diye cekiniyorum
Ondan sana sordum biberonla napiyosun diyee
Zeynom birde oglusun biberonu tutuyorda nasıl emzik tutmuyor cnm yaa
Arkadaşlar tahmini doğum 24 haziran geçen p.tesi doktoruma gittim hafif sancın ve kanaman var dedi birazda kansızlığım varmış, bazen özellikle geceleri uzandığımda karnım pıt pıt atıyor sanırım hazırlık kasılmaları her hafta nst ye giricem sizce yakınmı benim doğumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?