2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Düşmeye başlamıştır canım sizinde..
Evt bizimkininde rengi değişti, pembelesti biraz yüzü

Oglumun kilo artışina iyi dedi dr..1 haftada 400gr almış..
Gaz haricinde kuru kuru ağlamasıda var
Ama kucakta susuyor:26: dr açlıktan da olabilir dedi
Sütüm var ama bu ara cok emiyor, yetersizmi kalıyor yoksa dedim
Rezervleri bosaltiyor
Dr da gece yatarken bi mama verin, deliksiz uyuyormu bakın dedi
Uyuyorsa aciktigindan agliyor demek ki dedi
Ama acliktan aglasa kiloda almış :26:

Mama vermeye karsi değilimde, gogsu sonra tutmazsa diye cekiniyorum
Ondan sana sordum biberonla napiyosun diyee
Zeynom birde oglusun biberonu tutuyorda nasıl emzik tutmuyor cnm yaa

Kızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana

canım dualarım seninle inşallah bir avazda kurtulursun allahım yardımcın olsun

inşallah sağ salim kavuşur bebeğine dualarımız onunla kolay bir sezeryan geçirir inşallah ağrısız acısız

canım gerçekten çok güçlü bir annesin allah herşeyin gücünü sabrını veriyo ve sanada bebeğine daha çok güç kuvvet versin
dediğin gibi beterin beteri var inşallah sağlığına kavuşur tatlı kızın
dil bağını problem etme bizim üçümüzde öle doğmuşuz dil altına az bir kesikle bu iş hallediliyormuş anneme sordum
bu arada maşallah çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın

Kızlar hepiciğinize selamlar.

Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.

Eki Görüntüle 730046 +++ Eki Görüntüle 730047

maşallah çok tatlı bir bebek allah analı babalı büyütsün

canım bağlantı tülü gittigidiyorda var metresi 2 tl bende ordan alıcam

Kızlaar herkese merhaba,ne çok doğuran olmuş,onları okudukça heyecanlanıyorum..Allah hepsine sğlık versin inş. bizim oğlan tembel çıktı bakalım pek gelesi yok,ne sancı ne bir belirti hiçbişi yok... ve şu son 3 gündür pupp diye bir hastalığa yakalandım.gebelik kaşıntısıymış..heryerim kabardı,inanılmz kaşınıyor tüm vücudum,gecem gündüzüm kalmadı kaşınmaktan uyuyamıyorum.doktor iğne verdi de biraz hafifletti,ama hafiflemeseydi dayancak gücüm kalmamıştı biran önce ya sezeyanı yada suni sancıyla doğurtmayı seçecektim.çünkü doğumdan sonra geçiyormuş bu hastalık.Allah doğurmamış olan herkesi bir avazda kurtarsın,sağlık versin... bizden havadisler bunlar...

Kızlar hepinize selamm...Şimdi size bir şey sormak istiyorum..Benim bebeğim 37+6 da sezeryanla dogdu...Doktorum gelişimini tamamlamış diye gününmü bekletmedi.Suyum yeterliydi eşinde yaslanma yoktu..Maşallah 3800 ve 53cm dogdu ama ilk gün sütüm gelmedi bir de şişlik falan 2 gün sonra kilosu 3500 a düştü..Benim hala aklımda acaba erken mi alındı diye.Çok şükür sarılık falan da olmadık...Sizce?? İlerde sorun falan olursa cok suclayacagım kendimi

cnm ben de duş aldıkça bigün aralıkla yapıyorum evet akıntı biraz oluyo ama artık akıntımızın artmASI sanırım masaj yapmasak da normal , ama bugünlerde bi saldım kendimi herşeye üşeniyorum dün banyodan sonra kendimi zorladım da yaptım ama kısacık sürdü hemen yoruldum yağlayıp bırakmış gibi bişey oldu ama doktorum düzenli yap dedi bide gerçekten çatı muayenesinde kasmayınca acımıyo benim şimdiye kadar 2 kere yapıldı, ilkinde çok kastım kendimi çok acıdı ve gece sancı yaptı ama ikincisinde kasmadım bide perine masajıda işe yaramış doktor çok rahat oldu dedi ben de canım acımadı dedim... yani kasmayınca acımıyo

milena; kızım 39+2 de 5 haziran saat 21:00 de genel anestezi sezaryan ile dünyaa geldi çok şükür.. 3000 gr 47 cm de boyumuz var. :)
cnm tebrik ederim , Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , sana da geçmiş olsun cnm....

tokoyay ;
ay paşan pek yakışıklı maşallah subanallah. allah sağlık sihhat versin nazardan korusun.
denizkızı;
cnm anne baba türkelili bende geçtiğimiz yıllarda merkezde iş açmıştım 2.5 yıl kadar kaldım, yazları iyide uzun süre kalınca genç insanlar için sıkıcı oluyo :) sonra işimi devredip tekrardan istanbula geldim

enesibel;
cnm bebişin nasıl sen nasılsın?

ben bu adresten aldım canım,baya çeşit var tül ve diğer süsleme malz. için

Şuan aynı durumdayız bugün gittim ben çok az kahverengi geliyor ama2cm açıklıpım var 4-5 günü geçmez dedi.senin açılma varmı peki

aa ne güzel cnm benim de memleketlim vaar . Evet cnm sinopta yazları çok güzel tatil yeri ama kışın hiç çekilmiyo küçük şehir hava soğuk olunca gidecek pek bir yer olmuyo...

ben sanmıyorum olsun. benimde sorunum YNI. gelişimi tamamlanalı 20 gün oldu ultrasona göre. ben ısrarcı oldum bekleyelim diye normal doğumu. olan tek şey kilosu daha da arttı. 4 oldu. şimdi yine aynı şey olacak kilodan bu seferde sezeryan. bebeklerdeki ödem 200-300 gr kayıpla gidiyormuş doğduktan sonra. buda senin sütün inene kadar bebeği idare eden sıvı ve besin zaten. :)))

aa ne güzel cnm benim de memleketlim vaar . Evet cnm sinopta yazları çok güzel tatil yeri ama kışın hiç çekilmiyo küçük şehir hava soğuk olunca gidecek pek bir yer olmuyo...

hemşerim diyeyim ozaman :) kışın heryer akşam 7 diyince kapanıyo :) ama yinede yok böyle bi güzellik. gitmeyenlere tavsiye ederim tam bir doğa harikası

Tül adresi eklememişim

hala eklemedin canım

hastanelere yakın çiçekcilerde bulabilirsin belki.onlarda isteğe göre oda süsülemeleri yaptıkları için bulunur onlarda

sağol canm, yarın kısmetse eşimle dışarı çıkacağız o zaman bakacağım inşallah.

hastaneye ziyarete gelenlere vermek için çikolata alayım diyorum. artık bebek mağazalarını da gezicem yine bir şey bulursam alırım inşallah

hemşerim diyeyim ozaman :) kışın heryer akşam 7 diyince kapanıyo :) ama yinede yok böyle bi güzellik. gitmeyenlere tavsiye ederim tam bir doğa harikası

Evet hemşerim memleketimiz doğa harikası maviyle yeşilin buluştuğu yer kızlar eğer uygun bir tatil yapmak istiyorsanız 3 tarafı da denizle kaplı biyer sinop heryer denize 5-10 dakıka mesafede reklamımızı da yaptık buarada

kızlar yaa benim ödemimden nekadar şikayet ettiğimi bilirsiniz, ayaklarım davul gibi ve şişi ne yapsam inmiyodu artık ayak derim gerginlikten el değdiremiyodum yine şiş ama 2 gündür ödemim azaldı sanki 2 gündür çok çiş getiren bir yaz meyvesi var ya ondan yiyorum gerçekten işe yaradı baya tuvalete çıkıyorum ve ayaklarım küçüldü deneyin derim bide bol su içiyorum tabi ama önceden nekadar çok su içsem de tuvalette 2 damla geliyodu suyu atamıyodum ama bu meyve baya attırıyo ....

birde sanırım dışarda böcek ilacı sıkmışlar gaz kokusu eve geldi hep boğazım yandı solumaktan :26: neyse şimdi biraz azaldı koku

Arkadaşlar tahmini doğum 24 haziran geçen p.tesi doktoruma gittim hafif sancın ve kanaman var dedi birazda kansızlığım varmış, bazen özellikle geceleri uzandığımda karnım pıt pıt atıyor sanırım hazırlık kasılmaları her hafta nst ye giricem sizce yakınmı benim doğumum

canım bebek sürekli emdigi için herzaman aynı oranda süt olmuyor sende farkediyorsundur zaten, süt varken gögüs gergin ve sert
yumuşak ve sünger gibi oldugunda boş oluyor..
üstelik bebek o yumuşak gögsü emdiginde biz besleniyor sanıyormuşuz ama bebek boş boş hava yutuyormuş o sancı ve gaz sırf bu sebeple oluyormuş,
doktor normal şartlarda bir bebek 2 gögsü süt varsa eger 15 dk emmeyle doyar diyor..
eger uzun uzun emiyorsa ve sürekli emmek için aglıyorsa bilki süt yetersiz kalıyor dedi ve bizimki aynen böyle,
benimki bırak 2 gögsü tek gögsümü yarım saatten fazla çekiyor..
onun için ben mama veriyorum diye hiç üzülmüyorum, çünkü hem gögsümü hem biberonu hemde mamayı gayat güzel götürüyor
bizimkide gayet güzel kilo alıyor ama mideside sürekli büyüyor bunuda hesaplamak lazım,
benim annemlerde biberona alıştırma gögsünü almaz dediler ama ben dinlemedim, açmı kalsın yavrumm dedim
şimdi gögsümü verdigimde gögsümü biberonu verdigimde biberonu alıyor, sorun olmuyor..

işte bende onu anlamıyorum canım ya , biberonu gayet güzel tutuyor ama emzigi 1-2 çekip tükürüyor o kadar uğraştım ama yok banamısın demedi

Son düzenleme:

ah cnm benim sancılar bende 2 haftadır var ve bir haftadır bebeğim sanki çıkmak isityomuş gibi vajina bölgesine bir baskı yapıyorki ölüp ölüp dirirliyorum kesin yarına doğuruum diyorum ama tık yok.doktor gelmeye hazırlanıyo vucut kendini hazırlıyo dedi ama ne hazırlık bu ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…