2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeynoo;
maşallah bebeğine ne güzel hem biberonu hem göğsünü alıyo ee şimdi boş emziği alıp ne yapsın bu minik :)

ama hayatım biberonu ve gögsümü kendi çıkarları için alıyor
emzigide annesi için alması gerekiyor ama beni pek düşünmüyor

ayy maşallah yaa çok tatlı bu bebişkoooo,Allah bağışlasın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah

gözünüzaydın canım çok sevindimhayırlısı olsun.

oyyy nasılda güsel bi kızçeee bu maşallah...çapkında biraz tek göz açık tek göz kapalı Allah analı babalı büyütsün canım

ama hayatım biberonu ve gögsümü kendi çıkarları için alıyor
emzigide annesi için alması gerekiyor ama beni pek düşünmüyor

tatlım minnak boş şeylerle avutmayın beni diyor
yavaş yavaş alışır ya en azından uykuya dalarken fln rahat edersin. gerçi 1 yıl sonrada bırakması için uğraşıcaz ama :)

kızlar nasılsınız
benim canım çok sıkkın ya...sabhtan bei aglıyorum lohusalıktanmıdır nedir bilmiorum ama hep aglamak gelior içimden
bugün bebegimin kontrolü vardı .kontrole gitcektik sonra devlet hatanesine işitme testini yaptırmaya gitcektik ardındanda saglık ocagına gidilecekti.eşim hemen geliorum diye cıktı ve şuan hala gelmedi...gittgi bi cemaatin kursundaki çocukları servisle piknige götürmek içindi.ben gecikirsin başkası gitsin doktora gidelim dedim oda sen kahvaltıyı hazırlayana kadar gelirim dedi.bide kahvaltıda bekledim gelcek diye neyse ve hala gelmedi şuan aradım dedimki sakın eve gelme seni eve almıycam defol diye bagırdım.
akşamdan beri göbegi az az kanıyo ogluşumun kafama takıldı.ve bugün hamileleikte tespit edilen böbrek büyümesi takibi başlatılacaktı ultrasona girilecekti
gel gelelim 3 yaşındaki oglum enes sen bebegin odasına gir ve gaz damlasını sen al bebegin gözlerine göz damlası damlatıyorum diye ilacın ucunu gözüne bastır ve gözü yüzü ilaç içinde kalmış.yavrum minnacık haliyle can acısıyla bi cıglık attıki camaşır asıordum koştum geldim.o sinirle enesi dövdüm bidaha yapcakmısın diye.sonradanda pişman oldum çok vurdum diye
şuan o kadar kötüüyümki bari içimi yazayımda biraz rahatlayım dedim.siz olsanız benim yerimde ne yapardınız.hiç bişey olmamaış gibi eşimi eve almakmı.yada oglum bebege zarar verdi diye kızmamakmı

Maşallah çok güzel bir bebeğiniz olmuş. Allah bağışlasın size. Fotoğrafları esin barutçu çekmiş, Bakırköy acıbadem de mi doğum yaptınız? Ben orada doğum yapacağım, eğer Bakırköy acıbademse hastaneden (memnuniyetinizden) bahsedebilir misiniz?

sende yine bişeyler var :) bende küçük kasılmalardan başka hiç bişey yok tek başına atıyorum kendimi yollara geziniyorum millet yalnız gezme yollarda doğurcaksın diyor sanki 42.haftaya kadar bekleticek gibi duruyo oğluşum

merhaba kızlar 36. haftada bebeişim 2100 gr bundan sonra da kilo alacağını sanmam ne yapcam ben şimdi

allah yardımcın olsun canm. okudum çok üzüldüm. enes de küçük daha. o da ilgi beklıyor. devamlı malesef gözün üstlerinde olmalı. enese kötü davranınca o daha da kötü olabilir, çocuğun psikolojisini de düşünmek gerek. sakinleşince alırsın kucağına hem öper, hem böyle yapmak istemediğini, onun da böyle yapmamasını beklediğini sakince anlat bence.

artık eşini de sen bilisin, eve alıp öyle kızarsın bence ama bebişin takibi gerekiyordu diyorsun, inşallah en kısa zamanda gider kontrol ettirirsin.

tatlım minnak boş şeylerle avutmayın beni diyor
yavaş yavaş alışır ya en azından uykuya dalarken fln rahat edersin. gerçi 1 yıl sonrada bırakması için uğraşıcaz ama :)

emzigi tutsa benim için çok iyi olacak bırakmayıda artık o zamanlar gelince düşünürüz

birde şunu belirtim tüm topige ben biberonla sadece mama vermiyorum, biberonla sağdııgm sütü veriyorum,
mamayı sadece geceleri 2 kere veriyorum, yanlış anlaşılma olmasın, adım vicdansız anneye çıkmasın

Arkadaslar ben cvp yazanlari yazdigim yorumlara ekleyemiyorum cvplariniz icin tesekkurederim.
Ben ne yazikki doktoruma guvenemedim celiskili konusmalarindan surekli bir riskten bahsetmesinden ve bir kac sebepten neyse bir yakinimizin gittigi doktor birkac tane dogum yaptirdigi kisiyi taniyordum uzakta oldugu icin tercih etmemistim incirli ethicada kendisi.
1907 canim aynen bu gittigim doktorsenin doktorun gibi konustu.
Bebegin kan akimlari,plesantasi,diyaframi gayet iyi durumda dedi bu sebeple seni acil sezerayana alirsa hikaye yazmis derim dedi.Ama bebegin kucuk bir bebek degil kafa capi kilosu oldukca iyi iri bir bebek bu sebeple bu kizin daha gunu var bebek dahada iri olur bosuna beklemiyim alayim derse buna saygi duyarim ama suan senin sezeryana alinma gibi bir durumun aciliyetin hic yok bebek zaten pelvise bu haftadan sonra girmeye baslar ve girip giremeyecegini suanda tahmin edemeyiz dedi.Doktoruna normal dogumu beklemek istedigini simdilik soyleyebilirsin ama bbebek dahada irilesir riskli bir durum olur inat etme doktorun sezeryan olmalisin derse sezeryan ol dedi.
Ethicada Ugur hoca arastirdim cok iyi yorumlar var evime uzak ama ona ragmen kendisine gitmeyi dusunuyorum.Normalde muayanesi nisantasindaymis dogumlari amerikanda yapiyormus ama ethica ilede anlasmasi var tabi ethica daha uygun oluyor.

minikusu
sormuştu biriniz, geçmişe gidip aramaya üşendim

en son dikişlerim çok fazla bu sebeple biraz agrım var demişti, normal dogum yapmış zaten biliyosunuz.
sütü gelmedigi için mama veriyorlarmış bunun için biraz üzülmüş ama ben kendisine
boşuna üzülme benim sütüm geliyor ama bende mama veriyorum dedim
şimdilik böyle, inş en kısa sürede gelip kendi detayları anlatır

Doğum tarihlerimiz aynıymış sizinle. Ben 2,5 aydır insülin kullanıyorum ve bu hafta 2 gece hastanede yattım kanımda mikrop çıktı ve çok fazla düzensiz sancım vardı. Benim bebeğim de küçük sayılmaz bugün 3,5 kilo çıktı. Bütün bunlara rağmen bana bile doktor sezaryen ol demiyor hala. Bence başka doktora gitmekle doğruyu yapmışsınız, hayırlı ve kolay doğumlar dilerim.

cnm üst üste gelmiş biraz ağlamaların ondandır. hem ağla için açılır ama enes ve bebişin duymasın. enesede vurmuşsun iyi yapmamaışsın .şimdi bebek geldi ondan bana böyle yapıyor annem diye düşünebilir. enesi al beraber minnakını sev anlatmaya çalış. eşine gelince ne yapsın cnm benim işini ha diyince bırakamaz. yarında haftasonu sağlık ocakları kapalı birazda ondan sinirlenmişsindir. yarın yaptıramam diye. ama sıkma canını. benim çalıştığım yerdeki şefim bigün bana ben eşimi lohusalık dönemimde boşamadıysam daha boşamam demişti biraz makul olmaya çalış demisti. şuan seniniçin çok zor iki çocukla uğraşmak ev işleri ile uğraşmak bide alttan almaya çalışmak ama annelik böyle bişey herhalde.

Kv den nerde acep herseye karismasini biliyordu bebegede 2 dk sahip ciksin lohusa halinle is yapiyorsun.
Esinede ne diyecegimi bilemiyorum once can sonra canan ilk once kendi bebegine baksin sonra baskalarina yardim etsin.Saglik sorunu yasasa gec kalsa baskasimi sahip cikacak boyle seylere cok kiziyorum canim uzme kendini bazi erkekler ne yazikki bazen dusunemiyor biraz trip atarsan birdaha boyle seyler yapmaz belki.

merhaba kızlar 36. haftada bebeişim 2100 gr bundan sonra da kilo alacağını sanmam ne yapcam ben şimdi

Neden böyle düşünüyorsunuz? Bebekler son aylarında her hafta 200-300 gram kilo alırlar. Yani bebeğiniz ortalama 1 kilo daha alabilir. Telaşlanmayın bol bol süt için ve kırmızı et yiyin.

ben sormuştum canım
dogum yaptıgnı biliorumda bebeginin saglık durumuyl ilgili inceleme yapılmışmı diye aynı sorun bizdede varda o yüzden

Neden böyle düşünüyorsunuz? Bebekler son aylarında her hafta 200-300 gram kilo alırlar. Yani bebeğiniz ortalama 1 kilo daha alabilir. Telaşlanmayın bol bol süt için ve kırmızı et yiyin.

inşallah canım çnceki iki haftada daha iyi almıştı son iki hafta çok az aldı bi de 38den sonra kilo alımı çok çok yavaşlıyo diye duydum burdaki annişler doğru mu

Evet doğumumu Bakırköy Acıbademde yaptım. Müthiş güzeldi her şey. Hastanede değil otelde gibiydim zaten. Bıraksalar uzun süre kalabilirdim. Özellikle merak ettiğiniz şeyler varsa özelden sorarsanız cevaplayabilirim.

Fotoğrafları 2. gün Esin Barutçu çekti. Biz 21 mayısta Esin hanımla konuştuk, fiyat aldık. Kararımızı yarın verip bildiricez size dedik. Telefonu kapattıktan 3 saat sonra doğurmaya gidince aradık hemen kendisini. Kadıköydeyim yetişemem ama arkadaşımı gönderiyorum dedi. 15 dk içinde arkadaşı geldi. Ameliyatta arkadaşı çekim yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…