zeynoo;
maşallah bebeğine ne güzel hem biberonu hem göğsünü alıyo ee şimdi boş emziği alıp ne yapsın bu minik :)
ayy maşallah yaa çok tatlı bu bebişkoooo,Allah bağışlasın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah
gözünüzaydın canım çok sevindimay kızlar kocişim istanbula gitmişti ya sınavı için
bi hafta
sizler de dua etmiştiniz ALLAH razı olsun hepinizden
bugün açıklandı ya
geçmiş sınavı
bugün burası hep güzel haberlerle dolsun inşallah mübarek Cuma günü
acemiperi geliversin bebişiyle
bol bebişli bi gün olsun
kolay doğumlar olsun inşallahhhh
AMİN
ama hayatım biberonu ve gögsümü kendi çıkarları için alıyor
emzigide annesi için alması gerekiyorama beni pek düşünmüyor
Kızlar hepiciğinize selamlar.
Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.
10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana.Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.
Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.
Eki Görüntüle 730046 +++ Eki Görüntüle 730047
ah cnm benim sancılar bende 2 haftadır var ve bir haftadır bebeğim sanki çıkmak isityomuş gibi vajina bölgesine bir baskı yapıyorki ölüp ölüp dirirliyorum kesin yarına doğuruum diyorum ama tık yok.doktor gelmeye hazırlanıyo vucut kendini hazırlıyo dedi ama ne hazırlık bu ya :))
kızlar nasılsınız
benim canım çok sıkkın ya...sabhtan bei aglıyorum lohusalıktanmıdır nedir bilmiorum ama hep aglamak gelior içimden
bugün bebegimin kontrolü vardı .kontrole gitcektik sonra devlet hatanesine işitme testini yaptırmaya gitcektik ardındanda saglık ocagına gidilecekti.eşim hemen geliorum diye cıktı ve şuan hala gelmedi...gittgi bi cemaatin kursundaki çocukları servisle piknige götürmek içindi.ben gecikirsin başkası gitsin doktora gidelim dedim oda sen kahvaltıyı hazırlayana kadar gelirim dedi.bide kahvaltıda bekledim gelcek diye neyse ve hala gelmedi şuan aradım dedimki sakın eve gelme seni eve almıycam defol diye bagırdım.
akşamdan beri göbegi az az kanıyo ogluşumun kafama takıldı.ve bugün hamileleikte tespit edilen böbrek büyümesi takibi başlatılacaktı ultrasona girilecekti
gel gelelim 3 yaşındaki oglum enes sen bebegin odasına gir ve gaz damlasını sen al bebegin gözlerine göz damlası damlatıyorum diye ilacın ucunu gözüne bastır ve gözü yüzü ilaç içinde kalmış.yavrum minnacık haliyle can acısıyla bi cıglık attıki camaşır asıordum koştum geldim.o sinirle enesi dövdüm bidaha yapcakmısın diye.sonradanda pişman oldum çok vurdum diye
şuan o kadar kötüüyümki bari içimi yazayımda biraz rahatlayım dedim.siz olsanız benim yerimde ne yapardınız.hiç bişey olmamaış gibi eşimi eve almakmı.yada oglum bebege zarar verdi diye kızmamakmı
tatlım minnak boş şeylerle avutmayın beni diyor
yavaş yavaş alışır ya en azından uykuya dalarken fln rahat edersin. gerçi 1 yıl sonrada bırakması için uğraşıcaz ama :)
Sizin dün yazdığınız bir mesajı okuyunca cevap yazmak istemiştim çünkü durumunuz bana benziyor
Bana da doktor bebeğin iri olduğunu ve hiç kanala inmediğini söyledi ancak son güne kadar bekleyeceğiz çünkü bu bir sezeryan nedeni değil
Bebek son anda dahi kanala girebilirmiş
Hatta dün yine bir doktor arkadaşla görüştüm dediği aynen şu oldu
"bebeğin inmesi zaten %90 sancı ve dolayısıyla doğum başlayınca olur"
Tabi ki iri bebek bir risktir, ayrıca saatlerce sancı çekip bebek inmediği için sezeryan olanlarda oluyor ama sırf bunlara bakıp doktorunuz kestirip atması bana çok makul gelmedi
Bence siz yine başka bir doktora daha gidin
Bana doktor haftaya karar veririz dedi şahsen sezeryan olmalısın dese mutlaka ikinci bir doktorun fikrini de alırım...
Arkadaslar ben cvp yazanlari yazdigim yorumlara ekleyemiyorum cvplariniz icin tesekkurederim.
Ben ne yazikki doktoruma guvenemedim celiskili konusmalarindan surekli bir riskten bahsetmesinden ve bir kac sebepten neyse bir yakinimizin gittigi doktor birkac tane dogum yaptirdigi kisiyi taniyordum uzakta oldugu icin tercih etmemistim incirli ethicada kendisi.
1907 canim aynen bu gittigim doktorsenin doktorun gibi konustu.
Bebegin kan akimlari,plesantasi,diyaframi gayet iyi durumda dedi bu sebeple seni acil sezerayana alirsa hikaye yazmis derim dedi.Ama bebegin kucuk bir bebek degil kafa capi kilosu oldukca iyi iri bir bebek bu sebeple bu kizin daha gunu var bebek dahada iri olur bosuna beklemiyim alayim derse buna saygi duyarim ama suan senin sezeryana alinma gibi bir durumun aciliyetin hic yok bebek zaten pelvise bu haftadan sonra girmeye baslar ve girip giremeyecegini suanda tahmin edemeyiz dedi.Doktoruna normal dogumu beklemek istedigini simdilik soyleyebilirsin ama bbebek dahada irilesir riskli bir durum olur inat etme doktorun sezeryan olmalisin derse sezeryan ol dedi.
Ethicada Ugur hoca arastirdim cok iyi yorumlar var evime uzak ama ona ragmen kendisine gitmeyi dusunuyorum.Normalde muayanesi nisantasindaymis dogumlari amerikanda yapiyormus ama ethica ilede anlasmasi var tabi ethica daha uygun oluyor.
kızlar nasılsınız
benim canım çok sıkkın ya...sabhtan bei aglıyorum lohusalıktanmıdır nedir bilmiorum ama hep aglamak gelior içimden
bugün bebegimin kontrolü vardı .kontrole gitcektik sonra devlet hatanesine işitme testini yaptırmaya gitcektik ardındanda saglık ocagına gidilecekti.eşim hemen geliorum diye cıktı ve şuan hala gelmedi...gittgi bi cemaatin kursundaki çocukları servisle piknige götürmek içindi.ben gecikirsin başkası gitsin doktora gidelim dedim oda sen kahvaltıyı hazırlayana kadar gelirim dedi.bide kahvaltıda bekledim gelcek diye neyse ve hala gelmedi şuan aradım dedimki sakın eve gelme seni eve almıycam defol diye bagırdım.
akşamdan beri göbegi az az kanıyo ogluşumun kafama takıldı.ve bugün hamileleikte tespit edilen böbrek büyümesi takibi başlatılacaktı ultrasona girilecekti
gel gelelim 3 yaşındaki oglum enes sen bebegin odasına gir ve gaz damlasını sen al bebegin gözlerine göz damlası damlatıyorum diye ilacın ucunu gözüne bastır ve gözü yüzü ilaç içinde kalmış.yavrum minnacık haliyle can acısıyla bi cıglık attıki camaşır asıordum koştum geldim.o sinirle enesi dövdüm bidaha yapcakmısın diye.sonradanda pişman oldum çok vurdum diye
şuan o kadar kötüüyümki bari içimi yazayımda biraz rahatlayım dedim.siz olsanız benim yerimde ne yapardınız.hiç bişey olmamaış gibi eşimi eve almakmı.yada oglum bebege zarar verdi diye kızmamakmı
kızlar nasılsınız
merhaba kızlar 36. haftada bebeişim 2100 gr bundan sonra da kilo alacağını sanmam ne yapcam ben şimdi
merhaba kızlar 36. haftada bebeişim 2100 gr bundan sonra da kilo alacağını sanmam ne yapcam ben şimdi
minikusu sormuştu biriniz, geçmişe gidip aramaya üşendim
en son dikişlerim çok fazla bu sebeple biraz agrım var demişti, normal dogum yapmış zaten biliyosunuz.
sütü gelmedigi için mama veriyorlarmış bunun için biraz üzülmüş ama ben kendisine
boşuna üzülme benim sütüm geliyor ama bende mama veriyorum dedim
şimdilik böyle, inş en kısa sürede gelip kendi detayları anlatır
Neden böyle düşünüyorsunuz? Bebekler son aylarında her hafta 200-300 gram kilo alırlar. Yani bebeğiniz ortalama 1 kilo daha alabilir. Telaşlanmayın bol bol süt için ve kırmızı et yiyin.
Maşallah çok güzel bir bebeğiniz olmuş. Allah bağışlasın size. Fotoğrafları esin barutçu çekmiş, Bakırköy acıbadem de mi doğum yaptınız? Ben orada doğum yapacağım, eğer Bakırköy acıbademse hastaneden (memnuniyetinizden) bahsedebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?