2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
maşallah bebeğine
çok güzel fotoğraflar. güzel anları yakalamışlar.

Allah sağlıkla kavuştursun.

sonunda çek çek içinden sıcak güzel mama ya da süt gelmiyor. emir ata biliyor bu işi zeki çocuk.

37+6 normal bir zaman doğum için. hem kilosu boyu da maşallah. bi de boşuna kendini suçlama herşey iyi görünüyor. ömür boyu çocuğunun her şeyi için bundan ötürü kendini mi suçlayacaksın. sonuçta 38. haftasındaymış.
ben de kayınvaliden i merak ettim . nerede hakikaten?
sen eşine dolmuşsun, çocuğundan çıkarmışsın. tabi çok paniik olmuşsundur. sonuçta gözüne ilaç damlatmış. o da ne yapsın yavrum benim hem kıskanıyor şimdi, ne yapsa normal, çocuk sonuçta.
eşin de tam gününü bulmuş. şu an önemli olan sen ve ailen.

Son düzenleme:

canm kendi işi degil.bi arkaşının işi cıkmışta onun yerine gitti.eşim memur şöförlükle alakası yok
kızdıgım nokta cumartesi pazar ne yapıyorsa yapsın ama yıllık izni bitti pazartesi iş başı yapıor

aynı sey bende de nasıl bıcak giriyo alttan alttan anlatamam
yürürken fln da oluyo adım atamıyorum ama bunun dışında birşey yok bizim paşanın keyfi yerinde sanırım gelmeye niyeti yok
inşllh suni sancıya kalmayız

Son düzenleyen: Moderatör:

canım kayınvalidem yarın gidior almanyaya.bende bugün sabah kızına yollamıştım ben iyiyim gidebilirsin diye.gittmeden kızıyla vedalşsınlar diye ben yolladım.zaten yarın akşam annem biniyor pazar sabahı burda inşallah

Kızlarrrrr ben yine doğuramadım. Doktor Nst sonuçlarımıza baktı suyumuza baktı ve rahim olgunlaşmamış dedi. Suni sancı versemde olmayacak haftaya pazartesi gel dedi
Ben ne zaman doğuracağım ya. Nst sıra beklediğim yanımdaki bayanı doğuma aldılar bek bakakaldım hemde 38 haftalıktı bizim sıpa gelmiyor

Aynen canim, gercekten inat etmiyorum normal olsun diye ama gercekten riskli bir durum varsa yapsin.Durduk yere kendi rahati icin ufacik gordugu sikintilari ihtimal diye onume cikarip beni sezeryana yonlendirmesin.Her hafta bana birsey soyluyor daha onceki haftalarda izne ayril dinlenme payin olsun erken dogurmandan korkuyorum diyordu sonra sehir disina cikacagini soyledi e dedim siz sehir disina cikiyorsunuz, e daha garanti 2 hafta var dedi.Banada ultrason tarihin erken gosteriyor izne ayril diyor amaci beni sezeryana alacak bana dinlenmem icin pay birakmakmis.
Adam ticaretinde degil ama rahatliginda gibi geldi bana, birde her ihtimalin hesaplamasini yapiyor, bende ve esimde doktora ihanet ediyormusuz hissi olustu acaba gidip beklemek istedigimizi mi soylesek dedik ama yine bana neden dicek risklerden bahsedicek diye gitmekte istemiyorum.Mail atip normal dogumu beklemek istiyorum saniyorumki sizde bunu riske almak istemiyorsunuz ameliyat tarihni iptal etmek istiyorum dicem.Yada yarin gidip konusup ona gore karar vericez off resmen burnumdan geldi, kizlar kusurabakmayin surekli doktorumdan bahsediyorum hamileligim boyunca am iste en iyi siz anlarsiniz diye oyle icmi dokuyorum

aa bak şimdi çok kızdım. vur kafasına valla. elalemin işi için seni niye 3 günlük bebekle yanlız bırakıyo gaza getirmeyelimde seni sen sakin ol yinede

kızlar dün gece bebegin bezini degiştirirken göbeginin kanadıgını farkettim.bi sorun olurmu sardım sargı beziyle ama iyimi yaptım bilmiorumki

gelelim bana
bugün devlet hastanesine gittim. yeni bir doktor gelmiş. uzun süre bekledik sırada. doktor çok hoşuma gitti . konuşkan,sıcakkanlı, ilgili geldi.
kilosu 3050 kg oysaki 11 gün önce gittiğimde de 3010 felan demişti diğer doktor. yanlış ölçümdür diyorum.
başı aşağıda normal gözüküyor dedi. miyomları sordum 3 tane var dedim. doğumdan sonra çok kanama yapar dedi. tabii korktum:18::18:

ayyyyyyyyyyyy şu an kardeşim annemi aradı ve hamile olduğu haberini verdii. demek ki kalp atışını duydular.

Aslında bu hafta ben de hastaneyi test ettim:) zehirlendim ama çok sancım olduğundan doğum katında yattım 3 gün ama doğuramadım :) Özellikle merak ettiğim bir şey yok, sadece bebekle ilgililer mi? size doğumdan sonra yardımcı oluyorlar mı onu merak ediyorum.
Bu arada Esin Hnm'dan memnun kaldınız mı? Ben karar veremedim diğer fotoğrafçı da Nuray Hanım. İkisini de tanımadığım için hiçbir fikrim yok.

ha bi de nst de en fazla 40 çıktı sancılarım
eskiden benim oğlum nst ye tekme atar tepki verirdi bugün pek oralı olmadı.

aa bak şimdi çok kızdım. vur kafasına valla. elalemin işi için seni niye 3 günlük bebekle yanlız bırakıyo gaza getirmeyelimde seni sen sakin ol yinede

eve gelme eve almıycam kaPIYA GELİPTE KONU KOMŞUYA REZİL OLMA DEDİM
KAYNANAMI ARADIM SİZİN YANINIZA GELSİN YATMAYA DEDİM ODA BENDE ALMAMKİ NE YAPIOSA YAPSIN DEDİ
YANİ KAYNANAMDA COK KIZDI BU DURUMA BENDEN YANA OLDU YANİ

hayırlısı olsun canıım pazartesiye ne kalmış stres yapma bebeğin iyi ise

Ben de insülin olmaya başladığımda doktorla ilgili çok tedirgindim. İki farklı doktora daha gittim, ama baktım ki kendi doktoruma -zaten beni 4 yıldır tanıyor- en çok güvenmişim farkında olmadan. Doktora güvenmek çok önemli. Eminim ki farklı doktor olsaydı hazır hastaneye yatmışım ve hastayım, gelmişken sezaryen yapardı. Hangi doktor sana daha güven vermişse sen onunla devam et, doktorun güven vermesi çok önemli. Umarım biran önce kararını verirsin.

hayırlısıyla gelsin bebiş,benimde öyle olacak sanırım bekletecekmiş gibi gelmeye başladı banada:26:

Canlar dışardaym
hemen haber vereym dedim geçmişi okumadım
Oğlumuz geldi çok şükür 3570 gr 53cm
saat 16 da çok çok şükür
dua etmeye devam hepimize olsun darısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…