maşallah bebeğineKızlar hepiciğinize selamlar.
Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.
10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana.Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.
Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.
Eki Görüntüle 730046 +++ Eki Görüntüle 730047
çok güzel fotoğraflar. güzel anları yakalamışlar.
Allah sağlıkla kavuştursun.ah ah inatçı oğlu suni sancıyla da gelmemiş kızlar
suni sancı verildikçe kendini kasmış
1,5 cm açıklık varmış sadece
şimdi yarım saate sezeryana gidiyormuş
dualarınızı esirgemeyin olur mu
az ağrılı sancılı olsun inşallah...:26:
sonunda çek çek içinden sıcak güzel mama ya da süt gelmiyor. emir ata biliyor bu işi zeki çocuk.Düşmeye başlamıştır canım sizinde..
Evt bizimkininde rengi değişti, pembelesti biraz yüzü
Oglumun kilo artışina iyi dedi dr..1 haftada 400gr almış..
Gaz haricinde kuru kuru ağlamasıda var
Ama kucakta susuyor:26: dr açlıktan da olabilir dedi
Sütüm var ama bu ara cok emiyor, yetersizmi kalıyor yoksa dedim
Rezervleri bosaltiyor
Dr da gece yatarken bi mama verin, deliksiz uyuyormu bakın dedi
Uyuyorsa aciktigindan agliyor demek ki dedi
Ama acliktan aglasa kiloda almış :26:
Mama vermeye karsi değilimde, gogsu sonra tutmazsa diye cekiniyorum
Ondan sana sordum biberonla napiyosun diyee
Zeynom birde oglusun biberonu tutuyorda nasıl emzik tutmuyor cnm yaa
37+6 normal bir zaman doğum için. hem kilosu boyu da maşallah. bi de boşuna kendini suçlama herşey iyi görünüyor. ömür boyu çocuğunun her şeyi için bundan ötürü kendini mi suçlayacaksın. sonuçta 38. haftasındaymış.Kızlar hepinize selamm...Şimdi size bir şey sormak istiyorum..Benim bebeğim 37+6 da sezeryanla dogdu...Doktorum gelişimini tamamlamış diye gününmü bekletmedi.Suyum yeterliydi eşinde yaslanma yoktu..Maşallah 3800 ve 53cm dogdu ama ilk gün sütüm gelmedi bir de şişlik falan 2 gün sonra kilosu 3500 a düştü..Benim hala aklımda acaba erken mi alındı diye.Çok şükür sarılık falan da olmadık...Sizce?? İlerde sorun falan olursa cok suclayacagım kendimi
ben de kayınvaliden i merak ettim . nerede hakikaten?kızlar nasılsınız
benim canım çok sıkkın ya...sabhtan bei aglıyorum lohusalıktanmıdır nedir bilmiorum ama hep aglamak gelior içimden
bugün bebegimin kontrolü vardı .kontrole gitcektik sonra devlet hatanesine işitme testini yaptırmaya gitcektik ardındanda saglık ocagına gidilecekti.eşim hemen geliorum diye cıktı ve şuan hala gelmedi...gittgi bi cemaatin kursundaki çocukları servisle piknige götürmek içindi.ben gecikirsin başkası gitsin doktora gidelim dedim oda sen kahvaltıyı hazırlayana kadar gelirim dedi.bide kahvaltıda bekledim gelcek diye neyse ve hala gelmedi şuan aradım dedimki sakın eve gelme seni eve almıycam defol diye bagırdım.
akşamdan beri göbegi az az kanıyo ogluşumun kafama takıldı.ve bugün hamileleikte tespit edilen böbrek büyümesi takibi başlatılacaktı ultrasona girilecekti
gel gelelim 3 yaşındaki oglum enes sen bebegin odasına gir ve gaz damlasını sen al bebegin gözlerine göz damlası damlatıyorum diye ilacın ucunu gözüne bastır ve gözü yüzü ilaç içinde kalmış.yavrum minnacık haliyle can acısıyla bi cıglık attıki camaşır asıordum koştum geldim.o sinirle enesi dövdüm bidaha yapcakmısın diye.sonradanda pişman oldum çok vurdum diye
şuan o kadar kötüüyümki bari içimi yazayımda biraz rahatlayım dedim.siz olsanız benim yerimde ne yapardınız.hiç bişey olmamaış gibi eşimi eve almakmı.yada oglum bebege zarar verdi diye kızmamakmı
sen eşine dolmuşsun, çocuğundan çıkarmışsın. tabi çok paniik olmuşsundur. sonuçta gözüne ilaç damlatmış. o da ne yapsın yavrum benim hem kıskanıyor şimdi, ne yapsa normal, çocuk sonuçta.
eşin de tam gününü bulmuş. şu an önemli olan sen ve ailen.
Son düzenleme: