2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canlar dışardaym
hemen haber vereym dedim geçmişi okumadım
Oğlumuz geldi çok şükür 3570 gr 53cm
saat 16 da çok çok şükür
dua etmeye devam hepimize olsun darısı inş

maşallah ona
acemiperide dogurduguna göre herkes gönül rahatlıgıyla dogurmaya başlayabilir
hadi kızlar start verildiii

Benimde sonum acemiperi gibi görünüyor. doğuramıyorum anacım. Takvimimde bitti haftaya duruma bakacaz. Çok umutluydum bu kontrolde çook

canım merak etme haftayı bulmaz sende dogum yaparsın,
normal olmasada sezeryanla alırlar illaki gelecek bu çocuk

Son düzenleme:
Canlar dışardaym
saat 16 da çok çok şükür

Ohh çok şükür
Annesini pek bekletmisti bu yavru, gelesi yoktuu..nihayet kavuşmuslar artık
Acemiperi mayis annesi gorunuyordu, Temmuz annesi olacak diye korktum vallahi
Ama maşallah, miadini tamamladı ne guzel

Acemiperi ,canım gözünüzaydın
Maşallah oglunaaAllah esirgesinn
Allahım analı babalı büyütsun
Merakla bekliyoruzz siziii

Dilca
Eşinin sınavı hayırlı olsun. Darısı senin doğum sınavına inşlh hayırlı ve güzel haberler alırsınız. Kolay geçer.

pdnk
Ayy çok sinir oldum yaptıklarına. Çok ayıp bişey. Kendileri şuan kiradalar mı ki sizi çıkarıyolar. Bence çok aşık ve akıllı bir kadınsın.Eşini üzmeye aranızı bozmaya değmez

Merve02
sen yokken buralar çok sessizdi. Tüm güm gün bekliyorduk ki birileri bişey yazsada okusak. Geldiğin hemen belli oluyor Dünya güzeli kızına hayırlı şifalar

dirimci
Sende iyiymişsin çok sevidim

Tek tek alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazdım. Kaza atlatanları allah korusun. Doğum yapanlara Allah bebeklerine şifa versin diyorum. Sancı çekenlerede hayırlı doğumlar diliyorum.

kızlar dün gece bebegin bezini degiştirirken göbeginin kanadıgını farkettim.bi sorun olurmu sardım sargı beziyle ama iyimi yaptım bilmiorumki

Canım benim oğlumun göbeği de düşmeden 1 gün önce kanadı. Daha doğrusu çıtçıtlı badisinde kuru kan gördüm az bir şey 2-3 kez. Ertesi gün altını deiştircektim bir baktım göbek düşmüş.

Düşeceği zaman olabiliyor sanırım. Ama yarında devam ederse muhakkak göster doktoruna. Göbek önemli. Benim doktorum hiçbir şey sürme demişti göbeğine hastaneden çıkarken. Kendi haline bıraktık. 10. gün düştü.

Hastanede kaldığım süre boyunca bebeğin altını hiç biz değiştirmedik. Birkaç saatte bir gelip bakıma aldılar bebeğimi. Yıkayıp paklayıp, süsleyip getirdiler. Benim oğlan epey saçlı doğdu, hemşireler saçlarını banyodan sonra dikip getiriyorlardı.

2. gece saat 2 ye doğru hiç durmadan ağladı minnoşum. Hemşire sesini duymuş odaya geldi. Hiç uyumadınız siz. Dinlenmeniz lazım. Sütünüz henüz çok az doymuyor ben doyurayım onu bir seferlik. Birazda oynayalım onla. Sizde uyuyun dedi. Aldı gitti. 2 saat sonra mis gibi yıkamış, karnını doyurmuş ve uyutup getirmişti.

Doğum yapan annelere moral için ayaklı kuaförleri var birde, ücretsiz. Kuaför geliyor. Koltuğu ve saçını yıkaması için bir zımbırtıyla. Bir güzel yıkayıp fönünü çekip gidiyor.

selam hanımlar,
müsadenizle size sorularım olacak,
eğer yardımcı olursanız çok sevinirim,
çünkü burda drler pek yardımcı olmadı bana
1. düşükten sonra ovülasyon tarihi değişir mi?(en fazla 3haflalık gebelik)
2.reglimin 11, günümde yumurtalarımın en büyüğü 11mm.
3. dr nin aklına klomen yazmak gelmemiş,(3 aydır kontrele gidiyordum !!!!)
ben bugün klomen kullanmam gerkiyor mu dedim (telle söyledim) niye önce demedin dedi!!!!!!!!
o hışımla klomen aldım ve öğlenleyin 1 tane yuttum
dogru mu yaptım bilmiyorum.
bi akıl verseniz

Benimde sonum acemiperi gibi görünüyor. doğuramıyorum anacım. Takvimimde bitti haftaya duruma bakacaz. Çok umutluydum bu kontrolde çook

Hayirlisi nasılsa öyle olsun canım, üzülme..
Surda kac günün kalmış olabilir ki, 1 haftadan az.
Keyfine bak annesi

acemıperiii
ayy canım benım sonunda bır skeılde kavustun yavru kusuna darısı bıse evet kıslar strat verıldıı yol acıldı artık rahat rahta dogurunnn acemıperi olgusun akavustuu

canım benım durumun aynı benım ark.gıbıolmus oglusu 40 haftadan sonra gelmedı de gelmedı dr sunı sancı denedı gene gelemdı ve sonuc sezercık olduu sendede yanı durum demekkı haftasını dolduran bebekler dogal gelmıyor bos yere sunı sancı fıkrı hosum a gıtmıyor :44:hayırlısı ınsll

Kizlar 39+2 deyim oglumun gelesi hic yok gunumun dolmasini beklemeli miyim yoksa gunume bir iki gun kala suni sanci yada sezeryan demeli miyim? Fikirlerinize ihtiyacim var
gununu bekle cnm bence ve doldurunca gelmesse sezeryan dusunebılrıısnkı az acıklıgın varsaa sunı sancı ancak denenebılır dıye dusnuyorumm acıklık o vakte kdr yoksa sunı sancı pek dununmuyorum benn

oyy kurban olurum ben bu paşayı yaradan aaa tebrıkler tokayay cım paşan buyudu gercı artık bızıkkını abısı ama olsunn paşa gormeye dayanamıomm paşam hayalı gelyr gozumun onune dua ıle ınsl bısde kavusuruz zamanı gelınceeeeeeee
Yaa ben nasıl kaçırdım..
Acemiperi doguma mi gittiiiii..

Nasi bi topik takipçisiyim ben yafff
gitmişş kavusmus bıle ock sukru darısı bıslereeeeeeeeee

dua ılee

nurgu66 dada vardıı drhap verdıydıı canımmm dogum stresınden oluyomrus

ayy cnaım beım kv tebrık ederımm senn yanında olduugu ıcınn
destejk olması gusel esının sorumsuzlugugu ıcın onu kınıyorum paşamlaaınsl duselırr bır daha tekrarlamaz bu durumunuuu
merhaba kızlar 36. haftada bebeişim 2100 gr bundan sonra da kilo alacağını sanmam ne yapcam ben şimdi
asıl son aylarda kg alıyor bole dusunme bulgur-kırmızı et cok tuket bak gorurusun o zamann

beklemede daha annesı zamnı gelmemıs demkkı paşayı stre etme canımm

ayy sevındınm bacını adına annenın tepkısı ne oldu rezene cımm:44aşanı saglıcakla kucgaına alda kanama nında takıbını yaparsın aksı halde dr bır yol cızer zarrr

Canlar dışardaym
saat 16 da çok çok şükür
ohh cok sukurrrrrrrrrrrr

Ne güzel hastaneymiş öyle

bence doktorunu değiştirmelisin.ayrıca klomen gibi ilaçları doktor kontrolü dışında kullanmanı önermem.ama yumurtlama gibi soruların için uygun topikler var.orda sorularına daha doğru cevap verirler.

inatlaşa inatlaşa doğmuş sonunda bebeğin.çocuğun içerdeki rahatını bozdun annesi:)hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün bebeğini....

Erken gebelikmis, kurtaj olunmadigi icin adet döngüsü, ovulasyon tarihi degismez
Klomen kullanmadim ama dr.unun bu konuda ilaci verip yumurta takibi yapip; sizi ona göre yönlendirmesi gerekirdi.
Dr. 'Niye onceden demedin' diyor.. doktor olan kendi degilmi..allaalla:26:
Klomenle yumurta takibi yaptıracaksindir tabi, ama onun disinds ovulasyon gunuyle ilgili olarak ovulasyon testi kullanabilirsin

ayy sevındınm bacını adına annenın tepkısı ne oldu rezene cımm:44aşanı saglıcakla kucgaına alda kanama nında takıbını yaparsın aksı halde dr bır yol cızer zarrr
sağol canım
annem, teyzem, anneannem ve annemin teyzelerinde hepsinde miyom oluştu. teyzem ve annem rahimlerinin yarısını ve yumurtalıklarını aldırdılar. ama şu an bunları düşünüp üzülmek istemiyorum

Şuan aynı durumdayız bugün gittim ben çok az kahverengi geliyor ama2cm açıklıpım var 4-5 günü geçmez dedi.senin açılma varmı peki

Açılma yok dedi önce sonra yumuşama var arkalarda açılma başlamış falan dedi anlamadım ki
Sanki adetmişim gibi hissediyorum özellikle tuvalete gidip geldikçe oluyor

uzulme cnm hersey olucagına varırkı rabbım kaldıramıcamız yuk yuklemes ınslll

İyi akşamlar arkadaşlar hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı çeken varmı? Varsa ne yapıo
hamıslıgn son ve ılk ayı bırbırıne benser mıs bendede var bırsey yapamıyorumm dr normla dır dedıı

Naneli şeker tüketmekten gına geldi:)
ögg bende ozellıkle arabda yada otobusde cok oluyor ve ıstahsızlıgımda yenıden geldı en cok artması gerekn bu aydaa zorla yıyorum yaaaaaa paşam acıkgını hıssettırdııgnde yıyorum ancakkk pöfffffffffffff

kızlar doktorum bana bulantı için bi sakız vermişti tamamen bitkisel adı BERALMİN belki denemek istersiniz bende işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…