Canlar dışardaym
hemen haber vereym dedim geçmişi okumadım
Oğlumuz geldi çok şükür 3570 gr 53cm
saat 16 da çok çok şükür
dua etmeye devam hepimize olsun darısı inş
maşallah ona
acemiperide dogurduguna göre herkes gönül rahatlıgıyla dogurmaya başlayabilir
hadi kızlar start verildiii
Benimde sonum acemiperi gibi görünüyor. doğuramıyorum anacım. Takvimimde bitti haftaya duruma bakacaz. Çok umutluydum bu kontrolde çook
Canlar dışardaym
saat 16 da çok çok şükür
kızlar dün gece bebegin bezini degiştirirken göbeginin kanadıgını farkettim.bi sorun olurmu sardım sargı beziyle ama iyimi yaptım bilmiorumki
Aslında bu hafta ben de hastaneyi test ettim:) zehirlendim ama çok sancım olduğundan doğum katında yattım 3 gün ama doğuramadım :) Özellikle merak ettiğim bir şey yok, sadece bebekle ilgililer mi? size doğumdan sonra yardımcı oluyorlar mı onu merak ediyorum.
Bu arada Esin Hnm'dan memnun kaldınız mı? Ben karar veremedim diğer fotoğrafçı da Nuray Hanım. İkisini de tanımadığım için hiçbir fikrim yok.
Benimde sonum acemiperi gibi görünüyor. doğuramıyorum anacım. Takvimimde bitti haftaya duruma bakacaz. Çok umutluydum bu kontrolde çook
gununu bekle cnm bence ve doldurunca gelmesse sezeryan dusunebılrıısnkı az acıklıgın varsaa sunı sancı ancak denenebılır dıye dusnuyorumm acıklık o vakte kdr yoksa sunı sancı pek dununmuyorum bennKizlar 39+2 deyim oglumun gelesi hic yok gunumun dolmasini beklemeli miyim yoksa gunume bir iki gun kala suni sanci yada sezeryan demeli miyim? Fikirlerinize ihtiyacim var
oyy kurban olurum ben bu paşayı yaradan aaa tebrıkler tokayay cım paşan buyudu gercı artık bızıkkını abısı ama olsunn paşa gormeye dayanamıomm paşam hayalı gelyr gozumun onune dua ıle ınsl bısde kavusuruz zamanı gelınceeeeeeeeKızlar hepiciğinize selamlar.
Göğüsleri yara olan annişler. Benim göğüslerim 4. günümde felaket haldelerdi. Artık kanamaya başlamışlardı. O emerken ben ağlıyordum. Mama vericem ölüyorum emziremem demeye başlamıştım ki aventin meme ucu koruyucusuyla tanıştırdı arkadaşım beni.
10 gündür onunla emziriyorum ve ona rağmen hala iyileşmedi yaralarım. Hiçbir krem fayda etmedi bana.Bununla hem benim canım acımıyor hemde oğlum kolaycacık tutuyor sinirlenmiyor memeyi.
Gelmişken birde doğalı daha 1 dk olmuşken ki halimizi ekleyelim size.
Eki Görüntüle 730046 +++ Eki Görüntüle 730047
gitmişş kavusmus bıle ock sukru darısı bıslereeeeeeeeeeYaa ben nasıl kaçırdım..
Acemiperi doguma mi gittiiiii..
Nasi bi topik takipçisiyim ben yafff
dua ıleeah ah inatçı oğlu suni sancıyla da gelmemiş kızlar
suni sancı verildikçe kendini kasmış
1,5 cm açıklık varmış sadece
şimdi yarım saate sezeryana gidiyormuş
dualarınızı esirgemeyin olur mu
az ağrılı sancılı olsun inşallah...:26:
nurgu66 dada vardıı drhap verdıydıı canımmm dogum stresınden oluyomrusKızlaar herkese merhaba,ne çok doğuran olmuş,onları okudukça heyecanlanıyorum..Allah hepsine sğlık versin inş. bizim oğlan tembel çıktıbakalım pek gelesi yok,ne sancı ne bir belirti hiçbişi yok... ve şu son 3 gündür pupp diye bir hastalığa yakalandım.gebelik kaşıntısıymış..heryerim kabardı,inanılmz kaşınıyor tüm vücudum,gecem gündüzüm kalmadı kaşınmaktan uyuyamıyorum.doktor iğne verdi de biraz hafifletti,ama hafiflemeseydi dayancak gücüm kalmamıştı biran önce ya sezeyanı yada suni sancıyla doğurtmayı seçecektim.çünkü doğumdan sonra geçiyormuş bu hastalık.Allah doğurmamış olan herkesi bir avazda kurtarsın,sağlık versin... bizden havadisler bunlar...
ayy cnaım beım kv tebrık ederımm senn yanında olduugu ıcınnkızlar nasılsınız
benim canım çok sıkkın ya...sabhtan bei aglıyorum lohusalıktanmıdır nedir bilmiorum ama hep aglamak gelior içimden
bugün bebegimin kontrolü vardı .kontrole gitcektik sonra devlet hatanesine işitme testini yaptırmaya gitcektik ardındanda saglık ocagına gidilecekti.eşim hemen geliorum diye cıktı ve şuan hala gelmedi...gittgi bi cemaatin kursundaki çocukları servisle piknige götürmek içindi.ben gecikirsin başkası gitsin doktora gidelim dedim oda sen kahvaltıyı hazırlayana kadar gelirim dedi.bide kahvaltıda bekledim gelcek diye neyse ve hala gelmedi şuan aradım dedimki sakın eve gelme seni eve almıycam defol diye bagırdım.
akşamdan beri göbegi az az kanıyo ogluşumun kafama takıldı.ve bugün hamileleikte tespit edilen böbrek büyümesi takibi başlatılacaktı ultrasona girilecekti
gel gelelim 3 yaşındaki oglum enes sen bebegin odasına gir ve gaz damlasını sen al bebegin gözlerine göz damlası damlatıyorum diye ilacın ucunu gözüne bastır ve gözü yüzü ilaç içinde kalmış.yavrum minnacık haliyle can acısıyla bi cıglık attıki camaşır asıordum koştum geldim.o sinirle enesi dövdüm bidaha yapcakmısın diye.sonradanda pişman oldum çok vurdum diye
şuan o kadar kötüüyümki bari içimi yazayımda biraz rahatlayım dedim.siz olsanız benim yerimde ne yapardınız.hiç bişey olmamaış gibi eşimi eve almakmı.yada oglum bebege zarar verdi diye kızmamakmı
asıl son aylarda kg alıyor bole dusunme bulgur-kırmızı et cok tuket bak gorurusun o zamannmerhaba kızlar 36. haftada bebeişim 2100 gr bundan sonra da kilo alacağını sanmam ne yapcam ben şimdi
beklemede daha annesı zamnı gelmemıs demkkı paşayı stre etme canımmKızlarrrrr ben yine doğuramadım. Doktor Nst sonuçlarımıza baktı suyumuza baktı ve rahim olgunlaşmamış dedi. Suni sancı versemde olmayacak haftaya pazartesi gel dedi
Ben ne zaman doğuracağım ya. Nst sıra beklediğim yanımdaki bayanı doğuma aldılar bek bakakaldımhemde 38 haftalıktı bizim sıpa gelmiyor
ayy sevındınm bacını adına annenın tepkısı ne oldu rezene cımm:44gelelim bana
bugün devlet hastanesine gittim. yeni bir doktor gelmiş. uzun süre bekledik sırada. doktor çok hoşuma gitti . konuşkan,sıcakkanlı, ilgili geldi.
kilosu 3050 kg oysaki 11 gün önce gittiğimde de 3010 felan demişti diğer doktor. yanlış ölçümdür diyorum.
başı aşağıda normal gözüküyor dedi. miyomları sordum 3 tane var dedim. doğumdan sonra çok kanama yapar dedi. tabii korktum:18::18:
ayyyyyyyyyyyy şu an kardeşim annemi aradı ve hamile olduğu haberini verdii. demek ki kalp atışını duydular.
ohh cok sukurrrrrrrrrrrrCanlar dışardaym
saat 16 da çok çok şükür
Hastanede kaldığım süre boyunca bebeğin altını hiç biz değiştirmedik. Birkaç saatte bir gelip bakıma aldılar bebeğimi. Yıkayıp paklayıp, süsleyip getirdiler. Benim oğlan epey saçlı doğdu, hemşireler saçlarını banyodan sonra dikip getiriyorlardı.
2. gece saat 2 ye doğru hiç durmadan ağladı minnoşum. Hemşire sesini duymuş odaya geldi. Hiç uyumadınız siz. Dinlenmeniz lazım. Sütünüz henüz çok az doymuyor ben doyurayım onu bir seferlik. Birazda oynayalım onla. Sizde uyuyun dedi. Aldı gitti. 2 saat sonra mis gibi yıkamış, karnını doyurmuş ve uyutup getirmişti.
Doğum yapan annelere moral için ayaklı kuaförleri var birde, ücretsiz.Kuaför geliyor. Koltuğu ve saçını yıkaması için bir zımbırtıyla. Bir güzel yıkayıp fönünü çekip gidiyor.
selam hanımlar,
müsadenizle size sorularım olacak,
eğer yardımcı olursanız çok sevinirim,
çünkü burda drler pek yardımcı olmadı bana
1. düşükten sonra ovülasyon tarihi değişir mi?(en fazla 3haflalık gebelik)
2.reglimin 11, günümde yumurtalarımın en büyüğü 11mm.
3. dr nin aklına klomen yazmak gelmemiş,(3 aydır kontrele gidiyordum !!!!)
ben bugün klomen kullanmam gerkiyor mu dedim (telle söyledim) niye önce demedin dedi!!!!!!!!
o hışımla klomen aldım ve öğlenleyin 1 tane yuttum
dogru mu yaptım bilmiyorum.
bi akıl verseniz
selam hanımlar,
müsadenizle size sorularım olacak,
eğer yardımcı olursanız çok sevinirim,
çünkü burda drler pek yardımcı olmadı bana
1. düşükten sonra ovülasyon tarihi değişir mi?(en fazla 3haflalık gebelik)
2.reglimin 11, günümde yumurtalarımın en büyüğü 11mm.
3. dr nin aklına klomen yazmak gelmemiş,(3 aydır kontrele gidiyordum !!!!)
ben bugün klomen kullanmam gerkiyor mu dedim (telle söyledim) niye önce demedin dedi!!!!!!!!
o hışımla klomen aldım ve öğlenleyin 1 tane yuttum
dogru mu yaptım bilmiyorum.
bi akıl verseniz
sağol canımayy sevındınm bacını adına annenın tepkısı ne oldu rezene cımm:44aşanı saglıcakla kucgaına alda kanama nında takıbını yaparsın aksı halde dr bır yol cızer zarrr
Şuan aynı durumdayız bugün gittim ben çok az kahverengi geliyor ama2cm açıklıpım var 4-5 günü geçmez dedi.senin açılma varmı peki
uzulme cnm hersey olucagına varırkı rabbım kaldıramıcamız yuk yuklemes ınslllsağol canım
annem, teyzem, anneannem ve annemin teyzelerinde hepsinde miyom oluştu. teyzem ve annem rahimlerinin yarısını ve yumurtalıklarını aldırdılar. ama şu an bunları düşünüp üzülmek istemiyorum
hamıslıgn son ve ılk ayı bırbırıne benser mıs bendede var bırsey yapamıyorumm dr normla dır dedııİyi akşamlar arkadaşlar hamileliğin son zamanlarında mide bulantısı çeken varmı? Varsa ne yapıo
uzulme cnm hersey olucagına varırkı rabbım kaldıramıcamız yuk yuklemes ınslll
hamıslıgn son ve ılk ayı bırbırıne benser mıs bendede var bırsey yapamıyorumm dr normla dır dedıı
ögg bende ozellıkle arabda yada otobusde cok oluyor ve ıstahsızlıgımda yenıden geldı en cok artması gerekn bu aydaa zorla yıyorum yaaaaaa paşam acıkgını hıssettırdııgnde yıyorum ancakkk pöfffffffffffffNaneli şeker tüketmekten gına geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?