2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar doktorum aradı çarşamba da bebeişim kilo almamış olursa dopere alırız kan akışına bakarız dedi bunu bilebilen var mı çevresinde yaşayan

kızlar az once bır kase aksam yemegı nıyetınee semız otu salatası yedım yogurt la ve paşam suan bır saga brı sola ellerı ıle kasıklarıma vurupp duruyor ben ne yapimm sımdı buna asık olmayımda heeeeeeeee

canım benım bu zor durumdan ınsl kolayca kurtulursunn ınslll bırs ey demek cok zorr:26:
bugün kontrole gittik sarılığımız azalmış işitme testini de geçtik çok şükür. anne oğul sağlam raporunu alıp geldik.
gsunuz aydın olsun cnm
baska dr gıtınmı cnm ne dediii
inşallah canım eşim bugün verecekti sadaka hayır yap bişeyler dedim
allah kabul buyursun sımdıdenn
Kızlar 3.günün sonunda allaha şükür sütüm indi.
Kuru sogan yedim bolca ve zerine lohusa şerbeti içtim duşumada girdim.
Gögüslerim taş gibi oldu rabbime hamd olsun
taşş
taısnma ısını neden bu ka erteledınız ya dıgerlerı vaktını bekler ama tasınmak ısı sızın elınısde dııı dıkkat ett yaaa

sancı geldiğinde bol bol yürümeni tavsiye ederim sakın yatma alabiliyorsan duş al
ınsl bırde sıcaka yakın dua almakk ıı dıyorlar dogurumu tecrubelı annısssdmarları acıyrmuss

Günaydın canlar din gece karnımın içi bir kaç kez yırtılır gibi kesilir gibi oldu böyle bir şey yaşayan var mı. Rüyamda bebeğimi emziriyordum. Göğüs ucumda süt gördüm çok hoştu
benımdkıde ole dı ve dun tansıtmm ılk defa yırtıklarımla karnımı elımle toparldım o zman cıktı yırtılar ortaya yoksma ızım paşa gızlıden yapıyormuss o ısı

Kızlar rüyada bebek emzirmek hamileliğinden kurtulmaya delaletmiş
wuu ben de 2 gun once o ka gusel emzırdımkı hattta en son hangısı ıle emzırdım dye elle muaynee etımm sonda sag dıye solumu verdım pşaamaaaaaaaaaa

kızlar doktorum aradı çarşamba da bebeişim kilo almamış olursa dopere alırız kan akışına bakarız dedi bunu bilebilen var mı çevresinde yaşayan

daha geçen hafta bizde girdik dopler ultrasona. sağdan ve soldan bebeğe giden damarlara, bide beynine kan veren damara bakıyorlarmış.beyne giden en önemlisi tabi.bizde sol tarafta sıkıntı çıktı ama dr um önemsemedi.bu dopler 10 günlük iyilik halini gösterirmiş o yüzden 1 hafta-10 gün sonra tekrar gricez bakalım tabi o zamana kadar doğurmazsam :) benimde gebelik şekeri var ondan dolayı dr um bebişin kilosunun fazla olması gerektiğini düşünüyordu ondan dopler istedi. Ama bizde plasenta yaşlanması çıktı.Oda bu haftamda önemli değilmiş.Biz şimdi doğumu bekliyoruz işte en geç 3-5 güne gelir diyor dr um...

Onceki sayfalarda ayrintili anlattim kisaca yeni gittigim doktor sezeryan plani icin suan erken dedi bebgin bas buyuklugunu soyledi ama pelvise oturmasini bekleyebilirsin.Doktoruna istegini soyle dedi, eger ilerleme yukselirse doktorun sezeryan olmalisin derse israr etme sezeryan ol dedi.Ama suan icin soyledikleri biraz hikaye dedi zaten bu haftadan sonra bebek pelvise oturacak buna simdiden karar vermek dogur degil dedi.Kendi doktoruma soyleyemiyorum sali gunu ameliyat rezervasyonunu iptal etmek istedigimi.

ohhh yaa bende istiyorum öyle bir hizmet bizimde özel hastane ama hiç duymadım ayaklı kuaför falan, keşke olsaydı yaa benim saçlarım çok yıpranık olduğu için fönlü olmadığı zamanlarda çok kötü görünüyo porsuk porsuk bakım boya falanda yok 9 aydır malum, neyse artık düzleştiriciyle falan halettiririm artık görümceme

pdnk
Ayy çok sinir oldum yaptıklarına. Çok ayıp bişey. Kendileri şuan kiradalar mı ki sizi çıkarıyolar. Bence çok aşık ve akıllı bir kadınsın.Eşini üzmeye aranızı bozmaya değmez

kendileri kiradalar ama evleri var bursa da canım
dükkanları da var

ben kocamla aramı onlar yüzünden bozmak istemiyorum zaten hayatım
haklıyken haksız duruma da düşmek istemiyorum
onun için sessiz kalıyorum ama kocam da haklı olduğumu biliyor
bugün eve geldiğinde nasıl bozuktu morali öyle üzüldüm ki
normalde neşeli bir insandır benim kocam beni çok güldürür
ama bugün geldi sessiz sessiz uzun uzun sarıldı öptü özür diler gibi
bir karnımı sevdi bir beni hiçbir şey söylemeden
çok içim acıdı onun o haline sarıldım ben de üzülmesin diye
hiç kıyamam ona

şu kredilerimizin biri biter bitmez kiraya çıkarız zaten
bundan sonra onlardan çöp bile almayız
onlar sağ biz selamet ne halleri varsa görsünler

Çok haklısın canım. İnsanın evi parası olmasın ama eşiyle huzuru olsun. Ben hep allaha dua ederim Rabbim eşimle aramız bozulmasın hep böyle güzel
gitsin diye. Bazı kadınlarda da para mal mülk var ama eş sevgisi yok. Adam kadına ne değer ne ilgi gösteriyor. Allah korusun öyle eşlerden. Gerisi zamanla olacak şeyler. Bizimde evimiz yok. Bebişler bize ev getirir inşlh

aynen öyle canım
evimde huzurum var kocam beni çok seviyor ben onu çok seviyorum
ilgi de gösteriyor çok şükür
maddiyat nasıl olsa olur zamanla sırt sırta verince
Allah başka dert vermesin sağlıkla vs sınamasın
dediğin gibi bebişler inşallah kısmetleriyle gelirler de bizleri ev sahibi yaparlar

Bi gelseler ahhh bi gelseler 40 çıkınca poposuna şaplağı yiyecek benimkisi. Seninde az kaldı. Var mı sancın falan.

Bi gelseler ahhh bi gelseler 40 çıkınca poposuna şaplağı yiyecek benimkisi. Seninde az kaldı. Var mı sancın falan.

yok kız nerdeee
arada çok hafif adet sancısı oluyor o kadar
yarın kontrolüm var canım bakalım ne diyecek doktorumuz
çatıma da bakacak
bugün temizlik yapmam lazım yani

canım ben yaşadım benimkide almamıştı gelişimi baya bi geride kalmıştı dr böyle giderse alırım dedi sonra doplerle kan akışına baktı normal çıktı bekleyelim dedi suyumda iyi olunca sonraları aldı bende çok et süt tükettim belki faydası olmuştur

yok kız nerdeee
arada çok hafif adet sancısı oluyor o kadar
yarın kontrolüm var canım bakalım ne diyecek doktorumuz
çatıma da bakacak
bugün temizlik yapmam lazım yani

İnşlh sıkıntın yoktur. Temizlik yapmak çoook zorlaştı. Ben kolay yöntemleri tercih ediyorum artık.
Benimde çok hafif adet sancısı gibi sancım oluyor su içince geçiyor Aradaki ilgiyi alakayı çözemedim. :44: Hani kalkıp
yürümek iyi geliyor desem yok suyu yanıbaşıma koyuyorum ağrım başlayınca içiyorum 10 dk sonra geçiyor. İçmeyince ağrıda geçmiyor.
1 değil 2 değil hep böyle. Hep mi tesadüf eder anlamadım

1 cm açılmam olsaydı şuan suni sancı alıyordum ama yok 1 cm bile açılmam yok

duş kesinlikle çok faydalı hatta ben doğumdan önce hergün girmeye çalışıyorum

Kızlar benim bu hazır sütlerden midem bulanmaya başladı. Bize yaşlı bi amca günlük süt getiriyor. İnekleri var. Litre ile alıp kaynatıp içtim sanki süt değil başka bişey içiyorum çok lezzetli.
Hazır sütlerin tadı daha farklı gelmeye başladı. Ama malesef amcamız haftada 1 gün geliyor keşke daha çok gelse. Kv alıp yoğurtta yapıyor

kızlar göbegimiz düştü bebişimin bugün 3.günü ve göbegimiz düşmüş baktım bezi degiştiriken içine kaçmış
çok erken degilmi ya kafama takıldı büyük oglumunki 10.günde düşmüştü bu 3.günde

acemiperi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş çok şükür kavuştun paşana haberlerini bekliyorum seni merak ettim baya

canım bence sıkıntı olmaz önemli olana bakımı pansumanlarını düzenli yaptıysan bişey olmaz inş benimkide 5. günde düştü

tabi canım günlük süt daha lezzetli olur hem daha faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…