evet canım 29 ekımde duyduk.bısey sorucam sızın doktor randevularınız ıkı haftda bır degılmı?
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı. Benim de bugün saat 6 da randevum. Bakalım bizimki de harekete geçmiş mi.Annesi yisin onun minnak kollarını bacaklarını.
kızlar şimdi hamile bi arkadasımla konustum.oglu olcakmıs maşallah.belirti olarak cok benzettım kendımı onaa.erkek bebek annelerinde ilk aydan göğüsler şişer ve damarlanırmıs .arkadasımda da öyle olmus bende de suan öyle bana oglun olcak dedi tahmınen.belırtı olarak aynıyız benım suan göğüslerim mavi damar oldu ve silikonlu gibi.kızları daha cok sevıodum ama tabıkı hayırlısı.en büyük isteğimiz her anne baba gibi saglıklı olması..eşim sürekli pilot yapcam ben oglumu dıodu..bi asker aileye fazlasıyla yetiyor izin vermem dedim :))))))
ben 16 ekimde ilk kontrole gittim
7 kasımda tam 8 hatfalık olduğumdada 2. kontrolüm var
son aylarda iki haftada bir gidicekmişim
sizin iki haftada birmi yoksa?
evet ben ıkı haftada bır gıdıyorum..allaha sukur herhangı bır tehlıkem yok.ama burda ıkı tane arkadsım var hamıle onlarda ıkı haftada bır gıdıyo.ayrıca oyle ıkı haftada bır gıdıyoruz dıyede her gıttıgımde mauyene ucretı odemıyorumda..hımm oyuzden demekkı bukadar gec duyuyolar kalp atıslarını falan olabılır canım doktorla alakalı bı durum heralde bılmıyorum kı.
geldik büyümüş benimki biraz daha :) doktor düşük riski yok dedi kalbi atıyor :) çok şükür :) artık normal e dönebilir dedi herşey normal büyümesi felanda :) 3 hafta sonra gel dedi :)birde ultrosana göre 6+3 müş
selam kizlar ben de hamileliğimle ilgili gelişmelere yazayım istedim. 8. hafta icindeyim. En son doktor kontrolune 5+6 gittim kalp atışını duyduk. Doktorum 9. hafta basında cagirdi yani 10 Kasim. Hic bir test vermedi. Yani burda yazilanlarin hic biri ne bilim toxo dahil ben yaptirmadim. Sizce dokturum cok mu rahat baska bir doktora mi gitsem? Bir de bende siskinlik (gaz) disinda hic bir belirti yok yani bulantı, hassasiyet, istah herseyim normal. Sadece bebege faydali die normalde yemedigim kadar meyve ve et yiyorum o kdr.
canım bugün doktora gidiyormuşsun. anladığım kadarıyla senin doktorun oldukça tecrübeli ve ilgili bi doktor.acaba benim aklıma takılan sorularıda sorabilirmisin uygun olursan tabiii?bu tahlillerle ilgili özellikle.ben ozaman yaptırdığımda herşey normal çıkmıştı toxo hariç.sorarsan ve bana iletirsen çok sevinirim....
Canım bu testleri sağlık ocağıda istiyor..Ben sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde 5 tüp kan aldılar...Doktorun istediği tüm testleri yaptılar..Doktoruna bir danış istersen
Senden öğrenince kontrol ettim :) mavi damarlar bende de cıkmıs zaten uzun zamandan beri kocaman oldular böyle giderse inek memelerine dönecekler ki hamilelikten önce bende gögüs yoktu 75 kullanıyordum şimdi hiçbir sütyen olmuyor hepsinden taşıyor ya da beli kesiyor :) Erkek mi olcak acaba? hayırlısı
canım bu toxo rubellayı filan sağlık ocağıda yapıyomu biliyomusun
canım hastaneye gittiğimde bi kızla tanıstım.ben zayıfım ama o asırı zayıf 4.5 aylık hamileydi.45 kılo falan.erkek oldugunu söyledi cinsiyetın ögrenmıs.75 bile büyük gelirken şimdi 85 anca oluyo dedi.damar olayını oda söylemisti banaaa.ama tabıkı hayırlısı.kızlarıda cok seviyorum ama saglıklı olması en önemli şey.zaten ilk bebeğim oyüzden ikiside yok.su var bu olsa dıyebılcegım
Günaydın canlarım. Bugün 6+2 olduk. Dün doktora gittim, çok şükür keseyi bebişimi gördük. 2 hafta sonra tekrar gel dedi, kalp atışına bakalım dedi. Ben de kalp atışı yok mu dedim. Var ama sen görmüyorsun 2 hafta sonra net görülür dedi:))) Çok mutluyuım Rabbim herkese nasip etsin. Bulantılarım çok fena başımı kaldıramıyorum. Öğretmenim okula zor gidiyorum. 1. sınıf 47 öğrenci. Ses vermeye başladım inanılmaz yoruluyorum. Etten tiksi,nmiş durumdayım buraya yazarken bile tiksiniyorum(( 2 gündür ağrım yok , buLANTI FAZLA. Ama hiç dertlenmiyorum, Rabbim nasip etti ya:))) Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin. Vitamin DECAVİT vedi. Kullanan var mı?
Evet İstanbuldayım. Bakırköydeyim. Doktorumda burda İncirli Caddesinde. Muayenehaneye gidiyorum Mebruke Yılmaz. Çok çok şiddetle tavsiye ediyorum kendisini.
Ben çatalda o önümde bebişimde karşımızda bir muhabbet bir muhabbet her seferinde.Ekranı bana iyice yaklaştırıp tek tek anlatıyor ne neymiş. Sonra eşimi alıyor birazda onla izliyoruz hep beraber, birde ona anlatıyor.
Müthiş ilgili bir doktor.
İşini o kadar seviyor ki. Geçen gittiğimde önceden çektiği ultrason resmini çıkardı dosyadan bir de o gün çektiğini. Yanyana koydu, baksana annesi farka. Nasıl hızlı büyüyor bebeğin dedi ama gözleri doldu söylerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?