2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
geldik büyümüş benimki biraz daha :) doktor düşük riski yok dedi kalbi atıyor :) çok şükür :) artık normal e dönebilir dedi herşey normal büyümesi felanda :) 3 hafta sonra gel dedi :)birde ultrosana göre 6+3 müş

evet canım 29 ekımde duyduk.bısey sorucam sızın doktor randevularınız ıkı haftda bır degılmı?

ben 16 ekimde ilk kontrole gittim
7 kasımda tam 8 hatfalık olduğumdada 2. kontrolüm var
son aylarda iki haftada bir gidicekmişim
sizin iki haftada birmi yoksa?

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı. Benim de bugün saat 6 da randevum. Bakalım bizimki de harekete geçmiş mi. Annesi yisin onun minnak kollarını bacaklarını.

canım bugün doktora gidiyormuşsun. anladığım kadarıyla senin doktorun oldukça tecrübeli ve ilgili bi doktor.acaba benim aklıma takılan sorularıda sorabilirmisin uygun olursan tabiii?bu tahlillerle ilgili özellikle.ben ozaman yaptırdığımda herşey normal çıkmıştı toxo hariç.sorarsan ve bana iletirsen çok sevinirim....

kızlar test sonuçlarım çıkmış kiminde negatif kiminde pozitif yazıyo henüz doktora göstermedim netten bakıyorum şu an ne anlama geldiğini bilen varmı lütfen yardımcı olun

Anti Rubella IgM NEGATİF (0.254) Anti rubella IgG POZİTİF (104.9)
Anti Toxoplazma IgG NEGATİF (<0.130) Anti Toxoplazma IgM NEGATİF (0.291)

Senden öğrenince kontrol ettim :) mavi damarlar bende de cıkmıs zaten uzun zamandan beri kocaman oldular böyle giderse inek memelerine dönecekler ki hamilelikten önce bende gögüs yoktu 75 kullanıyordum şimdi hiçbir sütyen olmuyor hepsinden taşıyor ya da beli kesiyor :) Erkek mi olcak acaba? hayırlısı

ben 16 ekimde ilk kontrole gittim
7 kasımda tam 8 hatfalık olduğumdada 2. kontrolüm var
son aylarda iki haftada bir gidicekmişim
sizin iki haftada birmi yoksa?

evet ben ıkı haftada bır gıdıyorum..allaha sukur herhangı bır tehlıkem yok.ama burda ıkı tane arkadsım var hamıle onlarda ıkı haftada bır gıdıyo.ayrıca oyle ıkı haftada bır gıdıyoruz dıyede her gıttıgımde mauyene ucretı odemıyorumda..hımm oyuzden demekkı bukadar gec duyuyolar kalp atıslarını falan olabılır canım doktorla alakalı bı durum heralde bılmıyorum kı.

selam kizlar ben de hamileliğimle ilgili gelişmelere yazayım istedim. 8. hafta icindeyim. En son doktor kontrolune 5+6 gittim kalp atışını duyduk. Doktorum 9. hafta basında cagirdi yani 10 Kasim. Hic bir test vermedi. Yani burda yazilanlarin hic biri ne bilim toxo dahil ben yaptirmadim. Sizce dokturum cok mu rahat baska bir doktora mi gitsem? Bir de bende siskinlik (gaz) disinda hic bir belirti yok yani bulantı, hassasiyet, istah herseyim normal. Sadece bebege faydali die normalde yemedigim kadar meyve ve et yiyorum o kdr.

ilksev

ozaman sen sanırım tahlıllerını falanda yaptırmadın henuz dımı? yoksa yaptılarmı? ya kızlar benım kafama takılan bısey var dıger sayfalarda okudugum yok kan testı ıcın kan alırlarken ıdrar ıcın falan ac olunması gerekıyomus dedınız bana hıc sorduklarını hatırlamıyorum bıle acmısın tokmusun dıye ( actım zaten sabah ılk randevu benımdı ) ama yınede kafama takıldı.bırde bana hangı teslerı yaptılar hatırlamıyorum nıle cok mu dıkkatsızım nedır testlerımı bıle gormedım.gec cıkıcaktı doktoruu arayıp sordum hersey ıyı sadece karacıger enzımlerın yuksek demıstı.sonrakı randevumda bıdaha test ıstedı eger bı tuhaflık varsa bırde dahılıye uzmnanına gosterelım dedı ama allahtan normale donmustu.doktor yapılması gereken herseyı yapmıstır hearlde dımı ya

bende özele gidiyorum ama 4 haftada bir olucak sanırım
çalıştığım şirketten iki hamile arkadaşım daha benmle aynı dra gidiyor onlarında aynı
ama cep tlfnu verdi aklına takılan soru ve sorunlarda saat gözetmeksizin arayabilirsin dedi

Ben de salı günü gittim 7+5 olması gerekirken, 7+1 gösterdi.
Cihazlar çok akıllı bence:)
Bebişin boyuna göre gün çıkartıyor tahminimce çünkü, boyunu işaretlediği resmin altında yazıyor 7+1 diye,
bugün 7+3 olduk yani.

Canım bu testleri sağlık ocağıda istiyor..Ben sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde 5 tüp kan aldılar...Doktorun istediği tüm testleri yaptılar..Doktoruna bir danış istersen

Tabi ki sorarım canım. Kan tahlilini sormama gerek yok aslında, çünkü benimkini tekrarlatmıştı. 2 ay önce yaptırmış olmama rağmen. Tekrarlatsın diyecek kesinlikle. Hatta sana şöyle söyleyeyim. Benim Tsh 3,71 çıktı. Üst sınır 4,2 sanırım. Onu bile bu 2 hafta içinde yine tekrarlattı. Yükseliyor mu diye. 3,5 olmuş bakalım ne diyecek. Toxo yu tekrarlatmana gerek yok. 2 ay içinde bağışıklık kazanmamışsındır herhalde.

Yüz üstü yatma olayını muhakkak sorucam. Bende çok merak ediyorum çünkü. İnşallah güzel haberlerle gelirim dua et emi bana.

Canım bu testleri sağlık ocağıda istiyor..Ben sağlık ocağına kayıt olmaya gittiğimde 5 tüp kan aldılar...Doktorun istediği tüm testleri yaptılar..Doktoruna bir danış istersen

canım bu toxo rubellayı filan sağlık ocağıda yapıyomu biliyomusun

canım hastaneye gittiğimde bi kızla tanıstım.ben zayıfım ama o asırı zayıf 4.5 aylık hamileydi.45 kılo falan.erkek oldugunu söyledi cinsiyetın ögrenmıs.75 bile büyük gelirken şimdi 85 anca oluyo dedi.damar olayını oda söylemisti banaaa.ama tabıkı hayırlısı.kızlarıda cok seviyorum ama saglıklı olması en önemli şey.zaten ilk bebeğim oyüzden ikiside yok.su var bu olsa dıyebılcegım

Kuzenimin eşinin göğüsleri okadar çok büyümüştüki dışarı çıkmak istemiyordu..sonuç olarak oğlu oldu ama emziremedi çocuğu sanırım süt yoktu

hayırlı olsun canım benımde muh doğum 26 hazıran ama benı 13 kasımda gel dedi bende decavıtkullanıyorum çok grip oluyorum bana kuvvetlı bır vıtamınj verın demıştım bu ılacı vermişti ama 2 hatfa oldu kullanalı

Vayy canına! İlk defa böyle bir doktor duydum... Muayene ücreti ne kadar peki? Ben b. Evlerde aile hastanesine gidiyorum acıbadem grup aldıktan sonra daha güzel oldu dr um gebe kalmadan ameliyatımı yapmıştı:)) onun sayesinde gebe kalabildim)

Kuzula,

Az önce kurye geldi; ben şaşırdım, birşey beklemiyordum çünkü.
Baktım geçen gün lansinoh a attıgım mail üzerine bana numuneler göndermişler.
Bez bir torba içinde numunelik 1,5 gram göğüs ucu kremi, 2 adet göğüs pedi, 1 süt saklama poşeti,
kendi ürünlerinin tanıtımı vs..

Bence siz de mail atın, numune isteyin; ufak tefek şeyler ama olsun;
insna mutlu oluyor.
Bu arada uyarıyim, göğüs uclarının yara olmaması ıcın bu kremi dogumdan birkaç hafta önce sürmeye başlamak lazımmış.
Diğer türlü acıdan bebgı emzırmekte zorlanabılırsınız.
Bu oncesınden yumusatıyor; hem emzırme esnasında sılmeye gerek yokmus.

infotr@lansinoh.com.tr a mail atabilirsiniz..

Aynı zamanda milupa ya da yazın;
sitesindeki formu doldururdanız o da numune bişiler gönderiyor.
Ama milupa baya gec gonderıyor.
lansinoh hemen gönderdi, sağolsun. :))))

Gece yatarken de su an ıcın ıstedıgınız gıbı yatmakta sorun yok ama 3 ay dolduktan sonra
sol tarafınıza yatmalısınuz; yuzustu ya da sırtustu yatmak bebegı besleyen ana damarların sıkışmasına neden oluyor ve rısklı.

O kadar çok araştırdım ki uzman oldum biçok konuda.
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…