Kızlar benim bu hazır sütlerden midem bulanmaya başladı. Bize yaşlı bi amca günlük süt getiriyor. İnekleri var. Litre ile alıp kaynatıp içtim sanki süt değil başka bişey içiyorum çok lezzetli.
Hazır sütlerin tadı daha farklı gelmeye başladı. Ama malesef amcamız haftada 1 gün geliyor keşke daha çok gelse. Kv alıp yoğurtta yapıyor
ay ben de o açık sütleri içemiyorum midem almıyor kokuyormuş gibi geliyor
sen ne güzel içebiliyormuşsun canım iç bol bol kalsiyum olsun sana da bebişe de
benim annem de her hafta süt alır bir teyzeden yoğurt yapar bana da getirir
çok şükür ev yoğurdu yiyorum yani annem sayesinde
hazırların tadı çok kötü geliyor zaten alıştıktan sonra
Atraksiyonum hiç bitmiyor bugün
Şimdi de kanlı sümüksü sıvı gelmiş bu kesin nişandır artık dimi?
Yaşayan arkadaşlar nişan nasıl oluyor?
Benden gelen şey katı kıvamlı gibi balgam gibi pembemsi
demek ki cesaretlisin.Bir arkadaş yazmıştı hayalindeki doğumu bende yazmak istiyorum
Hayalimde hep böyle uyurken sancıdan uyanıyorum. Eşimi uyandırsam mı uyandırmasam mı diye düşünüyorum. Tuvalete gidiyorum foşşş suyum geliyor. Şoka giriyorum ne yapsam diyeor
acıkta yere yığılıyorum. Sancıdan elim ayağım titriyor. Küvete girip sıcak suyu açıyorum. Eşime sesleniyorum. Eşim uyanıyor. Hastaneye gidelim diyor bende yetişemem hastaneye diyorum derken ıkınmaya başlıyorum 2 ıkınmada bebeği doğuruyorum. Eşim oracıkta bayılıyor.Ben bebeğin göbeğini kesip bağlıyorum ve eşim ayılıyor hastaneye gidiyoruz.
Böyle psikopatça bir doğum hayalim war. Walla ciddi ciddi hayal ediyorum
demek ki cesaretlisin.tabi doğumun kolay ama eşinin bayılması, çocuğun kordonunu kesip bağlamak hiç bana göre değil:18:
benim de aklıma gelmişti 2 gün önce ikisiKızlar nerdesiniz yaaa uzun zamandır yoksunuz merak ediyorum sizi
Eşim kan görmeye dayanamaz. Ben ona göre daha dayanıklıyım. Birimizin kesmesi lazım çocuk ortada kalacak
Şuan aynı durumdayız bugün gittim ben çok az kahverengi geliyor ama2cm açıklıpım var 4-5 günü geçmez dedi.senin açılma varmı peki
Kizlar su an idrarim cok yaniyor hafiftende karnim agriyor kirka girdik oglumla dogum belirtsi olabilir mi sizce
Bir arkadaş yazmıştı hayalindeki doğumu bende yazmak istiyorum
Hayalimde hep böyle uyurken sancıdan uyanıyorum. Eşimi uyandırsam mı uyandırmasam mı diye düşünüyorum. Tuvalete gidiyorum foşşş suyum geliyor. Şoka giriyorum ne yapsam diyeor
acıkta yere yığılıyorum. Sancıdan elim ayağım titriyor. Küvete girip sıcak suyu açıyorum. Eşime sesleniyorum. Eşim uyanıyor. Hastaneye gidelim diyor bende yetişemem hastaneye diyorum derken ıkınmaya başlıyorum 2 ıkınmada bebeği doğuruyorum. Eşim oracıkta bayılıyor.Ben bebeğin göbeğini kesip bağlıyorum ve eşim ayılıyor hastaneye gidiyoruz.
Böyle psikopatça bir doğum hayalim war. Walla ciddi ciddi hayal ediyorum
pdnk
evet fark ettim ama yazmadım. çok heyecanlı umarım zamanında hayırlısıyla gelir bebişin
canimyaa bu kayin valideler hepmi ayni diyecem aam olmayinda duyduk :)) size nasil borc cikartioyr bunlar ya nekadar vijdansiz insanlar varçoğumuz gibi benim de derdim kv ler hayatım
bir huzur vermiyorlar insana ya
düğünden sonra tonla borç çıkardılar başımıza hem de haberimiz bile olmadan
bu sabah yeni bir vukuatlarını öğrendim tam süper oldu
yine borç çıktı yani bize
çok kabaca böyle anlatayım canım
işin içine girsem sayfalar sürecek boşver
Tallia cnm sende sıkılmıştım hakkı olarak istediğini yap kimse icin birsey yapma kimseden fayda yok sen hasta falan olursan Allah korusun ne sana nede yavrularına bakan olmaz o yüzden kendini düsun kimse icin sokulma. Üzülme Rabbim hakkında en Hayirli olanları nasip etsin sana tatlim
Kızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana
Tünaydın canlar dün girerim dedim ama giremedim bizimki 3 buçukta uyudu ancak
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçensonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyuncaneysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
Doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?