2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar nerdesiniz yaaa uzun zamandır yoksunuz merak ediyorum sizi

ay ben de o açık sütleri içemiyorum midem almıyor kokuyormuş gibi geliyor
sen ne güzel içebiliyormuşsun canım iç bol bol kalsiyum olsun sana da bebişe de
benim annem de her hafta süt alır bir teyzeden yoğurt yapar bana da getirir
çok şükür ev yoğurdu yiyorum yani annem sayesinde
hazırların tadı çok kötü geliyor zaten alıştıktan sonra

Yeme içme konusunda tiksindiğim hiç bişey yok ya. Ne olacak bu iştahım.
Evet ya ev yoğurdu çok güzel. Tatlı niyetine tabak tabak götürmek lazım. Gerçi forumda yiyeceklerden konuşmaya korkuyorum Herkes hamile. Alimallah birinin canı çeker
Gerçi hazır sütlerdenden de yoğurt yapılıyor canı çeken yarın denesin bi Marketlerde günlük şişe sütlerde satılıyor

Kızlar karnım taş gibi oluyor bebek sağıma toplanıyor. Sizde de öyle oluyor mu. Çok sık yaşıyorum bunu ama ağrı sızı yok :44:

Atraksiyonum hiç bitmiyor bugün
Şimdi de kanlı sümüksü sıvı gelmiş bu kesin nişandır artık dimi?
Yaşayan arkadaşlar nişan nasıl oluyor?
Benden gelen şey katı kıvamlı gibi balgam gibi pembemsi

Bir arkadaş yazmıştı hayalindeki doğumu bende yazmak istiyorum

Hayalimde hep böyle uyurken sancıdan uyanıyorum. Eşimi uyandırsam mı uyandırmasam mı diye düşünüyorum. Tuvalete gidiyorum foşşş suyum geliyor. Şoka giriyorum ne yapsam diyeor
acıkta yere yığılıyorum. Sancıdan elim ayağım titriyor. Küvete girip sıcak suyu açıyorum. Eşime sesleniyorum. Eşim uyanıyor. Hastaneye gidelim diyor bende yetişemem hastaneye diyorum derken ıkınmaya başlıyorum 2 ıkınmada bebeği doğuruyorum. Eşim oracıkta bayılıyor. Ben bebeğin göbeğini kesip bağlıyorum ve eşim ayılıyor hastaneye gidiyoruz.

Böyle psikopatça bir doğum hayalim war. Walla ciddi ciddi hayal ediyorum

demek ki cesaretlisin. tabi doğumun kolay ama eşinin bayılması, çocuğun kordonunu kesip bağlamak hiç bana göre değil:18:

Eşim kan görmeye dayanamaz. Ben ona göre daha dayanıklıyım. Birimizin kesmesi lazım çocuk ortada kalacak

ay Allah seni iyi etsin kız güldürdün beni gece gece
doğum hikayen de on numara yani evde doğuracaksın maşallah süper anne

benim de eşimi kan tutar çok komik oluyor kan görünce

Şuan aynı durumdayız bugün gittim ben çok az kahverengi geliyor ama2cm açıklıpım var 4-5 günü geçmez dedi.senin açılma varmı peki

canım bende gittim bugün dra hiç bişe yok sancı falan kıpırdanma yok nst 20 nin altı hep bebiş de 3220 gr. olmuş senin bebiş nasıl sağlığı yerinde mi canım..dr çatı muayenesi falan yaparsa kanama olabilirmiş sana yaptımı ki yoksa senin oğlan erkenden gelmek mi istedi...ayyy ne çok soru sordummm..

Kizlar su an idrarim cok yaniyor hafiftende karnim agriyor kirka girdik oglumla dogum belirtsi olabilir mi sizce

idrar yanmasını doğum belirtisi olarak hiç duymamıştım canım
enfeksiyon olmasın o
bence doktorunu ya ara sor ya da yarın mutlaka git baksın enfeksiyon iyi değil hamilelikte biliyorsun

Hayal değil kabus gibi

pdnk
evet fark ettim ama yazmadım. çok heyecanlı umarım zamanında hayırlısıyla gelir bebişin

amin canım teşekkür ederim
hiç gelesi yok benim kızın bakalım neler olacak bu hafta
senin de az kaldı hadi hayırlısı 40 ı bulmazsın belki de

canimyaa bu kayin valideler hepmi ayni diyecem aam olmayinda duyduk :)) size nasil borc cikartioyr bunlar ya nekadar vijdansiz insanlar var ( allah yardimcinniz olsun canim insallah bu borclardan kurtulursunuz ( üzme kendini suan hic birseyi takma kafana bebgini dusun canim :))

bende öyle yapcam canim hic kimseyi takmiyorum kafama takmak zaten bir seye yaramyior ancka gidince kozlarimi paylasacagiz :)))
Kızlar birazdan doktora gideceğim. suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi doktor. Bebek günden güne büyüyor sonra doğuramam
Dua edin bana

canimmm yaa insallah sag sgalim kolay bir dogumla bebisine kavusmusunudur sunu snacinin sonucu insallah sende sezryanla tamamlanmamistir hemencecik almisindir bebegini kucagina hadi bakalim guzel haberlerle gelirsin insallah :))

ACEMIPERI canim sende bugun doguma gitmisin anladigim kadariyla ama normalmi yoksa serzyanmi olcaksin bir bilgim yok konuda sonunda sende hasretle bekledigin bebegine kavusacaksin insallah cok kolay gecmistir dogumuz sag saglim sorunsuz kavusmusundur bebeginize :))

hkn den haber varmi gecmisi tmm bitirmedim daha ama suana kadar okudugm sayfalarda bir bilgi yok bilen habeir olan varmi acaba :))) baska kimler doguma gittiyse ve gidecekse insallah onlairnda dogumu kolay fgecer :))

iyi geceler kızlar 1 haziran saat 15:18 de oğluşum Ali Barlas'ı kucağıma aldım o gün bugündür siteye giremedim gazı bezi emmesi derken bir hafta geçmiş doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyen anneler darısı başınıza oğlum 3,5 kilo 50 cm doğdu ultrason ölçümleri 4 kilo 54 cm di bakmaya doyamadığım cennet kokulu meleğim beni bekliyor hepinizi öpüyorum

canim benimm cok gecmis olsunn hikayeni okurken cok duygusallastim agladim masallah sana ne kadar guclus durmusun canim benim helal olsun annein guclu olmasi etraftikeleirde etkiliyor onlarda ortada sorun yokmus gibi davraniyorar cidden . benim kziminda bir sorunu vardi bende ortada hic bir sorun yokmus gibi davrandim esim ve annem cok uzuluyorda ben oyle davraninca onlardsa birazcik rahatladilar :)) canim insallah ervosumuz 3 ay sonra hic birsorunu kalmadna cikaar ameliyattan hersey yoolunda gider rabbim safi ismiyle sifasini nasip eder insallah :))

oyyyyyyyy yerim ben bunu yaa masallahhhhhhhne kadar tatli cokk guzel cok seker bir kiz bu ya bakmaya doyamaz insan bunaa ay ayni benim kiz gibi tek gözyule gözetliyor etrafidayiyim ben bunu yiyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…