aynen benim kizimda öyle yapiyor sabah 7 den sonra uyumamak icin direniyor saatlece ugrasiyorum ama ben sebebini buldum sabah o saatlerde sutum cok az oluyor malesefff geceleri birsey yeemdigim icin sutum olmuyor ( bguu karnimizi doyrduk simdi uyacagiz artik gece gece ymeek yeme aliskanligi yapti bu kiz bende
aynen benim kizimda öyle yapiyor sabah 7 den sonra uyumamak icin direniyor saatlece ugrasiyorum ama ben sebebini buldum sabah o saatlerde sutum cok az oluyor malesefff geceleri birsey yeemdigim icin sutum olmuyor ( bguu karnimizi doyrduk simdi uyacagiz artik gece gece ymeek yeme aliskanligi yapti bu kiz bende
slm kızlar ii geceler bugün benim için yorucu bi gündü kayınvalidem sabaha karşı gitti annemde sabah sekizde geldi.
ve 3.günü bebegimin göbegi düşmüştü bugün annemle banyo yaptırdık oglumu.hiç korkmadı aglamadı çok sevdi yıkanmayı.bi kaç tane fotografını cekmişti teyzesi koymadan gecemiycem
canimyaaa acliktan agliyormus ozaman seninkide bizimki okadar yikmiyor ortalligi ama ne uyuyor ne uyutuyor surekli mizmizlaniyorr canimya dikkat et sonra mamaya alismasin emmeyi birakirr uzlursunn (
canimyaaa acliktan agliyormus ozaman seninkide bizimki okadar yikmiyor ortalligi ama ne uyuyor ne uyutuyor surekli mizmizlaniyorr canimya dikkat et sonra mamaya alismasin emmeyi birakirr uzlursunn (
çay kaşığıyla veriyorum 4 5 kaşık biberon kullanmıyorum hiç vermiyordum aslında ama annem sütün biriksin dedi ama öğlene doğruda ben kötü oldum çok şiştiler
çay kaşığıyla veriyorum 4 5 kaşık biberon kullanmıyorum hiç vermiyordum aslında ama annem sütün biriksin dedi ama öğlene doğruda ben kötü oldum çok şiştiler
bende bas edemeyince sut sagma pompasi aldim canim sütüm dolunca sagiyorum sonra iciriyorum onu biberona alismyior canim mamaya alisiyor caykasigiyla vermekte guzel fikirmis ama cok ugrastiriyordur oda dimi ( allah yardimcimiz olsun insallah
neyse canim benim uykum geldi baya yatim uyuyum nasilsa sabah nöbeteciyiz grs kib aeol allah rahatlik versin herkesee iyi gecelerr -))))
Herkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
bugun dr. muayenem war paşamız bakalım yuzunu gosterıcekmı 8 aydır goremıorm suprız yapmakta kararlı elını yuzunu goremıyınce daha cok strese gırdıgımı farkettım ondan yana bıle sansım yok acaba catı muayenesı olurmuyum 37. haftamdayım neye gore catı muayenesı yapıo dr. daha nts yede gırmedm
cnm ben de biraz önce annemle konuştum önümüzdeki perşembe yada cuma yanımdalarmış daha erkene bilet bulamamışlar ama bulabilirsek daha öncede gelebiliriz dedi çok sevindirik oldum hkn2013 ,mmm41 ve kntsz ; kızlar tebrik ederim üçünüzü de bebekleriniz hayırlı olsun.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. en kısa zamanda doğum hikayelerinizi bekliyoruz
3910 gr
çok çoook geçmiş olsun canım allah korumuş
ayyy artık kendimden sonra herkesten korkar olduum allahım korusun hepimizi
dikkat edin gerekmedikçe dışarı çıkmayın,adımınıza dikkat edin