2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim oğluşda 31 mayısda geldi benimkide gündüz uyuyo gecede 2 3 kere kalkıyo emip uyuyo ama sabah 7 çıldırma saatimiz ağlarken kendimizden geçiyoruz

aynen benim kizimda öyle yapiyor sabah 7 den sonra uyumamak icin direniyor saatlece ugrasiyorum ama ben sebebini buldum sabah o saatlerde sutum cok az oluyor malesefff geceleri birsey yeemdigim icin sutum olmuyor ( bguu karnimizi doyrduk simdi uyacagiz artik gece gece ymeek yeme aliskanligi yapti bu kiz bende

nasıl ağladığını bi görsen şok geçirirsin çıldırıyor resmen bugün babamızın haberi olmadan çok az mama verdik sonunda uyudu

oyyy masallahh canim benim ne guzel pozlar vermisss bende kizimi cektim ilk banyosunda kiskandik bizdemi eklesek acaba :26:

nasıl ağladığını bi görsen şok geçirirsin çıldırıyor resmen bugün babamızın haberi olmadan çok az mama verdik sonunda uyudu

canimyaaa acliktan agliyormus ozaman seninkide bizimki okadar yikmiyor ortalligi ama ne uyuyor ne uyutuyor surekli mizmizlaniyorr canimya dikkat et sonra mamaya alismasin emmeyi birakirr uzlursunn (

canimyaaa acliktan agliyormus ozaman seninkide bizimki okadar yikmiyor ortalligi ama ne uyuyor ne uyutuyor surekli mizmizlaniyorr canimya dikkat et sonra mamaya alismasin emmeyi birakirr uzlursunn (

çay kaşığıyla veriyorum 4 5 kaşık biberon kullanmıyorum hiç vermiyordum aslında ama annem sütün biriksin dedi ama öğlene doğruda ben kötü oldum çok şiştiler

çay kaşığıyla veriyorum 4 5 kaşık biberon kullanmıyorum hiç vermiyordum aslında ama annem sütün biriksin dedi ama öğlene doğruda ben kötü oldum çok şiştiler

bende bas edemeyince sut sagma pompasi aldim canim sütüm dolunca sagiyorum sonra iciriyorum onu biberona alismyior canim mamaya alisiyor caykasigiyla vermekte guzel fikirmis ama cok ugrastiriyordur oda dimi ( allah yardimcimiz olsun insallah

neyse canim benim uykum geldi baya yatim uyuyum nasilsa sabah nöbeteciyiz grs kib aeol allah rahatlik versin herkesee iyi gecelerr -))))

Ya kizlar 39+5 e girdim hala ne sanci ne agri hicbisey yok.cok kaygiliyim.yarin kontrolum var.suni sanci yada sezeryan diyecegim doktora off

Herkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina

Kizlarr dogurrdummm

Gozunuz aydın kızlar ne mutlu sıze..
Mıkaılesra canım masallah tosununa Allah bagıslasın dedıklerı kadar varmıs mınık :)

Bızım de kontrolumuz var bugun sancılar bı gun var bıgun yok ne olcaz boyle bılmıyorum artık dogum yapmak ıstıyorum ogluma kavusmak ıstıyorum

bugun dr. muayenem war paşamız bakalım yuzunu gosterıcekmı 8 aydır goremıorm suprız yapmakta kararlı elını yuzunu goremıyınce daha cok strese gırdıgımı farkettım ondan yana bıle sansım yok acaba catı muayenesı olurmuyum 37. haftamdayım neye gore catı muayenesı yapıo dr. daha nts yede gırmedm

[/QUOTE]
ayy annelerimiz gelsinde doğuralım artık demi canımm yaaa

Son düzenleme:

Aa Esra da doğum yapmış
Gözünüzaydın canım
Masaallah oglusunaAllahım esirgesinn

Allah analı babalı büyütsünnn..darısı bekleyenlere olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…