Herkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
Kizlarr dogurrdummm
sabah sabah heyecanlandırdınız beni annişlerHerkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
ayyy çok tatlı yaa kuzum benim içim kaynadı valla dişlerimi kıraçam sıkmaktan:18::18:slm kızlar ii geceler bugün benim için yorucu bi gündü kayınvalidem sabaha karşı gitti annemde sabah sekizde geldi.
ve 3.günü bebegimin göbegi düşmüştü bugün annemle banyo yaptırdık oglumu.hiç korkmadı aglamadı çok sevdi yıkanmayı.bi kaç tane fotografını cekmişti teyzesi koymadan gecemiycem
bugün 6 günlügüz
oyyy masallahh canim benim ne guzel pozlar vermisssbende kizimi cektim ilk banyosunda kiskandik bizdemi eklesek acaba :26:
Kizlarr dogurrdummm
Uykumu kaybettim gören var mıııııı ? Kim çaldı uykumu söylesin hırgızlar
Herkese günaydin kizlar.,
3910 gr
Slm kizlar bende 6 hazirand minnosumu sezeryan ile dogurdum genel anestezi ile.diger arkadaslarin dedigi gibi bol bol yuruyus yapin.eve gelince yemeklerinize kimyon koyun gazi aliyor.gaz sancisi cektim cunku.dikislerim aciyo biraz da ama gecicek insallah:)diger arkadaslara hayirli dogumlar bebislerini kucişlerine alanlarada hayirli olsun:)
ben 3 gün sonra gittim canım. Doktor ultrasonla fln baktı,dikişlere baktı ve bittiBizde hazırlanıyoruz bebişimle hastaneye gidecez öğleden sonra
Kolumdaki alçıdan kurtulacam sonunda inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:26:
bebişimede işitme testi yapılacak inşallah sorunsuz gelirizz
SEZERCİK OLANLAR AMELYAT YERİ İÇİN NE ZAMAN KONTROLE GİDECEKSİNİZ
DR. BANA SÖLEDİ AMA EMİN DEĞİLİM
YA 10 GÜN SONRA YADA 40 GÜN DEDİ TAM HATIRLAYAMADIM
YAZARSANIZ SEWİNİRİMMM
MUUUJJJKKSSSSS
Bizde hazırlanıyoruz bebişimle hastaneye gidecez öğleden sonra
YAZARSANIZ SEWİNİRİMMM
MUUUJJJKKSSSSS
canım hayırlı ömürlü olsun inşallah, zor bir süreç geçirmişsin ama çok şükür geçip gitmiş Allah bebeğine ve size uzun sağlıklı ömürler versinBebeğimin Adı: Ali Barlas
doğum Haftası: 40+0
doğum Tarihi/Saati: 01 Haziran 2013 - 15:18
doğum Kilosu: 3.440 kg
Boyu: 50 cm
doğum Şekli: Genel Anestezi ile Sezeryan
Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum bekleyenlere de sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum ben çok sancılı bir süreç yaşadım doğum yapmayanlar için yazsam mı yazmasam mı bilemiyorum ama inanın şimdiden herşeyi unuttum bebek o kadar güzel bir mucize ki üstünden bir hafta geçmesine rağmen tekrar aynı sancıları çekebilirim doğumu bekleyen arkadaşlar ne kadar zorluk çekerseniz çekin sizi bekleyen çok güzel anların ve duyguların olduğunu unutmayın
31 mayısta doktor kontrolünde dr günümün dolduğunu bebeğin başının çok yukarda olduğunu 3-4 gün daha bekleyip olmazsa sezeryana alacağını söyledi ve benim doğum tarihine 1 gün kalmış olmasına rağmen ne sancım vardı ne kasılmam hamileliğim boyunca kasılma nedir tam çözemedim zaten eve gelip eşimle konuştum ben çok rahatım sancım yok bu bebek gelmeyecek 3-4 gün beklemişken 6 gün bekleyelim de doğum tarihi 6.6. 2013 olsun madem dedimkendimizi o tarihe şartlayıp yattık gece 4 sularında alt tarafımda ağrıyla uyandım sıkıştım sanıp lavaboya gittim ağrı hafifledi yattım saat 6 da daha şiddetli belime yayılmış adet ağrısıyla uyandım yine sıkıştım sandım ama yatağa döndüğümde uyuyamadım ağrı artmıştı hemen duş aldım bi kaç eksiğimi hallettim yaklaşık 20 dakikada bir sancım geliyodu hemen hastaneye gittik 4 cm açılma vardı dr normal doğumu deniycez dedi olmazsa sezeryana alcam dedi suni sancı bağlandı sabah saat 08:00 de 15 dakika sonra dr geldi baktı rahat rahat yatıyorum bu hastamın çığlığını duycam dedi sancıyı artırdılar 2 dakikada bir 130 140 larda sancı yaşamaya başladım ta ki saat 15:00 a kadar 9 saat çok zordu benim için ve sürekli alttan açılmama bakıldı bebek inmiş mi diye bakıldı ama nafile nst odasında benim gibi doğumu bekleyen bayanla arkadaş olmuştuk benim şimdilik normal görünüyo dedi bana da normal doğumu deniycez dedim birbirimize dua ettik burdan bebeklerimizle çıkcaz dedik ayrıldık ben sancı çekerken onu doğuma aldılar bütün bağırtılarını duydum iyice stresim arttı sonra bebek sesi geldi oh kız kurtuldu dedim bana baktılar o arada 8 cm oldu açıklık ama bebek yukarda ve 7-2 yönünde o ne demekse artık doktorum olmayacak bebek gelmiyo hazırlayın sezeryana alcam dedi ben ağlayarak yalvarıyorum tabi nolur alın çok yoruldum diye beni hazırladıktan sonra bekle bekle gelen giden yok sancı serumum çıkarıldı ama aynı şiddetle devam ediyor meğerse benim nst arkadaşım bişeye girmiş tıbbi bi terim anlamadım alt tarafı çok yırtılmış kan kaybıyla şoka girmiş dikiş tutmuyomuş falan :18: ben iyiden iyiye korkmuştum artık bir saat boyunca onun ameliyathaneden çıkmasını bekledim sonra beni aldılar 15 dakkada bebişim doğmuş ben 2 saat sonra çıkmışım ayılmam da bir saati bulunca akşam 6 da gözümü açtım karnım ağrıyo diye ağlamaya başladım annemler bebeğine bak dediler bakmadım çok sinirliydim ve yorgundum ağlamaya başlayınca dönüp bi baktım göremedim bulanık görüyordum göremiyorum dedim arkamı dönüp yattım eşimle annemin konuşmalarını duydum napcaz ki 2 saattir çocuk ağlıyo aç zavallı mama alıp gelsek falan diye içim sızladı kendime geldim getirin onu dedim annem bebeği tuttu eşim mememi cop cop emdi yavrum dr geldi nasılsın dedi göremiyorum dedim nasıl olur anestezinin böyle yan etkisi yok dedi hemşire ise gözünde pomad var dr bey diyince olay çözüldü gözümün içine krem sıkmışlar annem peçeteyle sildi ben de bebeğime baktım 2 gün hastanede yatıp çıktık dünyalar tatlısı bi oğlum var Allah herkese nasip etsin bu arada benim nst arkadaşı kurtuldu sağ salim sürekli kan verdiler ona bebeği de iyi dediğim gibi biraz zor bir süreç yaşadım hem normal doğumun hem sezeryanın sıkıntılarını çektim ama kucağımdaki herşeye değer stres yapmayın ve anı yaşayın sonu güzel olsun yeter ki
ayrıntılarıda alalım lütfen:)gözünaydın bu arada...Kizlarr dogurrdummm
maşallah seninki bu tosuncuk haliyle zaten ters dönemezmiş bir saatten sonra:)gözünaydın...Herkese günaydin kizlar.,
3910 gr
günaydın kızlar nasılsınız ... teker teker herkezcıkler dogurmaya başlamıss bende kızımı aldım kucagıma çok şükür bugun 21 günlük oldu kızım sarılık oldu 21 gün nasıl gectı anlamadım bile daha yenı yenı gecıyor sarılıgı .... allahım hepinize yavrularınızı sağlıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın
gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün inşallah...Slm kizlar bende 6 hazirand minnosumu sezeryan ile dogurdum genel anestezi ile.diger arkadaslarin dedigi gibi bol bol yuruyus yapin.eve gelince yemeklerinize kimyon koyun gazi aliyor.gaz sancisi cektim cunku.dikislerim aciyo biraz da ama gecicek insallah:)diger arkadaslara hayirli dogumlar bebislerini kucişlerine alanlarada hayirli olsun:)
hadi bakalım bir inatçı bebek daha.inşallah sezeryana gerek kalmadan doğar.allah yardımcısı olsun.Kızlar yatışı yapılmış arkadasımızın
suni sancı veriyorlarmış
bol bol dua edelim kolay bi normal doğum yapabilsin inşallah
oo maasllah tatım ne ka paşa bu yaa cok sukur bu gunlerı yasatanaaaaaaaaaaaaslm kızlar ii geceler bugün benim için yorucu bi gündü kayınvalidem sabaha karşı gitti annemde sabah sekizde geldi.
ve 3.günü bebegimin göbegi düşmüştü bugün annemle banyo yaptırdık oglumu.hiç korkmadı aglamadı çok sevdi yıkanmayı.bi kaç tane fotografını cekmişti teyzesi koymadan gecemiycem
bugün 6 günlügüz
wii bu ka mı nasıl ne sekıl nasıl oldu kıss acızık ucundan gosterıp gıtmısısınnnKizlarr dogurrdummm
benımkıde kayıp nerde bunlar yaaaaaaaaaaaUykumu kaybettim gören var mıııııı ? Kim çaldı uykumu söylesin hırgızlar
gözun aydın olsun cnm allah bagslasın ınsllllllHerkese günaydin kizlar.,
3910 gr
sen daha gırmedınmı ben bıle 2-3 kere gırıdm her hafta cagırıyor her hafta alıyorr artıkkkcatı ııcn erken bence bıızm dr son dk bırakıyor o ısıııbugun dr. muayenem war paşamız bakalım yuzunu gosterıcekmı 8 aydır goremıorm suprız yapmakta kararlı elını yuzunu goremıyınce daha cok strese gırdıgımı farkettım ondan yana bıle sansım yokacaba catı muayenesı olurmuyum 37. haftamdayım neye gore catı muayenesı yapıo dr. daha nts yede gırmedm
canım tetem dr sana 10 un sonra demıstı sen bana sor tatlımmmBizde hazırlanıyoruz bebişimle hastaneye gidecez öğleden sonra
YAZARSANIZ SEWİNİRİMMM
MUUUJJJKKSSSSS
kız sen bendende sonrasınnn gercı kız bebelerı dayanmaz erken gelırmıss hep ole duydum hayırlısı ınslll ıı haberını bızım topıgıde verde kıslara heyecan olsunnnSanırım kızım erken davranıyor. benim de sabah nişanım geldi dr. sancıları ölç düzenliyle gel nst ye bakalım dedi. beklemedeyim... Cumartesi kontrolde normalde 1 temmuza kadar vakit var demişti..
Neler olacak göreceğiz :) pek sakinim ama bilemedim ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?