2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Dogum haberleri çok seri geliyor maşallah
Ee herkes muradına ersinde, gündemimizde değişecek

Bu arada oglusumda 1 aylık olduu
Zaman ne çabuk geçiyor
Aşımızda var bugun..

esracımmmmmm canım benımm
cok sevındım ya
23 hazırandı beklenen doguum tarıhımız sen dogurdun ben kaldım hoffff
dogum hıkayenı yaz beklıyorum mutlaka
bebısının resmınıde beklıyorum
öptumm

Kizlarr dogurrdummm

sabah sabah heyecanlandırdınız beni annişler hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz tarihlerimiz aynı yada yakın olduğu için daha çok heyecan yapıyorum yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek

ya ne sancı ne doğru dürüst kasılma var
dün yürüdk eşmle
sonra aletlerde spor yaptık
deli gibi yoruldum
geldik duş aldım
bizimki içerde kıvranmaya başladı acıktı
hiç annecim sen de yoruldun beni taşımaktan ben artık geleyim demiyo ya
artık onu ekmeğe çikolata sürerek sevndrdim
eşim de diyo kii oooo ben olsam ben de gelmem
ama o yorgunluğa ne bel ağrısı ne de kasık ağrısı oldu tık yok
akşam da tekrar dışarı çıktık 12 de geldik
yine bi yermde ağrı sancı yok
yok işte gelmeynce gelmiyolar bekleyelm bakalım

günaydın kızlar nasılsınız ... teker teker herkezcıkler dogurmaya başlamıss bende kızımı aldım kucagıma çok şükür bugun 21 günlük oldu kızım sarılık oldu 21 gün nasıl gectı anlamadım bile daha yenı yenı gecıyor sarılıgı .... allahım hepinize yavrularınızı sağlıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın

Slm kizlar bende 6 hazirand minnosumu sezeryan ile dogurdum genel anestezi ile.diger arkadaslarin dedigi gibi bol bol yuruyus yapin.eve gelince yemeklerinize kimyon koyun gazi aliyor.gaz sancisi cektim cunku.dikislerim aciyo biraz da ama gecicek insallah:)diger arkadaslara hayirli dogumlar bebislerini kucişlerine alanlarada hayirli olsun:)

ayyy çok tatlı yaa kuzum benim içim kaynadı valla dişlerimi kıraçam sıkmaktan:18::18:
seninkiside saçlı maşallah

oyyy masallahh canim benim ne guzel pozlar vermisss bende kizimi cektim ilk banyosunda kiskandik bizdemi eklesek acaba :26:

fotoo isteriz
fotoooooo isteriiizzzzzzzz
fotooooooooooooooooo isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kizlarr dogurrdummm

tebrik ederim tatlişşkoo
hem bu nasıl haber kız daan diye yazmışsın
şaka yapar gibi

Uykumu kaybettim gören var mıııııı ? Kim çaldı uykumu söylesin hırgızlar

göbüşündekine sor bence

gözünüz aydın kuzzum alllah analı babalı büyütsün
tebrikleeerrrr

Bizde hazırlanıyoruz bebişimle hastaneye gidecez öğleden sonra
Kolumdaki alçıdan kurtulacam sonunda inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:26:
bebişimede işitme testi yapılacak inşallah sorunsuz gelirizz

SEZERCİK OLANLAR AMELYAT YERİ İÇİN NE ZAMAN KONTROLE GİDECEKSİNİZ
DR. BANA SÖLEDİ AMA EMİN DEĞİLİM
YA 10 GÜN SONRA YADA 40 GÜN DEDİ TAM HATIRLAYAMADIM
YAZARSANIZ SEWİNİRİMMM
MUUUJJJKKSSSSS

Günaydııın! Günümüzün aynı olduğu arkadaşlar doğum yapmış.Allah bağışlasın pırlantalarınızı size mis kokularını da içinize doya doya çekin.Bizim yarın kontrolümüz var. Dr 2 haftadır ha geldi ha gelecek diyor stres olduk Darısı başımıza :26:

Kızlar yatışı yapılmış arkadasımızın
suni sancı veriyorlarmış
bol bol dua edelim kolay bi normal doğum yapabilsin inşallah

ben 3 gün sonra gittim canım. Doktor ultrasonla fln baktı,dikişlere baktı ve bitti

kızlar bu arada ben dikişler için contractubex diye bir krem kullanıyorum yaraların iyileşmesi ve iz kalmaması içinmiş onun mu faydası yoksa vücut mu toparladı bilmiyorum ama son birkaç gündür daha iyi halim. dikiş sorunu olan varsa drlarına sorabilir

Ben 5.gün gittim. 22 sinde doğum yaptım 27sinde gittim. 40 kontrolü başka.

Sanırım kızım erken davranıyor. benim de sabah nişanım geldi dr. sancıları ölç düzenliyle gel nst ye bakalım dedi. beklemedeyim... Cumartesi kontrolde normalde 1 temmuza kadar vakit var demişti..
Neler olacak göreceğiz :) pek sakinim ama bilemedim ya....

canım hayırlı ömürlü olsun inşallah, zor bir süreç geçirmişsin ama çok şükür geçip gitmiş Allah bebeğine ve size uzun sağlıklı ömürler versin

Kizlarr dogurrdummm
ayrıntılarıda alalım lütfen:)gözünaydın bu arada...
maşallah seninki bu tosuncuk haliyle zaten ters dönemezmiş bir saatten sonra:)gözünaydın...

gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün inşallah...
Kızlar yatışı yapılmış arkadasımızın
suni sancı veriyorlarmış
bol bol dua edelim kolay bi normal doğum yapabilsin inşallah
hadi bakalım bir inatçı bebek daha.inşallah sezeryana gerek kalmadan doğar.allah yardımcısı olsun.

selin_as, power, mikailesra bebekleriniz hayırlı olsun. çok tebrik ediyorum. darısı bizim başımıza inş :)

hayırlı gunler safak 25
doguranlar var super ya sız dogurunda sızra bıslere geldın dımı ama
kızlar ıshal nedenı ıle sbha kdr tedırgındım zaten sbha karsı 4,5 gıbı bır sancıı ALLAH IM ne kdr kotu bır sey gaz sancısı evet ama yapamıyorumm sonra dolan dolan esım sırtımı ovaladı karnımı ovaladı o st bısım paşa uykuda tabıı
ama gecmedı gaz da olmadı pöfff ama nasıl sancıyor sonra baktım ıshl az da olsa devam gecenın 5 de hede sonra gene dolann dolan belkım gecer dıye aa yokk en son usumeye basladımm sonra kv.yatagı bosdaydı ona uzandıydım daha genıs rahat dıye orda uyuya kalmısım sbh 7 de esımın alarmına uyandımm ama cok kotuydu o sancı ya acaba dogum sancısı gaz sancısı gıbı olabılırmı ne dersınız aklıma takıldıda doguranlar ne dersınızzzz

bırde temmuz topıgınde bır ark.ıstahl dogum aısret demıs olabılırmı bole bır seyyy:26:cunku haftaya salı esım ank.gıdeeler tum aıle nısan varr ona gore tedbırımı alayım yahuuu esımsız doguma gıtmek ıstememdeee(gercı sbh gıdıp gece gelecekler ama )ne dersınızzz
oo maasllah tatım ne ka paşa bu yaa cok sukur bu gunlerı yasatanaaaaaaaaaaaa

Kizlarr dogurrdummm
wii bu ka mı nasıl ne sekıl nasıl oldu kıss acızık ucundan gosterıp gıtmısısınnnneyse gosun aydın ınsl kolay bır dogum olmusturrr

Uykumu kaybettim gören var mıııııı ? Kim çaldı uykumu söylesin hırgızlar
benımkıde kayıp nerde bunlar yaaaaaaaaaaaınsan bır ara ugrar yaaaaaaaaaaaaaaaa

gözun aydın olsun cnm allah bagslasın ınsllllll

sen daha gırmedınmı ben bıle 2-3 kere gırıdm her hafta cagırıyor her hafta alıyorr artıkkkcatı ııcn erken bence bıızm dr son dk bırakıyor o ısııı

canım tetem dr sana 10 un sonra demıstı sen bana sor tatlımmmınsl sorunsuz gecersınız tatlımmm

kız sen bendende sonrasınnn gercı kız bebelerı dayanmaz erken gelırmıss hep ole duydum hayırlısı ınslll ıı haberını bızım topıgıde verde kıslara heyecan olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…