- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
hayırlısı cnm benım evet erek 9 ay 10 gun alır derler sennkıde gelır her an artık yanıı cunku 38 haftada 9.ay bıtmıs oluyorr kıslar ıse gelısmını tamamlaryıp hop dısarı cıkmk ıstermısssselam kızlar bu pazar 40. haftamız doluyo ama bende ne bi işaret ne bi ağrı ne bişeyvar:)
böle birden mi gelio ama aaba hepsi?
ya sancım gelirde anlamazsam diye tırsmıyor diilim herkes patır patır doguruyo:) sağlıcakla
inşallah bende doğururum böle eli kulağında beklemek stres yapıorum yahu:)
yarın akşamda annem gelio çarşamba sabahı burda olcak kısmetse
bana şey diolar kızlar erken gelir erkekler biraz daha geç gelir diolar ama bilemedim bunun kızı erkeği olurmu yahu?
Sanırım kızım erken davranıyor. benim de sabah nişanım geldi dr. sancıları ölç düzenliyle gel nst ye bakalım dedi. beklemedeyim... Cumartesi kontrolde normalde 1 temmuza kadar vakit var demişti..
Neler olacak göreceğiz :) pek sakinim ama bilemedim ya....
Kızlar benim bebeğim çok gazlı ya bide öyle ses çıkartıyor ki
Evdekiler bir silkeleniyor millet korkuyor valla
Zaten ışın tedavisi gördüğü esnadada gaz şampiyonu ilan edildi
Szin bebeklerinizde mi öyle sesli gaz çıkartıyor:26: büyük adam gibi sanki
ayyyy benimkide kakasını yaparken öyle ses çıkartıyo ki hala inanamıyorum çok komik
Kizlarr dogurrdummm
Herkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
Slm kizlar bende 6 hazirand minnosumu sezeryan ile dogurdum genel anestezi ile.diger arkadaslarin dedigi gibi bol bol yuruyus yapin.eve gelince yemeklerinize kimyon koyun gazi aliyor.gaz sancisi cektim cunku.dikislerim aciyo biraz da ama gecicek insallah:)diger arkadaslara hayirli dogumlar bebislerini kucişlerine alanlarada hayirli olsun:)
Dogum haberleri çok seri geliyor maşallah
Ee herkes muradına ersinde, gündemimizde değişecek
Bu arada oglusumda 1 aylık olduu
Zaman ne çabuk geçiyor
Aşımızda var bugun..
wuuuuuuu ölemı demekk haydı hayılrı bızım paşa gelısmını tamamlayıp regl gununu beklmeden dogucar zar yanı 17 hazırannnnnnnnnnnnnnnnnevet canım
ishal ve gaz sancısı, kakan geliyormuş gibi hissetmen bunlar hep birer doğum habercisi
ama hemen mi gelir bu belirtilerden sonra bi kaç gün daha bekler mi bilemiyoruz ki
herkesn farklı oluyor...
haydı hayırlısı ınsl tez zamanda kurtulmus haberın gelırrrrBiz de doğuma gidiyoruz. Dün geceden beri sancımız var şiddetli ama düzensiz sancılar. Şimdi hastaneye yatışımız yapılacak. Doktor yarın öğlene kadar doğmazsa sezaryenle almamız gerek dedi.
Yeni doğum yapanların gözü aydın, bekleyenleri de Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtarır inşallah.
selam kızlar bu pazar 40. haftamız doluyo ama bende ne bi işaret ne bi ağrı ne bişeyvar:)
böle birden mi gelio ama aaba hepsi?
ya sancım gelirde anlamazsam diye tırsmıyor diilim herkes patır patır doguruyo:) sağlıcakla
inşallah bende doğururum böle eli kulağında beklemek stres yapıorum yahu:)
yarın akşamda annem gelio çarşamba sabahı burda olcak kısmetse
bana şey diolar kızlar erken gelir erkekler biraz daha geç gelir diolar ama bilemedim bunun kızı erkeği olurmu yahu?
benim geçtiğimiz cmrtesi 40.haftam bitti.. bende de tık yok bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda sanırım dr böle olduğu sürece bekletecek bizi ama ben çok gerildim artık normal yoldan doğum başlasın istiyorum.. 40+3 çok geç olmuyor dime etraftan 41+4 lerde doğuran vardı o yüzden bende kendimi rahatlatmak istiyorum..
Zeynoo sizede 5 gun kalmış.. zaman cabuk geçiyor
Aşımizi yapıldık, geldik..
Kalca usg icin bana 2, 5 ay sonrasına gun verdiler.2, 5aylik olacak yapıldığında
45gunu gecsin istenir yapıldığında, ,kemikler daha gelişmiş olur diye
Büyük oglumda 2 aylıkken bakilmisti..Şimdi bi kac gundur tedirgin oldum2, 5ay iyimidir ; gec olmus olmasin diye
Kendim dr uma muayeneye gittigimde, hastaneye bu usg yi yine soracağım
Randevu veren hatunun yanlışı fln olmasinda
Gittinizmi muayeneye?
Bugum kontrole gidecektiniz cnm?
Herkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
Kizlarr dogurrdummm
Blackangel.. son 1 hafta kaldi dimi canimm
Nasılsınizheyecan varmi heyecannn
slm kızlar ii geceler bugün benim için yorucu bi gündü kayınvalidem sabaha karşı gitti annemde sabah sekizde geldi.
ve 3.günü bebegimin göbegi düşmüştü bugün annemle banyo yaptırdık oglumu.hiç korkmadı aglamadı çok sevdi yıkanmayı.bi kaç tane fotografını cekmişti teyzesi koymadan gecemiycem
bugün 6 günlügüz
Bu da benim nazli pasam. Masallah deyip dua edin teteler, sutumuz gelsin de doyalim artik
bugun dr. muayenem war paşamız bakalım yuzunu gosterıcekmı 8 aydır goremıorm suprız yapmakta kararlı elını yuzunu goremıyınce daha cok strese gırdıgımı farkettım ondan yana bıle sansım yokacaba catı muayenesı olurmuyum 37. haftamdayım neye gore catı muayenesı yapıo dr. daha nts yede gırmedm
allah anali babali büyütsün canim tebrik edeirm gözun aydin bizede 21 gün oldu ayni gün dogum yapmisiz demekki :))günaydın kızlar nasılsınız ... teker teker herkezcıkler dogurmaya başlamıss bende kızımı aldım kucagıma çok şükür bugun 21 günlük oldu kızım sarılık oldu 21 gün nasıl gectı anlamadım bile daha yenı yenı gecıyor sarılıgı .... allahım hepinize yavrularınızı sağlıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın
Slm kizlar bende 6 hazirand minnosumu sezeryan ile dogurdum genel anestezi ile.diger arkadaslarin dedigi gibi bol bol yuruyus yapin.eve gelince yemeklerinize kimyon koyun gazi aliyor.gaz sancisi cektim cunku.dikislerim aciyo biraz da ama gecicek insallah:)diger arkadaslara hayirli dogumlar bebislerini kucişlerine alanlarada hayirli olsun:)
fotoo isteriz
fotoooooo isteriiizzzzzzzz
fotooooooooooooooooo isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bakalimm inatci bir bebegimiz daha gelcek sonunda. insallahh sonu sezeryanla bitmez loverloverinde rabbim yardimcisi olsun insallah cok kolay gecer dogumi bir avazda dogurur :))))Kızlar yatışı yapılmış arkadasımızın
suni sancı veriyorlarmış
bol bol dua edelim kolay bi normal doğum yapabilsin inşallah
Sanırım kızım erken davranıyor. benim de sabah nişanım geldi dr. sancıları ölç düzenliyle gel nst ye bakalım dedi. beklemedeyim... Cumartesi kontrolde normalde 1 temmuza kadar vakit var demişti..
Neler olacak göreceğiz :) pek sakinim ama bilemedim ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?