2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kızlar bu pazar 40. haftamız doluyo ama bende ne bi işaret ne bi ağrı ne bişeyvar:)
böle birden mi gelio ama aaba hepsi?
ya sancım gelirde anlamazsam diye tırsmıyor diilim herkes patır patır doguruyo:) sağlıcakla
inşallah bende doğururum böle eli kulağında beklemek stres yapıorum yahu:)
yarın akşamda annem gelio çarşamba sabahı burda olcak kısmetse

bana şey diolar kızlar erken gelir erkekler biraz daha geç gelir diolar ama bilemedim bunun kızı erkeği olurmu yahu?

hayırlısı cnm benım evet erek 9 ay 10 gun alır derler sennkıde gelır her an artık yanıı cunku 38 haftada 9.ay bıtmıs oluyorr kıslar ıse gelısmını tamamlaryıp hop dısarı cıkmk ıstermısss

canım nişanın nasıldı kanlı mı? hadi hayrlısı
rabbim bi avazda kurtulmayı nasip eder inşallah

evet canım
ishal ve gaz sancısı, kakan geliyormuş gibi hissetmen bunlar hep birer doğum habercisi
ama hemen mi gelir bu belirtilerden sonra bi kaç gün daha bekler mi bilemiyoruz ki
herkesn farklı oluyor...

Biz de doğuma gidiyoruz. Dün geceden beri sancımız var şiddetli ama düzensiz sancılar. Şimdi hastaneye yatışımız yapılacak. Doktor yarın öğlene kadar doğmazsa sezaryenle almamız gerek dedi.
Yeni doğum yapanların gözü aydın, bekleyenleri de Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtarır inşallah.

ayyyy benimkide kakasını yaparken öyle ses çıkartıyo ki hala inanamıyorum çok komik

benim oğlum kakasını yaparken babası yerinden sıçrıyor
bide pıt pıt diye alttan bir gaz çıkarışı var, büyükler gibii çok gülüyoruzz..

anne olmadan önce hiç bir gaz sesini böylesine sevebilecegimi düşünmezdimm
dünyanın en güzel melodisi gibiii

Kizlarr dogurrdummm

kızlar hepinizi tebrik ediyorum, sizi ve minnaklarını öpüyoruz, detayları da ayrıca bekliyoruz

Dogum haberleri çok seri geliyor maşallah
Ee herkes muradına ersinde, gündemimizde değişecek

Bu arada oglusumda 1 aylık olduu
Zaman ne çabuk geçiyor
Aşımızda var bugun..

canım 1. ayınızı tebrik ederiz
bizde 15 haziranda 1 aylık oluyoruz 5 günümüz kaldıı..
bu arada bizim aşımız ve kalça usg diye bişiyimiz var 13 haziranda.

evet canım
ishal ve gaz sancısı, kakan geliyormuş gibi hissetmen bunlar hep birer doğum habercisi
ama hemen mi gelir bu belirtilerden sonra bi kaç gün daha bekler mi bilemiyoruz ki
herkesn farklı oluyor...
wuuuuuuu ölemı demekk haydı hayılrı bızım paşa gelısmını tamamlayıp regl gununu beklmeden dogucar zar yanı 17 hazırannnnnnnnnnnnnnnnn

haydı hayırlısı ınsl tez zamanda kurtulmus haberın gelırrrr

Zeynoo sizede 5 gun kalmış.. zaman cabuk geçiyor
Aşımizi yapıldık, geldik..
Kalca usg icin bana 2, 5 ay sonrasına gun verdiler.2, 5aylik olacak yapıldığında
45gunu gecsin istenir yapıldığında, ,kemikler daha gelişmiş olur diye
Büyük oglumda 2 aylıkken bakilmisti..Şimdi bi kac gundur tedirgin oldum2, 5ay iyimidir ; gec olmus olmasin diye
Kendim dr uma muayeneye gittigimde, hastaneye bu usg yi yine soracağım
Randevu veren hatunun yanlışı fln olmasinda

Gittinizmi muayeneye?
Bugum kontrole gidecektiniz cnm?

Son düzenleyen: Moderatör:

benim geçtiğimiz cmrtesi 40.haftam bitti.. bende de tık yok bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda sanırım dr böle olduğu sürece bekletecek bizi ama ben çok gerildim artık normal yoldan doğum başlasın istiyorum.. 40+3 çok geç olmuyor dime etraftan 41+4 lerde doğuran vardı o yüzden bende kendimi rahatlatmak istiyorum..

kızlar dün gece biberon emzik mama kaşığı gibi şeyleri kaynattım. hava yoluyla kurusun diye gece boyu beklettim. şimdi onlar napim. buzdolabı poşetine mi koyayım. ıslaklık varsa kağıt havluyla mı sileyim. kağıt havluda iyi değil aslında ama ne yapayım. siz nasıl yaptınız.

Bebeğinin suyu falan iyiyse sıkma canını. Benim bi arkadaşımda 41+3 de normal doğum yapmıştı. Benim normal tarihim 31 haziran ama böyle giderse ben de ramazana kadar doğurmam heralde diyorum bakalım inşallah senin ufaklık bir an önce annesinin stresini sonlandırır:)

kızlar bişi daha sormak istiyorum. bu sabah akıntı gelmesi gibi bişi hissettim. akıntı yoktu çamaşırımda ama bolca hava çıktı malum bölgeden vajinadan yani. acaba açılma falan mı oldu. o neydi ki

emir altına yaptı degiştirip geliyorum cnm, cvp yazcam

aaaaaaa canim benim tebrik ederimmmmm gözun aydinnn oglusun acelecilik yapmiss 2 gün daha bekleyememis ya
bende seni görmeyince yine istirata cekildin sandim arada girmeyi untuuyorsun ya buraya gün sayiyordum bende senle dun dedim kendi kendime 2 günü kaldi esraninda diyee megersem senin sancilarin baslamis o saatlerde

canim benim cok sevindimm allah anali babali büyütsün insallahhh tosuncuk oglusunu bir an evvvel birze göreöim dimii annesi

Kizlarr dogurrdummm

tebrik ederim canimm senidee allah anali babali büyütsünnn kiz bukadar kisa mesajlami bildirir insan dogurdugunu mesajini fark etmemisim alnti yapan arkadaslarda görup de okudumm neyseki :26::26:esarnin mesajini görunce sasirdim tabi birde
canim benim cok gecmis olsunn evladini sze bagislasin rabbim insallahh. fotolari eklemeyi untumuyoruz :))))

Blackangel.. son 1 hafta kaldi dimi canimm
Nasılsıniz heyecan varmi heyecannn

yavrum valla inan ne hissetigimi bilmiyorum karmakarışıgım heyecan dorukta sanki ilk hamileligim endişe heyean hersey var yarın son kontrolüm anım yaa bu cuma yada pazartesi sezeryana giriyorum Allah nasip ederse haber veriem balımm inş bu cuma olurr dayanamıyorum artık çünkü..:) oğluşum artık son sınırda merakla bekliyo valla Allahım saglıklı sıhatli kuagıma almayı nasipo etsin inşş kızıma kavuşıyım artık :) :) bu aradA sezeryaqn oluak arkadaslar korkmayın okadarda korkunç birsey degil bünyeden bünyeye degişiyo
aynı normal dıoğum gibi kimi çok zor atlatıyo kimi kolay sezeryanda öylee eğer bol bol dolaşırsanız hemen atlatırsınız Allahıma emnaet olun saglıkla alın inşş bebişleri...asesulfam bu arada profilimdekide oğlumm...:):)

Son düzenleme:

Bu da benim nazli pasam. Masallah deyip dua edin teteler, sutumuz gelsin de doyalim artik

maşallah bebişkolarınızaaaa çok güsel çok masumlaaar... Allah analı babalı sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah

powerrmikailesraesmerim452ve selin as ve ayrıca geçmişe bakamadığım için göremediğim bütün doğum yapan güzel annelere hayırllı olsun Allah analı babalı büyütsün diyorum. Ya ben bu siteye ne zaman girmeye niyetlensem başıma bişey grliyor. 2 saat önce mesajı yazarken şarjım bitti. Ömer uyandı altı üstü drğişti karnıdoydu ben banyo yaptım uyuttum tam yazıyorum bu sefer arkadaşım geldi valla bitircem bu mesajı artık. Ya ben buryaa gelio sohbet etmek istiyorum yaaaa

benim kizda dogana kadar yüzünü göstermemisti canim insallah sen görebilirsin d birzcik merakin giderebilirsin :))ama göremesende üzülme dogunca yuzunu gördugunde daha cok mutlu ve heyecanli oluyorsun :))

allah anali babali büyütsün canim tebrik edeirm gözun aydin bizede 21 gün oldu ayni gün dogum yapmisiz demekki :))

tebrik ederim canim cok gecmis olsun gözun aydin allah anali babali büyütsün hayirli olsun insallah :))
fotoo isteriz
fotoooooo isteriiizzzzzzzz
fotooooooooooooooooo isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canimya dun gece ekleyecektim pc nin garezine ugradim yuklemedi telefondaki resimleri sinir oldum ( ama benim profilimde albumum olusturmustum daha önce resimler var oda bir kac tane bakabilirsin arkadas listemde eklimiydin degilmiyidn hatirlamiyorum degilsen ben istek gönderim kabul et oke yoksa albumu göremezsin :))

Kızlar yatışı yapılmış arkadasımızın
suni sancı veriyorlarmış
bol bol dua edelim kolay bi normal doğum yapabilsin inşallah
hadi bakalimm inatci bir bebegimiz daha gelcek sonunda. insallahh sonu sezeryanla bitmez loverloverinde rabbim yardimcisi olsun insallah cok kolay gecer dogumi bir avazda dogurur :))))

hadi bakalim hayirlisi olsun insallah sende bebegine kavusrsun kisa zamanda :) bor avazda dogar insallahh bebeginn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…