2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

pecete hiç değdirme canm eger buyu bi kavanozun varsa onla koy dolaba yoksa buzdolabı poseti

kızlar bu ıshal mı gaz sancısımı dogum sancısımı nedır kafamı takmıs durumdayımmm

bu arada benım ne zamndır olmayan karın yırtıklarım (nazara geldım:)bır anda hopladılar canımı ı yakıyorlar ıcerden kesılıpp gelıyorlar tam gobek delıgım cevresı hemde yaa gıt dıe artıyorlar badem yagı zeytın yaglı krem artık fayda etmıyor pöffffffffffffffffffff

Güzel annişler nasılsınız????

Biz uzun zamandır bazı problemlerimizden dolayı giremiyorduk topiğe..arada takip etmeye çalıştık ama yazmak mümkün olmadı...biraz moralimiz bozuktu ve hala da gerginliğimiz var...bu ruh haliyle de yazıp neşenizi kaçırmak istemedim...
Takip edebildiğim kadarıyla birçoğumuz bebeklerine kavuştu...Allah sağlık, huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..bekleyenlere de umarım bir avazda sağlıklı doğum nasip eder inşallahh...bebişlerinin resimlerini koyanlara da maşallah, hepsi çooook çooook tatlı...haziran bebekleri de tıpkı anneleri gibi çok güzeller maşallah.....
Bizim durumumuza gelince, BDT miz 7 hazirandı ama biz de hala beklemedeyiz 40+3 olduk bugün...ama ben de ne sancı ne de açılma var...eğer yarın sabaha kadar gelmezse sezeryan için randevu aldık sabah 9 da sezeryana giricez...suni sancı da deneyebiliriz demişti doktorum ama ben istemedim...suni sancı açılma olmayınca pek işe yaramıyormuş diye duydum..vajinal doğum çok istememe rağmen bebeğime birşey olur korkusuyla daha fazla beklemek istemiyorum...bu arada hepinizi çok özlemişiz

aaa dünde ben seni sormuştum tam arkadaşlara.merak ettim.iyisindir herhalde çoktandır yoktun.adını bilsem hakan beye soracaktım nerdeyse:)

Biz geldiiik.. Cok sükür oglumun hic bir sikayeti cok benim biraz sancilarim var daha cok gaz sancilari toparlanmaya calisiyorum..
Tebrik eden herkese cok tesekkür ederim rabbim geride kalan herkese bu cennet kokularini koklamayi nasip
Etsin
Masallah deyin oglusuma

aaa dünde ben seni sormuştum tam arkadaşlara.merak ettim.iyisindir herhalde çoktandır yoktun.adını bilsem hakan beye soracaktım nerdeyse:)

ben de sana mesaj yazmaya çalışıyordum ama izin vermedi kk:)
iyi olmaya çalışıyoruz canım...biraz moralimiz bozuktu ama artık düzelmekten başka çaremiz yok...
günümüzü bekledik ama olmadı yarın sezeryana giriyorum...bu arada hakan beyin olmadığı zamanda gelecek diye korktum ama gelmedi kızım:)))bizdeki de ne şans dimi:))))

oyyy ne güzel emiyor parmağını .ısırmak istedim birden o tombul ellerden.maşallah sana

offf offf offff...allah nazarlardan esirgesin bu nasıl tatlı güzel birşey...41 kere maşallah canım:)))) geçmiş olsun bu arada

senın tırnagını yaradana kurbann olurum ben leynnnnnnnnn ne ka tatlı rabbım hayırlı evlat etsın ınsll saclarınıza bayıldımmmmmmmmmmm ınsl benım paşanında saclarısı vardırr hayırlısı tabıdee cok tatlı gorunuyor burdan yaa dogurmak ıstıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

inşallah çok önemli bir problem değildir sıkıntıların.çoğumuz bu hamilelik doğum psikolojisi yüzünden bunalıma girip girip çıkıyoruz.inşallah yakında geçer:)hakan beyin düğünü cumartesi günüydü.3 günlüğüne balayına gidicem demişti ama hangi gün olduğunu sormayı unuttum.yarın sezeryanın olduğuna göre gelmiştir demekki.ya da daha balayına gitmedi mi acaba?

hepinize merhabalar arkadaşlar Herkese hayırlı doğumlar doğum yapan herkese de Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ben geçtiğimiz cumadan beri doğum bekliyorum grip olduğum için anestezi onayım çıkmadı nasipse çarşamba olacağım inşallah Rabbim hayırlısıyla doğurup büyütmeyi nasip eder bizlere evlatlarımızı..kafam allak bullak gerçekten sizler nasılsınız?dualarınızı bekliyorum..

hosgledin canim dunde seni ucon sormustuu iyi insan lafinin üsütne gelirmiss bende galiba o dogurdu diye yazmistim ama dogurmamisin senn daha:26::26:yarin sezeryanla doguracakmisn rabbim kolayliklar versin insalah sorunsuz kolay bri dogum olur bebegine sag saglim kavusmak nasip olur insallah canim :) Hayirli habelerle gelirsin insallah :))

Ayy cok az kalmış. .gelsin pelin rüya artık
Vallahi anladimki biri ikisiyok..her hamilelik bir öncekinden daha fazla heyecan yaptiriyor..bir daha hamile olsam düsünemiyorum
Ins cumaya gelir fistik..hadi hayırlısıylaa
Uwww oglunda pek yakışıklımaşallah..Allahım esirgesinn

Haberlesiriz yine cnm..
Hayirlisiyla guzel haberini alalim tez zamanda..
doğumdan sonrada bekliyorumm ama
Kendinize iyi bakın

canım bebeğime sağsalim kavuşursam sıkıntılarım geçecek inşallah..
biraz bebeğimin gelişimi ile alakalı benim sıkıntım ama inşallah yarın kavuşunca birbirimize geçer inşallah...
balayına gitmicem istanbuldayım demişti bana...her an doğum olayım olduğu için detaylı olarak sormuştum ben...
cumartesi hariç diğer günlerde olursa doğuma gelirim dedi bana..bu arada yarın gelecek bi süre daha gitmicek sanırım balayına....

Hadi gözünüzaydin canım tekrardan
Masaallah oglunaa..
Ay ne guzel saclari var öyle
Allahim esirgesinn

Ayyyyy masalllahhhhhhhh canimmm nekadar tatliiiiiii bu yiyimmm ben o parmaklariniii nasilda emiyorrrrrr
dönmemek icin inat etti okadar ama sonunda dogduu cok sükürr cok guzelll cok seker buu kiz sanamimi benziyor buu neee

hoşbulduk canımmm, sağol güzel dileklerin için
daha doğuramadım günümüzü 4 gün geçtik ama kızım yerinden memnun galiba...yarına kadar gelmezse sezeryan olacak bakalım....
senin kızına da maşallah canım, çok tatlı çok güzel maşallah....allah sağlık sıhhat huzur versin bir ömür...sana da geçmiş olsun canımmmm

AMİN canım benim amin çok tşk ederim iyi dileklerin için dualarını esirgeme inşş saglıkla sıhatle gelsin...:)yok anım merak etme ilk fırsatta yazıamm ...:)

hayirlisi olsun canim hakkinda bakarsin sabha dogurursun sezryana gerek kalmaz :)) tsk ederiz teyzesiii amin cümlemizin evladina versin canim insallah senin kizinida göruruz yarin :))

Selam kizlar nasilsiniz biz simdi doktordan geliyoruz bizim kiz yine dönmüş ve yarin beni sezeryana aliyor hepinizden dua istiyorum kizlar Rabbim herkesin yardimcisi olsun cok heyecanliyim ya aylardir bekliyoruz artik gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…