kızlar dün gece biberon emzik mama kaşığı gibi şeyleri kaynattım. hava yoluyla kurusun diye gece boyu beklettim. şimdi onlar napim. buzdolabı poşetine mi koyayım. ıslaklık varsa kağıt havluyla mı sileyim. kağıt havluda iyi değil aslında amane yapayım. siz nasıl yaptınız.
aaa dünde ben seni sormuştum tam arkadaşlara.merak ettim.iyisindir herhalde çoktandır yoktun.adını bilsem hakan beye soracaktım nerdeyse:)
Eki Görüntüle 731790 Eki Görüntüle 731793
Biz geldiiik.. Cok sükür oglumun hic bir sikayeti cok benim biraz sancilarim var daha cok gaz sancilari toparlanmaya calisiyorum..
Tebrik eden herkese cok tesekkür ederim rabbim geride kalan herkese bu cennet kokularini koklamayi nasip
Etsin
Masallah deyin oglusuma
Biz geldiiik.. Cok sükür oglumun hic bir sikayeti cok benim biraz sancilarim var daha cok gaz sancilari toparlanmaya calisiyorum..
Tebrik eden herkese cok tesekkür ederim rabbim geride kalan herkese bu cennet kokularini koklamayi nasip
Etsin
Masallah deyin oglusuma
senın tırnagını yaradana kurbann olurum ben leynnnnnnnnn ne ka tatlı rabbım hayırlı evlat etsın ınsll saclarınıza bayıldımmmmmmmmmmm ınsl benım paşanında saclarısı vardırr hayırlısı tabıdeeEki Görüntüle 731790 Eki Görüntüle 731793
Etsin
Masallah deyin oglusuma
ben de sana mesaj yazmaya çalışıyordum ama izin vermedi kk:)
iyi olmaya çalışıyoruz canım...biraz moralimiz bozuktu ama artık düzelmekten başka çaremiz yok...
günümüzü bekledik ama olmadı yarın sezeryana giriyorum...bu arada hakan beyin olmadığı zamanda gelecek diye korktum ama gelmedi kızım:)))bizdeki de ne şans dimi:))))
Güzel annişler nasılsınız????
Biz uzun zamandır bazı problemlerimizden dolayı giremiyorduk topiğe..arada takip etmeye çalıştık ama yazmak mümkün olmadı...biraz moralimiz bozuktu ve hala da gerginliğimiz var...bu ruh haliyle de yazıp neşenizi kaçırmak istemedim...
Takip edebildiğim kadarıyla birçoğumuz bebeklerine kavuştu...Allah sağlık, huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..bekleyenlere de umarım bir avazda sağlıklı doğum nasip eder inşallahh...bebişlerinin resimlerini koyanlara da maşallah, hepsi çooook çooook tatlı...haziran bebekleri de tıpkı anneleri gibi çok güzeller maşallah.....
Bizim durumumuza gelince, BDT miz 7 hazirandı ama biz de hala beklemedeyiz 40+3 olduk bugün...ama ben de ne sancı ne de açılma var...eğer yarın sabaha kadar gelmezse sezeryan için randevu aldık sabah 9 da sezeryana giricez...suni sancı da deneyebiliriz demişti doktorum ama ben istemedim...suni sancı açılma olmayınca pek işe yaramıyormuş diye duydum..vajinal doğum çok istememe rağmen bebeğime birşey olur korkusuyla daha fazla beklemek istemiyorum...bu arada hepinizi çok özlemişiz
yavrum valla inan ne hissetigimi bilmiyorum karmakarışıgım heyecan dorukta sanki ilk hamileligim endişe heyean hersey var yarın son kontrolüm anım yaa bu cuma yada pazartesi sezeryana giriyorum Allah nasip ederse haber veriem balımm inş bu cuma olurr dayanamıyorum artık çünkü..:) oğluşum artık son sınırda merakla bekliyo valla Allahım saglıklı sıhatli kuagıma almayı nasipo etsin inşş kızıma kavuşıyım artık :) :) bu aradA sezeryaqn oluak arkadaslar korkmayın okadarda korkunç birsey degil bünyeden bünyeye degişiyo
aynı normal dıoğum gibi kimi çok zor atlatıyo kimi kolay sezeryanda öylee eğer bol bol dolaşırsanız hemen atlatırsınız Allahıma emnaet olun saglıkla alın inşş bebişleri...asesulfam bu arada profilimdekide oğlumm...:):)
inşallah çok önemli bir problem değildir sıkıntıların.çoğumuz bu hamilelik doğum psikolojisi yüzünden bunalıma girip girip çıkıyoruz.inşallah yakında geçer:)hakan beyin düğünü cumartesi günüydü.3 günlüğüne balayına gidicem demişti ama hangi gün olduğunu sormayı unuttum.yarın sezeryanın olduğuna göre gelmiştir demekki.ya da daha balayına gitmedi mi acaba?
Etsin
Masallah deyin oglusuma
hosgledin canim dunde seni ucon sormustuu iyi insan lafinin üsütne gelirmissbende galiba o dogurdu diye yazmistim ama dogurmamisin senn daha:26::26:yarin sezeryanla doguracakmisn rabbim kolayliklar versin insalah sorunsuz kolay bri dogum olur bebegine sag saglim kavusmak nasip olur insallah canim :) Hayirli habelerle gelirsin insallah :))
Ayy cok az kalmış. .gelsin pelin rüya artık
Vallahi anladimki biri ikisiyok..her hamilelik bir öncekinden daha fazla heyecan yaptiriyor..bir daha hamile olsam düsünemiyorum
Ins cumaya gelir fistik..hadi hayırlısıylaa
Uwww oglunda pek yakışıklımaşallah..Allahım esirgesinn
Haberlesiriz yine cnm..
Hayirlisiyla guzel haberini alalim tez zamanda..
doğumdan sonrada bekliyorumm ama
Kendinize iyi bakın
hoşbulduk canımmm, sağol güzel dileklerin için
daha doğuramadım günümüzü 4 gün geçtik ama kızım yerinden memnun galiba...yarına kadar gelmezse sezeryan olacak bakalım....
senin kızına da maşallah canım, çok tatlı çok güzel maşallah....allah sağlık sıhhat huzur versin bir ömür...sana da geçmiş olsun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?