Allah yardimcin olsun canim insallah cok kolay bir dogum olur.Galiba bende doguruyorum, ama bugun mu yarin mi bilemiyorum.Sabah nisanim geldi sancilar basladi 7 dk da bir girmeye basladi o kadar kotu degildi simdi 10 dk da bir oluyor ama daha siddetli halen daha dengesiz :) sancilarim ilk once 7 dk araliklarlaydi simdi 10 dik :)eger 5 dk ya duser duzenli ve siddetli olursa hastaneye gecicez.
hayırlı uğurlu olsun.Günaydın kızlar.
Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.
Gunaydin millet yarin suni sanci ile dogurmaya gidiyorum.ins her sey yolunda gider.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah yardımcınız olsunKızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğineannler şimdi kontrolden geliyorum
bebek 3900 olmuş son haftalarda hızlı alabiliyomuş çatı kontrolü yapmak istedi yaptıramadım çok kastım kendimi
sen dedi mümkün değil doğuramazsın dokundurmuyosun bile, gece ebeler ben ararsa hastanız muayene yaptırmıyo fln diye napcaz bebeğide strese sokarsın dedi
çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş artık
yarın 8de sezeryana gircem Allah büyük hayırlısı buymuş demekki
nolur dua edin benm de
doktorun yaptığı işe yaramış galibaAllah yardimcin olsun canim insallah cok kolay bir dogum olur.Galiba bende doguruyorum, ama bugun mu yarin mi bilemiyorum.Sabah nisanim geldi sancilar basladi 7 dk da bir girmeye basladi o kadar kotu degildi simdi 10 dk da bir oluyor ama daha siddetli halen daha dengesiz :) sancilarim ilk once 7 dk araliklarlaydi simdi 10 dik :)eger 5 dk ya duser duzenli ve siddetli olursa hastaneye gecicez.
tmm canım takvmımm regl gorearkadaşlar bebeğin kanala girmesi haftalar önce olabileceği gibi genellikle sancılarla birlikte oluyormuş.doktorum anlattı bugün.suzan sen regli tarihine bak doğum için.gelişim özellikle 30lu haftalarda yanıltıcı olabiliyor.
ınsl oledır cnmsancım yok ama aşağıya çok baskı yapıyor. heran aşagıdan çıkcakmış gibi. çok da haraketli. kanala mı girmeye calışıyor acaba?
gzun aydın cnm ınsl gonlunce bır dogum olmustur darısı sıra ıle normal dogumla bıslere ınsllkızlar iyi akşamlar.
c.tesi günü malum nişanım gelmişti. akşam biraz sancı çektim pazar günü biraz daha nişanım geldi ve sancılarım düzenli aralıklarla gelmeye başladı ve pazar günü akşam 23.30 da doğumum gerçekleşti.3100 gr bi bebişim oldu. ilk gün 10 saat uyudu ve emmedi. meğer doğum anında doğum suyu yutmuş midesi yıkandı minnakımın şimdi atlattık. birbirimize alışmaya çalışıyoruz. doğum hikayemi müsait olunca yazacağım benden şimdilik bu kadar. doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı olsun. bekleyenlerede kolay gelsin :))
canım benım ALLAH kolaylık versın ınsl ınsl hayırlı evlat olurrrrrrGünaydın kızlar.
Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.
ALLAH kolaylık versın canım benım yarın ugrayımmı kıs yanına am daha o st de dogum olurmukı bende kontrole gıdıcem deeGunaydin millet yarin suni sanci ile dogurmaya gidiyorum.ins her sey yolunda gider.Allah hepimizin yardimcisi olsun
ınsl duse r cnm benım normalınden olur dogumunnnKızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr
keske sıkmasan kendınıde normal yapsan cnm benım yaaaaaaannler şimdi kontrolden geliyorum
bebek 3900 olmuş son haftalarda hızlı alabiliyomuş çatı kontrolü yapmak istedi yaptıramadım çok kastım kendimi
sen dedi mümkün değil doğuramazsın dokundurmuyosun bile, gece ebeler ben ararsa hastanız muayene yaptırmıyo fln diye napcaz bebeğide strese sokarsın dedi
nolur dua edin benm de
wuuu vaktı geldı demek haydı hayırlısı cnm bende burdan nısanımm geldıı dıye haykırmak dogum surecını baslatmak ıstıyorum hayırlısı ıle ama 10 gun kadr sonraaaaaaaaaaAllah yardimcin olsun canim insallah cok kolay bir dogum olur.Galiba bende doguruyorum, ama bugun mu yarin mi bilemiyorum.Sabah nisanim geldi sancilar basladi 7 dk da bir girmeye basladi o kadar kotu degildi simdi 10 dk da bir oluyor ama daha siddetli halen daha dengesiz :) sancilarim ilk once 7 dk araliklarlaydi simdi 10 dik :)eger 5 dk ya duser duzenli ve siddetli olursa hastaneye gecicez.
bende daha hıc gelemdı 2 aydır kabuk baglıyor ucuda sutlu gbı amaTecrubeli arkadaslar simdi bakiyorumda mememin ucunu sikinca hicbirsey gelmiyor daha once bile bazen sutyenime sizardi, dogumdan sonra bebek cekince mi gelir.Gelmezse diye korkuyorum
ebe nı sevdım sancını beklemsı guselll eve gondemesıde hemen sunı ye bas vurmuyorne guselll ınsl evde sıkıbr sancı vu full acılam ıle kosarsın cnm beımselam canlar biz geldik ..
oğluma yine kavuşamadım
doktorum nst sonucu güzel çıktığı sürece günümü beklememi söyledi
kaç gün sancı çektim şuan tık yok
son muayenede normal doğuma çok müsait olduğum kendi sancım gelince kolayca doğum yapabileceğimi söyledi ebe,nst de güzel çıktı bizde çıktık geldk hastaneden.yani 3 günlük hastane macerası sona erdi..nişan geldi ve hala geliyor,bebek doğum kanalına yerleşti ama herşeyin vakti var işte nasipten öte gidilmiyo Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum Allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inş..
kızlar iyi akşamlar.
c.tesi günü malum nişanım gelmişti. akşam biraz sancı çektim pazar günü biraz daha nişanım geldi ve sancılarım düzenli aralıklarla gelmeye başladı ve pazar günü akşam 23.30 da doğumum gerçekleşti.3100 gr bi bebişim oldu. ilk gün 10 saat uyudu ve emmedi. meğer doğum anında doğum suyu yutmuş midesi yıkandı minnakımın şimdi atlattık. birbirimize alışmaya çalışıyoruz. doğum hikayemi müsait olunca yazacağım benden şimdilik bu kadar. doğum yapan arkadaşlar varsa hepsine hayırlı olsun. bekleyenlerede kolay gelsin :))
annler şimdi kontrolden geliyorum
nolur dua edin benm de
ayyyy dilcaaa ben heyecanlandım burdaakızlar iki gündür sabahları bi mide bulantım vardı
normal kontrolüm yarın
ben bugün yakın bi özel hastane var oraya gideym dedim içim rahat etmedi
gittikki ne görelim
Miray hanım kafayı yukarı dönmüş
dr dedi hemen yatışın yapılsın alalım
suyu iyi aniden suyun gelrse panik olursun dedi
yok dedim kendi dr um var, yatmam burda
neyseki öyle çıktık işte
napcaz bilmiyorum
duygularım çok kaşırık
bakalım benm dr um ne dicek
bu saatten sonra sakın bekleme dönsün diye dedi
dönmez dedi
anlamadım bu dönüşü nasıl yaptı küçüçük karnımda kocaman kafasıyla yaaa
selam kızlar uzun zamandır giremediğim için geçmiş baya birikmiş oyüzden okuyamadım okursam yazamam çok yorgunum ve bitkinim bebe beni sömürüyoo dikişlerim yarın alınıcakk kızım hiç doymuyo sütüm az yetmiyoo doymyoo meme uçlarıım berbattt emzirme zamanlarımız tam bir kabuss bana yardım edin yaa valla nette problem vardıı bağlanmıyoduu bugün ilk defa bağlandıı doüğuranlar varr allah analı babalı büyütsün hepinizin bebekleriniii sezeryanlılara allah başka bi kolaylık versinn allahımm ben ilk doğumumda bu kadar zorlanmamıştımm allah yardımcımız olsun...
ayyy bnde de aynı durum söz konusu valla zorla yürüyüşe çıkartıo yürüsek tempolu gam yemiycem ama mağazaları dolaştırtıo bana zaten bişeye sığmıorum cicileri görünce snrlerim bozuluyo.Nyse 4 gündür görümceme gttide bnde annecimde rahatım bgn yrn evime geçicem kabus başlıo.Bnde de çok sinirlilik var bu aralar biri iyi bşy dio belki parlıyorum kırdığımı farkediorum ama geç oluyo dün durduk yere 2 saat ağladım doğ artık die brzda sesimi yükselttim oğlumaKızlar ben iki - üç gündür sadece okuyorum ve beğeniyorum , biraz tembellik biraz da fırsat bulamamam nedeniyle hep cepten okudum yorum yapamadımdoğum yapmış olan tüm arkadaşları tevrik ediyorum gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah ....
Şuan doğum sancısı çeken yada sezeryana giren arkadaşlarıma da kolay doğumlar diliyorum . Normal yapanlar bir avazda kurtulursunuz inşallah, sezeryan yapan arkadaşlarada başarılı az ağrılı ameliyatlar diliyorum umarım gaz sancınız falan olmadan hemen ayaklanırsınız.
bütünduamvesenam; cnm idolümsün süpersino ne süper bir doğum hikayesi çok kolay olmuş darısı ben ve diğer normal doğumu bekleyen arkadaşların başına inşallah, senin ki gibi doğum hikayeleri beni ümitlendiriyo.
Kızlar sanırım ben korkuyorum yaaaa ben korkmuyorum kızım doğsun biranönce diyodum ama şimdi doğum sırasında çok kötü şeyler yaşarmıyım acaba diye korkmaya başladım ve inanın bunu 2 gündür kendime itiraf ediyorum, bence psikolojik olarak hazır olmadığımdan da ne sancı ne bişey sadece arada düzensiz gelen kasılmalarım var o kadarKayınvalidem hergün beni zorla yürüyüşe çıkartıyo, aslında ben de yürümek istiyorum faydalı biliyorum ama o başımda hadi hadi hadi deyince sinir basıyo dün ensonunda dedim sen susmayacaksın demi dedim en iyisi yürüyelimde sen de rahatla bende rahatlıyım bıktım valla dedim yani kadın iyiliğimi istiyo ama sıkılıyorum birisi bana ne yapmam gerektiğini sürekli söyleyince :26:. Bide annecikim cuma sabah arabasına binip akşam 9 da inşallah gelmiş olacak, sanki çok spor yaparsam annem gelmeden doğurucakmışım korkusu da var , biliyorum öyle fırt diye doğurulmaz ama burda bazı arkadaşlarda sabah muayene olmuşlar doktor aynı bana dediği gibi herşey normal demiş ama akşama nişan su hepsi birden gelip doğurmuşlar, ben annem gelmeden doğurmak istemiyorum ay çocuklaştım ben iyice Kızlar ben saçmalıyorum yaaa depresif haller başladı doğum yaklaştıkça ağlamak falan geliyo içimden ,
dilca; cnm bugün kendi doktoruna görünecektin çok merak ediyorum acaba ne dedi , umarım senin için hayırlısı ne ise o olur, sen de ben de hem biran önce bebişlerimiz gelsin istiyoruz hem de en ufak sancıda ödümüz kopuyo :18::18::18: Allah sonumuzu hayır etsin
talıaa; cnm ya ben senin kızını çok sevesim var öyle tatlı anlatıyosunki keşke diyorum azıcık sevsem kucağıma alsam, banyoyu da çok seviyomuş ne güzel , banyo yaptırırken oyuncak gibi seve seve yıkıyosundur.
Bide bebişi olan bütün anneciklerimizin aynı derdi var sanırım meme uçlarının yara olması:18: demekki hepimizin başına doğumdan sonra gelecek olan bi sorun bundan da tırsmaya başladım ayyy bu 9 ay geçti 10 gün geçmiyo ve bu 10 gün korkularım hat safhada bir an önce geçse önümüzdeki hafta olsun bebeğimi kucağımda olduğu günlere gelsem sancı anı doğum anı hızlı çekimde geçse
oyyy cnm bnm ya az kalmış dikişlerin alınınca az rahat edersin bari sende .
Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....
ahh canım npıyım yaa valla perişanımm evet şu dikişler alınsaydı süperdii herşeye rağmenn çok mutluyumm allah sanada nasp etsin inşallahh...bende bide oğlan varyaa o zorluyo bayaa..
tmm canım takvmımm regl gore
de ıcımden hep 20-25 hazıran gecıyor nedenseeeeeeeee
ınsl oledır cnm
gzun aydın cnm ınsl gonlunce bır dogum olmustur darısı sıra ıle normal dogumla bıslere ınsll
canım benım ALLAH kolaylık versın ınsl ınsl hayırlı evlat olurrrrrr
ALLAH kolaylık versın canım benım yarın ugrayımmı kıs yanına am daha o st de dogum olurmukı bende kontrole gıdıcem dee
ınsl cok gecemden dogumun olurrrrrrrrrrr
ınsl duse r cnm benım normalınden olur dogumunnn
keske sıkmasan kendınıde normal yapsan cnm benım yaaaaaa
ama kısmet ısteeeeeeee
wuuu vaktı geldı demek haydı hayırlısı cnm bende burdan nısanımm geldıı dıye haykırmak dogum surecını baslatmak ıstıyorum hayırlısı ıle ama 10 gun kadr sonraaaaaaaaaadaha dilllllllllllllllll
bende daha hıc gelemdı 2 aydır kabuk baglıyor ucuda sutlu gbı ama
sancı cekıyorsan evde ısen kuru soganı kes gogus ucuna sur ne yara olmass ve sutun bol olur ınsll tavsıyemmmm sureklı topıkdekılere dıyorumm ama sonra sıl gıtsın ara ara yap sancın geldıkce cnımmmmmmmmmmmmm
ebe nı sevdım sancını beklemsı guselll eve gondemesıde hemen sunı ye bas vurmuyorne guselll ınsl evde sıkıbr sancı vu full acılam ıle kosarsın cnm beım
selam kızlar uzun zamandır giremediğim için geçmiş baya birikmiş oyüzden okuyamadım okursam yazamam çok yorgunum ve bitkinim bebe beni sömürüyoo dikişlerim yarın alınıcakk kızım hiç doymuyo sütüm az yetmiyoo doymyoo meme uçlarıım berbattt emzirme zamanlarımız tam bir kabuss bana yardım edin yaa valla nette problem vardıı bağlanmıyoduu bugün ilk defa bağlandıı doüğuranlar varr allah analı babalı büyütsün hepinizin bebekleriniii sezeryanlılara allah başka bi kolaylık versinn allahımm ben ilk doğumumda bu kadar zorlanmamıştımm allah yardımcımız olsun...
kızlar karnınızın asagı ınmesını nasıl anlıcazz oglusum hep asagı tarafa toplanıyor gobıs delıgımı gecmıyor hele sbh bayagı asagıdaydı sımdı yenı yenı cıkıyorr sırtını verıyor brı sag bır solaaa canımı yakıyorrrrrrrr artık bu asaı ındıgını gosterır yardım etsınız bı olayaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?