2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tecrubeli arkadaslar simdi bakiyorumda mememin ucunu sikinca hicbirsey gelmiyor daha once bile bazen sutyenime sizardi, dogumdan sonra bebek cekince mi gelir.Gelmezse diye korkuyorum

Sağol canım ama bak ben bekledim tansiyonum çıktı bence erkenden git derim ama sen bilirsin.herşey normal fakat tansiyonu brkliyoruz işte

lala17,ahaha,ymsc

size ve tüm doğum yapacak arkadaşlarıma sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum... allah sabrını ve cesaretini verir inşallah kolaylıkla kavuşursunuz bebişlere.. doğumda aklınıza gelirse biz bekleyenlere de dua edin arkadaşlarım..

hesapta 5 haziranda nişanım geldi nst de düzensiz sancılarım var, bütün gün de kasılmalarım oluyor ama benim sıpanın çıkacağı yok gibi.. :) 20 haziran sezeryan tarihimizi bekleyecek oğluşum sanırım.. olsun sağlıkla kavuşalım da paşamla annesi bu kadar bekledi 6 gün daha bekler oğluşunu.. rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...

hayırlı uğurlu olsun.
geçmiş olsun. nasııl hayal etmiştin bebeği
Gunaydin millet yarin suni sanci ile dogurmaya gidiyorum.ins her sey yolunda gider.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr
Allah yardımcınız olsun
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine
doktorun yaptığı işe yaramış galiba
Allah bir avazda kurtarsın

bende o.kdr cok ozeniorm ki dogum yapanlara.ne.mutlu kavustunuz yqvrulariniza.
sanirim bende temmuzda dogurcam cunku oglum hala tepede ve hic gelmeye niyeti yok

selam canlar biz geldik ..
oğluma yine kavuşamadım
doktorum nst sonucu güzel çıktığı sürece günümü beklememi söyledi
kaç gün sancı çektim şuan tık yok
son muayenede normal doğuma çok müsait olduğum kendi sancım gelince kolayca doğum yapabileceğimi söyledi ebe,nst de güzel çıktı bizde çıktık geldk hastaneden.yani 3 günlük hastane macerası sona erdi..nişan geldi ve hala geliyor,bebek doğum kanalına yerleşti ama herşeyin vakti var işte nasipten öte gidilmiyo Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum Allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inş..

Bu gece neredeyse hiç ağrı sızı ağırlık hissetmeden deli gibi uyumuşum. Bebeğim gece hareket etti mi etmedi mi hissetmedim bile. Uyandığımda eşim çoktan işe gitmiş saat 10.30 olmuş. Bu seferde tedirgin oldum çünkü oğlum gece bana eziyet etmeden uyumazdı, sabahta tekmelerine uyanırdım. Hemen sırt üstü yattım çok şükür oğlum anında tekmelemeye başladı ohhhh dedim herşey yolunda... Bunları yazıyorum çünkü Müge Anlı da kaza kurşununa kurban giden bir kız çocuğunun katilini arıyorlar. O çocuğun anneside bebeğini neliklerle dünyaya getirdi, üzerine titreye titreye gözünün içine baka baka büyüttü. Sonra işte bi kendini bilmez herşeyi bitrirdi. Böyle haberler izledikçe oğlum için daha çok korkuyorum. Her zaman onu koruyamam maalesef elimde değil... keşke koruyabilsem...

Son düzenleme:
tmm canım takvmımm regl gore
de ıcımden hep 20-25 hazıran gecıyor nedenseeeeeeeee
sancım yok ama aşağıya çok baskı yapıyor. heran aşagıdan çıkcakmış gibi. çok da haraketli. kanala mı girmeye calışıyor acaba?
ınsl oledır cnm
gzun aydın cnm ınsl gonlunce bır dogum olmustur darısı sıra ıle normal dogumla bıslere ınsll
canım benım ALLAH kolaylık versın ınsl ınsl hayırlı evlat olurrrrrr
Gunaydin millet yarin suni sanci ile dogurmaya gidiyorum.ins her sey yolunda gider.Allah hepimizin yardimcisi olsun
ALLAH kolaylık versın canım benım yarın ugrayımmı kıs yanına am daha o st de dogum olurmukı bende kontrole gıdıcem dee
ınsl cok gecemden dogumun olurrrrrrrrrrr
Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr
ınsl duse r cnm benım normalınden olur dogumunnn

keske sıkmasan kendınıde normal yapsan cnm benım yaaaaaa
ama kısmet ısteeeeeeee
wuuu vaktı geldı demek haydı hayırlısı cnm bende burdan nısanımm geldıı dıye haykırmak dogum surecını baslatmak ıstıyorum hayırlısı ıle ama 10 gun kadr sonraaaaaaaaaadaha dilllllllllllllllll
Tecrubeli arkadaslar simdi bakiyorumda mememin ucunu sikinca hicbirsey gelmiyor daha once bile bazen sutyenime sizardi, dogumdan sonra bebek cekince mi gelir.Gelmezse diye korkuyorum
bende daha hıc gelemdı 2 aydır kabuk baglıyor ucuda sutlu gbı ama
sancı cekıyorsan evde ısen kuru soganı kes gogus ucuna sur ne yara olmass ve sutun bol olur ınsll tavsıyemmmm sureklı topıkdekılere dıyorumm ama sonra sıl gıtsın ara ara yap sancın geldıkce cnımmmmmmmmmmmmm

ebe nı sevdım sancını beklemsı guselll eve gondemesıde hemen sunı ye bas vurmuyorne guselll ınsl evde sıkıbr sancı vu full acılam ıle kosarsın cnm beım

selam kızlar uzun zamandır giremediğim için geçmiş baya birikmiş oyüzden okuyamadım okursam yazamam çok yorgunum ve bitkinim bebe beni sömürüyoo dikişlerim yarın alınıcakk kızım hiç doymuyo sütüm az yetmiyoo doymyoo meme uçlarıım berbattt emzirme zamanlarımız tam bir kabuss bana yardım edin yaa valla nette problem vardıı bağlanmıyoduu bugün ilk defa bağlandıı doüğuranlar varr allah analı babalı büyütsün hepinizin bebekleriniii sezeryanlılara allah başka bi kolaylık versinn allahımm ben ilk doğumumda bu kadar zorlanmamıştımm allah yardımcımız olsun...

gözün aydın cnm tbrk ederim maşallah bebişede :)

maşallah tontona cnm son haftalarda aks,ne az alıo die biliorum bnm öyle oldu şahsen koca hafta 50 gr almış miskin çirozum :) sen şanslısın allah yardımcın olsun inş

hkn2013 ; tatlım nasılsın minnoşun nasıl :)

ayyyy dilcaaa ben heyecanlandım burdaa benim üst komşumda seninle satı aynıydı onun bebeğide ters dönmüş pztsi günü sezeryan olacak hadi hayırlısı canımm

kızlar karnınızın asagı ınmesını nasıl anlıcazz oglusum hep asagı tarafa toplanıyor gobıs delıgımı gecmıyor hele sbh bayagı asagıdaydı sımdı yenı yenı cıkıyorr sırtını verıyor brı sag bır solaaa canımı yakıyorrrrrrrr artık bu asaı ındıgını gosterır yardım etsınız bı olayaaaaaaaaaaa

Kızlar ben iki - üç gündür sadece okuyorum ve beğeniyorum , biraz tembellik biraz da fırsat bulamamam nedeniyle hep cepten okudum yorum yapamadım doğum yapmış olan tüm arkadaşları tevrik ediyorum gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah ....
Şuan doğum sancısı çeken yada sezeryana giren arkadaşlarıma da kolay doğumlar diliyorum . Normal yapanlar bir avazda kurtulursunuz inşallah, sezeryan yapan arkadaşlarada başarılı az ağrılı ameliyatlar diliyorum umarım gaz sancınız falan olmadan hemen ayaklanırsınız.
bütünduamvesenam; cnm idolümsün süpersin o ne süper bir doğum hikayesi çok kolay olmuş darısı ben ve diğer normal doğumu bekleyen arkadaşların başına inşallah, senin ki gibi doğum hikayeleri beni ümitlendiriyo.
Kızlar sanırım ben korkuyorum yaaaa ben korkmuyorum kızım doğsun biranönce diyodum ama şimdi doğum sırasında çok kötü şeyler yaşarmıyım acaba diye korkmaya başladım ve inanın bunu 2 gündür kendime itiraf ediyorum, bence psikolojik olarak hazır olmadığımdan da ne sancı ne bişey sadece arada düzensiz gelen kasılmalarım var o kadar Kayınvalidem hergün beni zorla yürüyüşe çıkartıyo, aslında ben de yürümek istiyorum faydalı biliyorum ama o başımda hadi hadi hadi deyince sinir basıyo dün ensonunda dedim sen susmayacaksın demi dedim en iyisi yürüyelimde sen de rahatla bende rahatlıyım bıktım valla dedim yani kadın iyiliğimi istiyo ama sıkılıyorum birisi bana ne yapmam gerektiğini sürekli söyleyince :26:. Bide annecikim cuma sabah arabasına binip akşam 9 da inşallah gelmiş olacak, sanki çok spor yaparsam annem gelmeden doğurucakmışım korkusu da var , biliyorum öyle fırt diye doğurulmaz ama burda bazı arkadaşlarda sabah muayene olmuşlar doktor aynı bana dediği gibi herşey normal demiş ama akşama nişan su hepsi birden gelip doğurmuşlar, ben annem gelmeden doğurmak istemiyorum ay çocuklaştım ben iyice Kızlar ben saçmalıyorum yaaa depresif haller başladı doğum yaklaştıkça ağlamak falan geliyo içimden ,
dilca; cnm bugün kendi doktoruna görünecektin çok merak ediyorum acaba ne dedi , umarım senin için hayırlısı ne ise o olur, sen de ben de hem biran önce bebişlerimiz gelsin istiyoruz hem de en ufak sancıda ödümüz kopuyo :18::18::18: Allah sonumuzu hayır etsin
talıaa; cnm ya ben senin kızını çok sevesim var öyle tatlı anlatıyosunki keşke diyorum azıcık sevsem kucağıma alsam, banyoyu da çok seviyomuş ne güzel , banyo yaptırırken oyuncak gibi seve seve yıkıyosundur.
Bide bebişi olan bütün anneciklerimizin aynı derdi var sanırım meme uçlarının yara olması :18: demekki hepimizin başına doğumdan sonra gelecek olan bi sorun bundan da tırsmaya başladım ayyy bu 9 ay geçti 10 gün geçmiyo ve bu 10 gün korkularım hat safhada bir an önce geçse önümüzdeki hafta olsun bebeğimi kucağımda olduğu günlere gelsem sancı anı doğum anı hızlı çekimde geçse

oyyy cnm bnm ya az kalmış dikişlerin alınınca az rahat edersin bari sende .

ayyy bnde de aynı durum söz konusu valla zorla yürüyüşe çıkartıo yürüsek tempolu gam yemiycem ama mağazaları dolaştırtıo bana zaten bişeye sığmıorum cicileri görünce snrlerim bozuluyo.Nyse 4 gündür görümceme gttide bnde annecimde rahatım bgn yrn evime geçicem kabus başlıo.Bnde de çok sinirlilik var bu aralar biri iyi bşy dio belki parlıyorum kırdığımı farkediorum ama geç oluyo dün durduk yere 2 saat ağladım doğ artık die brzda sesimi yükselttim oğluma kaburgalarım çıtır çıtır kırılıo sanki bazen dayak yemiş gibi uyanıorum sabahları aynı sendrom bende de var yani tatlım hayırlısıyla doğursaydık bi :18::18:

oyyy cnm bnm ya az kalmış dikişlerin alınınca az rahat edersin bari sende .

ahh canım npıyım yaa valla perişanımm evet şu dikişler alınsaydı süperdii herşeye rağmenn çok mutluyumm allah sanada nasp etsin inşallahh...bende bide oğlan varyaa o zorluyo bayaa..

ahh canım npıyım yaa valla perişanımm evet şu dikişler alınsaydı süperdii herşeye rağmenn çok mutluyumm allah sanada nasp etsin inşallahh...bende bide oğlan varyaa o zorluyo bayaa..

allah yardımcın olsun bitanem ya aminnnn valla nasıl doğurmak istediğimi bi bilsen çok zor geçiyor psikolojim altüst sağlığım altüst doğsa herhalde bnde yeniden doğmuş gibi olucam

aslında ilk gittiğimde kısa süreli bi suni sancı yedim ama açılmada artma olmayınca direk vazgeçtiler devamını vermediler.sonrasıda malum zaten.sağol canım beklemedeyiz bakalım inş hepimiz için kolay doğumlar nasip eder Allah..

herkesin sıkıntısı başka doğurana kadar bi dert doğurduktan sonra ayrı dert..Allah sağlık versin canım inş kısa zamanda arınırsın sıkıntılarından..

canım eğer bebiş aşağı indiyse zaten bu dışardan bariz bi şekilde anlaşılıyo..buna artı olarak ta göğüs altın bomboş oluyo,alt tarafa baskı hissediyosun,göbek deliği üstten bakınca görünüyo ve hareketleri azalıyo.patır kütür tekmeleer yerini kaymalara,dönmelere ve kendini sağda solda toplamalara bırakıyo..bende bu şekilde yani en azından canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…