2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar şu doğurmayanları tecrübeli biri liste yapsa olmaz mı yaa ben pek beceremem çizelge işlerini falan,,, nst ye giren arkadaşlara soruyorum sancı çıkıyor ya o anda ne gibi bişey oluyor sizde ben ilk girdiğimde sürekli ekranıda takip ediyorum 2 kere 50 yi gecti ve o sırada oğlum kemeri tekmeliyordu sanki bir hareket vardı karnımda yani bebeğin o hareketi mi kasılmamı o neydi ki anlayamadım 2.nst ye girişimde zaten 20 nin üstüne hiç çıkmadı ve hiç hareket yoktu birde nefes hareketlerini ve egzersizleri beraber çalışalım demiştim ama kimseden ses çıkmadı yapan yok mu hiç ;(

kız bu cadı senden mi çıktı o minnak göbüşten :) maşallah diorum valla çok tatlış bu arada aynı ultrasondakiyle hatırlıorum resmini tontiş öp yerime kızçeni

saol tetesi allah sizede nasip etsin canım o hep fos şişlikk 3.100 doğdu şimdi 3 kiloo indi yanii bide doymuyoda zatenn off napcam bilmiyorumm bu arada 65 ile girdim doğuma şimdi 58 kiloyum yani hala 10 kilom var...

hayırlı olsun canım bebeğin benim oğlum bugün 17 günlük oldu.Başta sütüm benimde çok azdı ve mama takviyesi yaptım 2 günde bir yada günde 2 kere falan sonradan çoğalıyor önemli olan emzirmeye devam et ve bol su iç.stres yaptım ben doymuyor kaygısına birde bebeğin sarılığı eklendi saat başı uyandırdım emzirdim geçirdik çok şükür.Meme uçlarını sürekli lansinoh ile kremle canım benimde çok acıyordu bak şimdi geçti.Bende çok uzun zamandır giremiyorum belkide 3 gündür uykusuzum.Bebeğim aşırı gazlı.Birde üzerine kayınvalidenin kaprislerine maruz kalıyorum.şu kırkım çıksada kurtulsam

Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr

Allah yardimciniz olsun saglikli bi sekilde al bebegini kucagina

allah yardımcın olsun bitanem ya aminnnn valla nasıl doğurmak istediğimi bi bilsen çok zor geçiyor psikolojim altüst sağlığım altüst doğsa herhalde bnde yeniden doğmuş gibi olucam
valla canım ölede oluyo aslında ama bide şu 40ı atlatsam daha iyi olucam sende doğur aynı şeylerii hissediceksin emin oll

saol canım valla inşallhh allahım hepimizin yardımcısı olsun..

saol tetesi allah sizede nasip etsin canım o hep fos şişlikk 3.100 doğdu şimdi 3 kiloo indi yanii bide doymuyoda zatenn off napcam bilmiyorumm bu arada 65 ile girdim doğuma şimdi 58 kiloyum yani hala 10 kilom var...

humananın süt yapan çayları var onlardan iç cnm iyi oluomuş süt yapar belki kilon gider emzirdikçe

canım oncelıkle sakn ol ve dogum ıcn kendını pozotofo enerjı ver kı dogum anınd ayapılanmudahalelere fılan asırı tepkın olurp da enerjın bıtmesın kv gelınce evet ıyılıgın ıstıyo ma bıs kv lerden duydugumuzda seert tepkı ıcın zaman kolluyoruz aynı seyı annemıs dese ne ka hosumuza gıder dımı ama böle dusun yuruyus yapman senn ıcn super fırsatt bıs esımle her gunyuruyuoruz cok da ıı oluyorr annenın glemsı ıı dır sence belkı ama bebgının zmnı annene baglı degıl lutfen stres den kutrul olumlu dusun hersey olacagına varır ıı dogumalrı oukudukca enejımız yerıne geliyo ama herkesın kaderınde ne yasayagaı vucud tıpı nasıl ne sekıl hıcc bılmıyorz kısacas yasayacagız ve gorecegız bıs elımızden gelen dua yı sporu yapalımda gerıdsındede dr ve ebe lerı dınleyelım onlar bısı yonlendırecketır zatenn tmm canım bnım

Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....
wuu ne tatlı bebıs bu yaaaaaaaa
tombıs tombıs benım pşamda tombıs duryor yanakları ınsl oledır dee ahh bır dogursaydıkkne yapıcam ben ona ahh ahhhhallah bagıslasın tekrardan cnm benım
canım ıdem m bosta suanda paşamm ıce gobıs delıgı altında ısını gucunu goruyor yukarı cıkmyr yarın dr sorayımbır ınmısmı dıyee daha kanala gırmemıs tı gecen hafta bu hafta ınsl gırerdegelır paşmmmm evet sureklı kayıyor toplanıyor brı sag bır sol da hayırlısı artıkkk foto koyumda bak bırr
ayy super olur yaaaaaa
bak bu kadın cok gsel anlatıyorr
Doğal doğum felsefesi - Ebe, Doğum koçu Asude Oflaz - YouTube

ahh hayatımmm aynen yaaa beni anlatıyonn uykusuzluk ağrı sızıı bide annem gitmek zorunda kaldıı k.v kalıyoo 2 gündürr bide üstüne buuu allahım depresyona giricem dün oturdum ağladım sinirden neyse bende geçicek diye kendimi avutuyorum...allahtan beni bebe sarılık olmadıı göğüslrim iyi olsa emziricem her dakka ama o ağrı benii perişan ediyoo kendimi sıkmaktan heryerim kasılmış vallaa...

cnm benim inşallah dikişlerin alınınca kısa sürede toparlanırsın , bizim haziran bebişlerinin hepsi böyle obur sanırım anneciklerini sömürüyolar
cnm benim kızda bu son haftalarda ya 50gr ya 100 gram alıyo kilo alımı yavaşladı

Eki Görüntüle 734286
Kızzzz bu neee pamuk gibi ayyy ben yeyim onu bakmalara kıyamam tombiş yanak maşallah nazar değmesin 41 kere maşallah
Offf sende de aynı modelden var demekki , bizimki alışverişe girmiyo ama zorla çıkartıyo beni, e bende akşam yemekten sonra yediklerimi ertimek için çıkmak istiyorum , ama gündüz sıcağında başlıyo hadi sen çok yatıyosun, böyle doğuramazsın bıt bıt bıt susmuyo bazen bağırasım geliyo ama kötü de demiyo , aynen dediğin gibi iyi bişey deseler bile bağırasım kızasım geliyo bazen kaynana da çok ısrar ediyo bişeylerde dişimi sıkıyorum, terslememek için zor duruyorum bide gece tuvalte kalkıyorum hem ayaklanıyo yatağından kalkıyo sancınmı var diye soruyo sinir geldi ya sinirrrrrrrrrrrrr ben hamileyim çişimin sık gelmesi normal değilmi? yok ya kaynananın iyisi de bi süre sonra sıkıyo 10günden fazladır evde sadece ikimiziz ya çatlıycam.

cnm 3 gün sancı çektin valla doğum haberini beklliyodukki geri geldin eve senin bebiş de nazlı çıktı neyse ama gereksiz müdahale etmemeleri çok çok iyi
ben de hiç anlamıyorum geçen hiç sancı falan cekmedim ama nst de bir tane 80 bir tane de60lık sancı çıkmış anlamadım ben , şu nefes egzersizi hakkında ben de bilgi istiyorum bilenlerden...
ne güzel cnm doğumda 7 kilo gitmiş gerisi de bir ay içinde gider inşallah şişliklerin indimi peki

gözu aydin canim tebrik ederim allah anali babali büyütsün hayirli olsun insallah senin dogumda sezryanla sonuclanmasi benim icin süpriz olmadii suni sanci hep ayni sonucu gösterdi ( canim emme uclari yara olmayan yok benim hala aciyor ilk agzina aldiginda ciglik atiyorum cogu kez inan dayanilmiyor ama bebekler icin katlanacaz :))) kiz allah iyiligini versin insallahh nasil bir bebek hayal ediyordun biblo gibi süs durcak bir kösede aglamiyacak emmiyecekmi saniyorduncok guldum valla bu lafinaa
allahda seni güldürsün insallah tatlim benim :)))

Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr

Tecrubeli arkadaslar simdi bakiyorumda mememin ucunu sikinca hicbirsey gelmiyor daha once bile bazen sutyenime sizardi, dogumdan sonra bebek cekince mi gelir.Gelmezse diye korkuyorum

hadi bakalim kizlar sira size geldi yanii insalah bebeklerinize sagsaglim sorunsuz kavusursunuz allah kolayliklar nasip etsin hepinizee :)) ysmc canim göögüslerden sikmayla süt gelmeyebilyior bebek emince gelir merk etme sen INSALLAH HERKESINN BOL BOLLLLLLL SÜTÜ OLURRRR

canimyaa demekki vakti zamani gelmemis bebeginin daha zamani varmiss insallah cok bekletmez cabuk gelirr rabbim yardimcin olsun. sendemi suni sanci almistin canim hatirlayamadimm (

hosgeldin canimmm bende kizindan bizlere vakit kalmiyor diye dusunmustum :)) nasilsin canim dogum seni cok zorlamis daha toparlanamamisin sanirim birde oglunla fln baya yorucu oluyordur snein icin allah yardimcin olsun canim :))
sütün az gelme yetmeme sorunu bizedede vardi canim bilyiorsun emzirdikce cogaldi sende sakin yolmadan bikmadan emzirmeye devam et cok canin acidigini biliyorum dayanmya calis canim kremleri sür SIK SIK . insallah sütün cogalirr allah artirsin insallah :))

humananın süt yapan çayları var onlardan iç cnm iyi oluomuş süt yapar belki kilon gider emzirdikçe
ahh canım içmemii içiyomm tabii hayırlısı belki bikaç güne fışkırırkiloları vermem lazım başka yolu yokkk

saol canım benm ama o tombişlik şimdi kalmadı bu ilk haliii şişlik buu yanaklarrrr

ben bu bebişin ultrason resimlerini hatırlıyorum yanaklar aynen böyle çıkık tombul tombuldu.maşallah.çok tatlı.allah uzun ömür versin inşallah.

saol canım evet ilk doğduklarında aynı ultrason resimleri gibi oluyolarrr...
valla canım doğsunda bi görrr nasıl sömürüyolarrr
saol canım darısı senin kızına bi gelsinde görelimm
valla canım şişliklerim daha inmedi heleki narkoz insanı berbat ediyooo o beni çok şişirdi daha yeni yeni iniyorumm ama 1 aya en fazla beş kilo daha veririm sonra kendim uğraşıcam herhaldee

canım ben doğum yaptım gece
sabahında eşimi çatlak kremi almaya gönderdim
hastaneden nevita diye bi krem tavsiye ettiler
benimkiler yara olmadı böylece
yıkamayada gerek yokmuş
bi dene istersen

kızlar selam;
ya benim oğlanın karnında çok gurul gurul ses çıkıyo üşütüyomuyumdur acaba.aç değil güzel emiyo tabi benden ne kadar süt çıkıyo bilmem ama en azından açlıktan guruldamadığına eminim. birde süt artırımı için humana çay çok iyi kızlar tavsiye ederim. meme ucu için mustela krem kullanıyorum ama göğsüm çok kuru tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız marka varmı?

cokk tsk ederiz teyzesii ne zaman sitersne gelip sevebilirsin canim benimm
aynen öyle yapiyorum suya birakiyorum üsümiyeceginden emin olsam saatlerce seyredecem mincikliyacam suyun icinde okadar tatali duruyorki teyzesii senin kizinda insallah suyu sever havalarda sicakk cikarmasin sudann hic:) keske yakin olsak bereber yikasak senin kizida
Eki Görüntüle 734286

0yyyyyy yerimmm ben bunuu o tombis yanaklarinii isiririmm ne kadar tatli bunlar yaaa masalllahhhhhh

bu aralar oğluma bakamıcakmışım gibi bi hisle dolaşıyorum ortalıkta bazen bi yabancı gibi geliyo annem gidince bi sorun çıkacakmış gibi neden böyle oldum ben. depresyona mı girdim acaba

kızlar sarılık oldunuz mu?? (
bizim kızı bugün uyandırmada bayağı zorlanıyorum
sanırım sarılıktan ama kan alacaklar diye doktora
götürmekte istemiyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum
ama göğsümün birini beğenmiyo hanımefendi
süt birikiyo emmeyince bu seferde ucunu tutmakta zorlanıyo
ayakta gezerek zorla veriyorum napcam böle

valla hayatımm hem ondan hemde net yoktu kaç gündürr o yüzdende takılmadımm...çok uykusuzum benm kız gece kuşuuu oğlanda ilgi istiyoo sürekli paçamda herkese laf anlatmakta cabasıı...ayy evin içi krem doldu bi görr sürekli sürüyorumm bakalım inşallah geçicek sürekli meme modunda zaten benm kız aminn allah hepimizin sütünüü booll etsin..

canım ben doğum yaptım gece
sabahında eşimi çatlak kremi almaya gönderdim
hastaneden nevita diye bi krem tavsiye ettiler
benimkiler yara olmadı böylece
yıkamayada gerek yokmuş
bi dene istersen

ayyy canım ya yalnış yazmışım
nevita hamileyken kullandığım çatlak kremi
uykusuzluktan kafayı yedim
kremin adı NİSAVİT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…