kız bu cadı senden mi çıktı o minnak göbüşten :) maşallah diorum valla çok tatlış bu arada aynı ultrasondakiyle hatırlıorum resmini tontiş öp yerime kızçeni
selam kızlar uzun zamandır giremediğim için geçmiş baya birikmiş oyüzden okuyamadım okursam yazamam çok yorgunum ve bitkinim bebe beni sömürüyoo dikişlerim yarın alınıcakk kızım hiç doymuyo sütüm az yetmiyoo doymyoo meme uçlarıım berbattt emzirme zamanlarımız tam bir kabuss bana yardım edin yaa valla nette problem vardıı bağlanmıyoduu bugün ilk defa bağlandıı doüğuranlar varr allah analı babalı büyütsün hepinizin bebekleriniii sezeryanlılara allah başka bi kolaylık versinn allahımm ben ilk doğumumda bu kadar zorlanmamıştımm allah yardımcımız olsun...
Günaydın kızlar.
Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.
Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr
valla canım ölede oluyo aslında ama bide şu 40ı atlatsam daha iyi olucam sende doğur aynı şeylerii hissediceksin emin ollallah yardımcın olsun bitanem ya aminnnn valla nasıl doğurmak istediğimi bi bilsen çok zor geçiyor psikolojim altüst sağlığım altüst doğsa herhalde bnde yeniden doğmuş gibi olucam
aslında ilk gittiğimde kısa süreli bi suni sancı yedim ama açılmada artma olmayınca direk vazgeçtiler devamını vermediler.sonrasıda malum zaten.sağol canım beklemedeyiz bakalım inş hepimiz için kolay doğumlar nasip eder Allah..
herkesin sıkıntısı başka doğurana kadar bi dert doğurduktan sonra ayrı dert..Allah sağlık versin canım inş kısa zamanda arınırsın sıkıntılarından..
canım eğer bebiş aşağı indiyse zaten bu dışardan bariz bi şekilde anlaşılıyo..buna artı olarak ta göğüs altın bomboş oluyo,alt tarafa baskı hissediyosun,göbek deliği üstten bakınca görünüyo ve hareketleri azalıyo.patır kütür tekmeleer yerini kaymalara,dönmelere ve kendini sağda solda toplamalara bırakıyo..bende bu şekilde yani en azından canım
saol tetesi allah sizede nasip etsin canım o hep fos şişlikk 3.100 doğdu şimdi 3 kiloo indi yanii bide doymuyoda zatenn off napcam bilmiyorumm bu arada 65 ile girdim doğuma şimdi 58 kiloyum yani hala 10 kilom var...
canım oncelıkle sakn ol ve dogum ıcn kendını pozotofo enerjı ver kı dogum anınd ayapılanmudahalelere fılan asırı tepkın olurp da enerjın bıtmesın kv gelınce evet ıyılıgın ıstıyo ma bıs kv lerden duydugumuzda seert tepkı ıcın zaman kolluyoruz aynı seyı annemıs dese ne ka hosumuza gıder dımı ama böle dusun yuruyus yapman senn ıcn super fırsatt bıs esımle her gunyuruyuoruz cok da ıı oluyorr annenın glemsı ıı dır sence belkı ama bebgının zmnı annene baglı degıl lutfen stres den kutrul olumlu dusun hersey olacagına varır ıı dogumalrı oukudukca enejımız yerıne geliyo ama herkesın kaderınde ne yasayagaı vucud tıpı nasıl ne sekıl hıcc bılmıyorz kısacas yasayacagız ve gorecegız bıs elımızden gelen dua yı sporu yapalımda gerıdsındede dr ve ebe lerı dınleyelım onlar bısı yonlendırecketır zatenn tmm canım bnımKızlar ben iki - üç gündür sadece okuyorum ve beğeniyorum , biraz tembellik biraz da fırsat bulamamam nedeniyle hep cepten okudum yorum yapamadımdoğum yapmış olan tüm arkadaşları tevrik ediyorum gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah ....
Şuan doğum sancısı çeken yada sezeryana giren arkadaşlarıma da kolay doğumlar diliyorum . Normal yapanlar bir avazda kurtulursunuz inşallah, sezeryan yapan arkadaşlarada başarılı az ağrılı ameliyatlar diliyorum umarım gaz sancınız falan olmadan hemen ayaklanırsınız.
bütünduamvesenam; cnm idolümsün süpersino ne süper bir doğum hikayesi çok kolay olmuş darısı ben ve diğer normal doğumu bekleyen arkadaşların başına inşallah, senin ki gibi doğum hikayeleri beni ümitlendiriyo.
Kızlar sanırım ben korkuyorum yaaaa ben korkmuyorum kızım doğsun biranönce diyodum ama şimdi doğum sırasında çok kötü şeyler yaşarmıyım acaba diye korkmaya başladım ve inanın bunu 2 gündür kendime itiraf ediyorum, bence psikolojik olarak hazır olmadığımdan da ne sancı ne bişey sadece arada düzensiz gelen kasılmalarım var o kadarKayınvalidem hergün beni zorla yürüyüşe çıkartıyo, aslında ben de yürümek istiyorum faydalı biliyorum ama o başımda hadi hadi hadi deyince sinir basıyo dün ensonunda dedim sen susmayacaksın demi dedim en iyisi yürüyelimde sen de rahatla bende rahatlıyım bıktım valla dedim yani kadın iyiliğimi istiyo ama sıkılıyorum birisi bana ne yapmam gerektiğini sürekli söyleyince :26:. Bide annecikim cuma sabah arabasına binip akşam 9 da inşallah gelmiş olacak, sanki çok spor yaparsam annem gelmeden doğurucakmışım korkusu da var , biliyorum öyle fırt diye doğurulmaz ama burda bazı arkadaşlarda sabah muayene olmuşlar doktor aynı bana dediği gibi herşey normal demiş ama akşama nişan su hepsi birden gelip doğurmuşlar, ben annem gelmeden doğurmak istemiyorum ay çocuklaştım ben iyice Kızlar ben saçmalıyorum yaaa depresif haller başladı doğum yaklaştıkça ağlamak falan geliyo içimden ,
dilca; cnm bugün kendi doktoruna görünecektin çok merak ediyorum acaba ne dedi , umarım senin için hayırlısı ne ise o olur, sen de ben de hem biran önce bebişlerimiz gelsin istiyoruz hem de en ufak sancıda ödümüz kopuyo :18::18::18: Allah sonumuzu hayır etsin
talıaa; cnm ya ben senin kızını çok sevesim var öyle tatlı anlatıyosunki keşke diyorum azıcık sevsem kucağıma alsam, banyoyu da çok seviyomuş ne güzel , banyo yaptırırken oyuncak gibi seve seve yıkıyosundur.
Bide bebişi olan bütün anneciklerimizin aynı derdi var sanırım meme uçlarının yara olması:18: demekki hepimizin başına doğumdan sonra gelecek olan bi sorun bundan da tırsmaya başladım ayyy bu 9 ay geçti 10 gün geçmiyo ve bu 10 gün korkularım hat safhada bir an önce geçse önümüzdeki hafta olsun bebeğimi kucağımda olduğu günlere gelsem sancı anı doğum anı hızlı çekimde geçse
wuu ne tatlı bebıs bu yaaaaaaaaEki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....
canım ıdem m bosta suanda paşamm ıce gobıs delıgı altında ısını gucunu goruyor yukarı cıkmyr yarın dr sorayımbır ınmısmı dıyee daha kanala gırmemıs tı gecen hafta bu hafta ınsl gırerdegelır paşmmmm evet sureklı kayıyor toplanıyor brı sag bır sol da hayırlısı artıkkk foto koyumda bak bırraslında ilk gittiğimde kısa süreli bi suni sancı yedim ama açılmada artma olmayınca direk vazgeçtiler devamını vermediler.sonrasıda malum zaten.sağol canım beklemedeyiz bakalım inş hepimiz için kolay doğumlar nasip eder Allah..
herkesin sıkıntısı başka doğurana kadar bi dert doğurduktan sonra ayrı dert..Allah sağlık versin canım inş kısa zamanda arınırsın sıkıntılarından..
canım eğer bebiş aşağı indiyse zaten bu dışardan bariz bi şekilde anlaşılıyo..buna artı olarak ta göğüs altın bomboş oluyo,alt tarafa baskı hissediyosun,göbek deliği üstten bakınca görünüyo ve hareketleri azalıyo.patır kütür tekmeleer yerini kaymalara,dönmelere ve kendini sağda solda toplamalara bırakıyo..bende bu şekilde yani en azından canım
ayy super olur yaaaaaakızlar şu doğurmayanları tecrübeli biri liste yapsa olmaz mı yaa ben pek beceremem çizelge işlerini falan,,, nst ye giren arkadaşlara soruyorum sancı çıkıyor ya o anda ne gibi bişey oluyor sizde ben ilk girdiğimde sürekli ekranıda takip ediyorum 2 kere 50 yi gecti ve o sırada oğlum kemeri tekmeliyordu sanki bir hareket vardı karnımda yani bebeğin o hareketi mi kasılmamı o neydi ki anlayamadım 2.nst ye girişimde zaten 20 nin üstüne hiç çıkmadı ve hiç hareket yoktu birde nefes hareketlerini ve egzersizleri beraber çalışalım demiştim ama kimseden ses çıkmadı yapan yok mu hiç ;(
hayırlı olsun canım bebeğin benim oğlum bugün 17 günlük oldu.Başta sütüm benimde çok azdı ve mama takviyesi yaptım 2 günde bir yada günde 2 kere falan sonradan çoğalıyor önemli olan emzirmeye devam et ve bol su iç.stres yaptım ben doymuyor kaygısına birde bebeğin sarılığı eklendi saat başı uyandırdım emzirdim geçirdik çok şükür.Meme uçlarını sürekli lansinoh ile kremle canım benimde çok acıyordu bak şimdi geçti.Bende çok uzun zamandır giremiyorum belkide 3 gündür uykusuzum.Bebeğim aşırı gazlı.Birde üzerine kayınvalidenin kaprislerine maruz kalıyorum.şu kırkım çıksada kurtulsam
Eki Görüntüle 734286
cnm benim inşallah dikişlerin alınınca kısa sürede toparlanırsın , bizim haziran bebişlerinin hepsi böyle obur sanırım anneciklerini sömürüyolarselam kızlar uzun zamandır giremediğim için geçmiş baya birikmiş oyüzden okuyamadım okursam yazamam çok yorgunum ve bitkinim bebe beni sömürüyoo dikişlerim yarın alınıcakk kızım hiç doymuyo sütüm az yetmiyoo doymyoo meme uçlarıım berbattt emzirme zamanlarımız tam bir kabuss bana yardım edin yaa valla nette problem vardıı bağlanmıyoduu bugün ilk defa bağlandıı doüğuranlar varr allah analı babalı büyütsün hepinizin bebekleriniii sezeryanlılara allah başka bi kolaylık versinn allahımm ben ilk doğumumda bu kadar zorlanmamıştımm allah yardımcımız olsun...
cnm benim kızda bu son haftalarda ya 50gr ya 100 gram alıyo kilo alımı yavaşladı
gözün aydın cnm tbrk ederim maşallah bebişede :)
maşallah tontona cnm son haftalarda aks,ne az alıo die biliorum bnm öyle oldu şahsen koca hafta 50 gr almış miskin çirozum :) sen şanslısın allah yardımcın olsun inş
hkn2013 ; tatlım nasılsın minnoşun nasıl :)
Kızzzz bu neee pamuk gibi ayyy ben yeyim onu bakmalara kıyamam tombiş yanak maşallah nazar değmesin 41 kere maşallahEki Görüntüle 734286
Offf sende de aynı modelden var demekki , bizimki alışverişe girmiyo ama zorla çıkartıyo beni, e bende akşam yemekten sonra yediklerimi ertimek için çıkmak istiyorum , ama gündüz sıcağında başlıyo hadi sen çok yatıyosun, böyle doğuramazsın bıt bıt bıt susmuyo bazen bağırasım geliyo ama kötü de demiyo , aynen dediğin gibi iyi bişey deseler bile bağırasım kızasım geliyo bazen kaynana da çok ısrar ediyo bişeylerde dişimi sıkıyorum, terslememek için zor duruyorum bide gece tuvalte kalkıyorum hem ayaklanıyo yatağından kalkıyo sancınmı var diye soruyo sinir geldi ya sinirrrrrrrrrrrrr ben hamileyim çişimin sık gelmesi normal değilmi?
ayyy bnde de aynı durum söz konusu valla zorla yürüyüşe çıkartıo yürüsek tempolu gam yemiycem ama mağazaları dolaştırtıo bana zaten bişeye sığmıorum cicileri görünce snrlerim bozuluyo.Nyse 4 gündür görümceme gttide bnde annecimde rahatım bgn yrn evime geçicem kabus başlıo.Bnde de çok sinirlilik var bu aralar biri iyi bşy dio belki parlıyorum kırdığımı farkediorum ama geç oluyo dün durduk yere 2 saat ağladım doğ artık die brzda sesimi yükselttim oğlumakaburgalarım çıtır çıtır kırılıo sanki bazen dayak yemiş gibi uyanıorum sabahları aynı sendrom bende de var yani tatlım hayırlısıyla doğursaydık bi :18::18:
cnm 3 gün sancı çektin valla doğum haberini beklliyodukki geri geldin eve senin bebiş de nazlı çıktı neyse ama gereksiz müdahale etmemeleri çok çok iyiaslında ilk gittiğimde kısa süreli bi suni sancı yedim ama açılmada artma olmayınca direk vazgeçtiler devamını vermediler.sonrasıda malum zaten.sağol canım beklemedeyiz bakalım inş hepimiz için kolay doğumlar nasip eder Allah..
ben de hiç anlamıyorum geçen hiç sancı falan cekmedim ama nst de bir tane 80 bir tane de60lık sancı çıkmış anlamadım ben , şu nefes egzersizi hakkında ben de bilgi istiyorum bilenlerden...kızlar şu doğurmayanları tecrübeli biri liste yapsa olmaz mı yaa ben pek beceremem çizelge işlerini falan,,, nst ye giren arkadaşlara soruyorum sancı çıkıyor ya o anda ne gibi bişey oluyor sizde ben ilk girdiğimde sürekli ekranıda takip ediyorum 2 kere 50 yi gecti ve o sırada oğlum kemeri tekmeliyordu sanki bir hareket vardı karnımda yani bebeğin o hareketi mi kasılmamı o neydi ki anlayamadım 2.nst ye girişimde zaten 20 nin üstüne hiç çıkmadı ve hiç hareket yoktu birde nefes hareketlerini ve egzersizleri beraber çalışalım demiştim ama kimseden ses çıkmadı yapan yok mu hiç ;(
ne güzel cnm doğumda 7 kilo gitmiş gerisi de bir ay içinde gider inşallah şişliklerin indimi pekisaol tetesi allah sizede nasip etsin canım o hep fos şişlikk 3.100 doğdu şimdi 3 kiloo indi yanii bide doymuyoda zatenn off napcam bilmiyorumm bu arada 65 ile girdim doğuma şimdi 58 kiloyum yani hala 10 kilom var...
gözu aydin canim tebrik ederim allah anali babali büyütsün hayirli olsun insallah senin dogumda sezryanla sonuclanmasi benim icin süpriz olmadii suni sanci hep ayni sonucu gösterdiGünaydın kızlar.
Pazartesi günü sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. doktorlar normal doğumu denediler ama olmadı zorunlu sezeryan yaptılar. Genel aneztesi ile. Paşam çok aç hiç doymuyor çok gazlı. Sütümde yetmiyor. 15 dk memeden uzak duramıyor. Perişan oldum. Gögüslerim çok kötü. Böyle bir bebek hayal etmemiştim. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize. İnşlh herşey daha da düzelir.
Kızlar yatışım yapıldı serum bağlandı ama tansiyonum çok yüksek normal doğum olması için düşmesi gerekiyor dua edin kızlarr
annler şimdi kontrolden geliyorum
bebek 3900 olmuş son haftalarda hızlı alabiliyomuş çatı kontrolü yapmak istedi yaptıramadım çok kastım kendimi
sen dedi mümkün değil doğuramazsın dokundurmuyosun bile, gece ebeler ben ararsa hastanız muayene yaptırmıyo fln diye napcaz bebeğide strese sokarsın dedi
çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş artık
yarın 8de sezeryana gircem Allah büyük hayırlısı buymuş demekki
nolur dua edin benm de
Tecrubeli arkadaslar simdi bakiyorumda mememin ucunu sikinca hicbirsey gelmiyor daha once bile bazen sutyenime sizardi, dogumdan sonra bebek cekince mi gelir.Gelmezse diye korkuyorum
hadi bakalim kizlar sira size geldi yanii insalah bebeklerinize sagsaglim sorunsuz kavusursunuz allah kolayliklar nasip etsin hepinizee :)) ysmc canim göögüslerden sikmayla süt gelmeyebilyior bebek emince gelir merk etme senAllah yardimcin olsun canim insallah cok kolay bir dogum olur.Galiba bende doguruyorum, ama bugun mu yarin mi bilemiyorum.Sabah nisanim geldi sancilar basladi 7 dk da bir girmeye basladi o kadar kotu degildi simdi 10 dk da bir oluyor ama daha siddetli halen daha dengesiz :) sancilarim ilk once 7 dk araliklarlaydi simdi 10 dik :)eger 5 dk ya duser duzenli ve siddetli olursa hastaneye gecicez.
selam canlar biz geldik ..
oğluma yine kavuşamadım
doktorum nst sonucu güzel çıktığı sürece günümü beklememi söyledi
kaç gün sancı çektim şuan tık yok
son muayenede normal doğuma çok müsait olduğum kendi sancım gelince kolayca doğum yapabileceğimi söyledi ebe,nst de güzel çıktı bizde çıktık geldk hastaneden.yani 3 günlük hastane macerası sona erdi..nişan geldi ve hala geliyor,bebek doğum kanalına yerleşti ama herşeyin vakti var işte nasipten öte gidilmiyo Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum Allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inş..
selam kızlar uzun zamandır giremediğim için geçmiş baya birikmiş oyüzden okuyamadım okursam yazamam çok yorgunum ve bitkinim bebe beni sömürüyoo dikişlerim yarın alınıcakk kızım hiç doymuyo sütüm az yetmiyoo doymyoo meme uçlarıım berbattt emzirme zamanlarımız tam bir kabuss bana yardım edin yaa valla nette problem vardıı bağlanmıyoduu bugün ilk defa bağlandıı doüğuranlar varr allah analı babalı büyütsün hepinizin bebekleriniii sezeryanlılara allah başka bi kolaylık versinn allahımm ben ilk doğumumda bu kadar zorlanmamıştımm allah yardımcımız olsun...
ahh canım içmemii içiyomm tabii hayırlısı belki bikaç güne fışkırırhumananın süt yapan çayları var onlardan iç cnm iyi oluomuş süt yapar belki kilon gider emzirdikçe
saol canım benm ama o tombişlik şimdi kalmadı bu ilk haliii şişlik buu yanaklarrrrcanım oncelıkle sakn ol ve dogum ıcn kendını pozotofo enerjı ver kı dogum anınd ayapılanmudahalelere fılan asırı tepkın olurp da enerjın bıtmesın kv gelınce evet ıyılıgın ıstıyo ma bıs kv lerden duydugumuzda seert tepkı ıcın zaman kolluyoruz aynı seyı annemıs dese ne ka hosumuza gıder dımı ama böle dusun yuruyus yapman senn ıcn super fırsatt bıs esımle her gunyuruyuoruz cok da ıı oluyorr annenın glemsı ıı dır sence belkı ama bebgının zmnı annene baglı degıl lutfen stres den kutrul olumlu dusun hersey olacagına varır ıı dogumalrı oukudukca enejımız yerıne geliyo ama herkesın kaderınde ne yasayagaı vucud tıpı nasıl ne sekıl hıcc bılmıyorz kısacas yasayacagız ve gorecegız bıs elımızden gelen dua yı sporu yapalımda gerıdsındede dr ve ebe lerı dınleyelım onlar bısı yonlendırecketır zatenn tmm canım bnım
wuu ne tatlı bebıs bu yaaaaaaaa
tombıs tombıs benım pşamda tombıs duryor yanakları ınsl oledır dee ahh bır dogursaydıkkne yapıcam ben ona ahh ahhhh allah bagıslasın tekrardan cnm benım
canım ıdem m bosta suanda paşamm ıce gobıs delıgı altında ısını gucunu goruyor yukarı cıkmyr yarın dr sorayımbır ınmısmı dıyee daha kanala gırmemıs tı gecen hafta bu hafta ınsl gırerdegelır paşmmmm evet sureklı kayıyor toplanıyor brı sag bır sol da hayırlısı artıkkk foto koyumda bak bırr
ayy super olur yaaaaaa
bak bu kadın cok gsel anlatıyorr
Doğal doğum felsefesi - Ebe, Doğum koçu Asude Oflaz - YouTube
ben bu bebişin ultrason resimlerini hatırlıyorum yanaklar aynen böyle çıkık tombul tombuldu.maşallah.çok tatlı.allah uzun ömür versin inşallah.
valla canım doğsunda bi görrr nasıl sömürüyolarrrcnm benim inşallah dikişlerin alınınca kısa sürede toparlanırsın , bizim haziran bebişlerinin hepsi böyle obur sanırım anneciklerini sömürüyolar
cnm benim kızda bu son haftalarda ya 50gr ya 100 gram alıyo kilo alımı yavaşladı
Kızzzz bu neee pamuk gibi ayyy ben yeyim onu bakmalara kıyamam tombiş yanak maşallah nazar değmesin 41 kere maşallah
Offf sende de aynı modelden var demekki , bizimki alışverişe girmiyo ama zorla çıkartıyo beni, e bende akşam yemekten sonra yediklerimi ertimek için çıkmak istiyorum , ama gündüz sıcağında başlıyo hadi sen çok yatıyosun, böyle doğuramazsın bıt bıt bıt susmuyo bazen bağırasım geliyo ama kötü de demiyo , aynen dediğin gibi iyi bişey deseler bile bağırasım kızasım geliyo bazen kaynana da çok ısrar ediyo bişeylerde dişimi sıkıyorum, terslememek için zor duruyorum bide gece tuvalte kalkıyorum hem ayaklanıyo yatağından kalkıyo sancınmı var diye soruyo sinir geldi ya sinirrrrrrrrrrrrr ben hamileyim çişimin sık gelmesi normal değilmi?yok ya kaynananın iyisi de bi süre sonra sıkıyo 10günden fazladır evde sadece ikimiziz ya çatlıycam.
cnm 3 gün sancı çektin valla doğum haberini beklliyodukki geri geldin eve senin bebiş de nazlı çıktı neyse ama gereksiz müdahale etmemeleri çok çok iyi
ben de hiç anlamıyorum geçen hiç sancı falan cekmedim ama nst de bir tane 80 bir tane de60lık sancı çıkmış anlamadım ben , şu nefes egzersizi hakkında ben de bilgi istiyorum bilenlerden...
ne güzel cnm doğumda 7 kilo gitmiş gerisi de bir ay içinde gider inşallah şişliklerin indimi peki
Kızlar ben iki - üç gündür sadece okuyorum ve beğeniyorum , biraz tembellik biraz da fırsat bulamamam nedeniyle hep cepten okudum yorum yapamadımdoğum yapmış olan tüm arkadaşları tevrik ediyorum gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah ....
Şuan doğum sancısı çeken yada sezeryana giren arkadaşlarıma da kolay doğumlar diliyorum . Normal yapanlar bir avazda kurtulursunuz inşallah, sezeryan yapan arkadaşlarada başarılı az ağrılı ameliyatlar diliyorum umarım gaz sancınız falan olmadan hemen ayaklanırsınız.
bütünduamvesenam; cnm idolümsün süpersino ne süper bir doğum hikayesi çok kolay olmuş darısı ben ve diğer normal doğumu bekleyen arkadaşların başına inşallah, senin ki gibi doğum hikayeleri beni ümitlendiriyo.
Kızlar sanırım ben korkuyorum yaaaa ben korkmuyorum kızım doğsun biranönce diyodum ama şimdi doğum sırasında çok kötü şeyler yaşarmıyım acaba diye korkmaya başladım ve inanın bunu 2 gündür kendime itiraf ediyorum, bence psikolojik olarak hazır olmadığımdan da ne sancı ne bişey sadece arada düzensiz gelen kasılmalarım var o kadarKayınvalidem hergün beni zorla yürüyüşe çıkartıyo, aslında ben de yürümek istiyorum faydalı biliyorum ama o başımda hadi hadi hadi deyince sinir basıyo dün ensonunda dedim sen susmayacaksın demi dedim en iyisi yürüyelimde sen de rahatla bende rahatlıyım bıktım valla dedim yani kadın iyiliğimi istiyo ama sıkılıyorum birisi bana ne yapmam gerektiğini sürekli söyleyince :26:. Bide annecikim cuma sabah arabasına binip akşam 9 da inşallah gelmiş olacak, sanki çok spor yaparsam annem gelmeden doğurucakmışım korkusu da var , biliyorum öyle fırt diye doğurulmaz ama burda bazı arkadaşlarda sabah muayene olmuşlar doktor aynı bana dediği gibi herşey normal demiş ama akşama nişan su hepsi birden gelip doğurmuşlar, ben annem gelmeden doğurmak istemiyorum ay çocuklaştım ben iyice Kızlar ben saçmalıyorum yaaa depresif haller başladı doğum yaklaştıkça ağlamak falan geliyo içimden ,
dilca; cnm bugün kendi doktoruna görünecektin çok merak ediyorum acaba ne dedi , umarım senin için hayırlısı ne ise o olur, sen de ben de hem biran önce bebişlerimiz gelsin istiyoruz hem de en ufak sancıda ödümüz kopuyo :18::18::18: Allah sonumuzu hayır etsin
talıaa; cnm ya ben senin kızını çok sevesim var öyle tatlı anlatıyosunki keşke diyorum azıcık sevsem kucağıma alsam, banyoyu da çok seviyomuş ne güzel , banyo yaptırırken oyuncak gibi seve seve yıkıyosundur.
Bide bebişi olan bütün anneciklerimizin aynı derdi var sanırım meme uçlarının yara olması:18: demekki hepimizin başına doğumdan sonra gelecek olan bi sorun bundan da tırsmaya başladım ayyy bu 9 ay geçti 10 gün geçmiyo ve bu 10 gün korkularım hat safhada bir an önce geçse önümüzdeki hafta olsun bebeğimi kucağımda olduğu günlere gelsem sancı anı doğum anı hızlı çekimde geçse
Eki Görüntüle 734286
gözu aydin canim tebrik ederim allah anali babali büyütsün hayirli olsun insallah senin dogumda sezryanla sonuclanmasi benim icin süpriz olmadii suni sanci hep ayni sonucu gösterdi( canim emme uclari yara olmayan yok benim hala aciyor ilk agzina aldiginda ciglik atiyorum cogu kez inan dayanilmiyor ama bebekler icin katlanacaz :))) kiz allah iyiligini versin insallahh nasil bir bebek hayal ediyordun biblo gibi süs durcak bir kösede aglamiyacak emmiyecekmi saniyordun cok guldum valla bu lafinaa
allahda seni güldürsün insallah tatlim benim :)))
hadi bakalim kizlar sira size geldi yanii insalah bebeklerinize sagsaglim sorunsuz kavusursunuz allah kolayliklar nasip etsin hepinizee :)) ysmc canim göögüslerden sikmayla süt gelmeyebilyior bebek emince gelir merk etme senINSALLAH HERKESINN BOL BOLLLLLLL SÜTÜ OLURRRR
canimyaa demekki vakti zamani gelmemis bebeginin daha zamani varmiss insallah cok bekletmez cabuk gelirr rabbim yardimcin olsun. sendemi suni sanci almistin canim hatirlayamadimm(
hosgeldin canimmm bende kizindan bizlere vakit kalmiyor diye dusunmustum :)) nasilsin canim dogum seni cok zorlamis daha toparlanamamisin sanirim birde oglunla fln baya yorucu oluyordur snein icin allah yardimcin olsun canim :))
sütün az gelme yetmeme sorunu bizedede vardi canim bilyiorsun emzirdikce cogaldi sende sakin yolmadan bikmadan emzirmeye devam et cok canin acidigini biliyorum dayanmya calis canim kremleri sür SIK SIK . insallah sütün cogalirr allah artirsin insallah :))
canım ben doğum yaptım gece
sabahında eşimi çatlak kremi almaya gönderdim
hastaneden nevita diye bi krem tavsiye ettiler
benimkiler yara olmadı böylece
yıkamayada gerek yokmuş
bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?