2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ben doğum yaptım gece
sabahında eşimi çatlak kremi almaya gönderdim
hastaneden nevita diye bi krem tavsiye ettiler
benimkiler yara olmadı böylece
yıkamayada gerek yokmuş
bi dene istersen
onuda bi deniyim ne kaybederim bu arada hayırlı uğurlu olsun canımm allah analı babalı büyütsün..

valla bana şiddetle garmastanı önerdiler onu kullanıyorum lansinoh zaten vardıı bi dene bakalım..
saol tetesii çok teşekkür ederizz kızlarımız hep güzelll oğlanlarımız yakışıklı napcaz bilmemm allah hepimizin bebelerini esirgesin...

canım benimkinden de geliyodu dr a sordum üşüttümü ishal mi diye o da hiç bişi yok bağırsakları çalışıyo dedi

Dün değil evvelki gün kontrole gittiğimde dr um önümüzdeki hafta artık seni doğurtucam demişti.Benim tansiyon 14-8 e fırladı.Aynı zamanda nişanım geldi :26: O gece baş ağrısı çekip durdum.Sabaha karşı internetten baktım limon iyi geliyormuş.Limonlu su yapıp içtim, uyuyakalmışım.
Bugün yine kontrolümüz vardı.Afedersiniz akıntı devam ediyor.Ağrılarım sıklaştı.NST dede çıktı zaten. Dr um bu hafta sonuda bekleyelim, doğal olarak başlamazsa ptesi yatış yapacaksınız dedi.Ha bu arada ctesi yinede bi kontrole gel dedi, bakarsınız kontrol diye gideriz doğum olur Şekerde bi yerlerde bi göklerde zaten ne yapacağımı şaşırdım.Düşünce ter boşalıyor, kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, bayılacak gibi oluyorum.Çıkınca stres oluyorum bebeğime zararı olacak diye.Bitsede gitsek modundayım.
Allahtan eşim yanımda.Bana çoook destek oluyor Allah ondan razı olsun...
Sözün özü Allahtan bişey çıkmazsa ptesi anne oluyorum. Darısı başınıza

hayırlısı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla...
normal mi yaptın canım sezeryan beklerken? bebiş dayanamamış anlaşılan kıyamam
yok canım sezaryen zaten bi 10 gündür nerdeyse tansiyon yüzünden hastaneden eve göndermiyorlardı
pazartesi de artık alacaklardı bebeği
ama cumartesi akşamı kalp atışlarımız 160 lardan 80 lere kadar düştü
20 dk içinde 3 defa ve ebelere bebeği bi türlü hareket ettiremediler
zaten kızımın hareketleri neredeyse o gün hiç yoktu
10 dk sonra da kendimi ameliyathanede buldum :))

evet darısı sizlerin başına canım hayırlısıyla.. sanırım tansiyon sorunum bitti, şükürler olsun

cnm doğru diyosunda elimde değil sinirlerim tepemde bu eve tıkıllma olayıda beni çok bunalttı kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum kendi kendimi korkutup doğumda korkularımı gerçekleştirmeyi asla istemiyorum ama bir yakın arkadaşım bile yok yakınımda dertleşip kafamı dağıtacağım böyle olunca da kuruyorumda kuruyorum, kayınvalide de kötülüğüne demiyoda çok ısrarcı zaten benim iç sıkıntım bana yetiyo daralıyorum bide o sürekli ne yapmam gerektiğini söyleyip durunca çatlayacak gibi oluyorum ama yinede kötü bi laf demedim daha sadece yüzüm düşüyo bazen galiba
Ayyy ne güzel olurduuuu ben zaten sıcaklarda mecburen yıkıycam galiba bide yazın ağustos gibi baya toplamış olur kızım, denize sokmak istiyorum sinopta, bizim oraların denizi pırıl pırıldır temizdir, şöyle bir sokup çıkartsam tuzlu suya acaba hasta edrmiyimki

slm kızlarrr ara ara girip bakıyorum annem dün geldi sonunda, bugün temizliğe girişti kv ile, tabi kv saat 13 30 da geldi başımda bir anne bir kaynana dünden beri yiyip bitirdiler beni yok şunu yapma yok elini kaldırma,kolunu göbeğinden çek çocuk sıkışıyor bana bişey elletmiyolar, kv nin umrunda olmadı bu güne kadar şimdi annem yapma diyor diye o da başladı sen dokunma demeye numaracı kv yaptığından yapmadığı daha hayırlı ama neyse artık bişey demiyorum, annem benimle değil git onun temizlik yaptığı odada dur yanında,sohbet et diyor, ben 4 aydır annemi görmemişim onu hergün görüyorum ne diye duracağım yanında dedim ayıp olur diyor,ayıpsa ayıp banane, bende salona geldim geçmişi okuyorum sizede yAzayım dedim gelişmeleri ayyy ne olacak böyle bilmiyorum ikisi birden tepemde erken doğururum ben valla

slm kızlar,
doktordan geliyoruz, sarılıgıımız tamamen geçmiş
aşımızı yaptırdık, kalça USG miz yapıldı, sonuç güzel bir sorun yok

bebişim 4.680 gr, 53 santim olmuş ilk dogdugunda 3.300/50 cm di

doktorumuz gayet iyi dedi,

geçmişe bakamadım, birazdan gelip bakıcam, şimdilik görüşürüz mucukladım

Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.

çıldıracağım, ben demedimmi kv nin yardım ettiğinden etmediği daha hayırlı diye,annem bir taraftan temizlerken evi o batırıyo,kirli banyoya çıplak ayakla giriyo şap şup çıkıp bütün odalarda geziyo, Allahım yaa sabır ver, ama yarın gel demeyeceğim, 2 gündür annemin zoruyla gel diyorum ama yarın demeyeceğim gelmesin yaa offf birde yok onu niye öyle yapmadın yok öyle yapsan öyle olmazdı, tövbe tövbeee zor tutuyorum kendimi

ooo işin zormuş valla Allah sabır versin
Hadi cnm gözün aydın sarılıktan kurtuldunuz geçmiş olsun, öp yerimize tosunu

Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.

oooo hey maşallah cnm 41 kere maşallah nazar değmesin sen nasıl doğuracaktın ki zaten bu tombiliyi ay resimde isteriz gözünaydın cnm çok tebrik ediyorum...

Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....

pamuk ya maşallah çok tatlıAllah ömrünü güsel etsin,analı babalı büyütsün inşallah

maşallaaah tosuncuğa gözün aydın canım,Allah sağlıcakla analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah resimde eklersin ama merak ettim tosunu

doğum girecek olan tüm hamişlerimize de Allah yardımcı olsun diyoruuuum

haziran anneleri sırayla doğuruyor maşaallahhh temmuz annesi olarak takipteyim :)

bebişlerden fırsat bulanlar olursa bu sıcak havalarda miniklere ne giydiriyorsunuz merak ettim_? ne almalı ne almamalı

şimdiden teşekkürler yeni anneler

Son düzenleme:

canım maşallah bebişine bizimki 1 aylık oldu hala o kiloya gelemedi tebrik ediyorum.

Hadi cnm gözün aydın sarılıktan kurtuldunuz geçmiş olsun, öp yerimize tosunu

evet canım baya ugraştım azmettim sonunda attık sarılıgı çok tşk ediyorum, öpmem mii öptüm gittiii

havalar sıcak ama yinede bebişler çok küçük oldugu için üşüyor,
doktorumuzda karnındayken sıcakta oldugu için bir süre sıcak tut demişti,
biz bezin üstüne atlet niyetine sıfır kol çıtçıtlı, üstünede tulum yada altlı üstlü takım giydiriyoruz.
1 aylık olduk hergün yıkıyoruz oğluşumu ve şapka takmadıgı için bile hapşırıyor
niye takmıyorsunuz dersen sevmiyor kıyameti koparıyor çıkarınca susuyor

kızlar bebişlerinize bayıldım çok tatlılar allah bağışlasın,

geçmişe bakamadım mutlaka atladıgım, resmini görmediklerim vardır,
dogum yapan herkesi ayrı ayrı kutluyorum bebişlerinede maşallah diyorum

maşallah bebişe
niye dil çıkarıyorsun
neredeyse iki aylık olmuş karnında. peki usg de bu kadar görünüyor muydu

cnm çok sağol cvp için,Rabbim bağışlasın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…