onuda bi deniyim ne kaybederim bu arada hayırlı uğurlu olsun canımm allah analı babalı büyütsün..canım ben doğum yaptım gece
sabahında eşimi çatlak kremi almaya gönderdim
hastaneden nevita diye bi krem tavsiye ettiler
benimkiler yara olmadı böylece
yıkamayada gerek yokmuş
bi dene istersen
kızlar selam;
ya benim oğlanın karnında çok gurul gurul ses çıkıyo üşütüyomuyumdur acaba.aç değil güzel emiyo tabi benden ne kadar süt çıkıyo bilmem ama en azından açlıktan guruldamadığına eminim. birde süt artırımı için humana çay çok iyi kızlar tavsiye ederim. meme ucu için mustela krem kullanıyorum ama göğsüm çok kuru tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız marka varmı?
saol tetesii çok teşekkür ederizz kızlarımız hep güzelll oğlanlarımız yakışıklı napcaz bilmemm allah hepimizin bebelerini esirgesin...cokk tsk ederiz teyzesii ne zaman sitersne gelip sevebilirsin canim benimm
aynen öyle yapiyorum suya birakiyorum üsümiyeceginden emin olsam saatlerce seyredecem mincikliyacam suyun icinde okadar tatali duruyorkiteyzesii senin kizinda insallah suyu sever havalarda sicakk cikarmasin sudann hic:) keske yakin olsak bereber yikasak senin kizida
0yyyyyy yerimmm ben bunuu o tombis yanaklarinii isiririmm ne kadar tatli bunlar yaaa masalllahhhhhh
kızlar selam;
ya benim oğlanın karnında çok gurul gurul ses çıkıyo üşütüyomuyumdur acaba.aç değil güzel emiyo tabi benden ne kadar süt çıkıyo bilmem ama en azından açlıktan guruldamadığına eminim. birde süt artırımı için humana çay çok iyi kızlar tavsiye ederim. meme ucu için mustela krem kullanıyorum ama göğsüm çok kuru tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız marka varmı?
yok canım sezaryen zaten bi 10 gündür nerdeyse tansiyon yüzünden hastaneden eve göndermiyorlardıhayırlısı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla...
normal mi yaptın canım sezeryan beklerken? bebiş dayanamamış anlaşılan kıyamam
gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün.sende iyisindir umarım.tansiyon sorunu bitmiş olmalı.
o kadar ağrıdan sonra sezeryan yaşamak zor olsada kavuştun sonunda bebeğine.darısı bizim başımıza inşallah.sağlıkla büyüt yavrunu.
cnm doğru diyosunda elimde değil sinirlerim tepemde bu eve tıkıllma olayıda beni çok bunalttı kendimi yatalak hasta gibi hissediyorum kendi kendimi korkutup doğumda korkularımı gerçekleştirmeyi asla istemiyorum ama bir yakın arkadaşım bile yok yakınımda dertleşip kafamı dağıtacağım böyle olunca da kuruyorumda kuruyorum, kayınvalide de kötülüğüne demiyoda çok ısrarcıcanım oncelıkle sakn ol ve dogum ıcn kendını pozotofo enerjı ver kı dogum anınd ayapılanmudahalelere fılan asırı tepkın olurp da enerjın bıtmesın kv gelınce evet ıyılıgın ıstıyo ma bıs kv lerden duydugumuzda seert tepkı ıcın zaman kolluyoruz aynı seyı annemıs dese ne ka hosumuza gıder dımı ama böle dusun yuruyus yapman senn ıcn super fırsatt bıs esımle her gunyuruyuoruz cok da ıı oluyorr annenın glemsı ıı dır sence belkı ama bebgının zmnı annene baglı degıl lutfen stres den kutrul olumlu dusun hersey olacagına varır ıı dogumalrı oukudukca enejımız yerıne geliyo ama herkesın kaderınde ne yasayagaı vucud tıpı nasıl ne sekıl hıcc bılmıyorz kısacas yasayacagız ve gorecegız bıs elımızden gelen dua yı sporu yapalımda gerıdsındede dr ve ebe lerı dınleyelım onlar bısı yonlendırecketır zatenn tmm canım bnım
Ayyy ne güzel olurduuuucokk tsk ederiz teyzesii ne zaman sitersne gelip sevebilirsin canim benimm
aynen öyle yapiyorum suya birakiyorum üsümiyeceginden emin olsam saatlerce seyredecem mincikliyacam suyun icinde okadar tatali duruyorkiteyzesii senin kizinda insallah suyu sever havalarda sicakk cikarmasin sudann hic:) keske yakin olsak bereber yikasak senin kizida
Eki Görüntüle 734286
arkadaşlar buda benim derinimm.....
slm kızlarrr ara ara girip bakıyorum annem dün geldi sonunda, bugün temizliğe girişti kv ile, tabi kv saat 13 30 da geldibaşımda bir anne bir kaynana dünden beri yiyip bitirdiler beni yok şunu yapma yok elini kaldırma,kolunu göbeğinden çek çocuk sıkışıyor bana bişey elletmiyolar, kv nin umrunda olmadı bu güne kadar şimdi annem yapma diyor diye o da başladı sen dokunma demeye numaracı kv yaptığından yapmadığı daha hayırlı ama neyse artık bişey demiyorum, annem benimle değil git onun temizlik yaptığı odada dur yanında,sohbet et diyor, ben 4 aydır annemi görmemişim onu hergün görüyorum ne diye duracağım yanında dedim ayıp olur diyor,ayıpsa ayıp banane, bende salona geldim geçmişi okuyorum sizede yAzayım dedim gelişmeleri ayyy ne olacak böyle bilmiyorum ikisi birden tepemde erken doğururum ben valla
Hadi cnm gözün aydın sarılıktan kurtuldunuz geçmiş olsun, öp yerimize tosunuslm kızlar,
doktordan geliyoruz, sarılıgıımız tamamen geçmiş
aşımızı yaptırdık, kalça USG miz yapıldı, sonuç güzel bir sorun yok
bebişim 4.680 gr, 53 santim olmuşilk dogdugunda 3.300/50 cm di
doktorumuz gayet iyi dedi,
geçmişe bakamadım, birazdan gelip bakıcam, şimdilik görüşürüz mucukladım
Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
oyyy maşallahh, herşeyde vardır bir hayırKızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
Eki Görüntüle 734286
Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
çokk tatlı maşallahh, ALLAH BAĞIŞLASIN, bizde alsak biran önce bebişlerimizi kucaımızaEki Görüntüle 734286
valla zor canım yaaa temizlik olayı bitsinde bugün, daha gelmesin, annem 17 saatlik yoldan geldi 3 odayı baştan aşağı temizledi, o sadece 2 cam sildi henüz, akşamada nazından geçilmezooo işin zormuş valla Allah sabır versin
Hadi cnm gözün aydın sarılıktan kurtuldunuz geçmiş olsun, öp yerimize tosunu
haziran anneleri sırayla doğuruyor maşaallahhhtemmuz annesi olarak takipteyim :)
bebişlerden fırsat bulanlar olursa bu sıcak havalarda miniklere ne giydiriyorsunuz merak ettim_? ne almalı ne almamalı
şimdiden teşekkürler yeni anneler
maşallah bebişeslm kızlar,
doktordan geliyoruz, sarılıgıımız tamamen geçmiş
aşımızı yaptırdık, kalça USG miz yapıldı, sonuç güzel bir sorun yok
bebişim 4.680 gr, 53 santim olmuşilk dogdugunda 3.300/50 cm di
doktorumuz gayet iyi dedi,
geçmişe bakamadım, birazdan gelip bakıcam, şimdilik görüşürüz mucukladım
neredeyse iki aylık olmuş karnında. peki usg de bu kadar görünüyor muyduKızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
canım maşallah bebişinebizimki 1 aylık oldu hala o kiloya gelemedi tebrik ediyorum.
evet canım baya ugraştım azmettim sonunda attık sarılıgıçok tşk ediyorum, öpmem mii öptüm gittiii
havalar sıcak ama yinede bebişler çok küçük oldugu için üşüyor,
doktorumuzda karnındayken sıcakta oldugu için bir süre sıcak tut demişti,
biz bezin üstüne atlet niyetine sıfır kol çıtçıtlı, üstünede tulum yada altlı üstlü takım giydiriyoruz.
1 aylık olduk hergün yıkıyoruz oğluşumu ve şapka takmadıgı için bile hapşırıyor
niye takmıyorsunuz dersen sevmiyor kıyameti koparıyor çıkarınca susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?