2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
maasllah cok gusel buyuyor annesııııı darısı bısım bebeklere ınsll dua ıleee

Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.
wuu maaasllah cnm yaa kg sıı cok cok cokk ııı maasllahhh senınde agrıların dıner ınsl kısa zmndaaaaa

hehe sapkayı sevmyr demek bnm ark kızı da öle cıakrında tıp susuyorrrrrr

kızlar yarın 9 da sezeryana giriyorum inşallah hepinizden dua bekliyorum ben hepinize dua edicem allah yardımcımız olsun
ALLAH kolaylık verısn cnm benım

kızlar kalca kemıgımm tam oturagım yanı cok acıyorr kuyruk sokumu kısmı yanı anlatabıldımmı:26:cok acıyor hele pc ye otururyum sandelyenın basında kalkalken ne feci olyr nıyekıne yaa bılgınız varmı??????????

Kızlar normal doğuramadım tansiyondan ama acil spinale girdim iyikide girmişim kızlar şoktayım 5 kg 100 gr şuan azccık ağrım var.

heyyy maşallah.zamanını bekleseymiş 6 kiloda doğarmış vallaha. doktor kaç kg diyordu son ölçümlerde çok merak ettim.allahtan normal olmamış.şanslıymışsın.bu arada gözün aydın:)

bende yarın 12.30 da sezeryana giriyorum spinal olacak,inşallah sag salim kucağıma alır ertesi günde evimize geliriz çûnkü 3 yasında kızım var annemin yanında olacak ama aklım onda kalacak dua edin banada sağlıkla evimize dönelim.
Hikayemide yazıcam inşallah.

haziran sonundakilerde sezeryanla öne geçti :) biz kaldık sona.

kalanlar kimler? kalanlar alıntı ile kendini eklesin. böylece bir listemiz olmuş olur.

henüz doğum yapmamış olan keyfi yerinde anneler

geridonusumkutusu 15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde

ben de varım... daha da vakit var
merakla bekliyoruz artık...
burdaki hikayelerde ayrı bi heyecanlandırıyor tabi...
Rabbim yardımcımız olsun....

geridonusumkutusu ................15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde
38kayseri38 ........................ 29 haziran

Son düzenleyen: Moderatör:
Suzanim beni merak etmissin kuzum Allah razı olsun evet salı gunü 07:07 'de dogum yaptım dün öğlende taburcu olduk kızım ters olduğu icin sezeryan oldum ilk bir saatim cok kötüydü belden uyusturmali oldugundan herseyi gördüm cok şükür simdi bende kuzumda iyi benim meme uçlarım yara oldu onun sıkıntısını çekiyorum bizden durumlar bu Rabbim sana da kolay sağlıklı bir dogum nasip etsin insallah

geridonusumkutusu ................15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde

zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz

Hatuny..........14 haziran da suni sanci ile dogum yapacak ins

benimde haziran sonu aslında sezeryan ama doktorum bekleyelim dedi 20 haziran nasipse sezeryan tarihimiz...

benimde haziran sonu aslında sezeryan ama doktorum bekleyelim dedi 20 haziran nasipse sezeryan tarihimiz...

benimde 25 haziran ama doktor 18 inde gel sezeryanla alalım dedi seninde öle olacakmış neden bi hafta önceden alıyolar canım bilgin var mı bebeğin son güne kadar kalması cok önemli die biliyorum bi gün bile gelişimi için çok önemliymiş..

zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz​
rezene................25 haziran... yarın kontrolüm var

bende varım bugün tam 37+0 olduk. ayın 20sinde nasipse kontrolümüz var,bakalım dr teyzemiz sezeryan mı normal mi diyecek?

]geridonusumkutusu ................15 haziran, daha tık yok gibi, dr. kontrolü ayın 15inde
zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz[/INDENT]Hatuny..........14 haziran da suni sanci ile dogum yapacak ins
denizkizi57..............21 haziran. Normal Doğum için bekliyorum. Bendede tık yok.

zkynl....................................25 haziran cumartesi kontrolde belli olcak durumumuz[/INDENT]Hatuny..........14 haziran da suni sanci ile dogum yapacak ins
denizkizi57..............21 haziran. Normal Doğum için bekliyorum. Bendede tık yok.
ssedoshh..........37+0 olduk. ayın 20sinde nasipse kontrolümüz var,bakalım dr teyzemiz sezeryan mı normal mi diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…