2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba
doktordan geldik. kilo boy bilmiyorum unuttum yine
ben daha çok suyunu merak ediyordum ve çatı muayenesi yapacağını düşünüyordum. ona takılınca işte herşeyi unutuyor insan.
doktor sağlıklı bir bebek dedi.hafta olarak bir hafta geri söyledi ben de düzeltmedim. elinde bir takvim var ona bakarak hesapladı.
unlu mamulleri tüketme dedi. bi an kaldım öyle "adam nereden anladı dün akşam aşermiş gibi bu şeylerden yediğimi" diye düşündüm. ama sanırım son haftalarda herkese söylüyordur. Tansiyonum yüksek çıktı biraz, tuzlu yeme dedi. oysa ki ben tuzlu yemiyorum ama belki sabah kahvaltısında yediğim şeyler tuzluydu. Benim baba tarafım; halalarım,amcam ve babam hipertansiyon hastası. ondan dolayı biraz tedirginim.
nst de bebiş uyudu galiba 3 kere hareket etti. hareket sırasında sancı 60 a vurmuş. genel olarak normal herşey ama sanki bu bebek beni çok bekletecek.
babamız yarın yola çıkacaktı hatta biletini bile aldı. ben de işlerini hallet sonra gel dedim, 18 inden sonra gel dedim. bebek doğduktan sonra daha fazla vakit geçirirsin onunla diye biraz erteledim gelmesini.
bugün doktor da öyle herşey iyi felan deyip doğumdan bahsetmeyince ben de eşimi aradım. bizim oğlanın keyfi yerinde sen dediğim gibi 18 inden sonra gel dedim. tabi hiç belli de olmaz. kandırıkçı ve şakacı haziran bebeği de çıkabilir bizim oğlan.

böyle durumlarda her kafadan bir ses çıkar ve sen kimseyi kırmamak adına hepsine okey dersen böyle mutsuz olursun işte,
süt sagmana nasıl tepki veriyorlar anlamadım, süt sağna makinasıyla sagarsan eger süt kanallarını çabucak açarsın... sütün bollaşır
hatta fazlasını stok yaparsın.. küçücük bebek çekiyor çekiyor ama gelen bişi olmuyor üstelik gögüsler yara olurp acıyor..,
sen hemen sağmaya başla, sağdıgınıda biberonla ver agzına emsin, doysun yavruu.. aç kalırsa sarılık da olabilir.

evet büyüklere ihtiyacımız oluyor, yardımcıda oluyorlar fakat inan ki pek bişi bildikleri yok
aradan geçmiş yıllar, onlarda şaşkın ve afallıyor.. onun için sen kendinden emin ve kararlı hareket etmelisin..
bu çocuk doymuyor çünkü sütüm gelmiyor, pompayla kanalları açmam lazım dersen itiraz edemezler.,ama acaba pompayla mı sağsam :26: diye onlara sorarsan hayır canım ne gerek var emzir bol bol derler
o bebegin annesi sensin, onlar fikrini söylesin ama son kararı kendin ver hangisi mantıgına uyuyorsa yanii

kızlar ben onu bunu bilmem sogan felaket süt yapıyor.
sabahları kahvaltıya domatesi rendeliyorum sonrada bi küçük kuru soganı salata tahtasında minik minik dogruyorum rendeleddigim domatesin içine katıp karıştırıyorum sonrada biraz tuz atıp birazda zeytin yagı gezdiriyorum.ekmegi bana bana yiyiyorum.
şiddettle tavsiye ediyorum eski usul bi süt yapıcı karışım.ben yer yemez kahvaltıdan sobra gögüslerimin agrısına dayanamıyorum sütten...

çiğ soğan gaz yapar diye duydum acaba biraz sotelesek mi
bana bişey olmaz da bebeğe gaz yapmasın yoksa bana 5 öğün soğan versinler yine yerim.

çiğ soğan gaz yapar diye duydum acaba biraz sotelesek mi
bana bişey olmaz da bebeğe gaz yapmasın yoksa bana 5 öğün soğan versinler yine yerim.

soğan severim ama çiğ soğan beni rahatsız ediyor. midem falan bi tuhaf oluyorum yedikten sonra. pişmişini de pek sevmem. inş sütüm gelir. yoksa ne yicem bilmiyorum.

doktora bugün gideyim diyordum ama benimkinin baya yukarlarda haraketi var. daha kanala bile girmedi demekki

çantam tam olarak hazır artık. puseti falan da koydum kapının oraya yakın. hastaneye gidecekler nihayet tam. ev idare eder. kirlendi falan ama derli toplu en azından. bir banyo kaldı. onu da kayınvalime yaptırcam.

bugün ikramlıkları yapmak istiyorum. ama hiç halim yok. onları da bitirirsem bebeğim de gelir belki diyorum. benim bilinçaltımdan falan etkileniyordur belki :) annem hazır değil daha gelmeyeyim faan diodur belki :)

ama işte üstümde müthiş bi tembellik var. hiçbişi yapasım yok.

ben kapı süsü hala almadım ya. almasam mı. çok para vermek istemiyorum ona. hemde çevrede güzel bişi bulamadım. başka bi yere de gidemiyorum.

bana kalırsa soğanın süt yapmasının bir sebebi de yedikten sonra çok susatması. ben soğan doğrarken bile elimde su olur ve sürekli su içerim artık yedikten sonrasını sen düşün.
hadi hayırlı olsun
ben de çantama eşyaları koymadım. anneme dert oldu.
amaaaaaan ben kapı süsü aldım da ne oldu istanbulda kaldı. ne anladım ben bu işten

aman bende almadım kapı süsü ve bebek şekerini.içim bir taraftan al eksik kalma diyor.ne zaman nstye gitsem odaları görüyorum herkeste var bir kapı süsü ben mi eksik kalıcam diyorum.bir taraftanda hiçbirini beğenmiyorum genelde sade bir insanımdırda.böyle böyle alsam mı almasam mı derken doğuma gidicem zaten.

eşin getirir bişi olmaz. heves edip lohusa tacı aldım. pazardan aldım. çok para vermedim ama hiç güzel değilmiş. annem aceleyle aldırdı :) çok kaba çocuk tacı gibymiş.

heves ettiğim şeyleri sonradan aldığıma pişman oluyorum aslında. kapı süsünüde napcam sonra. sırf heves diye almalımıyım ki. çok cafcaflı bişi de istemiyorum. sade bişi bulmuştum çok önceden. şimdi o tarz bişi bulamıyorum

eminönüne gitseydim daha iyiydi. orda çeşit çok en azından

aynen bende böyle aradayım ya. bizim çevrede de pek böyle şeyler görmedim aslında. sadece bu topikten hevese geliyorum :) bizim topikteki herkes de ince eleyip sık dokuyanlardan baya :) ben burda konuştuklarımızı yakında doğum yapmış olanlara soruyorum. onu aldın mı nerden aldın diye. çoğu hayır diyor. hiç aklına bile gelmemiş oluyor

aslında ilk çocuk diye yapmak istiyorum ama imkanımda kısıtlı. hemde erkek diye o kadar heves de etmiyorum aslında. kızlarda pembe pembe süslü ve abartı gidiyor ama erkek de o kadarına gerek yok gibi.

o yüzden çok tüllü müllü bi kapı süsü istemiyorum.söyle sade pano gibi bişi istiyorum öyle bişi de bulamadım. bulamamışken almasam mı diyorum. evdeki kalabalıktan bıktım. birde doğumdan sonra o kalabalık yapcak bana

Merhaba hanımlar, bizimde yarın son kontrolümüz var hala normal doğururum desemde ben, ara ara ağrılarım sancılarım olsada doktorumun dediği gibi sanırım pazartesi sezeryan olucam.. Hayırlısı olsun hakkımızda.. Tüm doğuran annelere sağlıkla bebeklerini büyütmelerini diliyorum.. Benim gibi bekleyen arkadaşlara da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah..

belki görmüşsündür benim kapı süsünü kıyafetlerin fotoğraflarını paylaştığımız sayfaya ekledim. eşim getirse de geri götürmesi var bi de. deve yükü eşya var burada o eksik kalsın. tül almıştım 7 metre onu getirmedim. şimdi burada devlet hastanesinde doğum yapacağım büyük ihtimalle. zaten normal doğum yaparsam hemen çıkarım. bizim burada pek karşılaşmadığım bişey kapı süsü,tül. ben de galiba heves ettim de aldım. eve dönünce bebeğin odasının kapısını süslerim artık.

o zaman süt çayı içmiyoruz
korse için kafam hala karışık napsam ki
korse takmazsa kalır diyolar karnın belki hemen deil de
bir ay sonra filan takılır dimi :26:
takanlar rahatsız mı faydasını gördnz mü

öncelikle Allah analı babalı büyütsün oğluşunu :)) Ağustos annesi olucam inşallah Allah nasip ederse henüz doğum yapmama çok var.doğum hikayelerini okudukça dahada heyecanlanıyor insan.. ilginç ve güzel bi doğum hikayesi olmuş...inşallah bende böyle kolay doğururum bebeğimi.

görmedim bakayım şimdi

aaa benim takvim gitmiş. çok kötü bi his

doktora göre son tarih 15 hazirandı. değiştirdim bende. takvimsiz yapamam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
teteler bunlar da bizim hazrlıklar
ama kesnlkle bitmiyo ben bunu anladım
pazartesi kontrolümüz var işte
dr neye karar vercek bilmiyorum ama o zamana kadar tekrar kafayı aşağıya dönmezse ben gün isticem sezeryan için
bu pozisyon beni boğuyo çnkü
nefes alamıyorum çok baskı yapıyo yukarıya
çok da beklemenin bi anlamı olmaz sanrm ya kızlar dimi bilemedim ki

Eklentiler

• $961951_10151547150534342_853810742_n.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $973095_10151547150409342_2081263560_n.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $974810_10151547150724342_1742880518_n.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $975277_10151547150604342_201998252_n.webp
    24 KB · Görüntüleme: 45
burada buldum ben eminönünden almıştım.

bende böyle bişi istiyorum işte. hatta bunun tek üstü bile olabilir. fuarda vardı aslında. eminöünden alırım demiştim. eminönüne gidince karışıklıktan alamadım.

buralarda bi civil var. civilde de tüllülerden var. hemde eski gibi. dura dura kirlenmiş.

kaça almıştın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…