Tesekkür ederim canim bende sana sorucaktim tam nasil atlattin sariligi diye en son aklim da sekerli su verdigin kalmisti bugün bende bir iki cay kasigi kadar vermeyi düsünüyorum, öyle sararmis bir halde görünce kendimi okadar cok kötü hissediyorum ki( gündüzleri 4-5 saat araliksiz uyuyor arada bir uyandigin da emzirip, altini temizleyip tekrar uyutuyorum.. Geceleri genelde her 2 saatte bir uyanip meme istiyor
Belki gögsümden o emiyor ama süt gelmiyordur düsüncesiyle denemek icin sagdim sütümü daha ilk cekmede bile hemen geliyor simdi her enzirmeden sonra fazla kalan sütüm cok azda olsa sagip biberona koyuyorum cok sükür hem memeyi hem biberonu hemde emzik hepsini aliyor bu sütüm yetmeyecek korkusu hepimizde var sanirim
zeynooooooooooooooo çok teşekkürler. ben de dışarı çıktığımızda napıcaz diye düşünüyordum kara kara. avent biberonum var. o zmn onunla verebilirim rahatlıkla. bu şekilde kızımla güzel güzel dolaşabilirim. çünkü her yerde emzirilmiyor malum :)))
hemen petibör yemeye koşuyorummmmmmmmmmmmmmm. evde vardı geçen gün mozaik pasta için almıştık :))
Canım ya neden moralin bozuk?:26:K.validengilden dolayı mıkızlar günaydınn iyi dilekleriniz içinçok teşekkür ediyorumm hepiniz saolun allah sizlerinkinide bağışlasın doğum yapıcaklarıda allah sağlıkla kavuşsun...
merve canım sen naptın bebeğin nasıl dilerim herşey yolundadır..valla canım benm bu ara morelimde kötü sanırım o çok etkiliyooo neyse şu lohusalığı bi atlatırsamm kendime gelicem inşallh...
canım bugün 20.günümüz ben bugün takmaya başladım:26:Son soru kızlar sezeryan olanlar nasıl korse aldılar ne Zaman kullanmaya başladılar ?
Sen kendini fazla kasıyorsun canım bırak yapsınlar stres yapma bak sütün azalırKizlar bugün bebeğe banyo yaptirdilar ve kv bebegi ayaktan tutup sallamis elini agzina atip birsey yapmış ben düşündükçe bunaliyorum
Tam olarak zararlarini bilen var mi bunlarin
AGzina su gitmiş falan banyodan sonra da hicbirseye karismadi artik
Allahim yardim et ben napayım
tecrübe eden anneler destek rica ediyorum, bugün sağ göğsümü sonuna kadar sağdım 60 cc süt çıktı. sonra kaşıkla vermeye çalıştım. almadı. kızım 13 günlük bugün. kaşıkla almadı ağladı. 1. tek göğüsten 60 cc süt sizce nasıl? 2. kaşıkla mı vermeliyim yoksa biberonla mı? biberona alışırsa memeden kesilir mi? evde sorun yok sürekli emziriyorum ama dışarı çıkınca ilerleyen günlerde ne yapmam gerek sağdığım sütümü vermek için siz neler yapıyorsunuz?
Bugün 20. günümüz sarılığımız hala geçmedi
Ne zaman geçer acaba?Sık sık emziriyorum günde 5-6 kere altını kirletiyor
Hala atamadı sarılığı
Kızlar Korse konusu konuşulmuş epey kilom gitti benim 87 ile doğuma girmiştim şuan 72 kiloyum
Ama göbeğim biraz kaldı etim sıkı olduğu halde karnımda cıvıklık var hoşuma gitmedi bu durum
Dün dayanamadım Ervayı 5 dakikalığına anneme bıraktım çarşıdan bir koşu korse aldım geldim
Giyindim dikişlerim hiç acımadı hatta çok rahat ettim zaten doktorumda giyinmemi söylemişti
cnm korkma endişede etme, ben çok endişelendim ama öyle yada böyle atlatılıyor.. şekerli suyu ver ama arkasından da şekersiz su ver bir kaçkaşık ki oğluşunun içi yanmasınsütün var anladıgım kadarıyla, sadece 4-5 saat uyumasına izin verme kaldır yedir mutlaka hiç bişi olmaz biberonu tutmasına çok sevindim, benimki emzik almadı bir tek
benim de doktorum korse giy dedi. ben de giyiyorum hatta sanki daha rahat ediyorum. 12. gün giymeye başladım. bugün 14. günümüz. benim göbek çok fena. sanki hala 5 - 6 aylık falan hamileyim. benim gibi olan var mı bilmiyorum ama çok kötü durumum. rahim kendini toplamadı henüz diyorlar. hala kanamam devam ediyor. o geriye kalan kilon değil, içerde rahim küçülüyor hala diyorlar ama bilmiyorum yabazen kafam takılmıyor değil
Canım daha rahim toparlanmadi
Kanama bitince siskinlik gidecek, rahim normale donecek..yani canını sıkma lütfen. .henuz erken
Gobegim yok denecek kadar az simdi
Sadece sıklaşmaya ihtiyaci var
Onunda caresine bakacağız artık sonra
Simdilik findik-susam yagi kullaniyorum karnıma ama iyi bi sıklaştırıcı krem alayım diyorumspor yapilmaz simdi, zaten o enerji ve zamanda yok
Hayatim benim ki emzik aldida ne oldu 2-3 şap şap emiyor sonra hop agzundan düsüyor agliyor emzik verince basin da beklemem gerekiyor
Uzun uyudugu zaman uyandirmam mümkün degil neredeyse, kucagima alip mememi agzina veriyorum ayaginin altini gidikliyor kulagiyla falan oynuyorum ama yok banamisin demiyor bir defa bile emmiyor..
ay inşallah. hastanede emzirme hemşiresi de aynı şeyi söyledi. 40 gün sonunda rahim toparlanır dedi. tecrübeli anneler o şişlik inecek diyorlar diye biraz raharlıyorum. sana da çok teşekkür ederim. moral buluyorum böyle. yani halimi tahmin edebiliyorsun o göbege bakınca öyle sporla falan toplanıcak gibi değil ama demek ki rahimden dolayı
dün ofise gitmem gerekti 1 saatliğine. orda biri dedi ki doğum oldu mu? yuhhhhhhhhhhh dedim içimden de ona bişey diyemedim.
ben biraz daha bekliyim o zmn bakalım şeklimiz ne olacak
Amann denir cnm moralini bozmaa
Bende 5.gun dikise baktirmaya gitmistim onceki dogumda
Koridorda tv den; dogumhaneden canli yayın vardi..
Dogum yapanin yakınları beni orda gorunce; "ayy kiz hamile, bakmasin korkar" demislerdi
Hic caktirmadim
Dogumun ertesi gunlerinde elledigimde rahmi hissediyordum..simdi 36.gundeyiz, normale donmus. .
Zamanla daha iyi olur dert etme
Ayağının altını; bas parmağınla ileri geri ovala cnm..hic haz etmezler
Sekeri dustugu icin gözleri acamiyorlar iste, uyuyorlar..sık beslenme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?