2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm korkma endişede etme, ben çok endişelendim ama öyle yada böyle atlatılıyor.. şekerli suyu ver ama arkasından da şekersiz su ver bir kaçkaşık ki oğluşunun içi yanmasın sütün var anladıgım kadarıyla, sadece 4-5 saat uyumasına izin verme kaldır yedir mutlaka hiç bişi olmaz biberonu tutmasına çok sevindim, benimki emzik almadı bir tek

rica ederim canım.
bak mesela dün hastaneye gittim, yanıma mamasını ve biberonda suyunuda almıştım,
hastanede işimiz uzun sürdü baktım ağlıyor hemen biberondaki suya 1 kaşık mama atıp karıştırıp verdim uyudu
yani günde 1-2 kez süt yoksa bile mamayla dışarı çıkıp 30 cc mama vermenin bi sakıncası olmaz bence..
doktorumuzda bunda bir sakınca görmüyor..
bisküviler içinde afiyet bal şeker olsun yarasın löp löp süt olsun

Ooy oy
Bende tek dertli benim sanıyodum ama gördüm ki dertler derya olmus :26:
Artık o kadar agirlastim ki kendimi uc ton gibi hissediyorum.sol ayagim fil ayagi kadar oldu uzerine bastikca sizim sizim sizliyo.hergün her dk arayanlardan sıkıldım insanların aklina yuk olmaktan bunaldim.annem kardeslerim herkes yanimmda yine de bunalim takilmaktan kurtulamıyorum:26:
Allah hastalik vermesinn yinede bunlat bisey degil oyle yada boyle dayaniyoruz.sonunda yavruMuzu saglikla kucagimiza alalim da..

Bugün kontrole gittik oglum gittikce kilo aliyor ama durumumuZ iyiymis plasenta asagidaymis , normal doğuma musait oldugum icin sıkıntı yapmadi doktorum ve ptesiye kadar sanci falan olmazsa ptesi tekrr gidicez..

Allah buyuk artk oglumuda kendimi de Allaha emanet ediyorum..

oğlum uyandı ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz yine gelirim

Merve ve tokoyay bebeklerinizi gordum cok sevimliler, cok guzeller masallah

Ben de bebegimin yeni resmini ekleyecektim ama cocuk resimde %60 daha sisman cikiyor gercekteki halinden. Nazar deger diye korkuyorum.Fotojenik benim pasam

ysmc ve butunduamvesenam cok ozendim dogum hikayelerinize. Rabbim bana nasip etmedi ama boyle hikayeleri okuyunca kendim yasamis gibi seviniyorum. Sut icin soylediklerinizi uyguluycam

Bebegimin her gun bir huyu cikiyor. Kucucuk adamin turlu turlu huyu var, her gun baska bir sey yasiyoruz. Tum anneler ilk gunlerden sikayetci. Demek ki bebektir ne yapsa yeridir deyip sineye cekecegiz.

Dogum hikayemi de yazdim ama gonder tusuna bastigimda site beni off yapmis gitti hepsi Bir daha yazana kadar gunler gecer artik

Bekleyenlerin Allah yardimcisi olsun. Bneim gibi gunu gecen ya da gununu dolduran cogalmis. Uzulmeyin kizlar, disari ciktiklarinda daha direncli daha canavar oluyorlar

Canım ya neden moralin bozuk?:26:K.validengilden dolayı mı
STreste çok etkiliyor tabi sütü Canım bizimde sarılığımız geçmedi daha ya onun dışında bir sıkıntımız yok şkür
Son soru kızlar sezeryan olanlar nasıl korse aldılar ne Zaman kullanmaya başladılar ?
canım bugün 20.günümüz ben bugün takmaya başladım:26:
Sen kendini fazla kasıyorsun canım bırak yapsınlar stres yapma bak sütün azalır
Benimkilerde bir sürü şey yaptılar hiç karışmadım görmezlikten geldim

Doğum yaptığım hastanede yenidoğan hemşireleri mama verirsem şayet kaşıkla vermemi söylemişlerdi biberonu asla tercih etme demişlerdi

Kızlar Korse konusu konuşulmuş epey kilom gitti benim 87 ile doğuma girmiştim şuan 72 kiloyum
Ama göbeğim biraz kaldı etim sıkı olduğu halde karnımda cıvıklık var hoşuma gitmedi bu durum
Dün dayanamadım Ervayı 5 dakikalığına anneme bıraktım çarşıdan bir koşu korse aldım geldim
Giyindim dikişlerim hiç acımadı hatta çok rahat ettim zaten doktorumda giyinmemi söylemişti

Bugün 20. günümüz sarılığımız hala geçmedi
Ne zaman geçer acaba?Sık sık emziriyorum günde 5-6 kere altını kirletiyor
Hala atamadı sarılığı

Black... canımmm..
Nasılsınızzz? Kızın nasıl? Sen nasılsın?nasıldı doğum?
Aklım sizdeydi. .baktım gelmemistinnn

Bugün 20. günümüz sarılığımız hala geçmedi
Ne zaman geçer acaba?Sık sık emziriyorum günde 5-6 kere altını kirletiyor
Hala atamadı sarılığı

Canım inatçı oluyor biraz
Az kalmıştır..biz 27.gunde tahlil yaptiik düşmüştü değer
Bol bol beslensinki atılsın vücuttan
Uykusu nasıl oldu?

Bizde bugün sabahtandir uyumuyoruz, agliyoruz da agliyoruz..

Son düzenleyen: Moderatör:

benim de doktorum korse giy dedi. ben de giyiyorum hatta sanki daha rahat ediyorum. 12. gün giymeye başladım. bugün 14. günümüz. benim göbek çok fena. sanki hala 5 - 6 aylık falan hamileyim. benim gibi olan var mı bilmiyorum ama çok kötü durumum. rahim kendini toplamadı henüz diyorlar. hala kanamam devam ediyor. o geriye kalan kilon değil, içerde rahim küçülüyor hala diyorlar ama bilmiyorum ya bazen kafam takılmıyor değil

Hayatim benim ki emzik aldida ne oldu 2-3 şap şap emiyor sonra hop agzundan düsüyor agliyor emzik verince basin da beklemem gerekiyor
Uzun uyudugu zaman uyandirmam mümkün degil neredeyse, kucagima alip mememi agzina veriyorum ayaginin altini gidikliyor kulagiyla falan oynuyorum ama yok banamisin demiyor bir defa bile emmiyor..

Canım daha rahim toparlanmadi
Kanama bitince siskinlik gidecek, rahim normale donecek..yani canını sıkma lütfen. .henuz erken
Ilk zaman oyleydim bende ama gobegim yok denecek kadar az simdi
Sadece sıklaşmaya ihtiyaci var
Onunda caresine bakacağız artık sonra
Simdilik findik-susam yagi kullaniyorum karnıma ama iyi bi sıklaştırıcı krem alayım diyorumspor yapilmaz simdi, zaten o enerji ve zamanda yok

ay inşallah. hastanede emzirme hemşiresi de aynı şeyi söyledi. 40 gün sonunda rahim toparlanır dedi. tecrübeli anneler o şişlik inecek diyorlar diye biraz raharlıyorum. sana da çok teşekkür ederim. moral buluyorum böyle. yani halimi tahmin edebiliyorsun o göbege bakınca öyle sporla falan toplanıcak gibi değil ama demek ki rahimden dolayı
dün ofise gitmem gerekti 1 saatliğine. orda biri dedi ki doğum oldu mu? yuhhhhhhhhhhh dedim içimden de ona bişey diyemedim.
ben biraz daha bekliyim o zmn bakalım şeklimiz ne olacak

Ayağının altını; bas parmağınla ileri geri ovala cnm..hic haz etmezler
Sekeri dustugu icin gözleri acamiyorlar iste, uyuyorlar..sık beslenme lazım

Amann denir cnm moralini bozmaa
Bende 5.gun dikise baktirmaya gitmistim onceki dogumda
Koridorda tv den; dogumhaneden canli yayın vardi..
Dogum yapanin yakınları beni orda gorunce; "ayy kiz hamile, bakmasin korkar" demislerdi
Hic caktirmadim
Dogumun ertesi gunlerinde elledigimde rahmi hissediyordum..simdi 36.gundeyiz, normale donmus. .
Zamanla daha iyi olur dert etme

Ay Allah razı olsun :)))

iyi akşamlar
akşam haberlerine hoşgeldiniz.şimdi bizden haberler.:99:
annemin bebek doğunca yapacağı kocakarı adetlerini öğrenmiş bulunmaktayım.
aldığım duyumlara göre annem bebeğin karnına bal mumuna batırılmış bezi saracakmış gaz olmasın diye. bize hep yapmış hiç sancı ağrı olmamış mışıl mışıl uyumuşuz.
ayrıca valide sultan kuzenimle yaptığı ikili toplantıda bebeğin karnına tülbent sarma konusunda görüş alışverişi yaptılar. ikili bu konudaki deneyimlerini paylaştılar. iki uzman bebeklerin en çok karnından üşüttüğü konusunda hemfikirdiler.

aslında ben temmuz annesıyım

sızın tecrubelerınıze ıhtıyacım var anneler

benm oğlum olucak hastaneden cıkmadan sunnetını yaptrmak ıstorum ama buyukler yaptrma dıolar agrsı fılan olur senı cok bunaltır dıolar

sızce yaptrımmı yaptrmımmı sız neler yaptınız acaba ??? benı bılgılendırsenz sevınırın annişler

Ayağının altını; bas parmağınla ileri geri ovala cnm..hic haz etmezler
Sekeri dustugu icin gözleri acamiyorlar iste, uyuyorlar..sık beslenme lazım

Yapiyorum zaten canim hastane de ebe göstermisti bunlari ama benim ki gözünü hafif aciyor bir veya iki kez memeyi cekip devam uyuyor kendiliginden uyanip emdigi zaman ise her iki gögsümü de yaklasik 20 dk boyunca emiyor

Haftalardır mesajlarınızı okuyorum üzülüyorum sonunda dayanamıycam bişeyler yazıcam. Kıssanızda gücensenizde inanın sizi düşündüğüm için yazıyorum bunları. Öncelikle doğumdan kesinlikle korkmayın ve hep bir aksilik çıkar havasına girmeyin. Siz öyle yaptıkça aksilikler olacak. Aklınıza geldiğinde endişelendiğinizde dua edin. Bizler insanız elbetteki korkularımız endişelerimiz var ama silkelenip dua edip pozitife bağlayın ki herşey iyi olsun. Baştan beri bütün mesajlarıma bakabilirsiniz. Bir kez bile ya yırtığım olursa ya doğum zor olursa yada olmazsa sezeryan olurum demedim suni sancıdan korkmadım yada ya sütüm gelmezse ya oğlum sarılık olursa demedim. Kaldıki ben sizlerden çok yaşlıyım sizlerin enerjisine ve elastiikliğinize sahip değilim. 5 düşükten sonra bu yaşta Allah evlat verdi bana. Bunların yerine nasıl daha çok süt yapabilirim, doğumum kolay olsun diye neler yapabilirim suni sancı nedir onları araştırıp durdum. Ve neticede doğumum çok kolay oldu. Sütümde 2 gün gelmedi şimdi fazla geliyor buzluğa 6 biberon extra sütüm var. Oğlum ilk iki gün işemedi ve kaka yapmadı ama hiç telaşlanmadım. İnşallah geçecek dedim doktoru bile aramadım. İnternetten baktım normalmiş. Hiç acaba dediğim bişey olmadı olduysada hemen dua ettim pozitife çevirdim. Nolur kendinize işkence etmeyin. Benim oğlum iki gün emmedi sütümde olmadı sarılık falan çıkmadı asla mama verme fikri beynimden bile geçmedi. İnat ettim sürekli emzirdim boş boş emzik yerine kullandı göğüslerim yara oldu ağlayarak emzirdim. Sünnet sonrası bakımdan korkmadım sonuçta oldu bitti geçecek. Lütfen sakin olunki herşey yolunda gitsin. Gençsiniz enerji dolusunuz kıymetini bilin. Banada kızarsanız kızın size kırılmayacak kadar Olgun bir yaştayım. Başkaları gibi forumu terk edecek falan değilim. İçimden ne geldiyse yazdım. Kusura bakan baksın artık napalım. Allah herşeyi herzaman hayıra dönüştürür nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…