2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hımm okumuştum canım ama onun büyük abdesti varmış gibi geliomuş benim önden bişiler çıkacak gibi geliyor:26: keşke onunki gibi,öle kolay bi doğum olsa ne güsel olurdu Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.hepimize

hatuny bebişini Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah

Canim cok tesekkur ederim.bebeklerinizi saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz ins

Cnm doktoruna bi ulassan.. o tuvalete sıkışılmıs hissi sancim varken dogum zamanı bendede olmustu..
Ayrıca illa sanciyada gerek yok, dogumun başlamış olabilir yani..
Bak burda sibelinde oyle başlamıştı doğumu
Ve ins öyledir sedaa

Canim cok sagol.allah seni de bir an evvel kurtarsin.ben cok zor bir surec gecirfim.allah seni ve herkesi saglikli bi sekilde evladina kavustursun
canım anladıgım kadarı ıle nurgu66 nınkı ıgıbı olmus sennkıdee hayırlısı ock sukur gecmısler olsunn gececekdee cok sukur her gunumuze kavustunya melegıneee
olur mu olur dua ıle ıns l bol bol oku yuru sıcak dus altında durrrrr

kızlar bn kaçtm allaha emanet olun ben gelinceye kadar doğurun doğuranlar kuzuları bnm yerime koklaya koklaya öpün
:)

ne bileyim dr.soracak o var mı yok,bu var mı yok.aramaya çekindim açıkçası tek sebebim şeyimin acıması ve bişeyler geliyormuş çıkacakmış gibi olması.birazdan eşimle çarşıya çıkacağız bakalım bu durum geçmezse hastaneye gideriz ordan belki:26:

olur mu olur dua ıle ıns l bol bol oku yuru sıcak dus altında durrrrr

hayırlısı ama 20sinde doktora gideceğim,çatı muayenesi olacağım diye hazırlıyordum kendimi,kıl-tüy temizliğini de o zamana erteliyordum. biraz bu nedenle bebiş hem gelsin hemde hazırlıksız yakalanmayayım da istiyorum

kızlar dün dr gittim benim kızım kanala gireli nerdeyse 1 ay oldu normal doğum diye bekliyorduk geçen hafta cuma kızımın kg 3100 1 haftada 500 gr almış 3600 oldu şimdi nasıl oldu anlamadım açılmam da 1-2 cm nst de sancılarım da çıkmıyor ama adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var pazartesi günü tekrardan kontrole gideceğim eğer kilo almışsa salı ya da çarşamba sezeryana gireceğim normal doğum çok istemiştim bakalım hayırlısı dua edin bana da kızım pazartesiyi beklemeden gelsin :)

hayırlısı neyse o olsun canım...inşallah gönlünce olsun tabi

Selamlar arkadaşlar... Dün Dr.gittim çatı kontrolü sonucu normal doğum yapamıyacağım sonucu ortaya çıktı. Allah izin verirse çarşamba sabah oğlumu kucağıma alıcam.. Dualarınız benimle olsun:)

bende seninle hemen hemen aynı durumdayım.bizim kız kanalda, kıpraşıyo ama gelmiyo :) NST de düzenli sancılar çıkmaya başladı.kilosuda 3600gr. ağrı desen aynı.bugün kontroldeydik ptesi suni sancıyla normal doğurtmaya çalışacak doktorum.olmazsa sezeryana çevirecek.her halükarda ptesi bekliyoruz artık bebişimi

bende aynı duayı ediyorum ptesiden önce gelse güzel kızım ama hiç çıkası yok anca tekme atsın o

canım bizim kızlar çok yaramaz çıktı resmen kafa atıyor aşağıdan :) allah yardımcımız olsun benim dr günü dolana kadar suni sancı veremem diyor anlamadım yani.bakalım eğer pazartesi gelmezse benim kız da salı ya da çarşamba sezeryanla zorla çıkaracağız artık :)

bugun canım cok sıkılıyor yaa ogum gelsın de artık onunla vakıt gecıreyım ıstıyorum cok sıkıldım onun bu tekmelerı de olmasa daha da yanlıs hıssetcem kendımı kocıs her aksam gelıyor yemek yıyoruz sonra dısarıya yuruyuseeee cok sukur ALLAH razı olsun ondan bır dedım ıkı etmıyor bısı merak edıyor hep ama bgn ıcım daralıoyrrrr bılmıyorum neden ama cnım bırsey yapmak da ıstmyrrrrrrrrr pöffffffffffffffffffffffffff

canım sen daha yapmadıı temsılık kıs ya her an gelırse bebegın ben 3-4gune bır basdan alıyorum ne olur ne olmas dıyeee:18: tedarıklı olmak gerekk cnm

nıye kg den dolayımı normal yapmıyorsun ama butunsevdam mısall 4 kusur de dgum yaptı yapabılırısn sende neden hemen amelıyat karrı verıyorsunkııı ınsl gelırde gunun dolmadanda sezercık olmaa derımsonuca da ametlıytt tabı aksı bırsy olursa ALLAH korusun hepımız o yulu sececegız ama yoksa aksı bır drum:26:genede bnm fıkrım buu:26:
catın mı dar cıktı kı canımm:44:

ınsl nedılıgınden gelırrr sunıye gerek kalmas cnm bol yuruyusss-sıcak dua ve bol bol hurmaa ınsll kolaylastıracaktırrrrrrrrrrrrrr:13:

kızllaarrr perşembe sabahı 3.20 uykumda suyum geldi. 10.05 geçe normal dogum yaptım. daha sonra dogum hikayemi anlatacagım.:kızım küçücük:) ama saglıklı ALLLAH a şükürler olsun.:))ama şunu söylemeliyim. yeniden dogmuş gibiyim. hiç korkmayın.dogumu bekliyenler şimdiden ALLAH yardımcınız olsun.

amınnn ALLAH HAYIRLI EVLAT LAR ETSIN INSL darısı sızra ıle bıse ınslllllllllllllllllllllll

kızlar sbh bırınız yasmıtı burda karbonat su ıle gogus yarasına ıı gelyr dıye nasıl yapıcaz onu ark..dogum yaptı yaraolmsu hepdee bır solesenızzzzzzzzzzz

canım ben yaptım bi faydası olmadı..zeytinyağını hafif yakıp bi kavanoza koysun her emzirmeden sonrası sürsün hem iyileştiriyor hem meme ucunu yumuşattığından acıtmıyor o acıyı çok iyi bilirim Allah kimseye vermesin

slm kızlar.. doğuma az kaldı ama bugün çok canım sıkılıyor dün geceden beri çatacak yer arıyorum. yarın sabah nasipse annem gelecek belki moralim düzelir biraz.. ama hem doğumdan korkuyorum hem kendime kızıyorum herkes bir şekilde doğuruyor bi rahat ol diye.. hem doğum sonrası da kafama çok takılıyo oğluşum sağlıkla gelsin inşallah öncelikle tabi ama süt gelme olayı,sarılığı, evdeki kalabalığı, herşey gözümde büyüyor sanki.. gerçi hepsi geçecek sayılı gün ama işte elimde değil kafama takılıyo.. biran önce oğlumu sağlıkla kucağıma almak, o ilk zor günleri atlatmak ve oğlum ve kocamla eski düzenimize geri dönmek yalnız kalmak istiyorum ama yalnız kalabilecek miyiz ne yazık ki onu da bilmiyorum.. hepsi bir şekilde geçiyor biliyorum her arkadaşım bunlar hep geçici şeyler az büyüsün sonrası da zor ama çok güzel diyor.. kendime çok kızıyorum kendimi böyle üzmemeliyim ben oğluşumu çok bekledim hamdolsun allahım nasip etti şimdi aklımda sadece onu sağlıkla kucağıma almak ve sağlıkla büyütmek olmalı aslında öyle de ama ne bileyim işte bahsettiğim diğer şeyler de kafama toplanıyıor rabbimin gücüne gitmesin ben hep şükrediyorum sadece lohusa psikolojisine girdim herhalde şimdiden... :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…