tşk ederim bana iyi geldi bu.pazartesi suni sancı belki kendi sancım gelir.dualarınızı bekliyorum.Haftalardır mesajlarınızı okuyorum üzülüyorum sonunda dayanamıycam bişeyler yazıcam. Kıssanızda gücensenizde inanın sizi düşündüğüm için yazıyorum bunları. Öncelikle doğumdan kesinlikle korkmayın ve hep bir aksilik çıkar havasına girmeyin. Siz öyle yaptıkça aksilikler olacak. Aklınıza geldiğinde endişelendiğinizde dua edin. Bizler insanız elbetteki korkularımız endişelerimiz var ama silkelenip dua edip pozitife bağlayın ki herşey iyi olsun. Baştan beri bütün mesajlarıma bakabilirsiniz. Bir kez bile ya yırtığım olursa ya doğum zor olursa yada olmazsa sezeryan olurum demedim suni sancıdan korkmadım yada ya sütüm gelmezse ya oğlum sarılık olursa demedim. Kaldıki ben sizlerden çok yaşlıyım sizlerin enerjisine ve elastiikliğinize sahip değilim. 5 düşükten sonra bu yaşta Allah evlat verdi bana. Bunların yerine nasıl daha çok süt yapabilirim, doğumum kolay olsun diye neler yapabilirim suni sancı nedir onları araştırıp durdum. Ve neticede doğumum çok kolay oldu. Sütümde 2 gün gelmedi şimdi fazla geliyor buzluğa 6 biberon extra sütüm var. Oğlum ilk iki gün işemedi ve kaka yapmadı ama hiç telaşlanmadım. İnşallah geçecek dedim doktoru bile aramadım. İnternetten baktım normalmiş. Hiç acaba dediğim bişey olmadı olduysada hemen dua ettim pozitife çevirdim. Nolur kendinize işkence etmeyin. Benim oğlum iki gün emmedi sütümde olmadı sarılık falan çıkmadı asla mama verme fikri beynimden bile geçmedi. İnat ettim sürekli emzirdim boş boş emzik yerine kullandı göğüslerim yara oldu ağlayarak emzirdim. Sünnet sonrası bakımdan korkmadım sonuçta oldu bitti geçecek. Lütfen sakin olunki herşey yolunda gitsin. Gençsiniz enerji dolusunuz kıymetini bilin. Banada kızarsanız kızın size kırılmayacak kadar Olgun bir yaştayım. Başkaları gibi forumu terk edecek falan değilim. İçimden ne geldiyse yazdım. Kusura bakan baksın artık napalım. Allah herşeyi herzaman hayıra dönüştürür nasılsa
kızllaarrr perşembe sabahı 3.20 uykumda suyum geldi. 10.05 geçe normal dogum yaptım. daha sonra dogum hikayemi anlatacagım.:kızım küçücük:) ama saglıklı ALLLAH a şükürler olsun.:))ama şunu söylemeliyim. yeniden dogmuş gibiyim. hiç korkmayın.dogumu bekliyenler şimdiden ALLAH yardımcınız olsun.
tşk ederim bana iyi geldi bu.pazartesi suni sancı belki kendi sancım gelir.dualarınızı bekliyorum.
ben çok stres oldum ya. bu çocuk niye doğmuyor
benimkide gelmiyo:)
Yok
canim krsinlikle bakmasi gerekiyor. Bizimki her hafta inceler daha dun baktik detayli..galiba dr un rahatmis biraz benim diger drum oleydi hersey normal der yollardi..
benim de doktorum korse giy dedi. ben de giyiyorum hatta sanki daha rahat ediyorum. 12. gün giymeye başladım. bugün 14. günümüz. benim göbek çok fena. sanki hala 5 - 6 aylık falan hamileyim. benim gibi olan var mı bilmiyorum ama çok kötü durumum. rahim kendini toplamadı henüz diyorlar. hala kanamam devam ediyor. o geriye kalan kilon değil, içerde rahim küçülüyor hala diyorlar ama bilmiyorum yabazen kafam takılmıyor değil
aslında ben temmuz annesıyım
sızın tecrubelerınıze ıhtıyacım var anneler
benm oğlum olucak hastaneden cıkmadan sunnetını yaptrmak ıstorum ama buyukler yaptrma dıolar agrsı fılan olur senı cok bunaltır dıolar
sızce yaptrımmı yaptrmımmı sız neler yaptınız acaba ??? benı bılgılendırsenz sevınırın annişler
günü gelip de doğum yapamayan anneler bebeklerin cinsiyeti ne? benim kız da gelmiyor düzenli olarak nst de 40 larda sancım var ama 2 haftadır var bu sancılar..artık doğsun istiyorum kızım. bi de kız bebekler erken gelir diyorlar çok bunaldım
Bugün 20. günümüz sarılığımız hala geçmedi
Ne zaman geçer acaba?Sık sık emziriyorum günde 5-6 kere altını kirletiyor
Hala atamadı sarılığı
Hayatim benim ki emzik aldida ne oldu 2-3 şap şap emiyor sonra hop agzundan düsüyor agliyor emzik verince basin da beklemem gerekiyor
Uzun uyudugu zaman uyandirmam mümkün degil neredeyse, kucagima alip mememi agzina veriyorum ayaginin altini gidikliyor kulagiyla falan oynuyorum ama yok banamisin demiyor bir defa bile emmiyor..
iyi akşamlar
akşam haberlerine hoşgeldiniz.şimdi bizden haberler.:99:
annemin bebek doğunca yapacağı kocakarı adetlerini öğrenmiş bulunmaktayım.
aldığım duyumlara göre annem bebeğin karnına bal mumuna batırılmış bezi saracakmış gaz olmasın diye. bize hep yapmış hiç sancı ağrı olmamış mışıl mışıl uyumuşuz.
ayrıca valide sultan kuzenimle yaptığı ikili toplantıda bebeğin karnına tülbent sarma konusunda görüş alışverişi yaptılar. ikili bu konudaki deneyimlerini paylaştılar. iki uzman bebeklerin en çok karnından üşüttüğü konusunda hemfikirdiler.
tüh canım ya üzüldümbahtsız mıyım ben neyim ya
sabah heyecandan uyuyamadım. kahvaltı falan derken öğlene doğru yola çıktık. otobüste aklıma geldi bi dr. u arayalım hastanede mi diye. aslında öylesine aramıştım.
meğer izinliymiş. sap gibi kaldım öyle. pazartesini beklesem çocuğun durumunu bilmiyorum. adete göre ayın 13 ü dr. a göre ayın 15 i son gündü. mutlaka muyene olmam lazımdı. o hastanede muayene olabileceğim kimse de yok.
hastanenin beni aramamasına da kızdım. randevu almamıştım benim ihmalkarlığım aslında. ama doktorum doğum olmazsa ayın 15 ine gel demişti. heran doğum olabilir diye randevu almadım. yoğun bir doktor zaten. randevu alıp boş yere işgal etmek istemedim. randevu almadığım için aramamaları bi açıdan normal ama dosyam falan var sonuçta. daha ilgili olsalar arayabilirlerdi.
neyse bende medilife hastanesini merak ediyordum. oraya gittim. oradaki dr. hiç ilgilenmedi. alelacele muayene etti. develet hastanesindeki gibi. suyu iyi dedi. boyunu kilosunu söyledi. kanala girmiş mi diye ben sordum girmemiş. pazartesi kendi dr. una muayene olursun dedi
ordanda sevibebeye gideyim dedim.
rezeneeee, :) aylar sonra gittim ama sevi bebe taşınmış. o kadar yolu boşa yürüdüm. ihtiyaçlarımı alacak bi yer bulamadım o tarafta. migrosta dolaşıp yoruldum sadece
ay çok sevvindimcanım yazdıgını okuyunca hem çok şaşırdım hem çok sevindimm
niye diye sorarsan, benim oğluşum 3 gündür sancı çekiyordu, yani gazını çıkarırken alttan yada kakasını yaparken ıkınıp sıkılıp baya bir sancı çekiyordubende bugun kendimce düşündüm taşındım karnını terletmeyecek bir eşarpla sardım sıcak tutsun diye ve kakasını sancı çekmeden yaptııı saatlerdir sancısı yok bende acaba tesadüf mü oldu diye şu an kakasını yapmasını bekliyorum,
eger bunuda yaparsa sancısız sizinkilerin yöntemi gercekten işe yarıyor
bide bunu hiç biyerden duymadan kendimce buldugum için kendimi çok tebrik ediyorum
söylemeyi unuttum. kuzenim karnına sardığı bezi çocuk doktoru görmüş .kızlar emir ata emzik tuttuuu az önceeeeeeeeeeee
çok mutluyum çokk
:119::118::124::124::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?