2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tşk ederim bana iyi geldi bu.pazartesi suni sancı belki kendi sancım gelir.dualarınızı bekliyorum.

bahtsız mıyım ben neyim ya

sabah heyecandan uyuyamadım. kahvaltı falan derken öğlene doğru yola çıktık. otobüste aklıma geldi bi dr. u arayalım hastanede mi diye. aslında öylesine aramıştım.

meğer izinliymiş. sap gibi kaldım öyle. pazartesini beklesem çocuğun durumunu bilmiyorum. adete göre ayın 13 ü dr. a göre ayın 15 i son gündü. mutlaka muyene olmam lazımdı. o hastanede muayene olabileceğim kimse de yok.

hastanenin beni aramamasına da kızdım. randevu almamıştım benim ihmalkarlığım aslında. ama doktorum doğum olmazsa ayın 15 ine gel demişti. heran doğum olabilir diye randevu almadım. yoğun bir doktor zaten. randevu alıp boş yere işgal etmek istemedim. randevu almadığım için aramamaları bi açıdan normal ama dosyam falan var sonuçta. daha ilgili olsalar arayabilirlerdi.

neyse bende medilife hastanesini merak ediyordum. oraya gittim. oradaki dr. hiç ilgilenmedi. alelacele muayene etti. develet hastanesindeki gibi. suyu iyi dedi. boyunu kilosunu söyledi. kanala girmiş mi diye ben sordum girmemiş. pazartesi kendi dr. una muayene olursun dedi

ordanda sevibebeye gideyim dedim.

rezeneeee, :) aylar sonra gittim ama sevi bebe taşınmış. o kadar yolu boşa yürüdüm. ihtiyaçlarımı alacak bi yer bulamadım o tarafta. migrosta dolaşıp yoruldum sadece

tşk ederim bana iyi geldi bu.pazartesi suni sancı belki kendi sancım gelir.dualarınızı bekliyorum.

Canim allah yardimcin olsun.kolay bir dogum olur ins.
Kizlar bu arada oglum bir gunluk.sezeryanla mecburi alindi biliyorsunuz.sutum henuz gelmedi.ne yapmaliyim

Yok
canim krsinlikle bakmasi gerekiyor. Bizimki her hafta inceler daha dun baktik detayli..galiba dr un rahatmis biraz benim diger drum oleydi hersey normal der yollardi..

evet bugün görüştüğüm bikaç arkadaş da bakmalıydı dedi....
bugün her ihtimale karşı başka bi doktora gittik...ama son 2 haftada dr değiştirilir mi bilmiyorum...
kafam baya karışık aslında...
cevap için teşekkür ederim...

canım nasıl korse aldın tüm korsemi yoksa dikişleri açık bırakan yarım korsedenmi acı filan olmadı yazmışsın ne güzel benim iki arkadaşımda acıdan takamadıklarını söylediler

Bugün beşinci günümüz şişide indi pipisinin hiç ağrısı falan olmadı bakımıda kesinlikle gözde büyütecek kadar zor değil. Bizim asistanın oğlu 6 yaşında sürekli enfeksiyon oluyor pipisinde meksikalı kendisi. Doktor en sonunda keşke doğunca sünnet ettirseydiniz bu problemleri hiç yaşamazdınız demiş. Bu arada bunu söyleyen doktor Amerikalı

Sütü gelmeyen anneler ayakta çok dolaşmayın uzanın dinlenin sürekli su ve papatya çayı yada başka bitkisel çaylar için sürekli yanınızda içecek olsun ve sürekli yudumlayın kafeinli bişey içmeyin hurma marul soğan hoşaf bulgur pilavı yiyin ve sık sık emzirin. İnanın o kadar çok geliyorki kolunuzu oynatamıyosunuz göğüslerin doluluğundan. Üç gündür günde en az iki defa pompalayıp buzluğa atıyorum fazlasını hem ben rahatlıyorum hemde oğlum için yedek süt stokluyorum. Birde sıcak duş alıyorum suyu göğsüme tutyorum dakikalarca hergün oda süt getiriyor. Ağır iş asla yapmayın yormayın kendinizi bana hemşire sıkı tembihledi en az iki hafta iş yapmak yok bol bol dinleneceksin sütün düzene girsin işini yaparsın dedi. Hepinize bol sütlü günler diliyorum Allah'tan.

yanıyorum. uyumuştum aslında ama sokakta düğün yapanlar yüzünden uyandım.

yanıyorum çok. stres sıkıntı da var

hastanemde doğuma eşler alınmıyormuş ya sezeryan olursa eşim gelsin istiyordum .

Kizlar korseden bahsedilmis ben sezeryan oldum ciktigim gibi dogumdan hastane cok sıkı bir sekil de korse sardi göbegime özellikle dikisin üstü göbegin alt kismindan 2 gün boyunca o sekilde yattim sinra karin kaslarin kendi kendine calismayi ögrensin diye cikarttilar.. Suan 6. Günüm bugün sabah tekrar kendi korsemi taktim hic agri sizi da yapmiyor aksine hareketlerim daha rahat.. Göbegim hamileligimin 3. 4. Ayinda ki gibi suan malesef korsenin fayda etmesini diliyorum zamani gelince karin kaslari icin spora ve tekrar pilatese baslarim ama sezeryandan sonra bunun cok yakin bir zaman da olmasi zor gibi ki zaten oglusumdan buna pek vaktim de yok

günü gelip de doğum yapamayan anneler bebeklerin cinsiyeti ne? benim kız da gelmiyor düzenli olarak nst de 40 larda sancım var ama 2 haftadır var bu sancılar..artık doğsun istiyorum kızım. bi de kız bebekler erken gelir diyorlar çok bunaldım

hanımlar bugün bir arkadaş lohusayken dua okunabileceğini bunu bir hocanın söylediğini yazmış ama dua dediği şeyler küçük sureler yani ayet ayet okumak günah bunu bir engel olarak görmeyin tam tersi Allah cc. kadına hayız ve lohusalıkta ibadetten muaf tutmuş ve namazın oruç gibi kazasinı emretmemiş ne güzel rabbimiz var namaz ayetlerle kılındığına göre dolayısıyla ayet okumak günah insanlar günah deyince bişeyden mahrum b ırakılma olarak algılıyor eğer mantıklı düşünülürse bütün yasaklar bizim iyiliğimiz içindir
lütfen her hocanın sözüne inanmayın lütfen

not.gün içinde cevap yazacaktım net gitti

Son düzenleme:

benim erkek. senin daha gününe var en azından.gelir belki. benim günümde doldu artık. stres yaptım çok. böyle olmasından çok korkuyordum başıma geldi

Bugün 20. günümüz sarılığımız hala geçmedi
Ne zaman geçer acaba?Sık sık emziriyorum günde 5-6 kere altını kirletiyor
Hala atamadı sarılığı

canım stres yapma bizimkide uzun sürdü baya ama şu an hiç yok geçtii,

ayy aynen benim kiii, onu uyandırmak için ne çektim beeeeeee hatta çogu zaman uyandıramadım,
belkide o uyandıramadıgım saatlerden dolayı bu kadar uzun sürdü sarılıgı

canım yazdıgını okuyunca hem çok şaşırdım hem çok sevindimm

niye diye sorarsan, benim oğluşum 3 gündür sancı çekiyordu, yani gazını çıkarırken alttan yada kakasını yaparken ıkınıp sıkılıp baya bir sancı çekiyordu bende bugun kendimce düşündüm taşındım karnını terletmeyecek bir eşarpla sardım sıcak tutsun diye ve kakasını sancı çekmeden yaptııı saatlerdir sancısı yok bende acaba tesadüf mü oldu diye şu an kakasını yapmasını bekliyorum,
eger bunuda yaparsa sancısız sizinkilerin yöntemi gercekten işe yarıyor

bide bunu hiç biyerden duymadan kendimce buldugum için kendimi çok tebrik ediyorum

tüh canım ya üzüldüm
oraya kadar gidip kapıdan dönmüşsün
bi de diğer gittiğin yerlerde cabası

kızlar emir ata emzik tuttuuu az önceeeeeeeeeeee

çok mutluyum çokk
:119::118::124::124::86:

ay çok sevvindim
emir ata,canım benim rahat etmiş
umarım hiç bişeye gerek kalmadan böyle devam eder.
ayrıca bunun senin akıl etmen hiç şaşırtıcı değil
senden beklediğim pratik bir çözüm
senin yaşlılığını düşünemiyorum bilge nine olur herkese akıl verirsin sen

kızlar emir ata emzik tuttuuu az önceeeeeeeeeeee

çok mutluyum çokk
:119::118::124::124::86:
söylemeyi unuttum. kuzenim karnına sardığı bezi çocuk doktoru görmüş .
o da çok iyi yapmışsınız demiş. bir kat tülbent sarmış onlar hafifçe. hatta doktor biraz daha sıkı olabilir demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…