cok geçmiş olsun canım benim çoğu gitmiş azı kalmış bak sağ salim bebeğin doğmuş inşallah en kısa zamanda küvözden de çıkar alırsın kucağına bu yaşadıklarının hiç birini hatırlamazsın bile şuan yapman gereken ne kadar olumsuzluk yaşarsan yaşa bebeğin için hiç bir birini kafana takmamak şimdi en hassas olduğun zaman elbetteki ilgiye ihtiyacın var ama ne eşini de kayınvalideni de hiç umursama sadece bebeğine daha iyi bakabilmek için bir an önce iyileşmeye çalış bebeğinin sana ihtiyacı var moralini bozma sütün gelsin bir an önce ki bebeğin geldiğinde de bol bol emzirirsin kendini toparlamaya çalış eminin yaşadıkların çok zor ama güzel düşün ki güzel şeyler olsun
Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum doğduktan sonra küveze kondu ciğerindeki su çıkmamış birde hastane devlet hastanesiydi ve çok pisti o yüzden enfeksiyon da kaptı taburcu olduk eve gelince ben özel bir hastaneye götürdüm tahliller yapıldı üresi çok yüksek çıktı doktor bir gün daha geç kalsaydınız böbrek bitecekti dedi.3 buçuk kilo doğan oğlum 3 günde 3 kiloya düşmüş hemen küveze kondu doktor da pek ümitli konuşmadı hep dua ettim sadaka verdim bende geceleri uyuyamıyordum benim de eşim uyuyordu annelik ayrı bir duygu bizim gibi hissedemiyorlar bunu kafana takma sen kv ile kavga etmişsin bende annemle ettim doğum yapmışsın sezeryanlısın kendi ağrıların var,lohusasın,evladın canın küvezde durumu ne olacak belli değil bu kadar kötü durum da insanın psikolojisinin bozulması normal ama karşımızdakiler bazen bizi anlamıyo beni annem bile anlamamıştı kv anlamaması normal takma kafana hala annemle aramız limoni kendini bebeğini düşün bebeğinin rızkı olan sütünü kendini üzerek kesme gelir inşallah sütün şimdi 28 günlük olduk sağlığı da yerinde saat sabahın 4 buçuğu oldu hala ayaktayızayağımda sallanıyor gece kuşum inşallah sende bebeğine kavuşursun dualarım senle Rabbim evladını sana bağışlasın
ne güzel zeynocum maaşallah nazar değmesin hem memeyi hem biberonu alması çok çok iyi.. sen ilk zamanlar mama vermiş miydin emire? herkes sütü az diye mama veriyor ama nerde dinlesem bebeğe panikleyip mama vermeyin diyolar ee o zamanda açlıktan sarılık olabilir çocuk hatta aç kalır yani nasıl anlar ki insan sütü yetiyor mu benim kafam çok karışık bu konuda...
Kızlar sancılarm 3 dakika da bir geliyo duş aldım giyindim herkesi kaldırdım hazırlansinlar hastaneye gidicez artık çok sık sancı geliyo .gece hiç uyumadim çok yorgunum ve açım yemek yemelimiydim bilemedim. Ne olur dua edin benim için dogum olacakmi bilmiyorum amacdua edin neolur kolay olsun
canım bende baya bir kalın sardım, bunu bu akşam duymuş olmak çok mutlu etti benii,
sardım ama bi yandan da acaba iyi mi yaptım diye düşünüyordum :26: şu an çok rahatladım sayende
sızın yazdıklarınızıı okuyunca bıle aglıorum cok kotu oldm sutumu bıle gonderemıorm yawruma sutum gelmıo cok kotuyum kendı kendıme moral weremıorm olmuo cnm cok yanıo cok uzuluorm hersey fazla gelıo hersey cok fazla
Kizlar korseden bahsedilmis ben sezeryan oldum ciktigim gibi dogumdan hastane cok sıkı bir sekil de korse sardi göbegime özellikle dikisin üstü göbegin alt kismindan 2 gün boyunca o sekilde yattim sinra karin kaslarin kendi kendine calismayi ögrensin diye cikarttilar.. Suan 6. Günüm bugün sabah tekrar kendi korsemi taktim hic agri sizi da yapmiyor aksine hareketlerim daha rahat.. Göbegim hamileligimin 3. 4. Ayinda ki gibi suan malesef korsenin fayda etmesini diliyorum zamani gelince karin kaslari icin spora ve tekrar pilatese baslarim ama sezeryandan sonra bunun cok yakin bir zaman da olmasi zor gibi ki zaten oglusumdan buna pek vaktim de yok
TALIAA
canım onki inan okurken ağladım. Çok teşekkür ederim. Gelmiş kadar oldun
canım korsen nasıl tüm korsemi yoksa dikişi açık bırakan korsemi
Hem hayirli olsun hem gecmis olsun cnmEvet sonun da geldik evimize canim tesekkür ederiz... Onu da yapiyorum koltuk altindan kaldiriyorum gözlerini aciyor baygin baygin bakiyor sonra devam uyuyor.. Geceleri ve sabahlari özellikle cok emmek istiyor en az her 2 saatte bir emziriyorum.. Gündüz her 3-4 saatte anca uyanip emiyor benim zorla uyandirmam mümkün degil sarilikta basladigi icin her durumdan korkar oldum ister istemez hemen herseyi ona bagladim gözleri sapsari yavrumun kurban olsun annesi bizde en kisa zaman da atlatacagiz insallah.. Yatiyor yanim da simdi yeni emzirdim rüya görüyor sanirim uykusun da sürekli gülümsüyor kafasini sallayarak :) göbegimiz de düsmedi henüz bu arada bugün 7. Gün daha ne kadar sürer acaba bir an önce düşse de yikasam oglumu mis gibi
hadi hayirlisi rabbim yardim etsin darisi bana ins allahimKızlar sancılarm 3 dakika da bir geliyo duş aldım giyindim herkesi kaldırdım hazırlansinlar hastaneye gidicez artık çok sık sancı geliyo .gece hiç uyumadim çok yorgunum ve açım yemek yemelimiydim bilemedim. Ne olur dua edin benim için dogum olacakmi bilmiyorum amacdua edin neolur kolay olsun
mrb. kızlar spınal anestezıyle proteın kacması cıktıgından dogumum erken gerceklestı (14.06.2013) we artık erkek bı ewladım war ama hala yanımda deıl 37+5 oldgmdan dogumuma 16 gun oldgndan dogduktan sora kuweze koydular yawrumu hala kuwezde nolur dua edın ona solunum sıkıntısı olustu oksıjene bagladılar dogumdan sora hala kucagıma alamadım koklıyamadım opemedım yawrumu bunları yazarken bıle aglıorum psıkolojım cok bozuldu esımde hala destek olmuo bana yardımcı olmuo bu durumu atlatmama suan o uyuyabılıo mesela ben cok kotuyum tansıyonumda yuksek cıkıo beyın kanaması rıskım war yuksek tansıyondan umrunda bıle deıl nese doguma gırmem dun gerceklestı sabah 9bckta amelıyattaydm sedyeye koydular hazırladılar lagmada bıle heyecanlandım cok korkuodum esımı aradı gozlerım sedyede gıderken o harıc herkes wardı wcye gıtmıs beyfendı.... tamda ben gıderken yenı dogmus bı bebek wardı onu goruncede basladımmı aglamaya ııce gerım gerım gerıldım acıkcası su sıralar acaıp aglamaya meyıllıgım we sutumde gelmıo yogun bı stres altındayım dogum yapınca rahatlarım dıe dusundum ama faydası olmadı cunku bugun kw lede kawga ettım oglunu sawunuo dıe benı bıle annem bu halımle sawunmuo kadın oglunu sawunabılıo ya dıkıslerım acıdı tansıyonumu yukselttı sınırlendırıp gıttı ynımdan naptımda bunları hakettım ben anlıyamıorm buraya yazarak bunları belkı bı an olsun kendımı rahatlatmaya calısıorm ama bunları yazarken bıle aglıorm oglumu gorememek dokunamamak hıssedememek cok uzuo benı nese dewam edıım o bebegı gorunce aglamayada baslıyınca hepten kotu oldm tır tıtrıye tıtrıye amelıyat haneye gırdım sedyenın ustunden duscek gıbıydım tıtrerken bıde amelıyat hanede cok soguktu morg gıbı nese ytrdılar benı once sakınlesmem ıcın sureklı konustular fln rahatlatmaya calıstılar sora gereken ıslemlere basladılar omur ılıgımden ıgnem batıconum agzıma taktıkları solunum cıhazı tansıyon aletım serumum ws. en cok nefret ettıgımde sureklı sag kolumu sıkıp bırakan tansıyon aletı oldu elım kaskatı oluodu mosmor oluodu gergındım o benı daa cok gerıodu hıc rahat deıldım dua ede ede gırdım masaya oturana kdr dua ettım ogluma kawusana kdr gorene kdr onu dua ettım onun ordan cıktıgını we sesını duyana kdr hıcbıseyım yoktu takı bana agzına acı bı tat we basındada sıddetlı bı agrı olcak dıene kdr o agrıda acı tatda yawrumun aglama sesını duyunca onu gorunce gıttı ole bı ankı o an anlatılmaz yasanır dıolar ya hakıkaten ole Allahım herkese yasamayı nasıp etsın hernekdr ynımda olmasa bıle suanda ona kawusucagım anı beklıorm bukdr yogun stres altında olsamda ona sarıldıgımda herseyı unutcam dıe adapte ettım kendımı ama suan ondan ayrı olmanında werdıgı bı acı oldugundan kendımı hıc ıı hıssetmıorm bılmıorm anlatabıldımmı sızlere yasadıgım hıssıyatı ama ınanın hıc ıı bı durumda deılım esımı cok sewıorm ama onun bana karsı olan ılgısızlıgı benı
hergun bu halımle daa cok yıpratıo oldurucu hal almaya basladı nese oglumun adı yasın ege we 3 kılo 150 gr. 50 cm boyunda onu dort gozle beklıorm suan sıddetlı gaz sancısı yasıorm dogumdan sora zorlandıgım selerden bıtanesı bu we sutumun gelmemesı dıkıslerımde sancımdan oturu acıo genel anlamdada kafam rahat deıl ztn sızlere tawsıyem ıcınızde kafanızda rahat oldugunda sanırım hersey cok daa guzel oluo herkese hayırlı dogumlar dılıorum Allahım hepınızın yar we yardımcısı olsun Allaha emanet olun hoskcakalın....
bazı bebekler çıplaklığı sevmezmiş canım, bizimki de öyle. Altı değişirken çoğunlukla stres oluyor. Biraz azalsın diye bir tarafı açıkken diğer tarafı ya da ayakları fln tülbent vs. ile örtüyorum ben. Banyoda da aynı şeyi yaptık ama bir yere kadar işe yarıyorNe zaman oglusumun altini degistirmek istesem daha üzerinde ki citcitli body e dokundugum an basliyor aglamaya bende kiyamiyorum kucagima alip biraz sakinlestirip tekrar yatiriyorum bezini cikarmak icin ama yok hic sevmiyor altinin ciplak olmasini illaki agzin da biberon olucak ancak öyle aglamiyor.. Esim bir iki haftaya kadar tekrar göreve baskayinca hem biberonu tut hem altini degistir tek elle mümkün degil ilk haftalar da bütün bebeklermi böyle acaba.. Bu arada 1 nr bez sadece bir paket almistim yeter diye ama günde 6-7 defa altini degistirince haliyle 2 paket daha aldirdim esime her iki saatte büyük olmasa bile idrarini yapiyor bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?