2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sızın yazdıklarınızıı okuyunca bıle aglıorum cok kotu oldm sutumu bıle gonderemıorm yawruma sutum gelmıo cok kotuyum kendı kendıme moral weremıorm olmuo cnm cok yanıo cok uzuluorm hersey fazla gelıo hersey cok fazla

Canim biz 2. Gece kendi sutum disinda biraz verdik 30 cc den az o sayede biraz uyuyabildim, birde ertesi gun oglen dusa girdigimde az birsey vermisler sutum yeterli seviyeye gelip cogalana kadar yetmedigi noktada veriyoruz.Ama dun oglenden bu yana hic vermedik demekki sutum biraz daha cogalmis ve yaglanmis.Sutunun yetip yetmedigini anlarsin zaten hic durmuyor agliyor, bir sekilde tahmin ediyorsun,anliyorsun.Sonra deneme yapiyorsun biz ilk once sancisi var dedik gaz ilaci verdik hatta, sonra biraz mama verelim dedik yedi uyudu kizim o zaman yetersiz kaldigini anladik.Sarilik degerini hastanede olcuyorlar daha sonra sen gozunun ak kismindan dilinden,yuzunden,burnundan anliyorsun sari oluyor, ama butun hepsi sarilik oluyor cunku karacigerleri bilubrin uretmiyor ilk hafta ne kadar cok emerse sariliginin artmasi dusuyor cunku ilk agiz sutu dogal antibiyotikmis o koruyormus.

canım allah yardımcın olsun allah bir avazda kurtarsın

Evet sonun da geldik evimize canim tesekkür ederiz... Onu da yapiyorum koltuk altindan kaldiriyorum gözlerini aciyor baygin baygin bakiyor sonra devam uyuyor.. Geceleri ve sabahlari özellikle cok emmek istiyor en az her 2 saatte bir emziriyorum.. Gündüz her 3-4 saatte anca uyanip emiyor benim zorla uyandirmam mümkün degil sarilikta basladigi icin her durumdan korkar oldum ister istemez hemen herseyi ona bagladim gözleri sapsari yavrumun kurban olsun annesi bizde en kisa zaman da atlatacagiz insallah.. Yatiyor yanim da simdi yeni emzirdim rüya görüyor sanirim uykusun da sürekli gülümsüyor kafasini sallayarak :) göbegimiz de düsmedi henüz bu arada bugün 7. Gün daha ne kadar sürer acaba bir an önce düşse de yikasam oglumu mis gibi

Canim benimde ilk gun cok az geliyordu cok uzuluyordum o sirada arastirdim 3,4 gun hatta 1 hafta gelmeyenler oldugunu ogrendim sicak dus ,dus basligini goguslerine tut masaj yap, cok su, humana cayi,malt icecegi,dere otu iyiymis.
Birde cekirdekli kuru uzum,kuru kayisi birde elma dograyip suda kaynat sonra blendirdan gec ve iliyinca icecegin kadari bardaga alip pekmez koyup karistir ic.
Benim yaptiklarim bunlar, ama hepsinide ayni anda yapma busefer atesin cikabilir.

canım korsen nasıl tüm korsemi yoksa dikişi açık bırakan korsemi

TALIAA

canım onki inan okurken ağladım. Çok teşekkür ederim. Gelmiş kadar oldun

canım allah yardımcın olsun yalnızmışsın çok üzüldüm allah kolaylık versin temizliği filanda boşver dikişlerinin iyileşmesi lazım canım bak yanımda kimse yok diyosun bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var 40 ın çıkana kadar ağır işler yasak dikkat et kendine

canım korsen nasıl tüm korsemi yoksa dikişi açık bırakan korsemi

Benim ki tüm korse canim dikisin üzerinden oldukca sıkı bir sekil de sardiriyorum esime hic agri sizi olmuyor.. Bir an önce toparlansin istiyorum bu göbek artik nekadar fayda ederse.. Bu arada bugün 7. Günüm toplam da 14 kilo verdim

Merhaba kizlar ben geldim ne sanci ne nişan strese girmeye basladim iyice saglikli sihatli hayirlisiyla bir bebegimi kucagima alsaydim cok canim sıkkın .
Hem hayirli olsun hem gecmis olsun cnm

hadi hayirlisi rabbim yardim etsin darisi bana ins allahim

Canim kendini strese cok sokma rabbim yardim eder ne kalmis surda rabbimin izniyle kendini güclendi rmotive etmelisin bebegin icin bol ol duaet sukret

Son düzenleme:
Ne zaman oglusumun altini degistirmek istesem daha üzerinde ki citcitli body e dokundugum an basliyor aglamaya bende kiyamiyorum kucagima alip biraz sakinlestirip tekrar yatiriyorum bezini cikarmak icin ama yok hic sevmiyor altinin ciplak olmasini illaki agzin da biberon olucak ancak öyle aglamiyor.. Esim bir iki haftaya kadar tekrar göreve baskayinca hem biberonu tut hem altini degistir tek elle mümkün degil ilk haftalar da bütün bebeklermi böyle acaba.. Bu arada 1 nr bez sadece bir paket almistim yeter diye ama günde 6-7 defa altini degistirince haliyle 2 paket daha aldirdim esime her iki saatte büyük olmasa bile idrarini yapiyor bebek..

kendime yeni takvim yaptım. max. tarihe göre :)

ateş ölçme yöntemi ile hamile kalmıştım ben. ilişki tarihini bir sitede not ediyordum. şimdi ordan baktım ve kafama göre kendi maksimumu buldum :)

rüyamda doğumu gördüm. doğurmadım ama doğurmaya uğraştım. ebe hep uğraştı açılma için. dr. yoktu. sonra zar zor dr. u arıyorum , ne olur gelin birde siz bakın diye.

oda geliyor ve balyoz gibi bişi ile alt tarafımdaki kemiklere vuracakmış. neyse vurmadı sonra, korkutmak için yapmış sezeryan olayım diye. sonra senin açılmana daha var pazartesi gel dedi.

bende ya o zamana doğarsa dedim. o da eğer öyle olursa pırt diye çıkarırsın diyerek beni şok etti

denizkızı doğuma gitmiş, hadi hayırlısı.

yase burak sıkıntılarını tez zamanda atlatırsın inş.

günaydıın kızlar...
ne farkettim biliormusunuz hareketli avatarların yerini herkes bebişlerinin resmini koymuş avatarına..hepsi birbirinden güzeller maaşallahh
dilcaaaa deniz kızı en kısa zamanda sizinde avatarınız degişecek inşallah.ikinizin avatarı hamiş anne görünce ayyy dedim az kaldı bunlarda meleklerini kucaklarına alıp koklasalardı...
dilca bakalım senin bebiş senin gözler gibi mavi renklimi olcak en çok onu merak ediyorum
benim eşimin gözleride yeşildi ama iki oglumda olmadı

Kızlar denizkızına dua edelim
en son Epidural taktrmıştı
6cm açıklığı vardı
Rabbim normal doğumla kucağına almayı nasip etsin bu kadar sancıdan sonra :26:

aaa mehtap dogumamı gitti ne zaman dün akşam ayzışmıştık facede .iyim demişti 6 günüm var diyordu hadi hayırlısı dualarımız onunla inşallah

bazı bebekler çıplaklığı sevmezmiş canım, bizimki de öyle. Altı değişirken çoğunlukla stres oluyor. Biraz azalsın diye bir tarafı açıkken diğer tarafı ya da ayakları fln tülbent vs. ile örtüyorum ben. Banyoda da aynı şeyi yaptık ama bir yere kadar işe yarıyor Bir de benimkinin bir huyu var emerken ağzını ve göğsümü elleri ile örtüyor,hani saklıyor gibi..annem diyor ki "seninki pek namuslu hem kendi pipisini hem annesinin memesini göstermek istemiyor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…