- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım
GÖRDM CANIMdilca: yazdigim cevap senin mesajinin ortasinda kalmis. meme ucu yarasiyla ilgili olan. insallah gorursun bu defa
hastanede emzirme danismani soylemisti onu uyguladim. bol sut ve krem o kadar. sut kokuyo bi sure sonra yikanmadigi icin ama bosverdim ben umursamadim. emzirirkende yikamadan emzirdim. kadin oyle yapmami soylemisti. tamamen gecti benimki. simdi cok keyifliyiz askla bakisip emisiyoruz
canim sallamaya niye bu kadar karsisiniz. bana hemsireler sallamayi kendileri tavsiye ettiler. kotu bisey olsaydi salincaga koy demezlerdi. benimki surekli salincakta butun gun bir saga bir sola sallaniyor kendi kendine uyuyor bende rahat ediyorum. hatta bir gece besiginde uyumadi babasi salincagina koydu oyle uyuduk. 1 yasina kadar sallanacak valla uyumasa buyumezki. cocuklarin uyumalari bir duzen oturtmalari lazim. eskiden kucaga alistirmayin derlerdi simdi kucaktan indirmeyin diyolar. eskiden emzirmeyin derlerdi simdi sadece emzirin diyolar. ben artik boyle seylere hic takmiyorum. bebegimi ayagimda salladigimda oluyor. hatta babamiz doktor o bile salliyor uyutmak icin. bir sakincasi olsa basta o yapmaz
emzik benim olmazsa olmazim. Allah icad edenden milyonlarca kez razi olsun. onsuz hayat cok daha zor olurdu kesin. zaten hastaneden hediye ediyolar ve ozel bir su veriyolar ona batirip alistirmak icin. tatli bisey galiba tadina bakmadim. gerci bizimki onsuz alisti cok sukur ama hastanenin verdigini sevmedi. kaucuk emzikti onu almadi. aventin 0-6 olanini verdim hemen aldi onsuz uyumuyor. aglayincada hemen veriyorum sakinlesiyor. uyumadigi zamanda agzinda oole etrafi seyrediyor. ama 2 yasindan once biraktirmak gerekiyormus onun disinda hicbir sakincasi yokmus. esimin dis doktoru arkadasi var cene kemigini guzlendirir iyidir emmesi ama 2 yasinda biraksin demis.
GÖRDM CANIM
sağol canım ya
ben de moralimi biraz daha yüksek tutup mamayı sadece gece uyurken vermeye çalışcam
bence moralimle alakalı sütüümün az olması
çok yetişemiyorum buraya da yazamıyorum ama
annem yok biliyosunuz
kv ile kalıyoruz
fena doluyum ve dertlym
ama bebişim için fazla ağlamamaya çalışıyorum
çok inanıyorum sizin dualarınıza
ne olur dualarınızı esirgemeyn
şu günleri güzel atlatalım hayrlısı ile...
kızlar selamlar,inşallah bütün hamişler ve annişler iyidir...
ben yine sorularımla geldim.
oğluşum 17 haziranda dünyaya geldi şimdi 10 günlük mü oluyor 11 günlük mü?
bir de yarı kırkında bebeğe neler yapılır adet olarak?
kızlar bende hipotiroidi vardı
hamileyken ama hiç değerlerde aşırı bir değişim olmadı
hep iyi çıktı sonuçlar
kızım doğunca sarılık için fototerapi gördü
erken doğduğu içinde biraz yüksekti değer
şimdi 14 günlük çok çok hafif kaldı
ama doktor dediki uzayan sarılıklarda tiroid yetmezliği de olabilir
zaten iki defa kan aldı sarılık için yavrumun elleri günlerce mor gezdi
şimdi birde bunun için kan vercez sizler ne yaptınız
alınan topuk kanında da bakılıyormuş sanırım norma çıktı geri dönmediler henüz
eşimde oraya güvenmeyelim yeniden baktıralım diyor ama benim içim gidiyor
bi akıl verin bana
çapaklanma için benm bildiğim o bölgeye parmak ucuyla hafif masaj yapmak gerekiyor... sonrasında da ıslak bi pamukla temizlemek ...
yiğenimde olmuştu benm doktorun tavsiyesi üzerine bu şekilde atlatmıştık.. göz kanalları tam çalışamadığı için oluyo bu durum sanırım...
faydası olur inşallah...
İyi akşamlar arkadaşlar
Antalyada havalardan ve nasıl idare edileceğinden bahsedilmiş
Biz antalyada yaşıyoruz şimdilik sıcak ama belki evin de serin olmasından kaynaklanıyordur pek bunaltmıyor pencereleri açıyoruz o yetiyor hatta üstü de uzun kollu dün doktora da sorduk bu şekilde iyi dedi biraz daha ısınınca da havalar klimayı 27 28e getirin ve üzerini örtün dedi
Tatile gelecekseniz her yer klimalı zaten öğle saatlerinde de dışarı çıkmazsınız birşeycik olmaz inşallah
Süt konusunda ben de dertliyim. Benim sütüm tamamen pskolojimle doğru orantılı olarak azalıp artıyor. Eğer moralim iyiyse herşey yolundaysa aç olsam bile sütüm oluyor. Ama biraz üzülsem birşeyleri kafama taksam süt gidiyor hemen ve ne yersem ne içsem de fayda etmiyor ve bu beni çok üzüyor ne yapsam bilmiyorum
canım ben de hipotiroidiyim 150 mg kullandım hamileyken benim hep inişli çıkışlı gitti şimdi oğlum 27 günlük 7.25 çıktı tsh dr problem yok senin ilacın da sütten geçiyo dedi 15 gün sonra yine baktırcaz benimkinin de eli mor şimdiaman şu tiroid temiz çıksında kan almalarına razıyım ben benim gibi ömür boyu ilaç kullanmasın yeter ki
GÖRDM CANIM
sağol canım ya
ben de moralimi biraz daha yüksek tutup mamayı sadece gece uyurken vermeye çalışcam
bence moralimle alakalı sütüümün az olması
çok yetişemiyorum buraya da yazamıyorum ama
annem yok biliyosunuz
kv ile kalıyoruz
fena doluyum ve dertlym
ama bebişim için fazla ağlamamaya çalışıyorum
çok inanıyorum sizin dualarınıza
ne olur dualarınızı esirgemeyn
şu günleri güzel atlatalım hayrlısı ile...
ben de senin gibi düşünüyorum canım ama iştahım inanılmaz azaldı ya
ve sütüm inanıılmaz az
günde iki kez mama veriyoruz mecbur
çok mu veriyorum acaba
bi öğlen bi de yatarken
ayrıca memelerim fena yara
nasıl geçiçek bilmiyorum
herşeyi uyguladık
bugün 10. günümüz
senin nasıl geçmişti?
canım peki orda emzik hakkında ne düşünüyolar
ben durmadığında günde 2-3 kez veriyorum mecbur
kime söylesem inanılmaz tepkiler alıyorum
vicdan azabı duyuyorum
ay şu günler bi geçseydi hayrlısıyla
sütüm de artsaydı
emziğe gerek kalmazdı tabi ki
ve yaralar da geçseydi tabi
memeyi verrken valla hep bi elden dua okuyoruz bağıra çağıra veriyoruz
kızlar bebişlere yastık kullanıyormusunuz
kızlar yaa bişey sorucam yarın doktorum ilk defa alttan muayene edecek biraz tedirginim altınızı tamamen soyup çatala mı cıkıyorsunuz nasıl oluyor üstünüze bişey örtüyor mu etek mi giysem acaba diyorum kararsız kaldım nasıl muayene ediyorlar kısaca bilgi verir misiniz?
bende hipotiroidi hastasıyım malesef.En büyük korkularımdan biri oğlumun tiroit hastası olması.Sağlık ocağından yapılan topuk kanında bakıyorlarmış tiroide bizde sorun çıkmadı ama bende tekrar baktırıcam en kısa zamanda.Sarılık bizde de olmuştu kuşku düştü içime:26:
aynen öyle altında birşey kalmıyor.Etek giymen çok pratik olur pantolonla uğraşmazsın eteği yukarı toplayıver iç çamaşırını çıkar oldu bitti işte.Benim çatı kontrolumde biraz zorlanmıştım 1 gün sonra da doğurdum iyi oldu bir nevi doğumu tetikledi.Geçmiş olsun doğumunda allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?