2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canim cok tsk ederim cok guzel bilgiler vermisin insallah benim kizim sever araba yolcugulunu kendi bebek arabasina koyunca sesi cikmiyor karni tok olsun hemen uyuyor gaz sorunu bile yasamiyorinsallah otobus yolculugundada öyle olur rahat rahat seyahat ederiz istedigimiz yere gideriz :))
ucak yolculugu icin söyledigin emzirme fikrini bende duymustum cok uzun zaman olmustu unutmusum sayende hatirladim valla cokkk tsk ederimm yalniz ben egr izin verilirse sütümü sagip yanima almayi düsünüyordum emzirmek zor olur diye biberonla beslemekte ayni etkiyi gösterirmi acaba:44::44:sizede iyi tatiler dilerimm sizde güze güzel tadini cikarinnn :))

canim ben sali gpnp gitmistim doktora 4773 gr olmus 3380 gr dogmustu suan 38 günlük olduk 39 da diyebiliriz artik :))

ay canim takma o diyenleri kafana senin bebegin doymasi uyumasi kakasi iyise sorun yasamiyorsa hic bir sorun yok demektir sutun gayet yeterli demektir :)) benimki SIKINCa fiskiyor hatta sagarken gögsümü IYICE bastirarak sIKIYORUM sagdan soldan altan ozaman ne var ne yok cikiyorr :)) birza canimi acitiyor ama cok ise yariyorr sütüm daha cok gelmeye basladi öyle yaptikca :))

canim salamaktan ve emzik vermeden kacinma inan cok rahat edeceksin bende uyusunda biraz kucagimda salliyorum ama herzaman degil bazen oluyor bu :)) ama sürekli emzikle uyuyor emzik agzindan cikinca basiyor yaygarayi uykuya dalinca atiyor kendisi agzindan :)) kundaklaman müthis ise yariyorr cok rahat uyuyorr :)) banyo yaptir kollarnida icine alarak can yakici olmayacak sekilde sikica sar yatir :)) karni agriyor olabilir onun karnini sicak tutmaya calis bebekler icin sicak su torbalair var onlardan koy ise yariyor

canim cok tsk ederimmmm verdiign bilgiler icin :))) canim kafana birseyi takma bosver bebegini düsün sütün cogalsinn
benim hesabima göre 10 günlük oluyorsun dogdugu günü saymiyorum ama saymammi gerek ti acaba:44::44: benimde kafam karisti simdi biz yari kirkini yapmadik zaten disardaydik sürekli grek duymadim :)) kirkinda ise kirk tane cakil tasi toplayip suyuna koyuyoruz onla bebegi yikiyorz ben birde suyuna güzel kokan cicekler ve gül suyu eklemeyi düsünüyorum :)) balkonmda karanfillerim acmis mis gibi kokuyoru onlair koycam

kızlar bebişlere yastık kullanıyormusunuz

kendim yazmışım gibi hissettim 9 saat suni sancıyla bebeğin inmesini bekledik inmedi boşu boşuna mahvoldum hemen sezeryana alındım off çok zordu

Bebeğim 2828 gr 49 cm doğdu. 2680 ile hastaneden çıktık. 30 günlükken 3635 gr 53 cm olmuştuk. Şu an 37 günlüğüz kilomuz 3900.

Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım

Kızlar günaydın, gece saat 03:45te oğlum normal doğumla dünyaya geldi. Darısı bekleyen arkadaşlarınbaşına, bir avazda inşallah :)

kendim yazmışım gibi hissettim 9 saat suni sancıyla bebeğin inmesini bekledik inmedi boşu boşuna mahvoldum hemen sezeryana alındım off çok zordu

Canim seninle ayni kaderi yasamisiz.bende 9 saat suni sanci cektim aciklik 9, 5 cm oldu ama bebek kanala inmedi.sezeryana alindim.canim cikti resmen.dogum sonrasi normal dogumunda sszeryanin da acisini cektim resmen.be adam bastan soylsene.birde daha once baska bi doktor bana senin catin dar demisti ben hu doktora soyldm o belli olmaz dogum anina kadar dedi.sanci cektigimle kaldim

güaydın kızlar bişey sorcam mercime çorbası gaz yapıyormu acaba ben dün ondan başka birşey yememiştim bende bebkte cokk gazlıydık dün fikri olan merceimek corbası konusunda yardım edebilirmi

Merhaba kızlar bugün 1.30da kontrolümüz var doğum günüm hayırlısı olsunda inş. kızım bugün doğar :)
H.olsun ALLAH analı babaı büyütsün

günaydınlarr hanımlarr benım sancılar dusensız oldugu icın geldı gectı gene pöfffffff
gece cokk moralım bozuldu canım cok yandıı agladımda agladımm
cünkü göbegimdeki yırtıklar cook canımı yakıyor oa krem surdu yıkıyorum sureklı vazelın suruyorum biiir sure sonra geenee yanı:26:
gece kasınmakdan uyuyamadımm hersye ıı fakat hem kasınır hemde kasıdıkca daha cok yarılıp kabarıyor cok feciiii en son uyumusum gece 3 de tekrar kasıntıya uayndımm delii olcam yaaa gelsın artık erkekımde rahatlayım bu konuda ınsl yaaaaaaaaaaaa canım halende cok yanıyoooo
neyse gecmıse bakalım bız
sonra temızlık yapacagız sonra mısafırımız gelcekkk işte böle bısdenn

hepıcını cıkartıyoruz canım okrma derın bır nefess al ben 3 kez muaynee oldumm 5 gun ıcınde canım yanmadıı pozıtıf dusun bbegıne kavusmak ıcın yapılıyorr ve derın nefess alıyorsun bıttı bılemmm

cunku bu na dayanamayan doguma nasıl dayanır dıye soruyorlar sonraa pozıtıf ol o yusden tammm etek daha kolay tatlımm
maasalalh subhannallhh canım benım hayırlı evlat olsunınsl gozunuz aydın olsunn saglııcakla buyusun ınslll

Kızlar günaydın, gece saat 03:45te oğlum normal doğumla dünyaya geldi. Darısı bekleyen arkadaşlarınbaşına, bir avazda inşallah :)
senı merak edıyordum bendee cok sukur normalınden kavusmususn bebegıne canım beenımmmm dua ıle darsıı bıse ınsll
Merhaba kızlar bugün 1.30da kontrolümüz var doğum günüm hayırlısı olsunda inş. kızım bugün doğar :)

H.olsun ALLAH analı babaı büyütsün
hayırlı haberler al ınsl cnaım benım

merhaba kızlar..

anlatacak okadar çok şeyim varki nerden başlasam bilemiyorum..bir doğum yaptım başıma gelmeyen kalmadı.. 3 haziranda sezeryan oldum çok zor oldugunu anlatmıştım onun üzerine ağrılarım sancılarım hiç geçmedi.. sonra bi gece aniden fenalaştım acil hastaneye kaldırdılar bir hafta hastalığıma teşhis koyamadılar en sonunda safra kesemde taş ve çamur dolu olduğunu ve taşarak pankreas kanallarını tıkadığını söylediler..buna bağlıda hepatit geçirdiğimi.. acilen adana başkent hastanesine göndermişler iki gece yoğun bakımda yattıktan sonra RCP denilen bi operasyon geçirdim -bi çeşit endoskopi- iki gün sonrada safra ameliyatı olup safram alındı dün evime döndüm.. ve bu süreçte tam 15 gün bebeğimden ayrı kaldım .. Allah kimselere çektirmesin.. öyle büyük acılar çektimki.. ne anneliğimi anlayabildim ne bebeğimi sevebildim.. artık emmiyor oğlum.. sütümde yok denecek kadar az.. mamaya alışmış iyice.. çok zor bi süreçten geçiyorum.. ameliyat yerlerim acıyor kucağıma alamıyorum .. lütfen bize dua edin .. Rabbim beterinden saklasın..

ayyy kıyamam yaaaa çok geçmiş olsun allah güç kuvvet versin sana
bende sezeryan oldum da bişey oldum sanıyorum sen neler atlatmışsın ne acılar çekmişsin

Günaydin kizlar
Yeni dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum uykusuz gecelere şismis gözlere ve türlü türlü şikayetlere sizde hosgeldiniz diyorum :)

Kizlar hastane de ilk emzirdigim 2 gün gögüslerim cok fena yara olmustu hatta 2. Gün gögüs uclarimdan kan gelmisti bir miktar, ebeler hemen birtane kututa merhem getirdiler sürmüstüm ertesi günü aksami yaralarim tamamen gecmisti, dün oglum pişik olmus hic islak bez kullanmadigim hep ilik suyla temizledigim ve her 2 saatte altini degistirdigim halde doktorumuzun dedigi kadariyla benim aci ve domates yememden kaynaklanabilirmis idrari daha asitli gibi olurmus bebegin herneyse.. Dün sabahtan aksama kadar 2-3 defa gögüs ucuma sürdügüm bu hastaneden verdikleri merhemden oglumun poposuna da sürdüm bugün baktim pişikten eser bile kalmamis.. Merhemin ismi kadife çicegi merhemi yaziyor krem rengi yogurt gibi birsey gercekten bana cok faydasi dokundu eger bulabilirseniz alin deneyin derim kesinlikle kullandigim günden buyana gögüs uclarim da ne bir aci hissettim nede bir defa bile yara oldu cok sükür

inş,canım yaa bende kendimi motive etmeye çalışıyorum bu acıya dayanamazsan doğumu nasıl yapacaksın diye bebeğin için herşeye değer diyorum ,açılmam vardırda bir an önce doğururum yaaa hayırlısıyla

ALLAH yardımcınız olsun cnm benım yaa ne ka sey atlatmısısın yaa dua ıle kolaylıklar dılıyorumm

Soguk su ile masaj yap canim

ayyy canım benim çok geçmiş olsun.rabbim kolaylıklar versin.çok zor.umarım çabuk iyileşirsin bebeğinde emmeye başlar.bütün dualarım seninle.allahım çarçabuk iyileştirsin seni ve anneliğini yaşamaya başlarsın.

yapiyorumm ama anlık sonra gene devamm edıyorrr cokk can sıkıcı ve yakıcı

bugün kontrolüm var ve doktor yine bu çocuğun gelesi yok diyecek diye ödüm kopuyor yaaa bir mucize olsa bebeğim gelsee beklemek artık yoruyor beni benden kaç gün sonra günü olanlar bile doğurdu hep tabi ki herşeyin hayırlısını istiyorum ama yinede insan stres yapmadan duramıyor

INSL CNAIM DUA IEL INSL RABBIM BILIYOR NEYI NASIL NE ZAMAN KAVUSTURACAGINII BEN TAM 1,5 AYDIR HER GUN 1 ST YURUYorum gunluk dus son 10 gundurde daha bır yogunlastım en son salı gunu halen 2 cm dı acıklık dr tatıle cıktıı haftay cuma gelıcek c.tesıde gunumuz bıtıyor bısım o gelende kdr ınsll acılama cogalır ve dogururumama sımdı dogumdan cok cnaımı yakan gobegımdekı acıı yırtıklar cok fecii acıyor uyutmuyor hem kasınıyor hem yanıyorr hem daha cok yarılıyorr paşamın gelemsını bu yusdende cokkk ıstyrom sımdı yogurt ıı gelır dedıler surdum daha cok costu hayırlsı nsll ııyıı gelır yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…