2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yanii bana sımdıden stre solduda her arayan daha yokmu??dıyorr dıyorum cımde buyutecemankı ben ıstemıyorum cennet kokulumu bır an once koklamayıııhayırlısı ınsl acılamn olurda sende kurtulursun cnm yaaa

Hayırlısı ile oğlunu kucağına alırsın inşlh. O yırtıklar o yırtıklar hiç sorma. doğumdan önce hiç rahatsız olmadım. Arada yanıyordu ama çok abartılacak kadar değildi. Doğumdan sonra nasıl yanmaya başladılar anlatamam. Dİkişlerim bile o kadar yanmıyordu. Sanki lastik eritmişler oraya damlatmışlar o derece yanıyordu. Elimi sürüyordum acısından bağırasım geliyordu. Bişeyde süremiyordum. Allahtan acısı 2 gün sürdü. Hastanede ağrı kesicilerle hafifliyordu Dua et inşlh doğumdan sonra bişey kalmaz.

canım ya ev tipi ana kucağı aldım demişsin bende almak istiyorum ama aklım karıştı o kadar çok model var ki bizde daha yeni 1 aylık olduk oğluş uyumadığı zamanlarda ona koyuyum sağa sola baksın istiyorum ama şimdi daha oturtamıyoruz onun için tam yatar pozisyonuolsun istiyorum istediğim gibi bulamadım daha senin ki ne acaba memnun musun birde :)

Canım cok geçmiş olsun cok zor şeyler yssamissin gerçekten sut icin üzülme sabret zamanla senin sutune dönecektir inşallah acıların da hafifler insallah bir an evvel

kızlar ben çok kötüyüm ya.

oğlum bir türlü doymuyor. sürekli aranıyor. doymadığı için özellikle geceleri saatlerce uyutamıyoruz. artık çocuk bana sevimli bile gelmiyor. babası benden daha çok seviyor sanki. dün çok ağladım.

kardeşim yanımda ama bir yetişkin gibi sorumluluk alamıyor. bir süre sonra bıkıyor. ve ben annemin eksikliğini çok hissediyorum bu yüzden. dün ağlarken annem telefon etti. ağladığımı duydu. akşam işten sonra geldi . gelmesi iyi oldu. moral oldu bana. yoruluyor üzülüyorum ama yanımda da olsun istiyorum. keşke çalışmasaydı yada rahatça izin alabilseydi.

çocuk için de ne yapacağımı bilmiyorum. bakamıyorum ben bu çocuğa. dün gene kendimi zorladım, odamı falan topladım. ama bugün halim yok. dikişler acıyor. dün ağrı kesiciler alıp kendimi zorlamıştım.

bir göğsümde mastit oldu diğeriyle idare etmeye çalışıyorum ama benim obur oğluma yetmiyor. zaten yara içinde. emzirmek işkence.

ruh halim çok kötü

inşallah canım tabi biz bilemeyiz bizim için ne zamanın hayırlı olduğunu ama dediğin gibi çevre bunaltıyor insanı herkes bizden daha çok meraklı doğurmamıza biz sanki istemiyor muyuz neyse yaa şu mübarek cuma vaktinde Rabbim görüyor duyuyor bizi hayırlısıyla yavrularımıza bir an önce kavuştursun inş,hepimizi sanada şifa versin Allahım kaşıntıdan bende cok çektim bilirim acını

kızlar huggies bebek bezi ücretsiz bebek beezi veriyor denemek için numune kampanya yapmışlar sizde isteyin bende istedim
link burda tıklayın link çalışmazsa faceden hugies yazın çıkıor

https://www.facebook.com/HuggiesTurkiye/app_132350146972775#

birde bebeğim uyurkende huzursuzkende sürekli ellerini kollarını aşağı yukarı haraket ettiriyor. kedi gibi. kundaklamayı denedim ama olmuyor. çok haraketli açıyor kundağı.

çok geçmiş olsun. ben bir gece titreyerek ateşlendim o bile ne kadar zor gelmişti. seni düşünemiyorum şu an.Allah yardımcın olsun. tekrar süte alışabilir belki üzülme. sütünü önce pompayla dene istersen. sütünün tadına alıştıkça sonra memeden verirsin.

Yazdıklarını hep okuyorum. Sanki sürekli mızmızlanan bir çocuk gibisin Biraz pozitif düşünmeye çalış. Sen artık anne oldun. Anne demek süperman demek :) Anne demek o bebişin kahramanı demek. Birçok kişi seninle aynı durumda. Hatta daha kötü durumda olanlar var. Biri yazdı doğumdan sonra ameliyat olmuş 15 gün boyunca çocugunu emzirememiş sütü bitmiş neler neler. Benimde annem yok yanımda hatta kimsem yok. Oğlum 15 dk mememden ayrılmadı gögüslerim yara içinde ağlaya ağlaya emziriyordum ama eşim görmesin üzülmesin diye hiç bir şey söylemedim. 1 hafta boyunca gözüme uyku girmedi. Ölü gibiydim. Keşke kardeşim olsaymış yanımda en azından şunu getir şunu götür işlerimi yapardı. Dikişli halimle daha 7 günlük iken evi sildim süpürdüm canım yana yana. Şuan bile uykusuzum oğlan bir türlü uyumuyor ağlıyor mızmızlanıyor. Ama hepsi geçecek. Yeterki Allah bebişlerimize sağlık versin. Olumlu düşün inşlh bütün sıkıntıların geçecek. Çocuk içinse geceleri mama ver hiç bişey olmaz. Yazık oğlana geceleri uyusun bari.

Sen ağladıkça stresin çocuğa geçiyor. Oda huzursuzlaşıyor. Sütün azalır hasta olursun neler neler. Bütün hastalıkların başı üzüntü stres. Bebeğinin sana ne kadar ihtiyacı olduğunu düşün. Karnında iken ne kadar heyecanla onu beklediğini düşün. Onlarada yazık 9 ay suyun içindeler 10 günde dış dünyaya nasıl alışsınlar. İstersen çocuğunu emzireyim. Bende İstanbuldayım(Avcılar). Sütüm çok değil ama Allah herkesin rızkını gönderiyor.

Biraz kızdım sana kusura bakma. Kötü niyetimden değil inan üzüldüğümden

Son düzenleme:

geçmişi okuyamıyorum fazla ama
mamayı denedn mi
ben biberona alışmasın diye biberon kullanmadan mama vermeye çalışıyorum az az
yoksa sütüm az yetmiyor çok belli napiimm..

kendim yazmışım gibi hissettim 9 saat suni sancıyla bebeğin inmesini bekledik inmedi boşu boşuna mahvoldum hemen sezeryana alındım off çok zordu

sancı olayı zaten felaket canım bir de üstüne suni sancı verilince tam oluyor
doğum anında çektiğim acınınsa tarifi yok rabbim kimseye yaşatmasın
bana en başından deseydi sezaryen isterdim ama koca gün sancıdan kıvranmışım
10 cm açıklık olmuş ama bebek hala yukarı kaçıyor
bana o anda söylüyor gel seni sezaryene alayım diye
e o zaman ne anladım ben o işten
çok şükür o acıyla can havliyle tamam demedim
neyse ki geride kaldı o gün
hatırlamak bile canımı sıkıyor
sen nasıl oldun canım sezaryen zorladı mı seni dikişler filan?

Geridonusumkutusu emzik verdin mi hic biz cok caresiz kalirsak emzik veriyoruz. Bu sabaha karsi 3 kez emzirdim 30 cc mama verdim bana misin demedi ben de verdim emzigi 1 dk olmadan cektim uyudu.

canim ne kadar zor günler gecirmisin cok gecmis olsunnn rabbikm bir daha böyle acilar yasatmasinn (( insallah ebebginde emmeye baslar sütün cogalirr anneligide rahat rahat yasar güzelce tadini cikarirsinn insallah :))

canim su kremin orjinal isminii yazarmisin eczaneye sorum ben belki bulabilrim :)))

seni tebrik ederimmm cokk güzel ve cokk dogru seyler yazmisinn valla helal olsunnn geridönüsümkutusu kizmasin ama gercketen dedigin cok daha zor durumda olanlar var bende ilk kizimda yalniz kaldim tek basima yeni dogmus kizima bakmak zorunda kaldim bir müddet hemde cok cahil ve cok genctim ve bende hic bir zaman ben yapamam ben bakamiyorum demedim elimden geleni yaptim hic bir bilgim olmadigi halde hemde annelik icgüdüsüyle hareket ettim hep ve inan kizimi gören bir dhaa bakiyordu bunu neyle besliyorsunuz diyee masallahi vardii cok sükürki hicte hasta fln olmazdi birazcik cidden mizmizlanmayi birakip yapman gerekeni yapmalisin biraz akisina birakmalisin gerdönüsümkutusu :)) kardesin getir götur islerine baksin sen bebegine bak onla ilgilen evin islerinide cok dusunme iyilesmene bak bir an evvel yoksa kendini yipratmaktan baska birsey eline gecmezz:)))

kızlar hepimiz belkide hayatımızın en şaşkın en zor en güzel en karışık en heyecanlıı zamanlarını yaşıyoruz.
hem çok güçlü hem çok güçsüz olabiliyoruz.. öyle yada böyle bir şekilde bu günleride atlatacagız..
belkide aradan zaman geçtikçe bugunleri gülerek konuşacagız hiçbişeyi kafaya takıp büyütmeyin gözünüzde,
loverlover a katılıyorum ama geridönüşümüde anlıyorum..

bu sabah oğluşum yine ıkınp sıkılıp kakasını yapmakta zorlanıyordu.. bende yatak odasında yatagımın üzerine alt açmasını koyarak
altını açtım belki rahatlayıp yapar diye.. o sırada eşim işe gitmek için banyoda hazırlanıyordu, giyecegi takımı da yatagın üzerine koymuştu ben ıslak mendili ıslatmak için mutfaga gidip bir geldim ne görimmm
emir ata bey yatagımıza nevresimlere eşimin giyecegi kıyafete kakasını yapıp ortalıgı batırmışşş resmen su fiskiyesi gibi heryer batmışş
eşim ve ben şoka girdik, benim yüz ifademi görmeliydiniz önce çok sinirlendim, ama yüzüne bakınca o rahatlamayı görünce eşimde bende gülmeye başldık, nevresimleri söküp herşeyi makinaya doldurduk,
demem o kii bizde zor şeyler yaşıyoruz uykusuzluk gaz sıkıntısı birde bu ekstra şeyler...
ama napalımm annelik böyle bişi

merhaba hanımlar kontrolden yeni geldim
bebek iyi suyu iyi kalp grafiği iyi 39+6 yız yarn tam 40 haftalık olucaz
3.700 kg mız teyzeleri şuan sancı yok
altan muayene edildi yumuşak,açıklık yok halbuki daha öncekinde aynı ebe bakmıştı 1, 1.5 cm kadar var demişti
şimdi aynı ebe baktı yok diyor dedim doktora böyle diye espiri yaptı geri kapanmış die :)
Muayene doğumu tetikleyebilir dedi salı gününe kadar gelmezse salı günü saat 8 de suni sancı verecekler
hakkımızda hayırlısı gönül isterdi benimle aynı gün bugün doğsun neyse kısmet sağlıklı olsunda
dedim doktora artık olmazsa sezeryan isticektim zaten daha 17 yaşındasın sezeryan olup kendine yazık etme dedi
doktorumuz bizden böyle herşeyin hayırlısı .

Çok geçmiş olsun tatlım ya allahım şifa versin çok üzüldüm

yaramazlık yapma oğlum diyorummm
pışıııııkkkk diyorrr

Eklentiler

• $1058693_10151475216070248_1420164455_n.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…