2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bugün sabah oğlum fışkırarak kustu, daha önce de iki defa olmuştu yine sabaha karşı netten baktım çok iç karartıcı şeyler yazıyor inşallah önemli birşey değilir, 4ünde kontrolü var soracağım doktora ..yoksa telefon edip şimdi mi sorsam???

cnm yinede sor için rahat etsin ama efede öleydi sanki emdiğinin hepsini geri çıkarıyo gibi ama bazı bebeklerde mide kapakçığı yavaş gelişirmiş oyuzden 6 aya kadar normal demişti doktorumuz 4 aydan sonra baya azaldı yada yinede takip et bazı bebeklerde reflü olabiliyor emzirdikten sonra 15 dk kadar dik tut yatırma bu baya engelliyo

aynen bnm oğlumda böyle ne zaman açsak altını yapıveriyo yatak yorgan kalmadı evde
gecede tam kaldırdım ayaklarından kocaman bi zaaartt yatak yorgan kaka içinde kaldı
Ayy hayatin allah sana da kolaylik versin ozaman bu kaka çis konusunda nasibini almayan yoktur sanirim su topikte :)

Ben en gec 3 saatte bir degistiriyorum canim suana kadar hep geceleri de degistirdim 1-2 defa.. Benim ki uyurken uyanikken fark yok ne zaman acsam altini dolu oluyor hem cis hem kakasi bu 21 gün icinde sadece 2 defa kakasi yoktu altini actigim da.. Amaan annesi alti üstü bir yatagin batmis temizle iste isin ne :))
Bende hic farketmemistim esim oturup okumus bütün detaylarina kadar bezin paketlerini o söyledi bana da.. Ay senin ki yine kiz sadece kakasi var oglundan bilirsin zaten erkek bebek pipisiyle nereyi hedef alirsa :))

saol canım, bizimki memede uyuyakalıyor 15 dkyı bırak gece çoğu zaman direk yatırıyorum

evet yaa benim oğlanda bi kaç kez öyle fışkırarak kustu hemde burnundan geliyor garibimin .. sonra başlıyor hapşırmaya.. sor öğrende bizede söyle.. benim ailemdekiler normal diyolar.. gaz sıkıştırıyomuş gazla birlikte çıkınca fışkırıyomuş.. mantıklı geldi aslında .. ama sormakta fayda var..

canım korkma biz ilk oğlumda yaşadık 2 defa oldu
nasıl bir kusma olduğunu ben biliyorum bende çok korkmuştum
ama normalmiş bebeklerin iç organları büyüdükçe yerlerine yerleşirmiş
mideside yukarda olduğu için biraz fazla emince maalesef olabiliyormuş
ama için rahat etmicekse arayıp sor

çok afedersiniz ben ne kadar kötü niyetle hareket etmişim öyle, size hak verdigimde.. evet haklısınız dedigim için hanfendiyi kırmışım, senide karıştırmıyım çok haklısın... sonuçta sizi onaylayan benim bana ne oluyorsa..

bir daha bu topige asla gelmiyorum, rahat rahat yazsın herkes..
bu kadar şey payşaltık burda meğer ne kadar yanlış tanımışsınız benii..

geridönüşümde rahat rahat ağlasın, sizde zavallı kız diye acıyın durun.. çünkü o o zaman alınıp kırılmıyor demekki...
biz sağlam dur negatif olma dedigimiz için kötü olmuşuz baksana,

neyse herkes kendine iyi baksın,

Ihmal etme bence bana doktor fiskirarak kusma oldugunda hemen getir demisti

canım ya bir süredir takip ediyorum geridönüşümün yazdıklarını ve diğer arkadaşların yorumlarını
evet herkes iyi niyetiyle bir şeyler yazmaya yol göstermeye çalıştı
hepimiz şu an çokta sağlıklı değiliz yeni bir hayata alışmaya çalışırken
lütfen boşver sende yazılanları
o kadar şey paylaşıldı şu topikte
hayatımızın en özel anında anne olurken tanıdık birbirimizi yapmayın lütfen
kimse kimse için buraya girmiyo
hiç kimse içinde kızıp gitmemeli
isteyen istediğini takip eder okur sende öyle yap

suan böyle bir yorum yapptigim icin ne kadar pismanim anlatamam ( keske yazmasaydim ya bana neki kim ne yapiyorsa yapsin degilmii gercek hayatta bildigimi burda nasil unuttum bilmiyorum. kimsenin yüzüne gercekler söylenmez kimseye gercekci olmayacaksion yalan söyleceksin he hii diyeceksin sen haklisin vahh tuhh diyeceksin ozmana herkes yaninda iyin birinin yuzune yaptigi yanlisi söyledinmi bittin senden kötusu yok malesefff ((

zeynooo canimm senin buraya gelmemene ben cok üzülürüm hemde sebebi ben olmus olurum lütfen yapmaa burda ne guzel gunler gecirdik hep birliktee agzini acip cenesini tutmayan birisi sen degilsin ve sen degil buraya ben bir daha gelmemeyi hak ediyorumm :))) sabahtan beri düsündüm seyi sen yazmisin cok üzüldüm lütfenn sen hergun gelmeye devam et okee

zeynocum ne demek bir daha hic gelmiyorum sen bu forum da sadece bu iki arkadaslami birseyler paylastin bunca zaman ask olsun gercekten üzüldüm..

kızlar yarı kırkımız çıktı
kızım için akika kurbanımızı kestik dağıttık
hatta bahçemize gidip arkadaşlarla pişirip yedik
darısı sizlerin başına

yalnız kızlar benim arabam var ama doğumdan sonra
2 çocukla hiç yalnız çıkmadım
aranızda arabayla çıkan var mı koltuğunu öne mi bağladınız
acemi şoför değilim, hatta doğuma bile kendim gittim
tabi o gün doğuracağımı bilmeden :))
ama içime kurt düştü kızım ağlarsa naparım
yada koltuk nereye güvenli olur

Ahh ahh keşke bizimkide rahat rahat yapsa. Günde 1 kere kakasını yapıyor oda geceden 7-8 saat sancı çekiyor. Sabahına bırakıyor Çok üzülüyorum onu böyle kıvranırken gördüğümde

canım gözün aydın
nasıl doğursam napsam derken
oldu bitti bile bak :))
acılarında geçer yakında
kızında çok tatlı
bahtı güzel olsun

Canım ya ne kadar alıngan davranmışsın Zor bir dönem herkes için inşlh kimseyi kırmadan üzmeden atlatırız. Ben seni kırdıysam özür dilerim. Kendimce açıklama yapmak istemiştim kimsenin sana kötü niyetlisin dediği yok. Baştan beri ne öğrendiysen hep bizimle paylaştın en ufak bir bilgi bile olsa birilerinin işine yarar diye hemen buraya yazdın. Hatta yazdıklarının bazılarını denedim ve işe yaradı Şimdi böyle çekip gitmek olmazzzzzzzzzz

benım kasıntımm vucud da dılll gobısımde kı yırtıklarda cok feci lerr bugn dr gıttımm badem yagı dedı surdum gecmıyooooooooooo hayırlısı az kaldı ınsl dogumuma sancı larım bır dusene gırseee olucakda gırmedııkıı :26:vaktini bekliyoo bakalm

canım önde olmaz bebişin koltuğu... arkaya sabitlemen gerekiyor,senin çaprazında,koltuğa ters olmalı...

ben söyleyecektim başka arkadas da yazmış,koltugun kılavuzunda yazıyordu öne olmaz dıye..sanırım arka daha sağlam

Selam kizlar geceleri gazdan uyumuyor bebegim surup bitkisel kullanıyoruz ama ise yaramiyor humana rezene cay veriyorum yokkk... siz ne yapiyorsunuz gaz icin.. birde galiba doymuyor. Ek mama mi versem emmeyi birakirsa diye sasirdim ya....
mama ver tabi aç koyma çocuğu
memeye bağımlılığna göre hareket et canım
çok bağımlysa bırakmaz zaten
ha deilse şırıngayla yada kaşıkla ver mamayı

Ihmal etme bence bana doktor fiskirarak kusma oldugunda hemen getir demisti

benm oglumda 2 kere fışkırtarak kustu
bende panikledim ama bizimkiler olur normal falan dediler ki normalde kusmuyo pek:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…