2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

epidural yapilirsa cok rahat oluyormus. bende suni sanci yapilacak diye beklerken arastirmistim. zaten son ana kadar dayanlabiliyormus ama 5 cm acikliktan sonra epidural onerdiler. bana gerek kalmadigi icin tecrube edinemedim ama komsu cok rahat oldu demisti.

canim benim inan cok uzuluyorum. eminimki cok caresiz hissediyorsundur. ben bizzat kizkardesimin boyle bir durumu yasadigini gormustum o yuzden seni cok iyi anliyorum gercekten cok zor. ne yapsak yapalim yegenimi susturmak mumkun olmuyordu ve tam 4 alik olana kadarda devam etti. anladigim kadariyla bebegin kolik. anne sutu yada mama farketmez midesi lactose icin hazir degil ve yavrucak hazmetmek icin cok zorlaniyor aci cekiyor. kiyamam ona. doktoruna danistinmi kolik icin ilaclar var. normal gaz ilaci iyi gelmeyebilir. gerekirse cocuk doktoruna gotur hemen. Allah yardimcin olsun.

arkadaşlar önemli lütfen cevap verin ilk ay kontrolünde bebeğiniz ne kadar uzamıştı ve baş çecresi ne kadar artmıştı

fışkırarak kusmak ne demek ki???? ((((

arkadaşlar önemli lütfen cevap verin ilk ay kontrolünde bebeğiniz ne kadar uzamıştı ve baş çecresi ne kadar artmıştı

canım doğum kilomuz 3550 boyumuz 51.5 cm baş çevresi 37 cm
hastaneden çıkarken kilomuz 3260
bugün 1 aylık olduk kontrolümüz vardı bugünkü veriler kilo 4160 boy 57.5 cm baş çevresi 37.5 cm
yani 6 cm uzamış ve toplamda 900 gram almış
doktor herşey normal dedi
bir sorun mu var???? neden önemli falan demişsin? umarım herşey yolundadır

boyumuz sadece 1 cm uzamış baş çevresi de 3 cm artmış netten baktım boy 2_3 cm baş cevreside 1_1.5 artmalı diyor kprktum biraz

seninle doğum tarihimiz aynı galiba canım

canım önde olmaz bebişin koltuğu... arkaya sabitlemen gerekiyor,senin çaprazında,koltuğa ters olmalı...

ben söyleyecektim başka arkadas da yazmış,koltugun kılavuzunda yazıyordu öne olmaz dıye..sanırım arka daha sağlam

saolun kızlar emin olamadım işte
ama arabanın öndeki hava yastıkları kapatılırsa kullanılabilir
diye duymuştum
evet koltuğun klavuzunda koymayın yazıyor ama
benim arka çaprazda büyük oğlumun koltuğu
vardı sanırım onu sola kaydırıp yerine kızımı koymalıyım

kızlaaar bugün 1 temmuz
hala doğurmayan haziran annesi kaldı mı
ben temmuz annesiydim haziran annesi oldum
haziran görünümlü temmuz anneleri de bebişlerine kavuşsun
hayırlısı ile kucaklarına alıp gelsinler

bu arada gaz sancısı çeken bebekler varmış
bende çok çaresiz kaldım bugün kızım ıkınmkatan fıtık olcaktı
damla falanda işe yaramayınca
kendi içtiğim aktardan aldığım karışım vardı
hem süt yapan hem gaz giderici
kızıma biberonla 10 cc kadar verdim bir kaç saat sonra
gaz falan kalmadı yıktı ortalığı

canım gözün aydın
nasıl doğursam napsam derken
oldu bitti bile bak :))
acılarında geçer yakında
kızında çok tatlı
bahtı güzel olsun

teşekkür ederim canım.valla normaldi sezeryandı derken doğurdumda 5 günlük oldu bile kızım.bugün dikiş acılarım daha iyi gibi.acaba kaç günde dik yürüyebilir duruma gelicem ben?
bu arada ben 30 haziran görünürken 27 sinde olayı tamamladım.doğurmayan bikaç arkadaş kaldı galiba.onlarda tez zamanda kurtulurlar inşallah.

canim bugun merve mesaj gönderdi senle beni rüyasinda görmüs merak etmiss :)) bu kiz nekadar temiz kalpli masallahh
hemen malum olmus burda yasananlar canim selami var ve tabi herkese selami var onlarda iylermis yalniz ervosun sariligi hala gecmemis (
bunu haber vermek icin geldim :)))

Kızlar selamlar... Oğluşum 15günlük oldu Allahın izniyle. Bi sorunumuz var yalnız,fitil yapmayınca oğluşum kakasını yapamıyor.bugün 4.gün hala yapmadı.fitil yapsak 5dkya varmadan yapıyor kakasını.bi çözümü var mı ki?

canım ftile gerek yok 1 çay kaşıgı saf zeytinyagı içir hemen bagırsaklarında gaz bile kamlıyor ozaman

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

iyi geceler kızlar inşeallah iyisinizdir
size bi sorum olcak bu konuda tecrübesizim cünkü daha önce büyük oglumda olmamıştı
bugün bebegimin yüzü hep sivilce oldu akşama kadrada o sivilceler iyice büyüdü ya cocuk sanki ergenlik sivilcesi gibi suratı çok pis görüntü oldu neden oldu acaba
dün apartmandaki çocuklar öpmüşlerdi acaba mikropmı kaptı yoksa sıcaktanmı oldu
neyse olan olduda bunun çözümü ne acaba ne sürmem lazım hangi kremi kullanmam lazım pişik kremi sürsem olmaz diye düşündüm.bildiginiz krem varmı yada başına gelen

benimkide oldu öpmekle alakası yok canım sıcaktan oluyo hatta bizde dalga geçiyoduk oğlum ergen oldu diye ama bi süre sonra kendisi geçti ama bizde iki güne bir yıkadık hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…