2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

doktor bizede serbest demişti ilişkiyle bi ilgisi yok ama başka bişeyden kanama olursa kendinizi suçlu hissedersiniz dedi. yaa bide biz daha 4 aylık evli olduğumuz için biraz daha istekli oluyoruz ilişkiye daha doğru düzgün hevesimizi alamadık ona rağmen haftada 1e indirdik ama gerekirse artık onuda yapmıcaz şu 3 ayı bi atlatabilsek hayırlısıyla artık :)

canım içinde foto yerleri yada ultrason koyacak yerleri var mı

evet cnm fotoğraf yerleri var ama doğumdan sonra başlıyo bu defter onun için ultrason resimleri için yer yok. bikaç sayfadan örnek koydum :) bide hazır koymuşken fasülyemide koyiyim dedim :)

valla ben hamileyken beni aldatan bir baba lazım olmaz zaten, kendim de büyütürüm. Ben de eşim de dünyanın merkezine çocuğumuzu koyduk, ikimiz de biliyoruz ki her şey artık farklı olacak ve her şeyden önce çocuğumuz gelecek. Anne baba olmak fedakarlık ister ve biz buna hazırız diye düşünüyoruz.

Son düzenleme:

keepmeinformed seninle aynı görüşteyim, bizde eşimle aynı şeyi düşünüyoruz

Son düzenleme:

Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhalde dolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.……………………

benim oğlum yengeç burcu kardeşide inşallah yengeç olucak (Allahım inşallahhh) oğlum kız kardeşi olsun istiyo isminide zeynep olsunmuş eğer erkek olursada ömer istiyo:)) ben kız ismi olarak deva düşünüyorum erkek olursada doruk Allahım nasip ederse inşallahh

öncelikle fasülyene 41 kere maaşallah canım siz daha çok tazeymişsiniz haklı olarak istiyosunuz tabi keşke birazcık hevesinizi aldıktan sonra olsaymış ama iyiki de olmuş allah ömür versin ona.dediğin gibi biraz seyrek olursa içiniz daha rahat olur.

Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhalde dolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.……………………

valla bende almaya çıkıcam almadım daha eskileri giyiyorum taşa taşa

cnm ben de az önce okumuştum bazı arkadaşlar kom marka çamaşırlardan çok memnun kalmış bi ara ben de alıp denemeyi düşünüyorum aklında olsun senin de.

Kızlar toxoplazma pozitif çıktı bende moralim çok bozuk ..Yeni bir tahlil istedi doktorum..Toxo ıgg avidite adında bir test..1 hafta sonra sonucum gelicek..Ankaraya gönderiyorlarmış...Cumaya kadar ölürüm meraktan ve korkudan ...Bütün hamile arkadaşlarım dua edin bişey çıkmasın....

böle yasakların olduğunu bilmiyodukki biz annemde erken demişti demekki bunları bildiği içinmiş :) ben evlenip gurbete geldim çalışmıyorumda evde bütün gün boş boş oturuyorum bide ailemi yeğenimi çok özlüyorum. en azından hazır çalışmıyoken büyütürüm bebişimi dedim hemde yeğenim eskisi kadar burnumda tütmez dedim kendi bebeğim olunca. bir nevi yaşadığım yere daha çabuk alışırım dedim böle sorunlar olunca başta erken yaptık heralde diye düşündüm ama şuan hiç pişman diilim onun pıt pıt atan kalbini gördüğümden beri kucağıma almak için sabırsızlanıyorumm :81::81:

ben de geçen gün gittim kompedan dan aldım bitane.önceden destekli 75 kullanıyordum şimdi desteksiz 80 aldım bitane acaba olcak mı diye 85 alsam daha iyi olumuş kafam kadar olmuş benim süt fabrikaları bide ben hep alttan çıtçıtlı atlet alırım kalın askılı olanından çünkü ip askılılar aşağıya çektikçe omzu kesiyor.small giyiyordum M alıyım dedim 2 tane aldım eve geldim olmadı gidip large la değiştirdim ama sanırım kısa bir süre sonra o da olmayacak kasıyor çünkü bidaha da değiştirmeye yüzüm tutmadı.yani artık denemeden hçbşy alamıycaz galiba.bide ben hamile kaldıktan sonra 2,5 kilo verdim ona rağmen böyleyim.ama göbişim çıktı, galiba ondan büyüdü bedenim

maşallah tokoyay yaa resmen şekillenmiş iice Allah nazardan saklasın ikinizi deee :))

pişman olma da zaten annesi bak yalnızmışsın bide iyi düşünmüşsün kanından canından arkaşın olacak o senin beraber omuzlayacaksınız gurbetlik hasretini birlikte olduğunuz için özlemin biraz daha hafifleyecek iyki olmuş bencede

Canım üzme kendini bir çok hamilede kanama oluyo ama sonra sağlıklı bi şekilde doğuruyolar bebişlerini yalnız olman zor tabi ama eşin gelecekmiş yanına sakin olmaya çalış stres bebişin için de senin için de iyi değil. Ben de gurbetteyim Cezayir'deyim İstanbul'dan annemden çooooooooook uzaklardayım. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bebeğinle konuş o seninle annesi seni bırakmıcak merak etme

inşallah bu temiz çıkar canım hemen öyle paniğe kapılma ilaçla yada bi takviyeyle düşürülüyordur belki skma şimdiden canını dur bakalım gelsin bi sonuç miniğini germe.

Toxoplazma hayvanlardan geçen bakterilerle ilgili olan test miydi? Ne gibi bir riski varmış pozitifliğinin? Benim de tsh 3.43 çıktı. Hamilelikte 3 ün altında olması gerekiyormuş. Doktorum şu an müdahale etmedi. 1 ay sonra tekrarlayalım dedi ona göre endokrin uzmanına gönderebilirim dedi.

TSh yüsekliği troidlerin az çalışması demekmiş ve IQ düşüklüğüne sebep olabiliyormuş. Korktum.:44:
Araştırdım 5 i geçmeden ilaç vermiyorlar diyenler var bilemiyorum. Huzursuz oldum. :44:

Fikri olan var mı bu konuda?

hiç huzursuz olma cnm troid hastası biçok kişi doktor kontrolünde sorunsuzca doğuruyorlar bebeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…