bizimki daha çok yeni ama uyurken her seferinde farklı bi tarafına yatırıyoruz.uyanıkken,alt değiştirirken ve kucaktayken genelde sırt üstü yatıyo dengeleniyo diye düşünüyorum.daha çok küçük olduğu için kendiliğinden yan dönemiyo .
alllah gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsn canım üzme kendini
biz varız ya daha eş dost mu istiyosun sen bakiiim
şaka bi tarafa da çok zor heleki aileden uzak olmak , alışırsın bebişine odaklan vakit çok çabuk geçer
bi bakmışsın eylül gelmiş istanbula atanmışsınız oohhhhh miisssssss
sezaryen olupta dikişlernde sorun yaşayan var mı aranızrda bayanlar??ben 10 gün önce doğum yaptım.dün dikişlerimden bir noktadan akıntı olmaya başladı.o güne kadar herşey nrmaldi.dikşler baya şiş ameliyattan beri hep böyle mi kalcak?baticonla temizledik o bölgeyi.bugün zaten kontrolüm var.bakalım ne diyce dr.bi de dikişlerin olduğu yerde deilde hemen üstünde karın bölgemde acı var böyle mi oluyo normalde?
bi sorunumuz daha var oğlumun göbeği dün düştü ama yarısı hafif kanlıydı.şimdi o kısımda kabuk olştu ama her bez değiştirmemde bodysini değiştirmek zorunda kalıyorum bebişin.kan bulaşmış oluyo.enfeksiyon kapmasın diye.2 gün daha pansuman yap demişti düştüğü gün arayıp bebek hemşiresine sormuştum.sızıntı şeklinde kanama yoksa sorun yok demişti.ama şu an emin olamıyorum.çocuk drlarının tüm randevuları doluymuş.bugün bebişi de hastneye götürcem ve son çare bebk hemşiresine göstercem.kanama olursa yakıolarmış sanırım o bölgeyi.niye böyle oldu ki
Saab Simplex kullanan varmı hanımlar
dunkü krizden sonra bugun almayı düşünüyorum
Kizlar yaa aklima bi sey takiliyor ve cok tedirgin olmays basladim.cocugu doktor yan yatirmami soyledi oylede yapiyorum ama kafasi sivrilesecek diye korkuyorum.uyanikken sirt ustu yatiriyorum ama oglum o kadar hareketli ki kafasını surekli saga sols hareket ettiriyor.uyuduktansonra sirt ustu yyatırıyorm kafasını yine sağa sola ceviriyor.napcam basinin şeklinin bozulmasından korkuyorum. Sizde durumlar nasıl nasil bi cozum buldunuz
Işte benim perenslerim
emzik kavgamız :)
canım ben kullanıyorum ama sen istersen mestil al çünkü doktorumuz bitince onun yerine mestil alın ikiside aynı ürün o kadar para vermeye gerek yok dedi sanırım mestil yerli sab ithal..zinco rezene çayı wind kremi walla ben herşeyi uyguluyorum ama yinede kıvranıyo yawrucakSaab Simplex kullanan varmı hanımlar
dunkü krizden sonra bugun almayı düşünüyorum
Kizlar yaa aklima bi sey takiliyor ve cok tedirgin olmays basladim.cocugu doktor yan yatirmami soyledi oylede yapiyorum ama kafasi sivrilesecek diye korkuyorum.uyanikken sirt ustu yatiriyorum ama oglum o kadar hareketli ki kafasını surekli saga sols hareket ettiriyor.uyuduktansonra sirt ustu yyatırıyorm kafasını yine sağa sola ceviriyor.napcam basinin şeklinin bozulmasından korkuyorum. Sizde durumlar nasıl nasil bi cozum buldunuz
1 aylık şenlıgın ardından annem ve kardeslerım ıstanbul yolunu tuttular..geldıklerı vakıt dogum olabılırdı ama oglum 10 gun gec gelınce annemler ve bebısle beraber toplamda 10 gun gecırebıldık..ve sonunda ramazan dolayısıyla gıtmek zorunda kaldılar.gırdıgım her odada onlar var sankı yoklukları cok dokundu.. Aglaya aglaya helak oldum ama smdı sutum kesılır korkusuyla tutuyorum kendımı..
Artık 2+1 ız oglumuzla basbasa.burda tanıdık kımsem yok bebısımız oldu dıye ust komsunun harıcı kımse gelmedı hos su saatten sonra kımsenın gelmesnı de ıstemem zaten sadece oglumla ılgılenmeye gucum var.tek arkadasım dostum herseyım esım var Allahtan ısı musaıt gun ıcınde de evde olabılıyor.
Bıze dua edın arkadaslar esım sozlesmelı memurdu bır ay ıcınde kadroya gecıcek ıns.kadrolu olunca da ıst.da okudugu ıcın oraya gıtme ımkanımız doguyor dort gozle eylulu beklıyoruz hep dua edıyoruz sızlerde dualarınza bızı de katın ıns.yalnızlık essız dostsuz bır basınalık cok zor aylardır sabrettık buna karsılık donerız ıns ıstanbulumuza..
Pek dertlıyım kusuruma bakmayın baya laf kalabalıgı yapmısım :26:
ben kullanıyorum canım ilk oğlumdada kullanmıştım ilk oğlumun gaz sorununa çözüm olmuştu diyebilirim şimdide kullanıyorum ama o kadar etkili olmadı nedense yada ben den kaynaklanıyor çünkü düzenli kullanmıyorum normalinde günde 3 defa 8-9 damla veriliyor galiba ben günde iki defa 5 damla veriyorum ve oğlum hala ıkına ıkına bir hal oluyor ama napıyım daha çok küçük ilaç kullanmak istemiyorum bağırsakları ilaca alışır tembelleşir diye endişeleniyorum bizde belki geçer diye bekliyoruzsen kaç damla kullanıcaksın canım bende ona göre düzenlesemmi acaba ?
canım ben kullanıyorum ama sen istersen mestil al çünkü doktorumuz bitince onun yerine mestil alın ikiside aynı ürün o kadar para vermeye gerek yok dedi sanırım mestil yerli sab ithal..zinco rezene çayı wind kremi walla ben herşeyi uyguluyorum ama yinede kıvranıyo yawrucak
bizimki daha çok yeni ama uyurken her seferinde farklı bi tarafına yatırıyoruz.uyanıkken,alt değiştirirken ve kucaktayken genelde sırt üstü yatıyo dengeleniyo diye düşünüyorum.daha çok küçük olduğu için kendiliğinden yan dönemiyo .
canım ben kullanıyorum ama sen istersen mestil al çünkü doktorumuz bitince onun yerine mestil alın ikiside aynı ürün o kadar para vermeye gerek yok dedi sanırım mestil yerli sab ithal..zinco rezene çayı wind kremi walla ben herşeyi uyguluyorum ama yinede kıvranıyo yawrucak
canım her seferinde farklı şekilde yatır biz öyle yapıyoruz yüz üstü bile bırakıyoruz zaten bizimki doğduğu günden beri başını tutuyo yüzüstü nasıl rahat ediyosa o tarafa çeviriyor
dün göğüslerim sanki dolmadı gibime geldi oğlum da sık emdi bi ara çok.. uyanık kaldı huysuzlandı falan bende emzirdikten sonra acaba doymuyormu diye 15 cc mama yaptım yarısına yakını içti.. ama 5 dk içinde de içtiğini kustu.. evdekilerde oburluğundan aldı o mamayı doymasa çıkarmazdı dediler.. hala kafamda soru işareti tabi.. doyuyor mudur sizce?
Sinirden içim içimi yiyor ya
Eltimle eşi geldi dün akşam 10 gibi ki ben o saatte uyuyorum genelde bebek uyurken uykumu alayım diye neyse gelsinler o önemli değil uykusu da kalırım ama benim eltim bebeğimi sürekli eşimin kuzeninin kızıyla karşılaştırıyordu onunki benden 1 hafta sonra oldu
Dün akşam da tutturdular yine vay efendim gönülün bebeği ne büyükmüş tombişmiş teni de bembeyazmış kocaman çocuk gibi bakıyormuş benimki niye küçük kalmış hatta dahası bu çocuğa nazar değiyor dediler ben de nazar değecek bi tarafı yok ki çirkin oğlum benim dedim öylesine
dediler öyle de küçük olunca çok çabuk nazara gelir
benim oğlum 3.300 doğdu 3200 dü 5. Günde cuma günü 23.gününde 4 kilo olmuştu ebeler çok iyi demişlerdi ilk 2 gün dışında mama hiç vermedik inşallah da vermeyiz
Geceden beri aklımdan çıkmıyor ya çok üzüldüm anlamadım ki dertleri ne ya hiç mi düşünmüyorlar bu kıza yazık kafasına takar sütlü diye kocaman insanlar ki eltimi de severim değer veririm anlam veremiyorum ve çok üzgünüm
kızlar ya ben kendimi bildim bileli hiç ter kokmam hatta kardeşim uyuz olurdu kızım yazın olsun kok bari falan derdi. ama doğumdan sonra ben iğrenç ter kokmaya başladım. öncelerde emziren kadınların ter koktuğunu duyardım hatta kızardım pöf ter kokuyo falan diye ama şimdi ben kokuyorum sizlerdede varmı böle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?