2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya canım kusura bakmada ne uyuz insanlar var ya şu halimizde durmadan bi laf sokma bi moral bozma. benim kv de iyiki sabah mama veriyoruz dedim sanki hiç anne sütü vermedim hep mama vermişim gibi yok kiloyu mama sayesinde almışmış falan filan daha neler deli olcam ya

ya terlemek bişey değil normal okadar sıvı tüketiyoruz ama kokmak nedemek yaaa ( çıldırıcam emzirirken oğlumdan utanıyorum :)))

Oglumu asiya goturdum bugun. Hepatit B asisi yapildi. Korktugum kadar cok aglmadi yavrum. Eve gelene kadar su icinde kaldik ikimiz de. Evde soyunup dokulduk ama minik bebegim isilik olmustu daha da artmis. Sakin fazla giydirmeyin yavrulari benim gibi.

Oglum eve gelince aaat basi meme emmek istedi, uyumadi, huysuzlandi. Sabah yarim kahvalti yapmistim saat iki gibi anca karnimi doyurdum. Simdi de uyumakla uyumamak arasinda emzik emip duruyor.

Calistigim gunler geldi aklima. Kendimi tuhaf hissettim. Sanki omrum artik oglum oldu. Kariyer falan gitti sanki Tum gun evde olmak ilk defa sikinti verdi.

Ramazan da geliyor. Aksama yemek hazirlama telasim olacak. Insallah oglum uslu durur. Bugun 31 gunluguz kirkimiza az kaldi. Safak sayiyorum resmen

Sezeryan oldum ama doktor dikisime surecegim merhem disinda ilac vermedi. demir hapima devam ediyorum sadece.

Kizlar hangi mamayi kullaniyorsunuz? Ben aptamil kullaniyordum bugun hemsire hanim bebelac tavsiye etti. Seker oranindan dolayi kati gidaya gecisim daha kolay olurmus

Ben böyle bişey duymamıştım ama emzirmeye başladıktan sonra accayip terleyip koktuğumu fark ettim. Kendi kokumdan kendim rahatsız oluyorum her gün duşşşş yapcak bişey yok

bizim doktorumuz aptamil önerdi ama o çok şekerli diyorlar.ne kadar süre aralığında kaç cc mama veriyorsunuz?

Iki ya da uc gunde bir bebegin acligina gore 30 ya da 60 cc veriyorum. Aptamil icin bana da sekerli dediler. Ek gidaya gecince bebek sekerli gidalara yoneliyormus

ben 2-3saatte bir 30-40cc veriorum önce meme sonra mama.sütüm yetmiyor her seferinde yırtınarak ağlıyor oğluşkom.çok mu veriorum mamayı acaba?

kızlar bu arada uyum market varsa yakınınızda prima premium care 1 numara bezi dün 20.90a aldım indirimdeydi haberiniz olsun.

ben 2-3saatte bir 30-40cc veriorum önce meme sonra mama.sütüm yetmiyor her seferinde yırtınarak ağlıyor oğluşkom.çok mu veriorum mamayı acaba?

bende doğum yaptım ilk hafta hiç sütüm gelmedi bizde hep 30 cc aptamil verdik şimdide sütün geliyor ama yetmiyor sanırım çünkü oğlum her saat memede ve bırakıp yatağına koyduğumda tekrar ağlıyor tekrar meme veriyorum ama mamaya da devam ediyoruz dr bırak demesine rağmen şimdi 60 cc veriyoruz onun içince 1-2 saat deliksiz uyuyor mamayı bırakamıyoruz ne yapcaz bilmiyorum.mamayı verirken vicdanen çok rahatsız oluyorum kendimi suçlu hissediyorum sütüm az diye içimi bi sıkıntı kaplıyo bu seferde süt tamamen kaçıcak diyede korkuyorum birde üstüne çevredekiler şunu yap bunu yap mama alırsa seni yakında tamamen bırakır vs vs vs iyice sıkıyolar insanın canını

sütüm çoğalsın diye 3 lt su içiyorum humana , still tea kullanıyorum ama yinede sağınca en fazla 30cc-40cc ancak çıkıyor çok moralim bozuluyor bazıları sağıp dolaba bile koyuyor ne güzel ama bende nerdeeeeeee çoookkkkkk canım sıkılıyo çokkkk bu duruma.

gibbi aynı durumdayız canım sağınca 20cc çıkıyor sen her seferinde mi 60cc veriyorsun? spring sağol güzelim içim rahatladı.10-20ccde su veriorum günde bi kere.

gibbi aynı durumdayız canım sağınca 20cc çıkıyor sen her seferinde mi 60cc veriyorsun? spring sağol güzelim içim rahatladı.10-20ccde su veriorum günde bi kere.
canım nacizane süt için yaptıklarımı söyliyeyim rezene içiyorum humana veya lactamil süt arttırıcı ara ara sağıyorum gelmesede ki en önemlisi bu ben çok faydasını gördüm su ve inciri duydum denemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…