2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar kızıma MAŞALLAH deyin

Eklentiler

• $IMG_1159.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 38

canım geçmiş olsun inşallah ateşlenmeden atlatırsınız o ishal aşısı dediği rota virüsü aşısı tatlım devletin karşılamadığı özel bir aşı kendin alıp yaptırıyorsun o yüzden isteğe bağlı fiyatı 150-200 arasında değişiyormuş ama rota ciddi bir hastalık ölümcül olabiliyor özellikle çalışan ve bebeği ileride kreşe gitme ihtimali olan annelerin yaptırması iyi olur kreş gibi ortamlarda bulaşma ihtimali var canım

merhabalar formda ilk defa yazıyorum uzun zamandır takip ediyorum ama.. ben her emmede tek memeyi veriyorum. bir kitapta da bu şekilde okumuştum. bizim oğlanda 10 dk emip bırakıyor. kilomuz iyi demek ki doyuyor diyorum ben. :)

aynen bizimkininde eli devamlı agzında gözünde oldugu için bende sürekli değiştirmk zorunda kalıyorum
sanki inşaatta çalışıyo kuzum nasıl kirleniyo o eldivenler
hatta eldivenler yetmiyo çorap giydiriyoum ellerine
1 aydan sonra önermiyolar eldiveni
biran önce eldvenden kurtulup emziğe alıştımak istiyorum, emzikde almıyo benm sıpa
bi alışssa büyü rahatlık olcak devamlı memede durma derdinden kurtulcaz

merhaba arkadaşlar bu ishal aşısı ile ilgili (rota virüsü) kafam çok karıştı benim. bi arkadaşıma doktoru rotatek aşısını önermiş 3 doz yapılıyormuş 2,3,5. aylarda benim doktorum rotarix i önerdi o da ya 2 ve 4 de yada 3 ve 5 de . ikisinin arasında ki fark ne anlamış değilim. hem 2. ay aşıları ile yapıldığında çocuğa ağır gelebileceğini düşünüyorum kimisi 2. ayda karma aşılarla aynı gün yapılması lazım diyor ben işin içinden çıkabilmiş değilim. Şunu biliyorum ki bu aşıyı mutlaka yaptırmalıyız ...

canım ben yaptırıcam zaten, 2 doz şeklinde yapılıyormuş,
sadece istege baglı dedi doktorumuz onun için belirttim

benimki 10 günden sonra eldiven taktırmadı valla kendi kendine çıkardı hele bere aman allahım kıyametler kopuyodu.eldiven takmayın kuzulara ya elleri hava alsın kendi ellerinin farkına varsın. artık ellerini fln incelemeye başlıyorlar çünkü

kesinlikle aynı fikirdeyim canm ama uygulamaya nasıl geçircem bunu bilmiyorum:44: videoya ceksemde görseniz halini
eldivenle bile mahvediyo yüzünü eldivensiz düşünemiyorum
geçen uyurken çıkmış tek eldiveni çizmiş göz altını kanatmış

canım uzak dur sakinleş biraz..inan birçok kişi belli boyutlarda eşi ve eşinin ailesi ile yaşıyor birşeyler bu içinde bulunduğumuz zmanların getirisi sanırım..üzerinden bir kısım zaman geçince düzelecek bak göreceksin

bizimkinin 2.ayı 4 ağustosta bitecek işte niye o kadar geçe vermiş ki aşı tarihini acaba:44:10 gün fark oluyor..arayıp tekrar sorsam mı ki

ben genelde 10-15 dk emziriyorum ve genellikle tek meme emiyor ama son zmanlarda ikinci memeyi de istemeye başladı..dr bize de yarım saati geçirmeyin demişti

Kızlar kızıma MAŞALLAH deyin
maşallah minicik haliyle takım da mı tutuyormuş bu kız

canım ben yaptırıcam zaten, 2 doz şeklinde yapılıyormuş,
sadece istege baglı dedi doktorumuz onun için belirttim
anladım canım birkaç farklı marka varmış bazıları 2 bazıları 3 doz muş...

iki aşı arasında fark yoktur diye düşünüyorum bizim doktorumuz 2. ay 3 aşı var birde bunu yüklemeyelim 3. ay aşı yok 3. ay yapalım dedi ben öyle yaptırmayı düşünüyorum

kanatmaya varana kadar yapmadı bizimki ama baya bi harap ettik yüzü ama artık çizmiyo gerçende intihar ederken yakaladım :))))
2 parmağıda burnuna sokmuş duruyodu:)) koptum valla gülmekten oğlum hayattan bu kadar çabukmu bezdin diye :)))

Benimkide meme almiyorbutun gun kucalta uyusunda is yapayim diye bakiyorum.agulamaya basladi esek sipasi hala eldiven takiyoruz.bazen kiziyorum bende hakaten bir yasina kadar takacanmi eldiveni diyorum.yuzunu cizmeside kotu ama ogustururken gozune soktu kac kere allah korudu

aaaaay çok güldüm intihar ederken yakaladım ha
şaka bi yana bende sürekli bişey olacak diye ayrılamıyorum başından strese giriyorum

kızlar benim kızım 2 gündür emdikten sonra çok kusuyor aynı durumda olan var mı bir de sol gözü çapaklanmaya başladı üşüttümü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…