Dün kırkımız çıktı ama bizimki bugün gündüz yine bütün gün uyudu.Yani bu da demek oluyorki yine bütün gece ayaktayız(((
Bıktım artık sarhoş sarhoş evde dolanmaktan.Nolur akıl verin bu çocuğun gece gündüzünü nasıl ayarlayacağım ben.
Gündüz uyanık tutamıyorum.Alıyorum kucağıma 5 dakka sonra kucağımda uyuya kalıyor kıyamıyorum yatırıyorum .Ama gece cin gibi.güzler faltaşı gibi ,gece gece kucakta dolanmak istiyor.
Birde memeyi böğürüyor almıyor.Alsa rahat edeceğim.Ne yaptınız memeye alıştıranlar?
Benimde canım hep tatlı istiyor ve kesinlikle sütüm artıyor tatlı yiyince ama bu seferde kilo veremiyorum. İki arada bi derede kaldım. Kilo vermeyi bir süre unutucam sanırım oğlum daha önemli.
Bu arada baby acne konusunu araştırdım bebek sabunuyla sık sık pamukla yüzünü silip kurulayıp pudra sürmek iyileştiriyormuş ben deniycem bakalım.
olsun canım abartı değil yavaş yavaş gider merak etme sen 6 aylık olsunlarda vücut toparlanmaya başlar zaten
canım aşı bildiğim kadarıyla burdada ücretli 140-150 tl olabilir ebeden öyle bişiler duydum sanki
hatta türkiyede pek uygulanmıyor isteğe bağlı bu amerikanın başlattığı uygulama ama tavsiye ederim falan diye yanımdaki kadına anlatıyodu...
darısı başımaaa
bizdede durumlar aynı ama oğluşum uyuyor uyanmak istiyor ben sallıyorum tekrar uykuya dewaam
balmond yazdığını okumuştum ama cevap yazamadım. akılımda kalan kadarını yazayım.
yan yatarak emzirmeyi sezeryan ağrılarım yoğunken ve bazen uykum varken yapıyordum. yaralar iyileştikten sonra belki tekrar yara olmaması için yapabilirim. 4-5 gündür çoğunlukla sağarak vermeme ve çeşşitli kremler (garmastan, madessol, bepanten gibi) kullanmama rağmen hala yaralarım gemedi. daha öncede bahsettim benim yaralar içe doğru derin ve geniş oyuklar şeklinde.
süt için yazdıklarının çoğunu yapıyorum. ısırganı karışık çay şeklinde aldık aktardan. içinde rezene anason vb şeylerle karışık halde. çörek otunu almıştım ama henüz yememiştim. sen söyleyince aklıma geldi dün attım ağzıma bi kaşık. onu yemek de o kdar zorki. sen nasıl yiyorsun. ben eskiden çocuğum olsun diye onu ağzımda çiğneye çiğneye yiyordum ama şimdi yemek ayrı bi zor geldi.
bi kaç değişik bişiler yazmışsın tam aklımda değil. kapsül mü ne bişiydi sanırım. bi onlar yok işte. milupanın süt çayı var. humanayı bulamamış eşim onu almış.
göğüs pedleri sırıksıklam oluyor insan içine nasıl çıkcaz üstüm ıslanıyor hemen kaç saatte bir emziriyorsun canım
her gören bebeğin küçük kalmış diyoree bende biliyorum zaten el kadar hala humana içiyorum, şekerli şeyler yiyorum.ama beslenme düzenim hala oturmadı çünkü evde benden başka işleri ve yemeği yapacak kimse yok.eşim yoğun çalışıyor.su içmeyede dikkat ediyorum ama...hastaneden çıkışımız 3250gr, 1 aylık olduğunda 3680 gr olmuştu
boyuda 51 di hastaneden çıkış, 1 aylık kontrolünde 52,5 olmuş...minik kızım benim:26: bugün itibariyle 33 günlüğüz...
her gittiğimizde hastaneyi ayağa kaldırıyor benim bebiş.o zaman dr da elini bebişimin ağzına veriyor :) sinir olma dr da böyle yaptığına göre vardır bi hikmeti
kzlar mrhb benim durumumd a olanınız varmı bebeğim hiç durmuyo gece gündüz ıkılıyo tısılıyo elleri kolları sürekli oynuyo hiç olmadı bağırıyo ağlıyo altı temiz karnınıda doyuruyorum masaj yapıp gazınıda çıkarıyorum neyi var anlamadım kakasını yapamıyo gibi geliyo sizin bebişler kaç günde bi kaka yapıyo acaba
Nihayet eldiveni dun cikardim eldivenini emerken sirilsiklam yapan kizim ilk is elini agzina soktu.bir oggggk dediki yan komsu duymustur.elinin tadini hic beyenmedi.sonra ufaktan parmagini derken bir saat sonra ellerini yumruk yapmis bi bironi bir diger elini emip duruyo mutlu mutlu simdi sorun bunu nasil unutturacam huy kapmasin.sabahta yatakta babasinin burnunu avuclayip yanagina civi gibi isaret parmagini soktu.ben bi yerine yanlislikla carpsam iki gun soylenen ko cam yuzunu parcalayan kizina hadi bida kizim dedi.ha bu arada annen gitsin kizim ben sana bakarim yada sen buyuyunce bana bakcanmi demeye basladi bana yol mu gorundu ne
cnm emzik can dostum benim ne olur ne olmaz diye aynısından bi tanede yedek tutuyorum. benimkide önceleri almadı kendi süütmden damlatıyodum emziye öle azına veriyodum öle öle yaparak alıştı.
kzlar mrhb benim durumumd a olanınız varmı bebeğim hiç durmuyo gece gündüz ıkılıyo tısılıyo elleri kolları sürekli oynuyo hiç olmadı bağırıyo ağlıyo altı temiz karnınıda doyuruyorum masaj yapıp gazınıda çıkarıyorum neyi var anlamadım kakasını yapamıyo gibi geliyo sizin bebişler kaç günde bi kaka yapıyo acaba
göğüslerim yara içinde olduğu için makinayla sağmaya dayanamıyorum çok canım yanıyor zaten çocuğun acıtmasında bile hüngür hüngür ağlıyorum bazen elimle sağıyorum bende hafif sıkarak kaşıkla mı veriyorsun sağdığın sütü
Emzik olayını anladığım kadarıyla Türkiye de çok büyütüyorlar. Burda hastanede veriyorlar hemen. Çok zararlı bişey olsa hastanede ısrarla vermezler. Evde emziksiz idare edilebilir belki gerçi ben evdede emziksiz yapamam ama dışarda yolda alışverişte yani her an kucağımıza alamayacağımız yada emziremeyeceğimiz zamanlarda emziksiz napılır bilemiyorum. Ben yapamam sanırım. Mızırdanınca yada huzursuzken yada ağlayınca emziği veriyorum hemen susuyor oyalanıyor. Üstelik ben çok yakıştırıorum bebeklere. Dün internetten bütün renklerinden sipariş verdim. Her kıyafetine uygun emziğimiz oldu. Hevesle bekliyorum.
olsun canım sağlığı iyi ise hiç canın ı sıkma
biz türk milleti alışmışız illaki çocuğumuş tombul tombul olacak halbuki hiç ii bişi değil
kilo almış ya sen ona bak bide gerilemesi var
senin kız manken olacak bence şimdiden iddalı FORMUNU KORUYOR annesi sonra bide o kiloları vermek var kim uğraşacak
ayyy en gıcık olduğum şeydir ya temizliğine en çok dikkat eden benimdir ben bile yapmıyorum o hareketi
sinir oluyorum bazısı alıyor yanağını veriyor bazısı elini,bazısıda ağzını öpüyor
gıcıııık oluyorum ama bişi diyemiyosun allah korusun bi çok hastalık tükürük yolu ile bulaşıyor
DÜŞÜNCESİZLER
BEN GÜNDE EN AZ 7 KERE ALTINI TEMİZLİYORUM HER DEFASINDADA KAKA YAPMIŞ OLUYO
VAY CİMCİME VAY BÜYÜYÜNCE BABA KIZ KAÇARLAR GEZMELERE SENİ BIRAKIRLAR EWDE
AYY SÜPPER FİKİR BENDE ÖYLE YAPIYIM YOKSA ALIŞMAYA NİYETİ YOK
olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama daha cokk kucuguz tatlımmmmmmmmmmmmm:44::44:ama bız temmuzda dogdukk olarmıkiiKayseride yasayan haziran anneleri bizde bulusalim mi cok imrendim istanbuldakilere
kızlar bebeğim 16 günlük ve sanki doymuyor gibi geliyor sizinkiler bir emme saatinde ne kaç cc sütle doyuyordur tahmini olarak gece falan durmazsa mama veriyorum beni emiyor ardından bir ölçek mama yiyor ama hala aranıyor sütüm ağzına gelmiyor mu acaba diyorum birde emerken bazen yutkunma sesleri çıkarıyor bazende sadece ağzını kımıldatıyor sanki hiç yutkunmuyor süt yok galiba diyorum sıkıyorum göğsümü süt geliyor ama sizinkiler nasıl yapıyor ben çok mu pimpirikleniyorum
Nihayet eldiveni dun cikardim eldivenini emerken sirilsiklam yapan kizim ilk is elini agzina soktu.bir oggggk dediki yan komsu duymustur.elinin tadini hic beyenmedi.sonra ufaktan parmagini derken bir saat sonra ellerini yumruk yapmis bi bironi bir diger elini emip duruyo mutlu mutlu simdi sorun bunu nasil unutturacam huy kapmasin.sabahta yatakta babasinin burnunu avuclayip yanagina civi gibi isaret parmagini soktu.ben bi yerine yanlislikla carpsam iki gun soylenen ko cam yuzunu parcalayan kizina hadi bida kizim dedi.ha bu arada annen gitsin kizim ben sana bakarim yada sen buyuyunce bana bakcanmi demeye basladi bana yol mu gorundu ne
heyyyyyyyyy uyanın biz beşte hortladık bileeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?