2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

banada saglık ocagındaki hemşireler asıdan sonra
rahatsızlık görürsen kullancaksın fitil yada surubu aksi halde sakın verme dediler.

oyyyy maşallah güle güle kullanın sütlerinizi afiyet bal şeker,kızçene löp löp et olsun cicim
çok sewwindim ya ne çabuk elinize geçti çok sewindim
sütü verendende allh razı olsun
kilocuklarıda dert etme veririz inşallah biz nelerin üstesinden gelmedik kiii

kızımı nefesini dinleye dinleye kokusunu içime çeke çeke koynumda uyutmaya bayılıyorum
arada da mikmik sesler çıkartıyor uykusunda kedi gibi
çok tatlı ya :')

5 saat mi? dr. yarım saatten fazla memede tutma demişti bana,senin bebiş ne kadarlık canım?

yanlışlıkla çocuğa buzdolabından soğuk sütü içirdim. bişi olur mu?. çok korkuyorum midesini falan üşütmesinden
ah cnm ya,inşallah olmaz bişi, düşük bir ihtimal zaten tek seferde..

nice yıllara canım

eşimde son birkaç gündür bir gariplik var kızlar ya bir mızmızlık olur olmaz şeylere can sıkmalar, takmalar..çocuğa bile tahammülü azaldı sanki..soruyorum bişi söylemiyor ısrar ediyorum her gün başka birşey söylüyor öylesine bir de dikkat ediyorum hep yorgun günde 10 saat fln uyuyor..depresyona mı girdi adam acaba ya??? ya da bişi oldu bana söylemiyor of of

eşin sana düşkün olsa gerek
doğumdan sonra senin ilgin eşinden bebeğe yöneldiği için huzursuz olabilir mi acaba :26:

bebeği kıskanıyor olabilir mi yani :26:

kızlar ya sizin de iştahınız çok açık mı ?
ben her fırsatta bir şeyler yiyorum sonum hiç iyi değil
kızım beş dk uyusa kendimi mutfakta buluyorum
çok yiyorum çok napıcam ben böyle ya :18:
çoğunuz kilo vermeye devam ediyor
bense doğumda verdiğimi de geri alıcam bu gidişle :26:

eşin sana düşkün olsa gerek
doğumdan sonra senin ilgin eşinden bebeğe yöneldiği için huzursuz olabilir mi acaba :26:

bebeği kıskanıyor olabilir mi yani :26:
yok canım ya, öyle birşey değil sanki bir de öyle olsa ilk zamanlar olmaz mıydı niye şimdi aniden..bir de belli etmemeye çalışıyor fark ediyorum, hani normal davranmaya uğraşıyor ama toleransı azaldı adamın hem bana hem bebeğe hem de geriye kalan dünyaya sanırım-bugün bir araba sürüşü vardı, kaç kişiye sinirlendi sayamadım birşey var kesin

hem de nasıl açık cnm bende her fırsatta bişeyler yiyorum süt olsun diye de yiyorum çünkü az yediğim gün sutumde azalıyo bu şekilde nasıl kilo vericem böyle yedikce kilo icam diye korkuyorum. Suana kadar yani doğumdan sonra ki ilk 15gunde 12 kilo verdim ve dahada veremedim şuan 86 kiloyum en az 75e inmem lazım . Ya kizlar bide çevremin kilomla ilgili yorumlarindan bıktım ya hergoren nekadar çok kilo almissom rejim yapiyomusun nasıl vereceksin bu kiloyu deyip duruyo . Biktim yaaa ben daha dogum yapali yeni bir ay oldu ne bekliyolar ben logusayim nasıl rejim yapim çok anlayışsizlar

Ayni sey bizde de oluyor canim 1 haftadir birde yüz üstü yatinca boynunu hava da tutuyor hep gücü bitince de hirsla aglamakli tepinerek emekliyor resmen.. Keske hep böyle devam etse de bikac aya emekleseler :)

bizimki bayadir kafasini yukarda tutabiliyor diyebilirimki 1- 2 haftalikken basladi suan cok guclu sekilde tutmaya basladi buna sasirmiyorum sasirdigim baya baya emekledi öyle ayagini itmek fln da degil :)) evet ya bir kac aya emeklerler insallah ama ozamanda zor olcak tutamiyacak bir yerde sabit surekli indir yere gidim diyecem

Ne güzel kısa kollu giyinmiş ben hala korkuyorum kısa kollulara geçmeye :26: Şuan üzerinde iç zıbın ve dış zıbın var ve çorap ve patikli pantolon odanın camları kapalı

ay napiyorsun canim senin cokmu soguk orasi bnim kizin suan uzerinde tek kisa kollu tsortle uyuyor altindada sadece bezi bagli baska birseyi yok ustunde bataniye örtmustum onuda acmis örtmedim geri suan feci sicak ave butun camlarda acik kizimin yattigi odada dahil sen napiyorsun kis gibi giydirmsiin bebegi hem isilik olur cocuk öyle
ben her bebegimide ince giydirdim havaya göre yani ve masallah hic bebeklerim hastalanmadi isilik ne cok sükür hic bilmiyoruz insallahta bilmeyiz yapma canim bu sicalarda bebege iskence yapiyorsun sen terliyorsan o da terliyor sen usuyorsan oda usuyor ona göre giydir bebegini
anaaam yerim ben onu.
bizimkine benziyor o zaman

çok tatlı ciciler çok yakışmış

ay demekki her bebek ayni yada simdiki bebekler ayni desem daha dogru olcak ben emekliyen 2 aylik bebegin emekledigini bunda gördum bas baya ilerledi ayaklarini kullanarak öyle bir iki adim fln degil hemde surune surune gitti yatagin ortasina
canim bende iyi dilekelrin icin cok tsk ederim insallah dedigin gibi misil misil uyur huysuzluk etmez bende rahat ederim yoksa ucakta hic cekilmez bebegin aglamasi :)
ohh ne guzel ana kiz gezin tozun babasi iccinde uzulme canim insalah bir daki sefere yaninizda olur:))) size iyi tatillerrrrr bizde sizi kocaman öpüyoruzz

masallah canim demekki bir benim normalmis anormallik yokmus bizdede öyle ayaklarinin altinda desketk verince emekliyordu bebekler zaten onu hemen ilk aylarinda bile yapabiliyor canim bu farkli bir sekidle kendi kendine desteksiz ilerliyor

Ben her akşam 9:00 gibi yıkıyorum. Sonra uzun uzun emiyor gaz ilacını veriyorum. Masaj yapıp gazını çıkarıyorum kundaklıyorum sonra salıncağında uyuyor yatağına koyuyorum. En az 4 saat uyuyor maşallah böyle olunca iyi oluyor bende dinleniyorum. Gecede uyanınca aynı şeyi yapıyorum. Gazını çıkarmadan yatırmıyorum artık. Yoksa sürekli uyanıp beni uyutmuyor.gazı çıkarsa Sabaha kadar uyuyor. Zaten şehzade hazretleri kendi düzenini kurdu maşallah. Ben bişey yapmadım. Birde uyanınca emzirmeden önce altını açarsam daha güzel emiyor ve uyuyor. Sabahları işe gidene kadar beraber oynuyoruz uyanık oluyor sonra altını değiştirip emzirip salıncakta uyutup araba koltuğuna koyuyorum. Uyumaya devam ediyor. Aynı rutine ofiste de devam ediyoruz sadece akşamları banyo saatine kadar baya bir uyumuyor. Mızırdanıyor bende kucağımda oyalıyorum agular yapmaya gülmeye başladı maşallah keyifli oluyor. İnşallah böyle devam eder. Bebeğin mutluluğu birazda annenin mutluluğuna bağlı sanırım. Ben çok rahat biriyimdir çok takmam herşeyi. Her kafadan ses çıkar duymazlıktan gelirim neşemi bozmamak için haber bile seyretmem oda etkili oluyor çünkü azıcık moralim bozulsa oğlum hep huzursuz olup mızırdanıyor uyumuyor. Bazan morali yüksek tutmak çok zor hatta imkansız ama elimden geleni yapıyorum.
Bu arada oğlumun yüzündeki kırmızılar iyice çoğaldı anne sütü sürün demiş doktor onu deniycem çünkü kaşınıyor heralde yavrum yüzünü tırmalayıp duruyor içim gidiyor.

ilk önce sana imrendiğimi belirtmek istiyorum.her yazdığını okuyorum ne kadar pozitifsin.imrenmemek elde değil.bu arada birşey de sormak istiyorum.ben bir türlü oğlumun gazını çıkaramıyorum.uyanık olduğunda üstten çıkıyo sadece, alttan hiç çıkaramadım şuana kadar.uyurken ikisini de çıkartamıyorum.o kadar masaj yapıyorum sırtına pıt pıt vuruyorum yok yok olmuyo.en sonunda beşiğine yatırıyorum ıkına ıkına kendi çıkarıyo ama bebişi öyle görünce çok üzülüyorum.oğluşunun gazını nasıl çıkartıyorsun???denemediğin yöntem kalmadı artık.

İşin ilginç tarafı bebişim isilik olmadı acaba o da mı sıcağı seviyor Evde halimizi göreceksiniz ben çocuğu soyuyorum babası giydiriyor. Ben camalrı acıyorum babası kapatıyor. Sonra sıcak oluyor o açıyor ben kapatıyorum. Kv çocuğu soyuyor ben giydiriyorum sonra dayanamıyorum ben üstündekileri çıkarıyorum kv gelip giydiriyor böyle kısır bir döngü içerisindeyiz

maşallah nazar değmesin herşeyi düzene koymuşsunuz :))

Lover lover hangi sehirdesin bizde Böyleyiz de merak ettim

Biz bugün 25 günlüğüz, oğlum 2 gündür çok huzursuz, uyanık olduğu süre boyunca sürekli ağlıyor(gezdirmek, sallamak,kucak v.s. işe yaramıyor) ya memede duracak ya da ayağımda sallanıp uyuyacak. Altı temiz, gazını çıkarıyorum, gaz ilacı da veriyorum. Niye böyle oluyor anlamıyorum, bir arkadaş büyüme ataklarından bahsetmiş, ondan mıdır bu huzursuzluk, benzer şeyler yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…