2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
İki aylik asi yaptiran varmi ates oldumu ne yapmaliyim persembe asi var 3 asi birden offff

Biz olduk canım biraz ateşi yükseldi. Carpol diye bi ateş düşürücü var onu aldık. ama hemen vermedim. biraz bekledik. popodan 37,5 alından 37 ye kadar çıktı ateşi doktor 38 de verin demişti. gerek kalmadı vermedik. bazı arkadaşlar aşı olmadan ateş düşürücü verip gidiyorlarmış kimileri gelir gelmez veriyorlarmış ama ben mecbur kalmadığım sürece vermeyi doğru bulmuyorum.o gece sürekli kontrol ettik. Sadece o gece oldu ateşi bi daha olmadı. zaten bir gece bekleniyormuş. Bende çok tedirgindim inşallah ateşsiz atlatırsınız...

İstanbul beylikdüzü tarafındayız canım.

bizde beylikdüzünde oturuyoruz canım ben oğluşa sıfır kollu çıtçıtlı badi üzerine kısa kollu tişört altınada patikli alt giydiriyorum bütün camları acıyorum sadece oğlum gündüz salonda duruyor salonun camını değil balkon kapısını açıyorum balkonumuz kapalı balkondada bir camını acıyorum sadece geceleride uzun kollu ince giydirip penye battaniye örtüyorum bende bu kadar açabildim çıtçıtlı badiyi içine atlet niyetine giydiriyorum tek kat giydirsem üşür diye düşünüyorum dışarısı sıcak ama evlerimiz daha serin valla bende işin içinden çıkamadım bir türlü sıcağa alışsın istemiyorum sonradan başetmesi zor oluyor sürekli üşüyüp hasta oluyorlar (

Ben de biraz duzen kurmaya calistim ama emme-uyku saatleri surekli degistigi icin tutturamadim. Bazen hersey iyi olsa bile mizmizlanip uyumak istemiyor. Birkac gundur aksam degil gunduz banyo yaptiriyorum. Aksamlari hava bayagi serinliyor ya da iftar sonrasi is guc oluyor saat ilerliyor. Ben de biraz kundak gibi sarmaya calisiyorum ama ellerini hemen cikariyor disari tepinip ayaklari da aciyor. Gaz yoksa 15 dk kadar sonra uyuyor. Gece uykusu iyiydi iki uc gundur o da bozuldu. Burdan okuduktan sonra gece alt acmamaya basladim. Benimki bi de gaz cikarirken uyaniveriyor ama gazini cikarmadan yatirirsam daha fena oluyor

Masallah sen kurmussun duzenini

Masallah ya boyle bebeklere cok ozeniyorum

Bebegim bugun kaka yapma rekoru kirdi. Her taraf batti. Sabahtan beri mizmizlanip duruyordu zaten. Banyo yaptirdim yine cok agladi sudan cikinca. Simdi o kadar yorgunlugun ustune uyuyor.

Bebegimle ne zaman disari cikmak istesem bi aksilik cikiyor. Gunesin cok yaktigi saatlerde gitmek istemiyorum. Soyle 4 gibi cikayim diyorum. Ya emmek istiyor, ya gaz yuzunden agliyor ya da uyuyor oluyor. Sonra vakit geciyo yemek hazirlmakti kendi bogazimdi camasirdi derken hop aksam oluyor. Esim de ramazan diye yorgun oluyor iftardan sonra cikmak mumkun degil. Boguluyorum artik evde.

Denizkizi denize sifir ev ve sahilde dolasma sahaneymis ya valla cok ozendim Biz tatil falan dusunemiyoruz. Bayram stresi var zaten. KV de ne kadar kalinacak vs. yine bayram oncesi stres yaptiriyor bana. Ilk defa bebekle uzun yola cikacagiz onun stresi de var. Bir de kiyafet bulamama stresi var

Keske yakinimda cocuklu arkadasim olsaydi hic olmazsa ona giderdim o bana gelirdi. Ramazan diye kimse gelmiyor. Malum misafir agirlamam zor. Bebegim var diye de sanirim kimse iftara cagirmiyor Ustune oglum da huysuz. Acaba bu buyume atagi denen seyi mi yasiyor?

Canım bızde ıkı gundur aynı moddayız tam tarıf ettıgın gıbı bı huzursuzluk aldı basını gıdıyo bızde 26 gunluguz bugun ne oldugunu anlamamakla bırlıkte gecıcı oldugunu dusunuyorum.cunkı basından berı ara ara degısık haller bas gosterdı.mesela bugunde uyusuk bı halde oglum sankı gunlerdır cıkardıgı huzursuzluktan oda yorulmus gıbı saskın saskın takılıyor

kızlar bi ara ıslak mendil konu olmuştu
ben de unibabay ıslak mendil kullanıyordum. bitmişti ve yeniden bulamadım. kardeşim prima ıslak mendil almış. ben yıkayıp kullanıyorum. böyle daha çok içime siniyor. mecbur kalırsam diğer mendilleri kullanmaya mendili yıkayıp kullanacağım

biz de bir gün iyi bir gün kötüyüz
nasıl alıştı bilmiyorum 3 gündür gece 2 den önce uyumuyor

acemipericim, sanırım birbirimize yakın yerlerde oturuyoruz (aynı hastanede dogum yaptigimizdan yola cikarak boyle bir kaniya vardim). eger pis ve darmadagin bir eve misafirlige gitmek senin icin problem degilse buyur gel canim, birlikte laflariz

beylikdüzündeki komşu anneler
hadi buluşalım artık Marmara parkta
çat diye çatamak üzereyim sıkıntıdan
dün akşamdan beri oğlum uyumuyo kocam kendi telaşında valla bunaldım iyice

Bugün doktor randevumuz vardi ilk asilarimizi yaptirdik sükür, ben igneyle yapicak saniyordum ama agzindan verdi asilarini... Bu arada rota asisi hakkin da konusuldu son siralar burda rotayi devlet karsiliyor ve yapilmasi gerekli asilardanmis, bugün biz sormadan doktorumuz verdi ogluma.. Uyku sorununu sordum bazi arkadaslarda merak ediyordu bizim bildiklerimizden farkli birsey söylemedi.. Aradan uzun süre gecmeden sık emzirmek(daha eski sütü hazmedemen yenisini almasi karin agrisina neden olurmus), üsüyor veya cok sicak olabilir, ilgi istiyor benimle konus-kucagina al.. Bazi haftalar da bebekler sebebsiz huysuzlukta gösterirlermis.. Aksamlari yatma saati yaklasirken bebegi rahatlatacak caylar var abartmayacak sekil de onlardan ver ardindan güzel bir banyo yaptir yatir bazi bebekler karanligi bazisi aydinligi ve yine cogu gürültüde rahat uykuya dalarken kimi de tamamen ortamin sessiz olmasini istermis, her huysuzlastigin da gazi var deme bebekler gazi olunca genel de bacaklarini karnina cekip güclü bir sekilde geri iterek aglar dedi.. Yani tam su yüzden dedigi birsey olmadi doktorun bunlarin hepsini sirayla dene sabirla dedi.. Daha kücük hergün huy degistirmesi bile normalmis..

Kilosu ve boyunu da cok begendi doktorumuz masallah oglusum bugün 43. Günlügüz 5780 gr 58 cm olmus 1 ayda 1,5 kilo almisiz

bütün doktorların söylediği bütün kitaplarda yazan hep aynı şeyler
oğluşuna da maşallah tosuncuk olmuş

kızıma bi haller oldu.. hiç uyumayan çocuk 2 gündür uyanmıyor acaba 40ı çıksın düzelir dedikleri bu muydu? acıkınca uyanıp emiyo bazen hemen geri uyuyor bazen biraz sonra .. ilk defa gece 3 saat deliksiz uyudu tabi bende.. ama ondan çok benim uykuya ihtiyacım varmış gibi gece uyumama rağmen hala kendime gelemedim uyukluyorum resmen. akşam misafir geldi bugün de biz iftara davetliyiz, kızım uyansın inip biraz yürüyüş yapmak istiyorum

artık kimse yazmıyo mu buraya
herkes okuyup çıkıyor sanırım kimsenin yazmaya vakti yok

beylikdüzündeki komşu anneler
hadi buluşalım artık Marmara parkta
çat diye çatamak üzereyim sıkıntıdan
dün akşamdan beri oğlum uyumuyo kocam kendi telaşında valla bunaldım iyice
bende beylikdüzünde oturuyorum gelmeyi bnde çok isterdim bizde de durumlar aynı eşim iş telaşında bebiim huysuzmu huysuz bende birde 7 yaşında bir oğlum daha var o kıskançlık bunalımında
bende 1 değil 2 çocuk olduğu için bu buluşmaya katılmakta imkansız oluyor benim için benim yerimede bir oh dersiniz kızlar dimi :)

Ayni hastanede mi dogum yaptik? Koruda? Bilmiyordum ben. Doktorun Seda hanim miydi?

Canimcim hastane Ankaranin bir ucunda benim ev bir ucunda malesef.yine de nazik davetin icin tesekkurler

HTML:

Bizde bugün tam 25 günlüğüz ve benim oğlum da iki gündür inanılmaz huzursuz. Emmek istiyor emerken ağlıyor gazı var diyorum çıkartıyorum ama ağlamaya devam ediyor. Resmen tavşan uykusu uyuyor yerine yatırıyorum 15 dakika sonra kendi kendine gaz çıkarıyor uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. Gaz damlası veriyorum çıkarmasında sıkıntı olmamasına rağmen ama işe yaramıyor. Bazen omzumda pışpışlarken bazen memede bazen de salladığımda uyuyor ama huzursuzluğu geçmiyor. Acaba herkesin böyle 24 üncü gün mü başlıyor çilesi? Pazar günü inanılmaz rahattık. Dışarı çıktık kafede oturduk akşam kayınvaldeme gittik banyomuzu yaptık uyuduk. Nazar mı değdi acaba 1 gün sonra bebeğimin huyu 180 derece değişti.

canım bence sana ihtiyacı var seni özledi
hiç kötüye yorma iiçini temiz tut bol bol dua et

ben de öyleyim
kilo almış da olabilrm çıkmıyorum tartıya
bide çok hızlı yiyorum artık herşeyi çok hızlı yapıyorum yalap şalap

canım çok benzer durum bizde de var
birine ihtiyacım yok bunu ben kendim bile yapabiliyorum
bi giydiyorum geri çıkarıyorum
üşüyo gibi geliyo bidaaha giydiyorum
yok ben alıştıramıcam sanırım :26:

biz de yaşadık kızlar
yaklaşık bir hafta inanılmaz huysuzdu miray
sürekli ağlıyor ne istediğini bilmiyordu uyumuyordu
zombi gibi olmuştum artık
bugün 35 günlüğüz
çok şükür şimdi uyuyor umarım atlatmışızdır

kızlar yetip yetmediğini nasıl anlıcam bilmiyorum
Miray zaten hep aranan bi bebek
sürekli aranıyo
sütüm artıyor yavaş yavaş
ama yetip yetmediğini kestiremiyorum
gece emip uyuyor yetiyor sanırım
gündüz de emiyor fena deil ama uyumuyor
bu yetmediğini gösterr mi
azcık da kesik kusuyor
kusması yettiğini gösterir mii sizce?

sütün yetip yetmediğini anlamanın tek yolu bebeğin kilo artışına bakmakmış canım. ama o kesik kusması sütünün yaradığını gösteriyor sanırım. sen içini ferah tut hep sütüm var yetiyor diye olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…