Otomatik sallanan bir beşik ya da salıncak ya da herhangi bir şey almadığıma nasıl pişmanım
Dunden berı bende aynı seyı dusunuyorum kara kara
Oyle bır huy edındı kı tosun pasa sureklı ayagnda sallayacaksın durdugun gıbı baslıyor tepınmeye :26:
Kendımı yedeklemem lazım alternatıf bısyle bu boyle gıtmeyecek
Buyuyordur annesı
Bızımkı de bıgun oyle bıgun boyle hıc sagı solu yok
Tek emın oldugum gece 2den once uyumadıgı
Okadar iyi uyudugu halde dün neredeyse hastaneye götürücektim bir derdi var diye en sevdigi sey kucak onda bile susmuyordu nasil icli agliyordu, gözünden hala yaş gelmiyor ama hafif islak insan kiyamiyor.. Ee birde burda birkac arkadasin bebegi idrar enfeksiyonu kulak iltihabi falan olunca hemen onlar gldi aklima
Bugün bayagi bir nette arastirdim alman bir cocuk doktorunun kendi blogu var orda okudum 2. ayda bebekler cok aglarmis sebebsiz yere bile, kulaginin ici cok fazla kirlenirmis bunu iltihap diye düsünmeyin sık sık kulaklarini temizleyin ama kesinlikle kulak cubugu kullanmayin bir yumusak mendil veya bezin ucunu hafif islatip temizleyin kulak cubugu kiri daha derine iterek zarar verir.. Bu ay icin de herseyi agzina götürmek ister buda cok emme istegi dogurabilir gibi birsürü sey anlatmis.. Okuyunca biraz rahatladim oglum da 1 saat uyanik kendi kendine oynadi uyudu tekrar hem agrisi olan bebek hic uyuyamaz sanirim
herkes aynı dertten muzdarip ama nedense ben dünyadaki en manyak bebeğe sahip olduğumu düşünüyorum:)kafayı yemek üzereyim.kızım uyumayı hiç sevmiyor.ne kadar kötü huyum varsa çekmiş bir bu benim uykucu yanımı alamamış.gece emzirirken saniyelik uykuya dalışlarımın içinde rüya görmeyi bile becerdim dün gece.artık vücudum ve sinirlerim iflas etmek üzere.eşim bebekle ilgileniyor sağolsun ama 2 gündür bizimki babasındada durmuyor varı yoğu meme.nasıl bir emme güdüsüdür bu.göğüslerim yara oldu sürekli emdiği için süt gelmesini tetikliyor durmadan mastit oluyorum.göğsümün biri iniyor diğeri şişiyor.sürekli ateşler içindeyim.saçımı başımı toplamaya hatta tuvalete gitmeye zamanım yok.evin içi aldı başını gitti.eşim izinde şuanda ona rağmen zar zor akşama kadar bir yemek yapabiliyorum o kadar.eylülde işe başlıyacak o zaman ne yapacağım ben bununla tek başıma.hayattan soğudum resmen.ne zaman geçecek bu durum acaba.kaç aylıkken düzelir yoksa yaşında mı demeliyim?allahım ne deliymişim daha hamileyken 2. çocuk falan diye konuşuyordum.töbe.... allah buna sağlık sıhat versin başka istemem.
aşı olanlar nasıl sıkıntılarınız oldu biraz korkuyorum da
Eki Görüntüle 770355 benim sıpa uyuyotitreşimli yatak elektirikli otomatik sallanan beşik köyden gelen gaz çıkarmaya yardımcı tahta beşik hepsi hikaye bulduğumuz yerde uyuyoruz bana da uyku vakti
Kızımın suratını kaç yerden yemiş .ötü kopasıca sivri
Normalde bebeklerim birbirini gözlüyor sanki daha birini yatırırken büyüğü anneeee diye cagırmaya başlıyor. Bugun buyugu daha çok yordum, kovalamaca oynadım, daha cıplak yatırdım vs vs. Şu an ikisi de uyuyor. 50 gundur ılk defa gun ıçınde uzanıyorum. Ne buyuk mutluluk, anlatamam. :)
kızlar bugün elimi yaktım. Suya tuttum kar etmedi, zonkladı durdu..Malum ilaç krem fln kullanmamak gerek mümkün olduğunca doğal çözüm aradım. Bulduğumu paylaşayım çok işe yaradı;
bu çözüm sadece hafif yanıklarda, diğerleri için doktora gitmek gerekiyor..
önce soğuk suya tutuluyor
sonra YUMURTA AKI sürülüyor ve bir saat bekletilip yıkanıyor. Acısını direk alıyor.Belki faydalanan olur diye paylaşayım dedim
slm annişler,
nasılsınız, umarım herkes iyidir.birkaç arkadaşımız kocişlerden bahsetmiş.aynı dert bende de var.eşim bu aralar tv ve internetle evli.işten eve geldi mi hemen internet ve tv başına.konuşma muhabbet etme yok.birşey sorduğumda çok yorgunum.dün oğlumun maması bitmişti eşime söyledim beraber almaya gideriz dedi.malum bebeği emzir uyut yemeği hazırla falan derken saat oldu dokuz.eşim bu saatten sonra gitmem ben dedi sende gitmiceksin gündüz gidip alsaydın dedi.sonrada gitti yattı.ayyy deli oldum.gittim markete aldım mamayı.kimseye de ihtiyacım yok.ya doğum yapan bizleriz triplere giren onlar.artık hayatında başka biri mi var die düşünmeye başladım((((((( bi sarılma, bi öpme, bi gülümse hiçbir şey yok artık hayatımızda ((((
ben de ara ara diyorum böyle, bir ara sanki hiç olmayacak gibi gelmişti,çok şükür bu günlerimizeya benim bi bebeğim var
slm annişler,
nasılsınız, umarım herkes iyidir.birkaç arkadaşımız kocişlerden bahsetmiş.aynı dert bende de var.eşim bu aralar tv ve internetle evli.işten eve geldi mi hemen internet ve tv başına.konuşma muhabbet etme yok.birşey sorduğumda çok yorgunum.dün oğlumun maması bitmişti eşime söyledim beraber almaya gideriz dedi.malum bebeği emzir uyut yemeği hazırla falan derken saat oldu dokuz.eşim bu saatten sonra gitmem ben dedi sende gitmiceksin gündüz gidip alsaydın dedi.sonrada gitti yattı.ayyy deli oldum.gittim markete aldım mamayı.kimseye de ihtiyacım yok.ya doğum yapan bizleriz triplere giren onlar.artık hayatında başka biri mi var die düşünmeye başladım((((((( bi sarılma, bi öpme, bi gülümse hiçbir şey yok artık hayatımızda ((((
sağlık ocağı seçme hakkımız var canım, illa ikametine atanana götürmek zorunda değilsin kaydını yakın olan başka bir tanesine aldırabilirsin eğer çok canını sıktıysabizim sağlıkocağındaki hemşire dalgın biraz. benim 3. doz tetenoz aşımı 1-2 ay öncesinden yaptı. bi sorun olur mu bilemiyorum. kimseye de soramadım.
önümüzdeki 2 aylık olan aşılar var. sağlıkocağına götürmek istemiyorum. güvenim kalmadı artık o hemşireye. iğne bu ters bi yerine falan vurur korkuyorum.
vazgeçmek pes etmek yok canım yola devamkızım diliyle memeyi yokluyor..diliyle evirip çeviriyor memenin ucunu..tiksinir gibi bi yüz ifadesi takınıyo.. ve meme olduğunu anlayınca basıyor yaygarayı..
biberonu verdiğimizdede aynısını yapıyor..meme olmadığını anlayınca asılıyor biberona
artık yoruldum her defasında memeyle kavga etmesinden ona meme tutturmaktan..sanırım pes ediyorum artık..zaten her iki memeden 10 ml bile çıkmıyo artık..iyice azaldı
Cok gecmis olsun. Kucucuk yavru nasil dayanacak o aciya ya. Nasil olmus kioğlum idrar yolları enfeksiyonu olmuş meğerki bütün huzursuzluğu bu yüzdenmiş ben hepsini gaza bağlamıştım.idrar kültürü yaptırınca sonuçları bugün çıktı.nasıl oldu allahım yaa o kadar dikkat etmeme rağmen kakasını 5 dk altında beekletmememe rağmen.8 tane iğne verdi doktor.minicik oğlum nasıl dayanır aşılarda bile o kdar üzülüyordum?:2:kızlar aranızda başına gelen var mı?
vazgeçmek pes etmek yok canım yola devamböyle böyle olacak ilerde de defalarca terlik giy diyeceğiz giymeyecek dışarı çıkarken hırka al diyeceğiz almayacak (ah annem yaa) tekrar tekrar yılmadan söylemeye devam edeceğiz ama di mi sabır sabır ya sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?