2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim oglum cok saglikli desene

kullanan, tecrübe eden, önerisi olan var mı arkadaşlar???
Ben kanguru degil de gg den eziosling diye birsey aldim/ Henuz 1 kez kullansam da cok memnun kaldim.Bebegim de sevdi hemen uyudu icinde

kızlar bizim oğluş emzik emmeye karar verdi kendi kendine uykusu geliyor kucağımda kolumu emiyordu aç herhalde deyip her seferinde emzirmeye çalışıyordum oda her seferinde kavga ediyordu kucağıma alıyorum tekrar aranıp sağımı solumu emiyordu bende evde dandik bir emzik vardı onu verdm bakalım napıcak diye damaklı ama hafif uzun bir tipi var aldı onu cuk cuk eme eme uyuyu verdi
zararı olur bıraktırması zor olur damak yapısını bozar falan diye açıkçası vermeyi düşünmüyordum ama bizim bıcırık kendi seçimini kendi yaptı beni emmek yerine emziği seçmez dimi yada emmesi azalmaz dimi vicdan yaptım kafaya taktım valla (
sizler hangi emziği kullanıyorsunuz hangisi sağlıklı silikonmu kaucukmu hangi marka dediğim gibi emdiği emzik uzunca damaklı gibi nasıl almalıyım ben yarın gidiyimde alıyım bari

slm canım aynı sorunlar bende de var 7 hziran da doğdu benim oğlum
bugün 3. gün hala yapmadı.ve aynen sadece anne sütüyle besleniyor.birde 2 -3 gündür elini yumruk yapıp emiyor sürekli.
ben 2 haftalık tan beri sadece çıtcıtlı kısa badi ile tutuyorum hiç hasta olmadı.Bu sıcaklarda o da yanıyor garibim

Bugun oglusumdan kan ve idrar alindi.Canimdan can gitti o aglarken Kalca ultrasonu temiz cikti cok sukur.Kulagindaki iltihap da gecmis. Kan sonucunu gosteremedim henuz.

Benim oglum cok mizmiz ve nazli bir bebekmis bugun ogrendim. Boyuna agladi yerli yersiz. O kadar cok agladi ki ben yoruldum. Simdi sizmis uyuyor yavrum

Dun memelerime bisi oldu. Gece bi uyandim agridan duramiyorum. Bebegi uyandirip emzirdim yetmedi sagdim. Gun boyu da sut surekli agri yapti. Mastit mi oldum acaba? Annem senin canin bisey cekmis diyor asli var mi ki?

canım senin yine emerken yani sen yanında olduğunda oluyormuş benimki bazen yatağındayken birden boğulur gibi oluyor hemen ters çevirip sırtına vuruyorum.Neden oluyo diye bir turlu anlam veremiyorum ama her seferinde ağzında büyük bir tükürük buluyorum.Sanırım tükürüğünü bazen yutamıyor ağzında biriktiriyor.sonra da boğulacak gibi oluyor.Çok üzülüyorum.Varmı aynı durumda olan bilmemiyorum

biz yanmaya başladık
? nasıl?:44:

damaklı kullansan daha iyi ama olmasa da olur..emziğin zararı olmaz faydası olur demişti bizim doktor s onra ben epey araştırdım dünya sağlık örgütü fln emzik ani ölüm vs.azaltıyormuş..emziğin zararı büyüyünce.Eğer zamanında bırakmazsa o zman sorun oluyor. emziğin boyutu da önemli, yenidoğan al ilk başlarken, gör bak daha fazla sevecek hem de minik ağzı yorulmayacak. Ben en çok mamajoo dan memnun kaldım,bulursan ondan alabilirsin canım.Bebedor da iyi. Emzik büyük rahatlık canım hem bebeğe hem sana,gör bak daha mutlu olacaksınız

canım geçmiş olsun, benim oğlum da çok ağlamıştı kan alınırken. Koca bir tüp doldu yetmedi bir de küçük doldurdular alınırken kıpırdandığı için hemşirenin elleri, üstü başı hep kan oldu eşim dayanamadı çıktı. Sonra akşama kadar iç çekti yavrum. Olsun test iyidir,yaptık bitti ohh sonuçlar da iyi çıktıysa mis olmuş

pompayı sterilize etmek için ufak bi tencereye su koydum. büyük tencereler kirliydi yada doluydu.

kaynadıktan sonra parçaları koycaktım. eşim bi ara mutfağa gitti. o parçaları koymuş. pompanın büyük parçasınıda koymuş.

tencere küçük olduğu için büyük parçanın bi kısmı dışarda kalmış. altıda açık tabi. bi gittim büyük parça erimiş.

napcam nerden alcam o parçayı. off çok üzüldüm ya. hep bi sakarlık yapıyoruz.

keep,

aslında sağlıkocağı bana uzak baya. yakında başka sağlıkocağı var. hamileyken zor olur diye kendimi yakındakine aldırmaya çalıştım ama olmadı. olmuyor falaan dediler.

nasıl yapabilirim bilgin var mı? çocukla uzak olanına gitmek zor oluyor zaten.

bi sorunumuz daha var. oğlum dünden beri yeşil kaka yapıyor. bu ne demek. normal mi?

birde sizin yaptırdığınız kan tahlili idrar tahlilii kontrol amaçlı mı yapılıyor yksa dr gerek görünce mi yapıyor?

baya yanıyoruz uyudu bakalım. calpol verdik bekliyorum. kaygısız babamızda maça gitti

çok geçmiş olsun. bu ateş durumlarından ben çok korkuyorum. aşıdan sonra çıksın çıkmasın vermek daha iyi gibi. 1 aylık aşıda bişi vermedim ateşi de çıkmadı ama bu sefer veririm sanırım.

sizin ateşiniz de düşer inş tez vakitte...

bizimkinin başı hep sıcak..ateşi yok ama başı hep sıcak..hatta eşim kışın biz bunun başıyla ısınırız diyor

canım benim kız günde yalnızca 8-9 saat uyuyor.Allahtan o uykuyu gece uyuyor

tatlım sen seninkini kötümü alıştırmışsın ne...ayy kusura bakma ama çok kızdım eşine..yazık valla sana..ama sanırım onlarda doğum sonrası depresyonuna giriyorlar..evinizin huzurunu sağlamak sana düşüyor..çok yorulacaksın ama inş. eşinde zamanla senin özverini görürde düzelir

Bu arada bebegim elini yumruk yapipi yiyor resmen. Arastirdim dis kemikleri olusmaya basladigi icinmis. Salyalar daha da artacakmis yakinda :18:.
bizimki bayadır elini sindiriyor ve biz baya bi salyalıyız hatta tükrükle baloncuk yapmaya bile başladık

kızlar oğlum 2 gündür uykusunda çığlık atarak ağlıyor neden olabilir sizce
canım yastığının altına dua falan koy istersen

pompayı sterilize etmek için ufak bi tencereye su koydum. büyük tencereler kirliydi yada doluydu.
ay canım ya çok tatlısınız senin maceralarını okudukça hem gülüyorum hem üzülüyorum
yanlış anlama yaptığın şeyi anlatış üslubuna gülüyrm..sanki burada günah çıkarıyorsun

günah çıkarma değilde anlatınca rahatlıyorum sanki. eskiden yazıya dökerdim şimdi burda yazıyorum işte :)

üzüldüm ya. ayy zaten çok acemiyiz biz ya. çocuğu baya hor kullanıyoruz. çizgifilmlerdeki gibiyiz desem çok abartmış olmam :)

gece mesela anlatmıştım yanımda emziriyorum çocuğu diye. eskiden yastık üstüne koyuyordum üzerine yatmayayım diye. bizimkide uykusunda meme istedikçe bana doğru gelip kayıyordu. bende uykuluyum tabi. bende onu uykulu uykulu ittiriyordum. ittirişim komik ama baya. sanki yetişkin insan iter gibi. trajikomik oluyor gerçi bu durumda.

kızım da bir kere yeşil kaka yapmıştı
doktor benim yediklerimden kaynaklanabildiğini söylemişti
ama seninki uzun sürmüş
bir doktora göster bence

bir de bana kızma lütfen ama fikrimi söylemeden geçemeyeceğim
bence evlilikte çok ciddi sebepler yoksa boşanma lafı geçmemeli
yani şaka yollu bile söylenmemeli diye düşünüyorum

canım kaka bezde çok eklerse de yeşile dönebiliyormuş. bir de çok emerse ya da az emerse yeşil olabiliyormuş.

canım kaka bezde çok eklerse de yeşile dönebiliyormuş. bir de çok emerse ya da az emerse yeşil olabiliyormuş.

yok çok beklemiyor kakası. sesli sesli yaptığı için anlayıp hemen alıyoruz altını. hem emiyor hem mama veriyorum. bu ara hızlı kilo aldı. mamayı fazla verdim sanırım. mamadan olur mu yeşil kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…