aynı fikirdeyiz canım :) arada kısa devre yapmak gerekiyor yoksa yeteri kadar anlaşılmıyoruz maalesef. üzerimizdeki yükün farkında değiller. o nedenle bol bol babalarına satmak gerek evin içinde hem aralarındaki bağ kuvvetleniyor ve bence bu çok önemli. babalar biraz daha fazla emek vermeden anneyi anlayamazlar. çocuk ağlıcak bağırcak evde gezdircek ter içinde kalcak vs vs vs öyle anlayabilirler ancak. ayrıca bu çok da keyifli yani baba açısından da demek istiyorum, her bebek annecidir ama bebeğin babasına alışması için babasının da emek vermesi gerekir. en basiti kucaklarında uyuyunca nasıl mutlu oluyorlar dimi :)
sonucun böyle biteceği aklımın ucundan bile geçmedi hellaal olsun
yok anam yok benim kocişi duvardan duvarada vursan aynı
adam kalkıp kendi suyunu içmekten aciz ya
evi süpürecekte ooohoooooo ölsem inanmam
KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ
bir cinnet herşeyi çözer
bu erkeklerdeki kısa devre olayı çok doğru. benim eşimde çoğu zaman bana yardımcı olur. iftarını bile çoğunlukla yarım saat geç açar. işe gittiği halde geceleri beni uyutmak için çocukla ilgilenir.
ama gün gelir yok yere basit bişi için ters ters davranır, kalbimi kırar. ben bıktığı için böyle davrandığını düşünüyorum. ya da yorulduğu uykusuz kaldığı için.
en son bende cumartesi günü bi cırlama yaptım. hem doğum günümdü hemde evde kalmaktan bıktığım için kaç gün öncesinden o gün gezeriz diye planlamıştım. gezme dediğimde alışveriş merkezine gitme. hem çocuğun bi kaç ihtiyacını alırız diye düşünmüştüm. ama o kadar ağırdan aldı ki, 10 kere soruyor avm ye mi gitcez diye. saat 4 olmuştu hala bi hazırlığı yok. doğum günümüde kutlamamıştı. bende önce küstüm tek başıma çocukla dışarı çıktım. o da peşimden geldi ama o yokmuş gibi davrandım.yakındaki civile gidip bişiler aldım. eve gelince ona boşancağımı söyledim :) hiç tepki vermedi. ama ben hırsımı alamadım ve sinirden kendimi ona yastık fırlatırken buldum :)
öyle yastık falan atınca yumuşadı benimki nedense. avm için beni boşucak mısın dedi. güldü müldü. hafiften gönlümü aldı. ama hala kızgınım o gün beni gezmeye götürmedi
ahh ahh eski günler olsa onu beklemem gezmek içinde. çocuk olunca mecburen. şu slinglerden falan alsaydım vaktiyle iyi olurdu. bu bebek işi de çeyiz işi gibi. çeyiz için ne aldın aldın sonradan almak zor derlerdi. evlenince öyle olmuştu.
bebek içinde hamileyken ne aldın aldın sonradan almak zor oluyor baya. esnek bi kumaştan kendim sling yapmak istiyorum. bakalım olcak mı?
di mi ya, paylaşsınlar biraz sıkıntılarımızı :) yavaş yavaş alıştırmak lazım bence :)))
evet canım valla öyle oldu ama her zaman aynı yöntem tutmaz yani o kadar şanslı olamam :)))
ya normalde öyle bağırıp çağıran ses yükselten biri değilimdir. o da sanırım bundan dolayı şaşırdı ve dank etti :) yavrum sen de avm yüzünden adamı boşamıcan zaten di mikanguru alıcam ben de bugun yarın. alınca haber veriririm.
günaydınlar hepinize bende bir haziran annesiyim Allah hepinizin yavrularını size bağışlasın benim üçüncü bebeğim ama inanın ilkinde bu kadar zorlanmamıştım bebeğim 3000gr doğdu sezeryan olduğum için sütüm bayağı geç geldi bebeğim 2500 gr kadar düştü ve sorunum sütümün yetmemesi denemediğim hiç bişey kalmadı bu ay 400 gr almış kuzum sadece lütfen benim içinde dualarınızı esirgemeyin sütüm bollaşsın mama vermeye başladım ama oda kendimi yetersiz hissettiriyor kızıma yetememek duygusu ağır geliyor
çok tatlııııııııııııııııııEki Görüntüle 770355 benim sıpa uyuyotitreşimli yatak elektirikli otomatik sallanan beşik köyden gelen gaz çıkarmaya yardımcı tahta beşik hepsi hikaye bulduğumuz yerde uyuyoruz bana da uyku vakti
Kızımın suratını kaç yerden yemiş .ötü kopasıca sivri
aşı olanlar nasıl sıkıntılarınız oldu biraz korkuyorum da
Eki Görüntüle 770355 benim sıpa uyuyotitreşimli yatak elektirikli otomatik sallanan beşik köyden gelen gaz çıkarmaya yardımcı tahta beşik hepsi hikaye bulduğumuz yerde uyuyoruz bana da uyku vakti
Normalde bebeklerim birbirini gözlüyor sanki daha birini yatırırken büyüğü anneeee diye cagırmaya başlıyor. Bugun buyugu daha çok yordum, kovalamaca oynadım, daha cıplak yatırdım vs vs. Şu an ikisi de uyuyor. 50 gundur ılk defa gun ıçınde uzanıyorum. Ne buyuk mutluluk, anlatamam. :)
Kızım geleneği bozmadı ve sadece 20 dk uyudu ne hoş
Otomatik sallanan bir beşik ya da salıncak ya da herhangi bir şey almadığıma nasıl pişmanım
Benim oglum da 2 gündür acikmasa hic uyanmayacak okadar cok uyuyor
Uyaninca da sürekli huysuz dün aksam bagira bagira agliyordu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?