2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

di mi ya, paylaşsınlar biraz sıkıntılarımızı :) yavaş yavaş alıştırmak lazım bence :)))

evet canım valla öyle oldu ama her zaman aynı yöntem tutmaz yani o kadar şanslı olamam :)))

ya normalde öyle bağırıp çağıran ses yükselten biri değilimdir. o da sanırım bundan dolayı şaşırdı ve dank etti :) yavrum sen de avm yüzünden adamı boşamıcan zaten di mi kanguru alıcam ben de bugun yarın. alınca haber veriririm.

boşucaktım çok ciddiydim :) ama avm yüzünden değil sorumluluk almıyor diye. herşeyi ben söylüyorum sıkılıyorum bu durumdan. esranın kangurusu güzelmiş ama benim gördüğüm diğer kangurular pek hoş gelmedi bana.

Eşim iş seyahatinde ve ben annemde olmanın tadını çıkarıyorum ohh kızlar dünya varmış
herkese benden selam olsunm

aşılarımızı olduk ben hiç bakamadım çok cesaretsizim ya ama oğlum fazla ağlamadı. ağlayınca ebe sen erkeksin bu kadar ağlama falan dedi biraz konuştu bizim şebekde sustu hemen

herkes aynı dertten muzdarip ama nedense ben dünyadaki en manyak bebeğe sahip olduğumu düşünüyorum:)kafayı yemek üzereyim.kızım uyumayı hiç sevmiyor.ne kadar kötü huyum varsa çekmiş bir bu benim uykucu yanımı alamamış.gece emzirirken saniyelik uykuya dalışlarımın içinde rüya görmeyi bile becerdim dün gece.artık vücudum ve sinirlerim iflas etmek üzere.eşim bebekle ilgileniyor sağolsun ama 2 gündür bizimki babasındada durmuyor varı yoğu meme.nasıl bir emme güdüsüdür bu.göğüslerim yara oldu sürekli emdiği için süt gelmesini tetikliyor durmadan mastit oluyorum.göğsümün biri iniyor diğeri şişiyor.sürekli ateşler içindeyim.saçımı başımı toplamaya hatta tuvalete gitmeye zamanım yok.evin içi aldı başını gitti.eşim izinde şuanda ona rağmen zar zor akşama kadar bir yemek yapabiliyorum o kadar.eylülde işe başlıyacak o zaman ne yapacağım ben bununla tek başıma.hayattan soğudum resmen.ne zaman geçecek bu durum acaba.kaç aylıkken düzelir yoksa yaşında mı demeliyim?allahım ne deliymişim daha hamileyken 2. çocuk falan diye konuşuyordum.töbe.... allah buna sağlık sıhat versin başka istemem.

Slm güzel anneler ben bebegimi sütümün olmayısı yuzunden emziremedim mama yiyoruz biz Hipp kullanıyodum ama bebegimin reflüsü var hippin ar olan maması yok sizce humana nasıl bir mama aptamil mi humana mı

deli misin sen yetmemek de ne demek elindeki bişey mi sanki Allah vergisi kiminin çok kiminin az sütüm çok diye düşün hep ben öyle yaparım offf göğsüm ağrıyo sütüm çok geliyo derim ara sıra bi de bol su iç faydasını göreceksin ben gece 3-4 taze incir yemiştim yüzüstü yatmıştım sabah kalkınca bi baktım çarşaf sırılsıklam incir de ye olmasa da dert etme çok şükür şimdi anne sütüne yakın mamalar var her bebek emecek diye bişey yok sevgin yeter ona artırdığını kar diye düşün

benim sıpa uyuyo titreşimli yatak elektirikli otomatik sallanan beşik köyden gelen gaz çıkarmaya yardımcı tahta beşik hepsi hikaye bulduğumuz yerde uyuyoruz bana da uyku vakti

Normalde bebeklerim birbirini gözlüyor sanki daha birini yatırırken büyüğü anneeee diye cagırmaya başlıyor. Bugun buyugu daha çok yordum, kovalamaca oynadım, daha cıplak yatırdım vs vs. Şu an ikisi de uyuyor. 50 gundur ılk defa gun ıçınde uzanıyorum. Ne buyuk mutluluk, anlatamam. :)

Kızımın suratını kaç yerden yemiş .ötü kopasıca sivri

bende dün gece sivrisinek avındaydım, ses var kendi yok ara ara sonunda zafer benm oldu
ama oglumun bacagını yemiş:84:

ama yenmicek gibide degil haa çok datluuuuuuu paşamın bacakları

Son düzenleyen: Moderatör:
aşı olanlar nasıl sıkıntılarınız oldu biraz korkuyorum da

Ben çok korkmuştum ikinci ay aşılarından. Çünkü oğlum hepatit aşısında da topuğundan kan alındığında da 2 gün uyumamıştı sürekli ağlamıştı.

O zaman öyle olduysa 3 aşı birden yapılınca 4-5 gün uyku yok diye düşünüyordum ama tam tersi oldu.

Ateşimiz hiç çıkmadı, hiç huysuzlanmadı.
Yalnızca aşıdan sonra akşama kadar çok aşırı halsiz şekilde yattı uyudu. Ona çok ağladım, gözünü açamıyordu.

Doktor ateşi çıkarsa calpol ver dedi ama ben dinlemedim ağrısı falan olmasın diye düzenli verdim.

Eki Görüntüle 770355 benim sıpa uyuyo titreşimli yatak elektirikli otomatik sallanan beşik köyden gelen gaz çıkarmaya yardımcı tahta beşik hepsi hikaye bulduğumuz yerde uyuyoruz bana da uyku vakti

Bende oglumu babasına verdım 2 saate yakın uyumusum bıraz once uyandım enerjı patlması yasıyorum varlıgımı hıssettım ve uyuyabılmenın ne buyuk nımet oldugunu anladım mutluyum :) :) :)

Otomatik sallanan bir beşik ya da salıncak ya da herhangi bir şey almadığıma nasıl pişmanım

Otomatik sallanan bir beşik ya da salıncak ya da herhangi bir şey almadığıma nasıl pişmanım

Dunden berı bende aynı seyı dusunuyorum kara kara
Oyle bır huy edındı kı tosun pasa sureklı ayagnda sallayacaksın durdugun gıbı baslıyor tepınmeye :26:
Kendımı yedeklemem lazım alternatıf bısyle bu boyle gıtmeyecek

Benim oglum da 2 gündür acikmasa hic uyanmayacak okadar cok uyuyor
Uyaninca da sürekli huysuz dün aksam bagira bagira agliyordu kuzum

Buyuyordur annesı
Bızımkı de bıgun oyle bıgun boyle hıc sagı solu yok
Tek emın oldugum gece 2den once uyumadıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…