ayyy şu doğum hediyesi konusunu hiç açmayın100 kere söyledim eşime. maddi değeri önemli diil, 20 liralık bişey al, önemli olan hatıra olarak saklanması, hatırlanması, mutlaka o gün ver diye. ama nerdeeeee. çok kırgınım bu konuda ilk kez doğum yapmışım (31 yaşımdayım) bi daha doğum yapar mıyım şüpheli ama beyefendi heyecandan bi çiçek bile almadı off yaaa. hatırlayınca sinirlerim bozuluyor
kızlar bi sorum olcek sizlere
benm süt sagma makinem var ama gelin görünki daha hiç sagım yapmadım
hiç ihtiyaç duymadım çalışmıyorum da yani depolama gibi bi sorunum yok
ama bu ara sütümün azaldıgını da hissediyorum
sağsam artar mı?
birde buzluktan çıkarıp vercegime emzirmem daha iyi değil mi?
yinede sagıp biriktirmeli miyim
hadi diyelim acil durum içim biraz attım dondurucuya hazırda olsun diye
benm birsürü ufak biberonum var onlarla atsam olur mu
illa süt saklama poşetimi olmalı
Bende sever gibiyim ama emin degilim kv mi bazen ayyy canim ya diyorum bazende bogasim geliyo
Ben de canım ev arkadaşım sayesinde tanışmıştım eşimle bundan 7 sene önce...3 sene önce de mayıs ayında evlendik:)
aslında genel olarak çok memnunum ama arada tabii bizim de problemler olmuyor değil...
bizim bi de evlendikten sonra tüm kötü olaylar üstüste geldi..evlenmeden bir ay önce dayım öldü, evlendik hemen kızkardeşi 2 ay bizde kaldı, sonrasında babasının kanser olduğunu öğrendik ve sürekli ailesi bizim evde kaldı tedavi sırasında, sonra ananemi kaybettim, sonra 1 seneliğine iş için danimarkaya gittim tek başıma orda yaşadım, döndükten hemen sonra babasını kaybettik eşimin...haziranda da bebeğimizi kaybettik...yani anlayacağın bazen diyorum ki bunlar devam etmememiz için bir işaret mi:)))) öte yandan da bunların hepsi bizi birbirimize daha çok bağladı ve güçlendirdi ilişkimizi...öfff tekrardan okudum da yazdıklarımı türk filmi gibi olmuş yaaaa
ben evlenmeden önce çok seviyordum. annemden daha çok seveceğimi düşünüyordum hatta. evlendik tam tersi oldu. ben birlikte yaşıyorum tabi. hiç ama hiç sevmiyorum şimdi..
Benimki biraz saf kalpli aklina geleni hemen soyler genelde agzimdan laf almaya çalışır başkaları söylüyor gibi yaparak
benimki svmediğim bi karaktere sahip. bana kötülük yapacaksa da açıktan yapsın razıyım severim o zaman. ama bu hep ikili. yüze güler alttan alta iş çevirir. sorsan herkese göre benim kvalide melek. evt evt melek bende kabul ediyorum. azrail meleği
akrep burcu
Benim takimla hic alakam yok ama kocis besiktasli fanatik iki sene once bana sozde süpriz diye digiturk almış meğer kendine almis mac icin beni uyutacak uyanik
ooo bende zeyno nerelerde diyordum. diğer topikte in cin top oynuyor. hem yeni topik açmışsınız hem söylemiyorsunuz..
Sizi yakaladim hatunlar
Bende diyorum niye kimse yok:44:
Burdaymissiniz
Oyle denk geldim dahada birakmam
evet gizli gizli topik açmışlar.bende diğer topikte ilerleme olmayınca sıkıldım. forum takibe bakim bi dedim. bi baktım yeni topik
çoğumuzun bebekleri ikizler burcu. yükselenlerine baktınız mı?
bide burda bebeklerden konuşmak yasak değil dimi? bi an korktum
Genelde oyleler malesef ama napalim katlanacagiz ama benim kayinpeder fena asil cok Asabi iki muhabbet yapilmaz
geçmişten okuya okuya geliyorum. aslında çok uykum var ama bugün çok bunaldım. az takılayım istedim.
benimki de fanatik beşiktaşlı. beşiktaşlıların fanatikliği de ayrı bi alem. beşiktaş onun için takım değil hayat demek.. eşşimden pek çekinmem. bi yere giderken izin almam vs. tek çekindiğim konu beşiktaştır. besmeleyle ağzıma alırım yoksa aman aman birden terslenebilir.
hatta onun istediği kadar beşiktaşlı değilim diye de içten içe kırgındır bana.
bende futboldan nefret ederim. sevgiliyken onu mutlu etmek için beşiktaşlı oldum. ama o kadar çok beşiktaş baskısı görüyorum ki artık uzak duruyorum. o da kırılyor..
pilavımı yaptım.
Oğlum izin verirse yoğurt çorbası ve soslu tavuk yapmayı düşünüyorum. Sürekli omzumda yoruldum artık onu taşımaktan. Kucağımda kanguru ile ütü yaptık
Hoşgeldiniz kizlarayıp ediyorsunuz gizli falan
goren duyan gelsin seklinde oldu biraz bizim kii
burayi serbest alan olarak dusunun :))) caniniz ne isterse yazin gitsin
bana da evlenirken böyle yapmışlardı bende bozulmuştum. dediğin gibi maddi boyutunda değildim. sanki bana daha az değer vermişler gibi hissetmiştim.
o zamanki işyerinde kalabalık bi arkadaş grubuyduk. 1 hafta arayla samimi bi arkadaşım ve ben evlendik. o arkadaşımın düüğününe gidip yarım altın takmışlardı. ben o arkdaşımdan 1 hafta önce evlendim. benim düğünüme gelemeyeceklermiş o yğzden beni çağırıp herkesin içinde yakama çeyrek takıp alkışlamışlardı. çok bozulmuş ve utanmıştım. hiç bişi takmasalar daha iyiydi.
Bense boguverecegim kocisi sinirden
Kizlar hoşgeldiniz :)
Bende gunesi beklerken i izliyorum kanal d de :) baya sevdim basarili :)
Bide atv de kapanmadan kazan diye bi yarisma baslamis onu izliyorum buu aralar :)) gecen hafta kizkardesim bendeydi abla bizde basvuralim dedi :) basvurdu ama ne arayan var ne soran :))))
siz boğadurun bende boşayıp boşayıp duruyorum. dün gene onu boşayacağımı söyledim. boşayıp yeniden evlencem diyorum ohh
Herkes mi dertli kocisler den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?