siz boğadurun bende boşayıp boşayıp duruyorum. dün gene onu boşayacağımı söyledim. boşayıp yeniden evlencem diyorum ohh
biz evlendiğimizin 3. günü başladı problemler. önceden hiç üzmezdi beni. az bişi olsa aklı giderdi. aynı evde uyum sağlayamadık. bide bizde kv faktörü de var tabi. ilk yıllardaki yıpranmamız hep ondan. dünde ondan boşuyacam dedim zaten.
herkes pusuda bekler gibi bekliyoo
biri bi konu atsın da ortaya konuşalım
Valla senin için üzüldüm ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı arkadaşımAynen ilk doğumum 30 yaşındayım ve hastaneye babam çiçekle geldi eşimde tık yok ben de hamile kaldığımdan itibaren başladım doğum hediyesi almanı istiyorum diye ama nerdeee Ben senin kadar iyi niyetli olup heyecana veremiyorum çünkü önceden belliydi doğum yapcam gün :)) Neyse umarım oğluşum böyle olmaz :))
ben evlenmeden önce çok seviyordum. annemden daha çok seveceğimi düşünüyordum hatta. evlendik tam tersi oldu. ben birlikte yaşıyorum tabi. hiç ama hiç sevmiyorum şimdi..
valla dedim zeyno benden kaçtı heralde
aslında link atılsa iyi olur. tesadüfen gördüm ve geçmişi okucam diye uğraşıyorum. meraklı olduğumdan okumazsam olmaz
Hep mi beraberdiniz. Erkekler hep degisiyor zaten aslinda hepimiz degiaiyoruz aynı evde yasamak cok farkli. Biz uzun sure sevgili olduk ama ayni evde kalmak cok farkli
:))) alemsin cnm yaa yazdin kayboldun ortaliktan
sende hosgeldin cnm :) uzullme büyüyünce oglusun anneler gununde sana bol bol hediye alir insss
Niye kacim kiz senden
Daha yeni baristik seNle ama bu kez bu topikte bogcam seniii bende akrep burcuyumda
canım çok tatlı bebişin allah esirgesinn maşallah...oyyy dayanıyom ben bunlara yaa...
.
bendee canımMelinnazcım çok teşekkür ederim canımmmmmm
Hulyaerdem, canım senle de hemşoymuşuz yaaaaa:))) haziran annelerinde amma mersinli varmış da haberim yokmuş
Keepmeinformed seni de özlemişim yaaaa:)))) uzuuuun zaman oldu görmeyeli canım:)))) bu arada hamileyken ben de içmeyi çok özlemiştim:))) şimdi ..okunu çıkartıyorum gerçi....:))))
biz evlendiğimizde eşim de aynı şeyi söylüyordu ben de inanıyordum sonra fark ettim ki denilenler saflıktan fln değil baya baya laf sokuyormuş kadın planlı planlıBenimki biraz saf kalpli aklina geleni hemen soyler genelde agzimdan laf almaya çalışır başkaları söylüyor gibi yaparak
2 aydır gecelerı oglumla beraber dusup uyuyordum.bugun canım sıkkındı uyuyamadım :26: ılk defa gece uykusuna sahıt oluyorum ve sankı uyumuyor da oyun oynuyor yatagnda,acaıp gurultulu tuhaf sesler cıkarıyor,ara ara seslı nefes alıyor, konusur gıbı mıkırdanıyor .. Sızın mınıklerde boyle mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?