Artık kış gelsin istiyorum ya kar yagsa yagmur falan
Bende bayılıyorum temizlige hele çamaşır yikamaya. Yemek konusunu bende düşünüyorum dünden beri
Ben bu topıcı nasıl kacırmısım ya sımdı gordum daha.yenı mesajları kurcalarken.bır derdım var kosesıne yazılanları okumayı cok sevıyorum da
Pc den gıremıyorum fırsat bulup,ondan goremedım sanırım.neyse arada takılırız artık bızde sıze
Kvalıde kpeder bızde gunlerdır.evın ıcınde dort donuyorum herkese yetısmek zor oluyor.Allahtan kvalıde gul gıbı kadın da sacma sapan sıkıntılarla ugrasmıyorum bıde bu arada.ama esımle bozustuk dun.annesı gelelı benı attı koseye ve bunu soyledıgımde de kabullenmıyor.ılk defa soyledıgını uzerıme almadım dıyor !! Almamaya devam etsın o dun gece ıtıvarıyla kusuz olası bı ateskesle ortayı bulabılırız ama ılk adımı atacak olan ben olmycam cunku haksız olan ooooo !!! Zaten aylardır gelmısım bu mahrumıyet bolgesınde nerdeyse ınsan yuzunu,konusmaayı unutcam psıkolojım yerlerde.benı ıdare edecegı yerde uste cıkma derdınde!! Uzgunum canım bu defa ıdare edılen ben olmalıyım !! ( Esıme seslenıs ; ıc ses
Anlatacak yer arıyormusum ıyı etmıssın zeyyno dıger topıcte bebelerden farklı mevzuya gırılmıyor ama burda tanıdıklarla fıkır pAylasımı fıkrı cok ıyı olmus.
Hayırlı cumalar bu arada kızlarr
Bende memleketten cok uzaktayim cok arkadasim yok bura da yalnizim bende yani.
Kocalar anlayisli olmali bize çocuktan firsat olmuyoki hic biseye ama herseyi tam istiyorlar
Dün kocama humananın iyi geceler çayını aldırdım
aslında milupanınkini istemiştim yokmuş bunu almış . Akşam içirdim kızıma bana mısın demedi . Gece yine üç sefer kalktı. Bu sabah yine verdim ama cıks. Yine inmiyor kucağımdan ve uyumuyor. Ayağımda sallıyorm şu an.indirirsem uyanacak ama çok tuvaletim geldi üf ya kız xçocuklara has bir naz mı bu. Burada gördüğüm kadarıyla erkek bebekler daha sakin ve düzenli
gazı çok olan bebekler dize konulan yastıkta bacakları karnına doğru çekili olarak sallarsanız hem gazları çıkıyor hemde rahatça uyuyorlar.
Hamileliğimden beri burayı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Burdan çok faydalı bilgiler aldım mesela bu akşam çok huysuz olan kızımı mutfaktaki tezgahın üzerine anakucağını koyup aspiratör sesiyle uyuttum. İki dk yı bulmadı uykuya geçmesi herkese tavsiye ederim. Ayrıca gazı çok olan bebekler dize konulan yastıkta bacakları karnına doğru çekili olarak sallarsanız hem gazları çıkıyor hemde rahatça uyuyorlar.
2 aydır gecelerı oglumla beraber dusup uyuyordum.bugun canım sıkkındı uyuyamadım :26: ılk defa gece uykusuna sahıt oluyorum ve sankı uyumuyor da oyun oynuyor yatagnda,acaıp gurultulu tuhaf sesler cıkarıyor,ara ara seslı nefes alıyor, konusur gıbı mıkırdanıyor .. Sızın mınıklerde boyle mı
zeyyno şu iş yerindeki arkadaşın hediyesi konusunda eşim de aynı şeyi yaşadı durup dururken ise maddiyattan değil bozulmak gayet doğal ya ben ona iki ihtimal
a)belki onun çocuğu olduğunda öbür arkadaş çok şey yapmıştır vs.
b)belki daha sonra getirecektir gibi yorumlarda bulunmuştum bilmem senin durumla ilgisi var mı..
bugün babaannemi özel bir bakım evine yatırdık kızlar...annem dayanamayıp gitmedi ailenin "pek güçlüsü" olarak ben gittim ama epey içimi sıktı itiraf edeyim. 12 sene önce beyin felci geçirmişti. Bu zamana kadar evde bakım sağlanıyordu ama artık pek mümkün değil daha profesyonel bakıma ihtiyaç duyuyor sürekli doktor kontrolü serum vs. gerekiyor. Önceden evlerinde bakımına yardım eden hastabakıcı vardı ama artık kimse yapamıyor. Buldukları çalışanlar bi deneyip gidiyor. Benim arkadaşımın açtığı bir bakım evi vardı, güvenilir bir yer oraya yatırdık. Babam ilk başta çok karşı çıkmıştı. Bir süre kendisi bakmayı bile denedi ama olmadı. Bugün o kadar üzüldü ki. Biliyoruz ki orası evden daha güvenli daha iyi bakılacak ama şu kültürün ve sağ olsun ajitasyon medyanın oluşturduğu "bakım evi" imajı yüzünden içi rahat edemiyor adamcağızın. Bir de evden ayrılırlarken komşular gelip ağlaşmışlar iyice tuz biber olmuş. Çok kötü oldu bugün, onu öyle görünce ben de çok kötü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?