2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benimkine öküz diyordum ama şimdi hakkını yemiyim kocamın bana doğumdan önce çok güzel bir kolye almış hem de ben hiç birşey söylemeden...gerçi bayaa bi önce vermişti ama en azından çok güzel bir doğum hediyesiydi...en güzeli de kendi beğenip alması, ondan beklenmedik bir şekilde:)))) hatta buraya ekleyeyim fotosunu

Slm hanimlar ne var ne yok

Noolsun cnm:))) ben de bugün gaza gelip 4 tane kitap aldım:))))
yarın başlamayı düşünüyorum artıkkkk

zülfü livaneli-kardeşimin hikayesi
ayşe kulin- dönüş
gary small -bir psikiyatristin gizli defteri
sabahattin ali -kürk mantolu madonna (bunu da seyzen söylemişti yanlış hatırlamıyorsam gerçi okumuştum galiba önceden ama tam hatırlayamadığım için aldım:))))

Melinnazcım çok teşekkür ederim canımmmmmm

Hulyaerdem, canım senle de hemşoymuşuz yaaaaa:))) haziran annelerinde amma mersinli varmış da haberim yokmuş

Keepmeinformed seni de özlemişim yaaaa:)))) uzuuuun zaman oldu görmeyeli canım:)))) bu arada hamileyken ben de içmeyi çok özlemiştim:))) şimdi ..okunu çıkartıyorum gerçi....:))))

ayy benimki daha doğum yapmadan aldı ama ne aldııı elektirk süpürgem iyi çekmiyodu istediğim süpürgeyi aldı bunu doğum hediyesi yerine say dedi gülsemmi bilemedim valla

Ahahaaa :)) eşinin tarzina bayildim
Bunu ona say bi dahaki falan seye sayarsin

Sen böyle kocaya öküz mu diyorsun cok güzelmiş bayildim
yanlis hatırlamıyorsam seninki hamileykende cok güzel bir biblo almisti resmini paylasmistin onuda cok begenmistim

ooo bende zeyno nerelerde diyordum. diğer topikte in cin top oynuyor. hem yeni topik açmışsınız hem söylemiyorsunuz..

slm kızlar aranıza bi katılamıyorum 1 aydır tokattaydım eşimin memleketine gitmiştik kayınpederler flan.
ve kaynanam ve kayınpederim bendeler taaa arefe gününden beri.
ve 6 eeylüle kadarda bendeler...
çok yogunum giremiorum hepinizi çok özledim.
anlatcagıum o kadar şey varki
ya kaynana başında olurda derdin olmazmı
neyseeee inşallah sizde bi yaramazlık yoktur
görüşmek üzere canlarımmmmm

Sizi yakaladim hatunlar
Bende diyorum niye kimse yok:44:
Burdaymissiniz
Oyle denk geldim dahada birakmam

herkes pusuda bekler gibi bekliyoo
biri bi konu atsın da ortaya konuşalım

Cnm benim ki 80-90 anca yiyor 1.5 saat fln idare ediyor bazen 3 saat sonra yiyor belli olmuyo yaniii :) ben 18.30 evde oluyodum iste 10 saatte 80 lik 6 paket yetiyormus.. 7. Pakete ben yetisiyordum eve gelince acikmis oluyordu kv dede nasıl olsa gelcem diye vermiyordu gelir gelmez hmn emzirdim.
Her bebegin istahi farkli oluyor cnm benim kinin ben ne kdr yediğini bildigim icin 80 lik yapıyorum. Senin kuzuyuuda en iyi sen bilirsin.. bi kerede 90-100 yiyorsa eger paketlerini ona gore hazırla bence

Sizi yakaladim hatunlar
Bende diyorum niye kimse yok:44:
Burdaymissiniz
Oyle denk geldim dahada birakmam

evet gizli gizli topik açmışlar. bende diğer topikte ilerleme olmayınca sıkıldım. forum takibe bakim bi dedim. bi baktım yeni topik

çoğumuzun bebekleri ikizler burcu. yükselenlerine baktınız mı?

bide burda bebeklerden konuşmak yasak değil dimi? bi an korktum

bana da evlenirken böyle yapmışlardı bende bozulmuştum. dediğin gibi maddi boyutunda değildim. sanki bana daha az değer vermişler gibi hissetmiştim.

o zamanki işyerinde kalabalık bi arkadaş grubuyduk. 1 hafta arayla samimi bi arkadaşım ve ben evlendik. o arkadaşımın düüğününe gidip yarım altın takmışlardı. ben o arkdaşımdan 1 hafta önce evlendim. benim düğünüme gelemeyeceklermiş o yğzden beni çağırıp herkesin içinde yakama çeyrek takıp alkışlamışlardı. çok bozulmuş ve utanmıştım. hiç bişi takmasalar daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…