2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben esimin basinin etini yedim ve sonuc olarak benim sectigim kolye geldi pahali bisey degil tabi de aldi yinede o gunun hatirasi

Canım teş.ederim.. sünneti başak çocuk hastanesinde Şaban beye yaptırdık, Şaban bey bu konuda çok tecrübeli, çünkü çok fazla sünnet yapıyor, bize önermişlerdi, bizde yaptırdık ve memnun kaldık... sizde Şaban beyi düşünebilirsiniz, ancak oğlunu artık 7 yaşından sonra yaptırmalısın, çünkü psikolojik çok etkileniyorlar, ya bebekken yaptıracaksın yada 7 yaşından sonra... en uygun böyleymiş sünnet için... işe başlama fikri gerçekten benim için çok kötü... aslında çalışmayı seviyorum ben.. ama 8 aydır işten uzak kaldım, şimdi bebişimi bırakıp işe gitmek çok zor olacak... bu arada ben yarı mama yarı anne sütü ile besliyorum bebişi... zaten erken doğduğu için fazla ememiyordu, biberona alışmıştı, sonra benim sütüm neredeyse çekilmek üzereydi, sonra bebişi zorlaya zorlaya sık sık emzirdim ama mama vermeye de devam ettim, şimdi bu şekilde alıştı, sütüm biraz arttı ama yinede yetmiyor bu yüzden mama vermeye de devam ediyorum... işe başlayınca sabah emzirip gideceğim, ben işteyken acıktığında mama verilecek, ben işten gelince yine emzireceğim, zaten erken geleceğim işten...

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuştursun bebişini inşallah eminim çok üzgünsün ama güçlü ol,olki bebeğinin sana ihtiyacı var bunada şükür Rabbim beterinden esirgesin Allah'a emanet

bizde başakta yaptırmayı düşünüyoruz herkes çok memnun kalmış sende öyle
artık okula başlamadan yaptıracağız sanırım seneye
kolay değil canım çalışan bir anne olmak umarım memeyi bırakmaz
sana kolaylıklar diliyorum canım

Son düzenleme:

yok canım ne hamileliğiii midem bulanıyoduda takılıyım dedim sadece allahım isteyenlere versinn

telefona gıcık oluyom ya en iyisi pc idare ediyoz bakalım...

bende ilkinde kocama demediğimi bırakmamıştım çiçek isterim hediye isterim diye ters tepti sadece öylesine bi çiçek almıştıın ikincide hiç bişi sölemedim umrumda bile değil dedim bundada benden önce harika çiçeğimlee ayıldıktan hemen sonra hediyem geldii kendi elleriyle taktı kolyemii sonra ben ağladım tabi mutluluktan

kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum

oyy kıyamam canım ya çook geçmiş olsun allah şifa versin meleğini kötülüklerden korusun

canım bu cümleleri yazmana çok sevindim birara fena bunalımdaydın bak ne güzel herşey yavaş yavaş yoluna girmiş

ayy benimki daha doğum yapmadan aldı ama ne aldııı elektirk süpürgem iyi çekmiyodu istediğim süpürgeyi aldı bunu doğum hediyesi yerine say dedi gülsemmi bilemedim valla

benimkinde de aynı durum var eller ağızda bol salya

Bizimki de öyle canım. Neyi tutarsa ağzına sokup ısırıyor. Bugün memesini tutmuş ağzına sokulan yerinden arkasnı yiyordu sert sert.

aynen yaa diş içinde erken ama anlamdım bi türlüü...
canım kilosu gayet iyi bizimkide 70 günlüktü 5.300 kilosu seninkisi gayet iyi bencee
doğru canım kesinlikle katılıyorum sana

canım geçicek zamanla dayanıcaz napalım bizimkide ölee hergün yeni bişi geliştiryo kendi kendinee

inşallah öledirr..
kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum

canım gerçekten çok üzüldüm allahım yardımcınız olsunn dualarımız sizinle bebeğinede sanada allahım güç sabır versinn inşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer...
yerim ben o cimcimeyii allahım maşallah çok tatlı denizkızı allah sana bağışlasın..

canım çok tatlı bebişin allah esirgesinn maşallah...oyyy dayanıyom ben bunlara yaa...

valla süpersin hayatım yaaa en iyisini yapmışsın bu zmanda tatil daha kolay oluyoo...bu kızlar bizi yicek bak görr...

normal canım benimki kendi tükürüğünde boğalacak o durumda yani
bende korkuyom zaten arasıra yutsmıyo okadar biriktiriyoki genzine kaçırıyoo...

ay bende hamileliğimin en son ayında yaslanmadan yatamıyodum o yüzden salondaki koltuğun yolu bana gözükmüştü doğumdan sonrada camı çok acamıyorum hem bana çarpıyo hem çocuk üşür diye yarım açıyodum hopp bizimki ben sıcakta yatamam dedi geçti diğer odaya. ama bu ay sonunda çocuğu artık kendi odasında yatırcam çocuk yatıyo ben kalkıyo ben fena alıştı sonradan ayırmadı daha zor olur gibi geliyo. ama koca yatakta tek yatmakta nasıl zevkli yaaa

kızlar bi sorum olcek sizlere
benm süt sagma makinem var ama gelin görünki daha hiç sagım yapmadım
hiç ihtiyaç duymadım çalışmıyorum da yani depolama gibi bi sorunum yok
ama bu ara sütümün azaldıgını da hissediyorum
sağsam artar mı?
birde buzluktan çıkarıp vercegime emzirmem daha iyi değil mi?
yinede sagıp biriktirmeli miyim
hadi diyelim acil durum içim biraz attım dondurucuya hazırda olsun diye
benm birsürü ufak biberonum var onlarla atsam olur mu
illa süt saklama poşetimi olmalı

Son düzenleyen: Moderatör:
canm cook uzuldum çook geçmiş olsun
insallh biran önce atlatırsınızzz
Rabbim beterinden saklasın

arkadaslar merhaba biliyosunuz kizim enfeksiyon oldu ve 10 gundur antibiyorik tedavisi goruyoruz ates dusmedigi icin uc gun serum yedi.damar yolunu bulamadilar ve cok yerden deldiler kizim aglamaktan hal oldu tabiki bende oyle.evdeyiz ates yok.crp umarim dusmustur.idrarda sorun yok.kakadan suphe duyuyordum su gibi sut kesikli sumukumsu diye bisey cikmadi.hala ole.sizin kakalar nasil.birde su kakada amip ayrimi bak iliyor labaratuvardakilwrmmi amip oldugunu anliyor.cunku kakada 3 sete bakmislar rota virusune falan.normal gaita yazmislar.ama eskisi gibi degil sanki kakasi hani sari mayonez gibimi sizin kakalar 3 ayligi gecen arkadaslar yoksa buyudukce degistimi.mervecim ervaya allah sifalar versin.seni iyi anliyorum on gundur ruh gibuim insanin yavrusunun cani yaninca mahvoluyor.ama guclu olmaliyiZ .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…