canım bende aynı sekilde, bir evi komple temizle yada yemek yap deseler direk temizligi alim ben derim
sadece sütlü tatlı yapmayı çok seviyorum
evet hoş olmuyor ama bende geridönüşüm gibi boşayıp boşayıp duruyorum
hatta ben evden bile kovuyorum ama gitmiyorama bizim bu denli şiddetli çatışmalar bile en fazla 2 saat sürüyor
sonra hiç bişi yokmuş gibi hersey normale dönüyor
1:
ayyy geridönüşüm eşin çok tatlı yaa
annemlerin yanında takmaya calışıyor birde demişsin yemin ediyorum gülmekten belim agrıdı
canım bende aynı sekilde, bir evi komple temizle yada yemek yap deseler direk temizligi alim ben derim
sadece sütlü tatlı yapmayı çok seviyorum
zaten ben eylül sonu başlıcam sanırım. öyle gerekti. ama hala net değil. uygun şartlarda başlayamazsam gene toplu kullanmayı düşünüyorum. yıllık iznimi bile kullanamıcam eylül sonu başlarsam. süt parası rapor parası bunlar nasıl alınıyor sen iyice öğrende bize de aktarırsın. süt parasıda raporla birlikte mi alınıyormuş biliyor musun?
evet bende evden git diyorum gitmiyor. zaten ikimizden biri gitmediği için ayrılamıyoruz ben ailemin evine geri gitmem çünkü onların istediği bi evlilik yapmadım. eşimde bi yere gidemez çünkü gidecek yeri yok. biz kesin ayrılmaya karar versek bile bi süre birlikte yaşamamız gerekir yinede. onlar ayrı ev tutcak eşya alcak falan uzun iş baya :)
süt parası ne onu duymamıştım daha önce ama varsa öyle bişi onuda ögrenirim
tamam bu hafta içi kesin gidicem yazarım sana
tabi işin şakası allah korusun olmasın öyle bişihem ayrılcaksın da nolcak bunu bırakıp buna benzer bulacaksın
onun için en iyisi elindekinin kıymetini bilmekk
benim eşimde bana hep diyor kızım dua et ki allah sana benim gibi bir adam nasip etmiş,
başkası olsa koyar kapının önüne
ben açıdan kıvranıyorum. bi baktım bişiler yapıyor bu. :) meğer kolye almış onu takmaya uğraşıyormuş. annemde bakim ne o dedi. eşimde önemli bişi değil ucuz bişi dedi. annemde hıııı dedi :) bende zaten acı içindeyim taktırmadım. ama aklımda da kaldı kolye nasıl bişiydi acaba. göremedim
merhaba sevgili anneler,
calisan annelere bir sorum olacakti: dogum icin verilen raporda hastanede kaldiginiz sure ayrica mi hesaplaniyor? yani toplamda 16 hafta mi yoksa (ornegin 3 gun hastanede kaldiysak) 16 hafta+3 gun mu? rapor parasini alan var mi aramizda? ben sorun yasiyorum, hastanenin hesabi ile sgk'ninki birbirini tutmuyor...
Ben de sütlü tatlıyı yemeyi çok severimmmmmm
Fasülyemi yaptım kahvemi içtimmmmm....ohhhhhh
çamaşırlar katlanmayı bekliyor
ama dediğiniz gibi yaa şu kahveyi tek içmek de hiç hoş olmuyorrr
tüm arkadaşlarım çalışıyor işteler..sıkım sıkım sıkılıyorummmmm
spora gideyim bariii
alemsin geridönüşüm yaaa
kız hediyenin ucuzu pahalısı mı olur adamcağız o durumda naapsın senden de korktuğu için öyle bişey almışşş:)))
bari taktırsaydın da gönlü olsaydı...
gerçi böyle diyom da benimki de doğum günümün birinde küpe almış ama nasıl zevksiz ve kötü, suratım hemen düştü tabii bişey de demedim yemeğe çıkarmıştı beni...sonra eve geldik ben de surat devam ediyor, nooldu dedi yahuu sen beni tanımadın mı allah aşkına benim böyle küpe taktığımı hiç gördün mü hiç dedim...o da benim hoşuma gitti aldım dedi..ben de bi ton laf söylemiştim ama sonra pişman olmuştum...en azından düşünüp bişey almıştı o kadar laf söylemem saçmaydı...arada oluyor demek ki
canım sen spora git gel göndericem ben sana tatlıııı
ohh ne güzelll, bitirmişsin işleriii
benim eşimde bana flört dönemide dahil olmak üzere bir sürü hediye almıştır fakat 1 tanee aa bu cok güzel dedigim olmadı
işin kötü tarafı benim hemen yüzüme yansıyor duygularımbegenmedigimi o saniyede anlıyor
sonra karar aldık özel günlerde kendi hediyemi kendim seciyorum
harbimiiiibekliyom bakkkkk
yaa dün de aynen öyle oldu...dışardaydım spora gittim bi ton kalori verdim falan, sonra arkadaşıma gittim...neyse kızın annesi kısırdı pastaydı poaçaydı derken zorla biton şey yedirdi...ben de yorulduğumla kaldım o kadar
ahahaaaa o da iyiymiş
benim kocaya da hediye alması çok kolay çünkü hep söyler istediklerini:)
zaten saat manyağı, yüzlerce saati olsun yine de gözü saatlerde olur...o yüzden hiçbişey bulamazsam saat alıyorum
benimkinede hediye almak çok kolay
giydigi kıyafetleri ayakkabıları hep ben secip begendigim için, hiç olmadı bi gömlek pantolon alıp veriyorum
begenmeme gibi bir lüksü yok çünkü benimki dogustan zevksizz
merhaba sevgili anneler,
calisan annelere bir sorum olacakti: dogum icin verilen raporda hastanede kaldiginiz sure ayrica mi hesaplaniyor? yani toplamda 16 hafta mi yoksa (ornegin 3 gun hastanede kaldiysak) 16 hafta+3 gun mu? rapor parasini alan var mi aramizda? ben sorun yasiyorum, hastanenin hesabi ile sgk'ninki birbirini tutmuyor...
Dün kocama humananın iyi geceler çayını aldırdım
aslında milupanınkini istemiştim yokmuş bunu almış . Akşam içirdim kızıma bana mısın demedi . Gece yine üç sefer kalktı. Bu sabah yine verdim ama cıks. Yine inmiyor kucağımdan ve uyumuyor. Ayağımda sallıyorm şu an.indirirsem uyanacak ama çok tuvaletim geldi üf ya kız xçocuklara has bir naz mı bu. Burada gördüğüm kadarıyla erkek bebekler daha sakin ve düzenli
S Yakında kendime korsan gözlüğü alacağım. Onada papağan kıyafeti dursun öyle omzumda.
Yemek yaparken aklıma geldi. eşim anneler gününde bana hediye almıştı canımm yaa hakkını yemiyim adamın
Monetanın tencere setini
Mutfağımdan bildiriyorum. Çorbam tamam, pilavım tamam kompostom pişiyor tavuğuda daha sonra yaparım paşam ağlıyor
nasıl anladınız kızlar ne kadar aldığını bebişlerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?